18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AC Milan - FC Porto

Infokamp
Match center
3. november 2021 kl. 18:45 - Fodbold, Europa - Champions League
San Siro    Clément Turpin
2. nov. 2021 kl. 10:11 (Opdateret 3. nov. 2021 kl. 20:40) 02/11
244
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Milan er favoritter i onsdagens opgør, og er inde i en rigtig god stime i den hjemlige liga. Porto vil måske være fint tilfreds med en pointdeling, men det er kun en sejr som tæller for Milan, men hvor er værdien?
Oddsmarked

Oddset er i omkring 2,00 på en Milan sejr onsdag aften i Milano, Unibet er 380 på uafgjort, mens både Betfair og Unibet er i odds 3,90 på en Porto sejr.

DET TALER FOR MILAN:

 • Milan er favoritter i onsdagens opgør og det er de pga deres gode stime i Serie A i øjeblikket, og ikke mindst pga hjemmebanefordelen, og den skal de udnytte hvis det spinkle håb for at spille sig videre forsat skal leve.
 • Milaneserne har været uheldige i Champions League og hvor man bestemt havde fortjent at have point på kontoen efter de første tre spillerunder, og ikke mindst efter spil og chancer.
 • Skaderne er så små ved at være helt væk hos Milan, og det gør kun at mandskabet bliver endnu mere forstærket på alle pladser, og ikke mindst på bredden.
 • Man må forvente at se et Milan mandskab som kommer ud og angriber fra start af i opgøret, og da det kun er en sejr som tæller både med tanke om at slutte på andenpladsen, men også for at spille sig videre til Europa League.
 • Træner Stefano Pioli og Milan mandskabet kan stille i noget som ligner stærkeste opstilling, man vælger dog at skifte en lille smule ud i forhold til søndagens udekamp i Rom, og det betyder at franske Giroud starter i angrebet, og Ibrahimovic ryger på bænken, og yderligere bliver det Kessie og Tonali på den defensive midtbane, og hvilket betyder at Bennacer starter på bænken.
 • Generelt har de portugisiske mandskaber problemer når de spiller på udebane, og er oppe imod de store mandskaber i Europa, og det er begrænset hvor meget Porto bliver udfordret i den hjemlige liga, og ikke mindst tempomæssigt, og kan Milan få gang i offensiven onsdag aften og deres hurtige spil, så bør de kunne give Porto problemer.
 • Defensivt har milaneserne stået stærkt i de seneste opgør imod Torino og Roma, og især i udekampen i Rom fik man lukket godt ned for et normalt stærkt og offensivt mandskab som romerne.

DET TALER FOR FC PORTO:

 • Porto er som milaneserne stærkt spillende i den hjemlige liga, og man kommer med en 4-1 sejr fra weekendens hjemmekamp over Boavista, og kan måske blive farlige på omstillingerne og imod et hjemmehold som er presset frem på banen.
 • Man har fire point efter de første tre spillerunder, og især i udekampen i Madrid, og hvor det blev til et 0-0 resultatet imod Atletico Madrid stod man ganske stærkt defensivt, og et point i Milano kan måske være ganske fint da man forsat har hjemmekampen imod Atletico, og hvor man måske selv kan afgøre tingene.
 • Milan vil spille deres chance i dette opgør, men også kun til et vist punkt og skulle de komme bagud så kan weekendens derby, og lokalopgør imod bysbørnene fra Inter ikke undgå at begynde at være i tankerne.
 • Træner Sergio Conceicao og Porto kommer til Milano i noget som ligner stærkeste opstilling.
 • Samme succes Milan har haft i Serie A har de ikke helt haft i Champions League, og hvor man har tabt de seneste fem opgør man har spillet.
 • FC Porto har endnu ikke tabt i denne sæson i den hjemlige liga, og hvor man har et flot snit på 2,5 mål pr.kamp og mandskabet er generelt kendt for at spille meget offensivt, samtidigt med at man har stået ganske stærkt defensivt i flere opgør i Primeira Liga, og kun har lukket syv mål ind.
 • Offensivt har man i colombianske Luis Diaz og iranske Mehdi Taremi to farlige angribere som har scoret fjorten af mandskabets femogtyve mål i Primera Liga, og to spillere som kan blive farlige på omstillingerne.

Milans forventede startopstilling: 4-2-3-1: Tatarusanu- Calabria, Tomori, Kjær, Theo Hernandez- Kessie, Tonali- Saelemaekers, Brahim Diaz, Leao- Giroud.

Trupnyt: Franske Maignan(fast) i målet er forsat skadet og ude til opgøret, og det tyder på at svenske Zlatan Ibrahimovic starter på bænken og Giroud starter inde onsdag aften, men generelt ser det ud til at man er ved at være mere eller mindre over de mange skader man har døjet med.

Portos forventede startopstilling: 4-4-2: Diogo Costa- Joao Mario, Mbemba, Pepe, Sanusi- Otavio, Sergio Oliveira, Uribe, Luiz Diaz- Martinez, Taremi.

Trupnyt: FC Porto ser ud til at komme til Milano i noget som ligner stærkeste opstilling,og har umiddelbart ikke vigtige fravær til opgøret.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, acmilan.com, sportmediaset.mediaset.it, fcporto.pt, abola.pt

Kommentarer

Feedback