18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AB Argir - Vikingur: Begge hold scorer: Nej

Match center
9. maj 2020 kl. 20:00 - Fodbold, Færøerne - Meistaradeildin
5. maj. 2020 kl. 21:29 (Opdateret 9. maj. 2020 kl. 21:51) 05/05
226
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

Færøsk opstart

Chance: 50%
Betvalue: 112,50%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert: 0-0
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook

Færøsk fodbold opstart med masser af usikkerheder og nyheder. Norske TV2 har i år købt rettighederne til den færøske top liga og set giver et ekstra fokus på  den færøske fodbold.

Vikingur starter ude mod AB, der normalt ligger i den tyngere ende af tabellen. 
 

Vikingur, der endte lige udenfor Europa pladsene, har et meget rutineret hold, hvor landsholds kaptainen de senere år styrer fra bagkæden. Er vant til at spille hårdt og kontant, udelukkende for At få resultatet i hus. Dett resulterer ofte i lav skore og at holde nullet - specielt på udebane. Tilgangen af Finnur Justinussen fra danske anden række styrker offensiven og ny træner er Eyðun Klakkstein, der ee kendt for at spille offensiv fodbold.

AB lå hele sidste år tungt i den nedre halvdel, hvor det blev meget stolpe ud, i særdeleshed pga deres smalle trup. I år har de styrket målmandsposten, samt fået tilgang af gode gamle Adeshina Lawal (tidligere FC Midtjylland og Vejle og Vikingur(!)) der normalt plejer at være god for mål. Dog mener jeg, at se mangler lidt kreativitet og fart på midtbanen, hvor de nemt kan blive overmatchet af Vikingurs kontante og kyniske spillestil.

Derfor mener jeg, at oddset for BTTS er lidt for højt sat. Derudover ser det ud til at blive koldt og måske endda lidt sne i weekenden, hvilket kan forventes til at gå ud over det opbyggende spil.

Bliver godt at se fodbold igen, god vind

  • Høje odds på 2-vejs spil
  • Hyppige promotions til kunder
  • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback