Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Caroline Wozniacki havde et forrygende 2018. Danskeren sluttede af med at vinde sæsonfinalen, hvor de otte bedste på verdensranglisten dystede mod hinanden, og det resultat var med til at sende hende langt frem på verdensranglisten.

Lige nu er Wozniacki på jagt på den førsteplads, hun tidligere har siddet på. Og hos Danske Spil ser de det i den grad som sandsynligt, at hun vinder pladsen tilbage.

- Chancen er bestemt stor. Wozniacki er allerede nu sikker på at avancere fra tredje- til andenpladsen, efter at Garbiñe Muguruza trak sig fra sin første kamp i år. Nu jagter Wozniacki så Halep på førstepladsen, og danskerens form har over de seneste måneder bare været bedre end de flestes. Også Haleps, siger oddssætter hos Danske Spil, Jesper Kristoffersen.

- Hvis Wozniacki kan tage formen fra 2017 med ind i dette år, så går der selvsagt ikke længe, før Wozniacki igen er nummer ét i verden, siger Jesper Kristoffersen.

Danske Spil har odds 2,00 på, at Wozniacki i løbet af 2018 indtager førstepladsen på WTA’s verdensrangliste.

Faktisk har Wozniacki allerede i denne uge mulighed for at gøre det. Det sker, hvis hun vinder turneringen i Auckland, mens Halep ikke må nå kvartfinalen. Det finder Danske Spil dog ikke så sandsynligt. Oddset på, at det sker, er 22,00.

Tjek Danske Spils Wozniacki-specials lige her: https://danskespil.dk/oddset/tennis/wta-tour/caroline-wozniacki-special/caroline-wozniacki-2018-special-609262.html