Annonce

Betfair Sportsbook: Kun nye kunder: Få odds 14 på Danmark-sejr over Irland kampagne

Kun nye kunder: Få odds 14 på Danmark-sejr over Irland

Denne kampagne er ikke længere aktiv

Denne side indeholder henvisnings-links

Denne kampagne er gældende for nye kunder

Nye kunder hos Betfair Sportsbook får forhøjede odds 14 på, at Danmark vinder over Irland.  Max. indsats: 50 kroner.

  • Tilbuddet gælder kun for nye danske kunder, der tilmelder sig Betfair Sportsbook med promokoden: ZFBJ5C. Det er vigtigt, at promokoden benyttes ved oprettelse. Man skal være mindst 18 år for at oprette sig hos Betfair Sportsbook. 
  • Spil for op til 50 kroner på det forhøjede odds 14 på Betfair Sportsbook på, at Danmark vinder over Irland lørdag den 13. oktober klokken 20:45. Spillet skal være et singlespil, og det skal placeres inden kampstart. 
  • Vinder du på dit spil, så udbetales din indsats kontant til din hovedkonto, mens gevinsterne fra det forhøjede odds udbetales som en bonus inden for 24 timer efter kampens afgørelse. 
  • Regler og vilkår gælder.
Yderligere vilkår
  • Din bonus skal omsættes én gang til mindst odds 1,50 indenfor 90 dage på Betfair Sportsbook, før den kan overføres til din hovedkonto og udbetales. 
  • Indbetaler du med Neteller eller Moneybookers, er du ikke kvalificeret til tilbuddet. 

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXpert's egne. I tråd med vores forretningsmodel, er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback