18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

EM 2020: Danmark er på hjemmebane - Rusland - Startopstilling & taktik

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Fodboldbane
4-3-3
Rusland
Rusland
0
G. Dzhikiya
0
A. Semenov
0
D. Kuzyaev
0
M. Ozdoev
0
A. Golovin
(D. Fomin)
0
Y. Zhirkov
0
A. Dzyuba
0
R. Zhemaletdinov
0
A. Shunin
0
F. Kudryashov
0
M. F. Fernandes

OBS: Teksten er ikke færdig og opdateres løbende frem mod EM-start... 
Ovenstående bud på holdets idealopstilling vil blive korrigeret op til/i løbet af EM-slutrunden, såfremt vi vurderer, at nogle spillere bør skiftes ud. De steder, hvor der eventuelt står en spiller i parentes, indikerer, at her er tale om to spillere, som ligger meget lige i kampen om at være den startende spiller.

Taktik

Rusland spiller 4-3-3, hvor anfører Artem Dzyuba typisk spiller forreste angriber. Den 32-årige Zenit-angriber blev topscorer for russerne i kvalifikationen, og han lavede i øvrigt også flest assists for Rusland i kvalifikationen. Det fortæller en del om hans vigtighed for det russiske landshold. 

Straffeskytte

Artem Dzyuba sparker straffe for russerne. 

Frisparksskytte
Aleksandr Golovin sparker de direkte frispark for Rusland. Denis Cheryshev kan også sparke. 

Profiler

Artem Dzyuba, Aleksey Miranchuk og Aleksandr Golovin

Dzyuba er anfører og blev som nævnt Ruslands topscorer i kvalifikationen. Den høje angriber har også fremragende stats for det russiske landshold. I foreløbigt 47 landskampe er det blevet til flotte 26 mål. 

Atalanta-spilleren Aleksei Miranchuk er ifølge Transfermarkt den mest værdifulde spiller på det russiske landshold med en markedsværdi på 18 millioner euro. Miranchuks tvillingebror Anton Miranchuk spiller også på det russiske landshold, og han er også blandt de russiske spillere med den højeste markedsværdi ifølge den tyske side. Miranchuk-brødrene har tilsammen scoret otte mål for Rusland indtil videre.

Aleksandr Golovin var lige fyldt 19 år, da han under Fabio Capello fik debut for det russiske landshold. Debuten kom i en venskabskamp mod Hviderusland i 2015. Siden debuten dengang er det blevet til 33 landskampe og fem mål for den teknisk dygtige Golovin, der kort efter VM på hjemmebane i 2018 skiftede CSKA Moskva ud med AS Monaco. 

Stjerneskud
Fyodor Chalov debuterede for det russiske landshold i marts 2019 i EM-kvalifikationskampen mod Belgien. Her fik CSKA-angriberen de sidste 25 minutter på banen i 3-1-nederlaget, og siden da er det blot blevet til to ekstra landskampe. Chalov er dog stadig spændende, og i en alder af 23 år har han allerede spillet over 100 førsteholdskampe for CSKA og scoret 40 mål. Chalov blev dog ikke fundet god nok til den russiske trup.

I stedet kan Aleksandr Sobolev nævnes. Den 24-årige Spartak Moskva-angriber har haft en flot sæson i Spartak, hvor han nettede 14 gange i 22 kampe. 

Fravær og tvivl

Angriberen Fyodor Smolov er ikke med i den russiske trup. Smolov spillede ellers fast for russerne ved seneste slutrunde ved VM på hjemmebane, men Lokomotiv-angriberen er ikke blevet fundet god nok denne gang. Ud over Smolov er Smolnikov, Neustädter og den rutinerede målmand Guilherme heller ikke med i truppen. 

Kommentarer

Feedback