Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Torsdag aften blev FCK slået ud af DBU Pokalen, da FCM vandt opgøret 2-0 på MCH Arena. Ifølge Danske Spil, så bliver det nu stadig svært for klubben at vinde deres første ’The Double’.

- Vi har odds 5,40 på, FCM vinder deres første ’The Double’, fortæller oddsansvarlig hos Danske Spil, Peter Emmike og fortsætter.

- Nu er FCM vores favoritter til at vinde DBU Pokalen. De giver odds 2,25, mens deres nærmeste efterfølgere, Brøndby, giver pengene 3,75 gange igen.

- Vi har derimod FCK som favoritter til at vinde Superligaen, selvom de ligger delt etter med FCM. FCK giver odds 1,55 til at vinde Superligaen, og hvis FCM vinder, så får vores spillere pengene 2,40 gange igen.

- Vi vurderer, at FCK har en marginalt bredere trup. Hvis de kan holde på Fischer, N’Doye og Robert Skov, så vurderer vi dem til at være en my bedre i det lange løb. Der er kun spillet 14 runder af Superligaen, og i sidste sæson så vi jo også, hvor afgørende de sidste kampe i slutspillet blev. Alt kan derfor ske, men lige nu vurderer vi, at de procentvise chancer for FCM vinder deres første ’The Double’ er omkring 15%,  afslutter Peter Emmike.