Annonce

Danske Spil: Fødselsdagsquiz: Svar på spørgsmål og optjen frit spil-kroner og vind en plads på Verdens bedste fodboldrejse kampagne

Fødselsdagsquiz: Svar på spørgsmål og optjen frit spil-kroner og vind en plads på Verdens bedste fodboldrejse

Denne kampagne er ikke længere aktiv

Denne side indeholder henvisnings-links

Denne kampagne er gældende for eksisterende kunder

Hver dag frem til og med den 19. april kan du svare på spørgsmål i Oddsets fødselsdagsquiz og optjene kroner, som samles sammen til et frit spil, når kampagnen er slut. Du kan samtidig vinde en plads på Verdens bedste fodboldrejse.

  • Følg linket her på siden og gå til Danske Spils fødselsdagsquiz og tilmeld dig kampagnen. 
  • Svar hver dag frem til og med den 19. april på syv spørgsmål. For hvert rigtigt svar optjener du to kroner. Når kampagnen er slut, regnes dit samlede antal rigtige svar sammen, og du får et frit spil af tilsvarende værdi. Du kan i alt optjene 70 kroner.
  • Dit frit spil udbetales senest den 20. april klokken 17:00 og er gyldigt indtil 31. maj.
  • Den, der ved kampagnens udløb har svaret rigtig på flest spørgsmål, vinder en plads på Verdens bedste fodboldrejse. Ved pointlighed trækkes der lod.
  • Regler og vilkår gælder.

Kommentarer

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXpert's egne. I tråd med vores forretningsmodel, er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback