18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Bedre end Bendtner: Vind 5 x 200-kroners freebet hos ComeOn

Slutter: 23. maj. 2021 kl. 10:00
32 dage tilbage
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Denne kampagne er gældende for eksisterende kunder

Er du bedre end Bendtner til at forudsige resultater af fodboldkampe? Hvis du er, kan du hos ComeOn deltage i lodtrækning om freebets. Det er ganske gratis at deltage i kampagnen, og dem, der svarer korrekt på flere spørgsmål end Bendtner, får et lod i konkurrencen om freebets. Du øger dine chancer for at vinde ved at deltage hver dag. 

I dag er det disse fem kampe, du skal forudsige bedre end Bendtner. Det er resultatet 1-X-2, der skal gættes på. 

1) Tyrkiet - Holland
2) Belgien - Wales
3) Frankrig - Ukraine
4) Serbien - Irland
5) Slovenien U21 - Spanien U21

  • Gå til ComeOn.dk og log ind/opret konto
  • Kom med dine bud på de fem kampe
  • Svarer du korrekt flere gange end Bendtner, får du et lod i konkurrencen
  • Hvis du har skrabet mindst et lod til dig i løbet af ugen, deltager du i lodtrækningen om et freebet den følgende tirsdag
  • Du øger dine chancer ved at deltage hver dag
  • Hvis du er heldig, får du 17.000 point, hvilket giver dig råd til et freebet på 200 kroner i Bonusbaren hos ComeOn 
  • Der er i alt fem freebet-konkurrencer frem til den 23. maj 
Yderligere vilkår

Denne kampagne er åben for alle spillere, der er registreret i Danmark og som minimum har lavet én indbetaling til deres ComeOn!-konto. Kampagnen er gyldig indtil d. 23. maj 2021.Der er ingen kvalificerende krav for deltagelse; du deltager ved at besvare spørgsmålene inden klokken 17.59.59 på de dage, man ønsker at deltage.

Man kan kun deltage én gang om dagen. Hvis du har flere korrekte svar end vores ekspert, tildeles du et lod. Såfremt du har det samme antal korrekte svar som vores ekspert, tildeles der ikke et lod. Dog, hvis du svarer korrekt på alle spørgsmål den pågældende dag, så tildeles der et lod – også selvom vores ekspert har samme resultat.

Hvis du har samlet minumum et lod i løbet af en uge, deltager du i lodtrækningen om 5 x 17.000 point til Bonusbaren (tilsvarende et freebet til en værdi af 200 kroner). Den ugentlige lodtrækning finder sted om tirsdagen. Såfremt én eller flere kampe aflyses, så vil spørgsmål/svar vedrørende dem blive anset som korrekte uanset hvad. Kampresultater betegnes som resultatet efter ordinær spilletid, hvilket vil sige eksklusiv forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence. Stavefejl i svar betyder, at svaret betragtes som forkert. Denne kampagne og dens tilbud kan ikke kombineres med andre kampagner eller tilbud.

Spilaktivitet kan gennemgås inden hver udbedt udbetaling; Hvis der er mistanke om snyd, har virksomheden ret til at afvise udbetalinger, konfiskere gevinster og fryse midlerne på kontoer med øjeblikkelig virkning. Generelle regler og vilkår for ComeOn! er altid gældende. 

Feedback