18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

EM i herrehåndbold 2022: Odds og optakt - Gruppe D

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+

Tyskland er favoritter til 1.-pladsen i Gruppe D

Gruppe D består af Tyskland, Østrig, Hviderusland og Polen. Normalt ville Tyskland være storfavoritter til at vinde gruppen, men de har haft et hav af afbud op til slutrunden. Tyskland er stadigvæk favoritter i denne gruppe, men det bliver en tæt affære, hvor ikke meget adskiller de respektive mandskaber. Der bliver derfor en hård kamp om 2.-pladsen, da jeg stadigvæk ser, at Tyskland sikre sig 1.-pladsen.

Odds på Gruppe D ved EM i herrehåndbold

Herunder finder du de bedste odds på Gruppe D ved EM i herrehåndbold. 

Hvem vinder Gruppe D? Højeste odds Bookmaker
Tyskland 1,40
Hviderusland 6,00
Polen 8,00
Østrig 20,00

Odds på Gruppe D ved EM 2022 i herrehåndbold er senest opdateret mandag den 10. januar klokken 13.23.

Tyskland

Landstræner: Alfred Gislason

Bedste EM-resultat: To EM-titler (2004 og 2016)

Tyskland kommer ind til slutrunden med et hav af afbud, hvor flere af dem er profiler. Alfred Gislason må nemlig se bort fra blandt andre Paul Drux, Fabian Wiede, Patrick Groetzki og Jannik Kohlbacher. Tyskland skal man dog aldrig undervurdere ved en slutrunde, da de stadigvæk har flere profiler tilbage på holdet. Den største af dem alle skal findes i målet, hvor Andreas Wolff på dagen kan gøre livet surt for sine modstandere.

De mange afbud gør derfor også, at Alfred Gislason stiller med flere nye spillere i truppen, hvorfor flere skal spilles ind på holdet. Tyskland ser jeg gode muligheder for at gå videre fra gruppen, da jeg vurderer dem til at være bedre end deres tre gruppemodstandere i Hviderusland, Østrig og Polen. Gruppen er dog også så tæt, at hvis ikke Tyskland rammer dagen, så kan de også tabe til de tre andre.

Deres tre største stjerner: Andreas Wolff, Philipp Weber og Patrick Wiencek

Østrig

Landstræner: Ales Pajovic

Bedste EM-resultat: 8.-plads (2020)

Østrig er et godt landshold, som har nogle individuelle spillere, som på dagen kan gøre livet surt for mange. Deres helt store profil finder man på venstre back, hvor THW Kiels Nikola Bilyk huserer. Han har dog været ude med en skade i lang tid. Der hviler et kæmpe ansvar på ham, hvis Østrig skal have nogle forhåbninger ved denne slutrunde.

På fløjene har de to træfsikre herrer i form af Robert Weber og Sebastian Frimmel. De to er altid garante for mange mål, hvor især Robert Weber i en lang årrække har bombet mål ind i Bundesligaen. Østrig kan godt overraske og gå videre fra gruppen, men det bliver så også det for det østrigske mandskab, da de ikke har nok kvalitet i truppen til at komme videre derfra.

Deres tre største stjerner: Nikola Bilyk, Robert Weber og Sebastian Frimmel

Hviderusland

Landstræner: Yuri Shevtsov

Bedste EM-resultat: 8.-plads (1994)

Hviderusland er et landshold, som er på vej fremad på den internationale scene. Flere af deres spillere begynder så småt at spille på nogle af de større adresser rundtomkring i Europa. Hviderusland har været forskånet for coronatilfælde indtil videre, hvor de dog har døjet med en skade til en af deres helt store profiler i form af Kielces Artsem Karalek. Han er derfor tvivlsom til slutrunden i skrivende stund. Hviderusland kan godt spille sig videre fra denne gruppe, hvor de fire hold ligger tæt på hinanden, hvis man også tager Tysklands mange afbud in mente.

Deres tre største stjerner: Artsem Karalek, Mikita Vailupau og Uladzislau Kulesh

Polen

Landstræner: Patryk Rombel

Bedste EM-resultat: 4.-plads (2010)

Polen har i en lang årrække været i en opbygningsfase, da flere af de gamle veteraner har sagt stop. De har derfor været igennem en stor ændring på landsholdet, hvor mange nye og yngre spillere har skullet spilles ind. Resultaterne har derfor også været derefter ved de seneste mange slutrunder, hvor de har været et stykke væk fra tidligere tiders storform.

En af de gamle veteraner er dog tilbage endnu, da PSG-profilen Kamil Syprzak stadigvæk er at finde på den polske streg. I målet har de også en fin målmandsduo i Mateusz Kornecki og Adam Morawski.

Polen kan godt spille sig videre fra gruppen, hvis profilerne i form af blandt andre Michal Daszek, Arkadiusz Moryto, Michal Olejniczak og Kamil Syprzak rammer dagen. Krydret med et stærkt forsvar, som derfor vil give gode betingelserne for keeperne, kan de godt gå videre fra gruppen, men jeg ser dem ikke nå længere end det ved EM-slutrunden.

Deres tre største stjerner: Michal Daszek, Arkadiusz Moryto og Kamil Syprzak

Holdene i Gruppe D

Hviderusland
Polen
Tyskland
Østrig

Kommentarer

Feedback