Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Årets ti deltagere til Melodi Grand Prix d. 13. februar er fundet. Danske Spil har lyttet sangene igennem, og har fundet sin klare favorit.

Det ser ud til, at Simone Egeriis, som blev kendt i TV2-programmet ”Scenen er din” tilbage i 2004 med sin version af ”Vindens Farver”, denne gang vil blive Danmarks vinder af MGP.

-Vi har lyttet sangene igennem og skelet til sangerne, blandt andet hvor kendte de er i den brede offentlighed. Vi mener, at Simone står med en rigtig god chance for at løbe med sejren, fordi hendes sang rammer tiden og har lidt af den samme lyd som sangerinden Sia. Og så skader det heller ikke hendes chancer, at hun har deltaget to gange før - begge gange med en hæderlig 3. plads til følge. Hun plejer at kunne blande sig i toppen, og i år tror vi på, at hun ender som vinder, udtaler oddsansvarlig Peter Emmike.

Odds på årets melodi grand prix

Hvis Simones sang ”Heart Shaped Hole” vinder, giver Danske Spil odds 2,10.

Efter forhåndsfavoritten Simone er der tale om et meget åbent felt. Flere sange har gode chancer for en placering i top tre, blandt andet Kristel Lisberg med ”Who Needs a Heart” og Anja Nissen med ”Never Alone”, som begge står til odds 8,00. Sidstnævnte har i øvrigt fået hjælp til at skrive sangen af Emmelie de Forest, som selv steg helt til tops i 2013, først i det danske MGP, og bagefter også i det internationale MGP, med sangen ”Only Teardrops”.

En fræk outsider kan blive makkerparret ”Muri & Mario”, som slog igennem med hittet ”Hun tog min guitar” i 2012. I år stiller de op til MGP med sangen ”To Stjerner”, som er feltets eneste dansksprogede sang, og netop dét kan måske blive udslagsgivende for stemmerne. Sangen står i odds 9,00, så der er gode penge at hente, hvis de overrasker bookmakerne.

Odds på Europæiske melodi grand prix 2019 semifinale

Uanset om Simone vinder i sit tredje MGP-forsøg eller ej, så skulle Danmark have en god chance for at vinde det Internationale Melodi Grand Prix i Sverige i maj måned. De seneste to gange Sverige har afholdt finalestævnet, har Danmark således løbet med titlen - først med Brødrene Olsen i 2000 og sidenhen med Emmelie de Forest i 2013.

Spil med på det danske MGP hos Danske Spil her: https://danskespil.dk/oddset/dansk-melodi-grand-prix