18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AaB - FC København: Under 2,5 Mål

Match center
4. marts 2020 kl. 18:30 - Fodbold, Danmark - DBU Pokalen
3. mar. 2020 kl. 17:17 (Opdateret 4. mar. 2020 kl. 20:23) 03/03
489
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 46-54%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 2-0
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Både AaB og FCK er ramt på skadesfronten, og mødes nu i pokalen, blot tre dage siden deres Superligakamp. Jeg forventer en mindre intens kamp denne gang.
Det taler for
 • De fire seneste indbyrdes opgør i Aalborg er gået under
 • Begge mandskaber er ramt skadesmæssigt, og især FCK'erne kan være slidte
 • AaB's Lucas Andersen er tvivlsom starter, hvilket svækker nordjyderne markant
 • Daramy/Santos fungerede i søndags, men meget hviler på dem, med N'Doye, Fischer, Kaufmann og Wind ude
 • Begge hold har mere fokus på Superligaen end pokalen
Hold øje med
 • Det er blot tre dage siden holdene sørgede for fem mål i en medrivende halvleg
 • AaB uden Jacob Rinne har ikke samme defensive styrke
 • Træthed kan føre til flere tilfældigheder, som kan give en åben kamp med scoringer
Oddsmarked

Kampen vurderes forholdsvis lige hos bookmakerne, der holder FCK som svag favorit. Bethard har 2,60 på FCK, mens Cashpoint er i 2,76 på AaB. Krydset står i 3,50 hos bet365.

Over/under vurderes ligeledes meget lige. Bet365 har 1,95 på over, mens Betfair, Unibet og 888sport har 1,90 på under.

Det er blot to dage siden, FC København og AaB senest bød hinanden op til dans. Det var i Superligaen, hvor kampen efter en målløs første halvleg eksploderede efter pausen. En gylden FCK-periode bragt Løverne foran 3-0, hvorefter Lucas Andersen tog fat.

AaB-stjernen var bag to reduceringer, og nordjyderne havde faktisk også chancerne til at udligne, men de blev ikke udnyttet, og dermed vandt FCK med 3-2.

Et tæt program tærer på spillerne, og skadeslisten i FCK er efterhånden lang. Nicolai Boilesen, Jonas Wind, Robert Mudražija, Viktor Fischer, Mikkel Kaufmann, Pierre Bengtsson, Dame N'Doye og Ragnar Sigurdsson er alle ude med skader, og derfor er den unge trio William Bøving, Jacob Haahr og Alexander Hjælmhof med i Aalborg.

AaB er også ramt på skadesfronten, da Jacob Rinne, Jores Okore og Frederik Børsting, der alle startede søndag, sidder ude. Det samme gør Kristoffer Pallesen, og herudover melder Nordjyske Lucas Andersen for lidt slidt, og derfor kan han meget vel starte ude.

Lucas Andersen er vital for AaB-offensiven, hvor Kasper Kusk ikke så ofte byder ind med det store, mens Patrick Olsen gør det godt, men stadig er afhængig af, at Lucas Andersen trækker opmærksomheden.

FCK er også ramt offensivt, med Fischer, N’Doye, Kaufmann og Jonas Wind ude, så angrebet kan meget vel blive som i søndags, altså Michael Santos og Mohamed Daramy. Santos scorede to mod AaB senest, Daramy stod for to oplæg.

I et tæt program, kan en kamp som denne godt blive afviklet i et lidt lavere tempo end ellers, og især FCK’erene kan med rette være lidt slidte efterhånden, også med tanke på den manglende rotation som følger af de mange skader.

De seneste fire indbyrdes opgør i Aalborg er alle gået under 2,5 mål, med to AaB-sejre på 1-0 og to 1-1’ere som resultater. Pokalturneringen betyder selvfølgelig noget for begge hold, men det er for begges vedkommende ligaen - for AaB top seks og FCK mesterskabet - som er vigtigst.

Jeg tror på en mindre intens kamp, som bærer præg af slidte spillere og offensiver som mangler nogle af esserne.

Trupnyt

AaB er uden Jacob Rinne, Jores Okore, Kristoffer Pallesen, Søren Tengstedt og Frederik Børsting. Lucas Andersen meldes slidt og starter givetvis ude.

FCK er uden Nicolai Boilesen, Jonas Wind, Robert Mudražija, Viktor Fischer, Mikkel Kaufmann, Pierre Bengtsson, Dame N'Doye og Ragnar Sigurdsson er alle ude med skader, og derfor er den unge trio William Bøving, Jacob Haahr og Alexander Hjælmhof med i Aalborg.

Kilder

fck.dk, aabsport.dk, nordjyske.dk, superstats.dk

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback