Annonce

Champions League Challenge - FAQ

Hvad går Champions League konkurrencen på?

Som deltager får du i hver spillerunde i gruppespillet i Champions League og til slutspillet stillet 100 enheder stillet til rådighed med dit BetXpert login. Disse enheder skal du bruge til at tippe på kampene i Champions League i et forsøg på at optjene så stort et overskud som muligt.

Hvor længe kører konkurrencen?

Under hele Champions League gruppespillet, dvs. frem til afslutningen d. 12. december 2018.

Koster det noget at være med?

Nej, deltagelse er helt gratis. Det er dog et krav, at du skal have konto hos konkurrencens sponsorbookmaker, Bethard, hvor du skal have foretaget mindst én indbetaling for mindst 100 kr., for at modtage præmier. 

Hvordan kan jeg vinde en præmie - og hvor tit?

Ved at være blandt de bedste til at skabe et overskud på dine spil! I hver af de 6 runde-konkurrencer uddeler vi 10 præmier til en værdi af 5.000 kr. Se menupunktet præmier for detaljer om alle præmier i konkurrencen. Som deltager kan man selvfølgelig, hvis man er dygtig nok, vinde præmier i alle runder. Bemærk dog de betingelser, der er gældende for præmievindere, som beskrevet i reglerne.

Jeg nåede ikke med fra start - kan jeg bare springe ind og stadig vinde præmier?

Ja. Alle brugere af BetXpert får til hver runde stillet 100 enheder til rådighed til brug i konkurrencen, så selvom du først kommer med midt i en runde eller ikke nåede at være med nogle af de første runder, får du 100 enheder stillet til rådighed i hver runde og kan dermed altid deltage i konkurrencen.

Hvilke kampe og markeder kan jeg spille på?

På hver kamp i Champions League kan du tippe på 1X2 og over/under 2,5 mål.

Skal jeg sætte alle mine 100 enheder i spil på én gang?

Nej, du kan sprede dine indsatser indenfor en runde lige så meget, som du ønsker.

Kan jeg spille multispil?

Nej, konkurrencen foregår udelukkende på single-spil.

Hov, jeg kom til at afgive et tip jeg ikke ønskede. Kan jeg lave det om?

Desværre, bordet fanger. Vi har i konkurrencen indført en bekræftelses-procedure via spillekuponen for at sikre, at man ikke kommer til at afgive et tip, man ikke ønskede alligevel. Bedste råd: dobbeltcheck inden du bekræfter dine spil!

Hvor kommer oddsene fra, og justeres de løbende?

Oddsene henter vi direkte fra Bethard. Der er altså tale om "real life" odds. Oddsene leveres med meget kort forsinkelse i forhold til de reelle odds i markedet.

Er alle odds faste eller justeres de løbende?

Når et odds justeres i markedet, vil denne justering også ske på kampene i konkurrencen, således at alle odds justeres op og ned i overensstemmelse med, hvordan markederne udvikler sig. Dette element er inddraget for at gøre konkurrencen så realistisk som muligt.

Bliver oddsene på mine spil også justeret?

Nej, så snart du har sat et spil, er det dét odds, der stod på tidspunktet for dit spil, der er gældende. Uanset om oddset på det udfald, du har tippet, efterfølgende justeres op eller ned.

Kan jeg sætte alle mine enheder på ét spil?

Nej, man kan maksimalt spille for 20 enheder pr. kamp, og indenfor hver runde skal man således sprede sine spil ud på minimum 5 kampe. Denne begrænsning er indført for at minimere risikoen for at et enkelt "lucky punch" er nok til, at man kan læne sig trygt tilbage i resten af konkurrencen. Dette skyldes at man - for at tage del i præmierne - stadig skal leve op til et omsætningskrav i hver runde, samt et krav om aktiv deltagelse i den samlede leaderboard-konkurrence. Læs mere om disse krav under regler.

Kan jeg sætte mine gevinster i spil igen, og dermed spille for mere end 100 enheder pr. runde?

Nej, for at gøre konkurrencen så lige som muligt skal alle deltagere spille for præcist 100 enheder pr. runde. Hverken mere eller mindre. Alle gevinster registreres særskilt (via en runde-balance) og kan altså ikke sættes i spil igen.

Hvor hurtigt ajourføres resultater/kampe i konkurrencen?

Vi resulterer kampe og spil, lige så snart kampenes resultater er endeligt bekræftet af flere kilder, dvs. som oftest indenfor ganske få minutter efter slutfløjt. Afhængigt af hvor mange kampe der afsluttes samtidig, og hvor mange tip der er på de pågældende kampe, vil resultater og stillinger være opdateret ganske kort tid efter kampene er afsluttet.

Mit spørgsmål blev ikke besvaret her - hvad gør jeg?

Du skriver en email til os på [email protected] - så tilsigter vi at svare hurtigst muligt!

Feedback