18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AC Horsens - Silkeborg: (AH: +0,5) 2

Match center
5. marts 2020 kl. 20:00 - Fodbold, Danmark - DBU Pokalen
4. mar. 2020 kl. 20:38 (Opdateret 5. mar. 2020 kl. 22:44) 04/03
520
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 45-0-55%
Betvalue: 106,70%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 1-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
AC Horsens imponerer mig på ingen måde, og at de skal være så store favoritter, som tilfældet er, her, kan jeg ikke forstå. Jeg ser gode Silkeborg-muligheder.
Det taler for
  • Horsens har startet foråret elendigt og har lukket ti mål ind i tre kampe
  • Horsens har meget lidt at skyde med offensivt, og skaber kun chancer på dødbolde
  • Junior Brumado ser spændende ud for Silkeborg
  • Silkeborg har levert solide præstationer mod både FCK og OB og virker i god gænge strukturelt
Hold øje med
  • Silkeborg har mange skader, og senest er Kees Luijcks gået i stykker
  • Horsens' dødboldstaktik kan gøre ondt på alle hold
  • Begge hold har mest fokus på ligaen, så vær opmærksom på startopstillingerne.
Oddsmarked

Horsens er ganske klare favoritter hos bookmakerne, hvor 888sport har 1,96 på Horsens. Krydset er i 3,70 hos Nordicbet, mens Betfair har 4,00 på udesejren.

Der er bundopgør i pokalturneringen, når AC Horsens møder Silkeborg. To hold, der har nok at se til i Superligaen, men torsdag sikrer et af holdene sig en plads i semifinalen i pokalturneringen.

En attraktiv præmie, men spørgsmålet er, hvor meget holdene har råd til at satse i denne kamp. Horsens har fået en frygtelig start på foråret med tre nederlag og ti mål lukket ind, og østjyderne er dermed nu for alvor en del af bundstriden i ligaen.

Silkeborg tabte forårspremieren til AaB, men har siden hentet uafgjort mod både FCK og OB. Uafgjort rykker ikke meget i Silkeborgs position, men Kent Nielsens mandskab har faktisk i begge kampe leveret fine indsatser, noget som trods alt giver lidt mere positive vinde.

Nærmest uanset hvordan Silkeborg vender og drejer det, slutter de sæsonen med at skulle i nedrykningskampe. Der skal stadig skrabes point sammen, og det er ikke umuligt at hente Esbjerg og Hobro, men mere end det kan midtjyderne ikke.

SønderjyskE startede foråret som femtesidst, men er nu fjerdesidst, dog med syv point ned til Hobro på tredjesidstepladsen. At slippe op i top ti er dog ganske vigtigt frem mod opsplitningen af Superligaen, og derfor bør Horsens have mest fokus på ligaen, hvor man dog har et overordentligt svært program, med kampe mod FCK, FCM og Brøndby forude.

For Silkeborg er den resterende del af grundspillet heller ikke nem, med kampe mod formstærke FCN, AGF og SønderjyskE, men det er trods alt et nemmere program end Horsens’. Læg dertil, at Silkeborg først spiller mandag i ligaen, mens Horsens søndag skal i kamp.

Jeg har allerede været meget efter Horsens’ offensiv i dette forår, og den rant fortsætter jeg. De skaber ikke nok, og alt hvad der skabes, er fra dødbolde. Nicolai Brock-Madsen er for stationær, og midtbanen er ikke god nok til at støtte op.

Silkeborg er selvfølgelig svækket af salget af Ronnie Schwartz, men Junior Brumado har vist fine takter. Han var i karantæne i Odense, men er tilbage her, og brasilianeren bliver en håndfuld for Horsens’ noget tunge defensiv.

Jeg ser denne kamp noget mere lige end bookmakerne, og finder flot værdi i 1,94 på at Silkeborg ikke taber.

Trupnyt
AC Horsens er stadig uden Jannik Pohl, men har ellers en fuld trup at vælge fra.

Silkeborg er hårdt ramt af skader, og nu er også Kees Luijckx, der ellers har spillet godt i forsvaret, ude. Herudover sidder Mark Brink, Shkodran Maholi, Milan Massop, Gustav Dahl og Magnus Mattson ude.

Kilder

achorsens.dk, silkeborgif.com, superstats.dk, hsfo.dk, mja.dk

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback