Annonce
Annonce 888
Annonce
Annonce

Anmeldelse

Lanceret i Danmark: Marts 2014

Bet25 drives af selskabet Ecosys A/S, som indtil 2012 drev bookmakeren Bet24. Bet24 blev stiftet i 2001, solgt til MTG­koncernen i 2006 og i 2012 solgt videre til Unibet (der overtog kunderne og nedlagde sitet). Bag Bet25 står således et erfarent team, og siden lanceringen har Bet25 på især ét punkt bragt en nyskabelse ind på det danske bookmakermarked: 25% af selskabets overskud fra sportsbetting uddeles som støtte til danske idrætsklubber. Hver enkelt kunde vælger selv hvilken klub han/hun ønsker at støtte. Bet25 har døbt konceptet "Klubbet".

Denne strategi betyder bl.a. at Bet25 ikke har ønsket at indgå samarbejdsaftale med BetXpert på et grundlag der er sammenligneligt med alle vores øvrige annoncepartnere. Vi henviser derfor direkte til www.bet25.dk for yderligere information omkring selskabet.

Bet25 kommentarer

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXpert's egne. I tråd med vores forretningsmodel, er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback