Der er god grund til dagligt at lægge vejen forbi BetXpert under sommerens Tour de France. Vi er nemlig klar med en forum-konkurrence til hver enkelt etape, ligesom vi uddeler præmie til de tre brugere, som har gættet flest etapevindere, når vi når til målstregen i Paris.

Der er lagt op til en af de mest åbne og spændende Tour de France i årevis. Ikke færre end fire store kombattanter stiller op. Herudover er der også tre danske topnavne at finde i feltet.

Vi gør Tour de France lidt mere spændende og lancerer i samarbejde med Betfair Sportsbook* denne konkurrence med præmier for 7.500 kr. i free bets.

Sådan deltager du i konkurrencen

Skriv dit bud på dagens etapevinder i dagens tråd. Til første etape på lørdag skriver du dit bud i denne tråd. Herfra vil der hver dag komme ny tråd, hvor du kan skrive etapevinderen. Hver bruger må komme med et bud pr. dag, som skal være afgivet inden etapens start hver dag.

Samlet vinder 

Der er præmier til de tre bedste i den samlede konkurrence. Den bruger der ved ankomst til Paris har flest etape-vindere modtager førstepræmien på 1.000 kr, mens der er 750 kr til andenpladsen og 500 kr. til tredjepladsen.

Betfair* Sportsbooks favorit-odds på 1. etape

Vinder

Bedste odds
Tony Martin 1,83
Tom Dumoulin 4,00
Fabian Cancellara 9,00
Adriano Malori 13,00
Rohan Dennis 19,00

Daglig præmie
Der udloddes én vinder pr. forum-konkurrence (pr. etape). Vinderen får et 250 kr. freebet sat ind på sin Betfair* Sportsbook-konto. Er der flere, som gætter rigtigt, trækkes der lod.

Omsætningskrav
Freebets skal anvendes indenfor 7 dage efter indfrielse og placeres på spil til mindst odds 1,20. Vær opmærksom på, at man med et freebet KUN modtager gevinst-overskuddet og ikke indsats og gevinst.

Vinderfrist

Vi udnævner dagens vinder her i tråden senest 24 timer efter dagens etape er overstået. Herefter skriver vi også en privat besked (PM) via BetXpert. Hvis ikke vinderen giver lyd fra sig senest 7 dage efter, vi har skrevet til personen, så bortfalder præmien.

Vi vil løbende bringe stillingen i konkurrencen her på siden - og ønsker alle deltagere held og lykke!