18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

For nye spillere: Få odds 2,00 på over 0,5 mål i Arsenal-Manchester United

Denne kampagne er ikke længere aktiv
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Denne kampagne er gældende for nye kunder

Hos Betfair Sportsbook kan du lige nu få hele odds 2 på, at der kommer minimum én scoring i opgøret mellem Arsenal og Manchester United i Premier League. Opgøret spilles lørdag aften med kickoff klokken 18.30. Kampagnen gælder kun for nye spillere, der bor i Danmark. Normalodds for spillet er 1,01. 

  • Gå til Betfair.dk og opret konto med promokoden ZFBQAH
  • Spil maks. 300 kroner på over 0,5 mål i Arsenal - Manchester United før kampstart på Betfair Sportsbook
  • Det forhøjede odds vil blive pålagt dit spil efter kampens afslutning
  • Hvis spillet går hjem, får du din indsats retur
  • Din gevinst på spillet bliver udbetalt som et freebet, der skal placeres på Sportsbook til minimum odds 1,50
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder.
Yderligere vilkår

Tilbuddet gælder kun nye kunder, der tilmelder sig Betfair med promokoden ZFBQAH. Din konto skal registreres i Danmark. Du kan ikke deltage i kampagnen, hvis du er nuværende eller tidligere kontohaver. Hvis du deltager i kampagnen ved hjælp af en dobbeltkonto, eller hvis du bruger mere end én konto til at deltage, forbeholder Betfair sig retten til at tilbageholde din bonus og eventuelle gevinster optjent på din dobbeltkonto.

Placér et singlespil på Arsenal - Manchester United på "Over 0.5 mål" til det forhøjede odds. Dit spil skal placeres på Sportsbook, og det skal gøres inden kampstart. Den maksimale kvalificerende indsats er 300 kroner. Du kan godt spille mere, men kun 300 kroner vil tælle med til det forhøjede odds. 

Spil placeret på Spillebørsen eller som en del af et multispil kvalificerer sig ikke til kampagnen. Vinder du dit spil, udbetaler Betfair din indsats kontant til din hovedkonto efter kampens slutfløjt. Du modtager derefter gevinsterne fra det forhøjede odds som en bonus på din bonuskonto inden for 24 timer efter kampens afgørelse. Dit gratis spil er gyldigt i 90 dage og skal benyttes på Sportsbook. Du skal gennemspille din bonus en gang, inden gevinsterne herfra overføres til din hovedkonto. Du kan bruge dit gratis spil til både single- og multispil og på alle sportsgrene, så længe dit odds er til minimum 1.50. Spil placeret på Spillebørsen eller til mindre end odds 1.50 vil ikke tælle med til gennemspilningen. Hvis du placerer et multispil, skal mindst ét af dine valg være til minimum odds 1.50.

Feedback