Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Robert Skov har scoret seks mål i de sidste otte kampe, så ifølge Danske Spil, så er han én af favoritterne til at blive kåret til Efterårets Profil.

- Der er odds 2,75 på Robert Skov til at blive kåret som Efterårets Profil. Victor Fischer er stadig favorit til at vinde, da han giver odds 1,55, men oddset på Robert Skov har ændret sig markant over den sidste måned, fortæller oddsansvarlig hos Danske Spil, Peter Emmike og fortsætter.

- For lidt over en måned siden, så var der odds 25,00 på Robert Skov til at blive kåret til Efterårets Profil. Men siden den 23. september, så har han jo scoret syv mål på tværs af alle turneringer. I samme periode har han også lavet to assists. Vi har derfor justeret oddset, så han lige nu er favorit foran blandt andet Wilczek og N’Doye.

- Vi tror dog stadig på, at Viktor Fischer bliver kåret til Efterårets Profil. Han har trods alt været mere udslagsgivende og konsistent i løbet af hele efteråret, men hvis Robert Skov fortsætter sin målstime, så kan favoritværdigheden hurtigt ændre sig, afslutter Peter Emmike.