18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AC Horsens - Lyngby: 2

Match center
18. april 2021 kl. 14:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Casa Arena Horsens    Jakob Kehlet
16. apr. 2021 kl. 17:29 (Opdateret 18. apr. 2021 kl. 15:54) 16/04
195
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Lyngby møder i runde 25 AC Horsens i nedrykningsgruppen. nr. 11 mod nr. 12, og en kamp, hvor begge hold, har hårdt brug for de 3 point. Jeg synes Lyngby ser bedst ud for tiden, og derfor har jeg kigget deres vej.

Chance (1-X-2): 26-27-47%
Betvalue: 105,75%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert: 1-3
Bwin Spil nu hos Bwin
Det taler for
 • Lyngby har et super spændende hold, og spiller noget besnærende fodbold, som kan udfordre AC Horsens, som ikke er for begejstret for at have bolden. AC Horsens snitter 43,2% boldbesiddelse i deres kampe, og hvis Lyngby kommer til at få bolden meget i dette opgør, så tror jeg nok de skal få skabt chancer.
 • AC Horsenes skal fremad, og jagte point, da de har hele 12 point op til redning. Det kan åben op for Lyngby, at AC Horsens skal jagte 3 point.
 • Kigger vi på xG så har AC Horsens det næst dårligste xGF og dårligste xGA i superligaen, og offensivt synes jeg det ser skidt ud for Horsens, som blot har skabt 13 åbne chancer i denne sæson, hvorimod Lyngby har skabt 28.
 • Defensivt synes jeg Lyngby har fået sat et godt forsvar sammen, hvor midtbanen foran er gode til at beskytte dem, med et højt pres, som giver dem mange gode bolde at arbejde med nede bagi, hvor især Tshiembe har været eminent til at ryde op. Lyngby lukkede 2 dødboldsmål ind mod AaB i sidste runde, men holdte dem nede på 0,58 xGF og i foregående runde var det 0,49 mod Vejle.
 • Offensivt er Lyngby giftige, og Emil Nielsen er kommet rigtig godt i gang med 4 mål i de seneste 5 kampe, hans fart og ærgerrighed kan gøre ondt på AC Horsens, og samtidig har han nogle gode spillere rundt om sig i Torp, Kornvig og Rasmussen der kan servicere ham, og selv skabe muligheder.
 • Lyngby har kniven for struben, og skal gerne op og have 3 point. Der er 6 point op til Vejle i skrivende stund, og derfor skal Lyngby vinde dette opgør, hvis de vil have snor i dem der ligger foran dem.
 • De to hold mødtes d.21/03 hvor Lyngby fortjent vandt 2-1 og xG hed i denne kamp 2,62-1,17.
Hold øje med
 • AC Horsens viste super fin moral, og kæmpe sig tilbage i sidste runde mod SønderjyskE, hvor de vendte 2-0 til 2-3, og dette kan give hele holdet et rygstød forud for dette opgør.
 • AC Horsens viser også fremgang i spillet, hvor de i min optik, har fået mere tro på tingene, og virker som et mere struktureret hold, end de gjorde i starten af sæsonen.
 • Lyngby lukkede to mål ind på dødbolde mod AaB, og lige præcis dødbolde kan blive et farligt våben for AC Horsens i dette opgør, så jeg kan være nervøs for, om Lyngby kan holde Horsens fra at scorer her, da det er deres achilleshæl, og samtidig Horsens styrke.
 • Moralen kan godt have fået en knæk hos Lyngby efter de smed 2 point i mod AaB i det 95 min, og jeg kan være nervøs for, om de tager den dårlige oplevelse med sig ind til dette opgør.
Oddsmarked

Oddset på Lyngby startede i lejet 2,35-2,40 og har så bevæget sig ned til nu 2,25 som er fundet hos bwin og comeon!

Jeg kunne også sagtens forestille mig et målrigt opgør, da det er to hold der skal jagte de 3 point, og over de 2,5 kan spilles til odds 1,83 hos bwin. 

Holdene:

AC Horsens:
Her er Phol (fast mand 11 kampe 3 mål) tvivlsom, men derudover kan de stille med deres bedste 11. 

Jeg tror vi kommer til at se en AC Horsens formation der hedder 3-5-2:

Delac; Gomez, Reese, Ludwig - Dyhr, Hansson, Qamili, Jacobsen, Buus; Tengstedt, Prip 

Jeg tænker de benytter Tengstedt istedet for Brajanac, da han kom ind og lavede 2 kasser imod Sønderjyske.

Lyngby:
Hamalainen (fast mand 13 kampe) er fortsat ude med skade, men derudover kan Lyngby stille med deres normale startere da de ikke har nogle i karantæne. 

Jeg tror vi kommer til at se Lyngby starte i en 4-3-3, med følgende folk: 

Mikkelsen; Crone, Tshiembe, Jørgensen; Rasmussen, Rømer, Kornvig; Gammelby,Torp, Nielsen.

 • Stort spiludbud
 • Fremragende livebetting-sektion
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback