Sponsoreret indhold fra Bet365

Frankrig er favorit til at løfte trofæet ved herre OL i håndbold og skal man dømme udfra, hvor langt størstedelen af indsatserne er lagt, vinder de også.

”Troen på danskerne er nedadgående på vores vinder marked, hvor spillerne i øjeblikket vender tommelfingeren nedad hvad angår chancerne for dansk guld. Frankrig forbliver stærkt i toppen af væddemål fra bet365*’s kunder og det forventes dermed at de lever op til favoritværdigheden i Rio”, lyder det fra bet365*’s Marketing Manager Mikis Sønderriis.

Der er tilgengæld stor tro på dansk succes når det gælder topscorerprisen for turneringen.

”Et marked hvor danskerne har førersædet hos spillerne er topscorerprisen, hvor spil på Mikkel Hansen var massive allerede inden hans 6 mål mod Argentina. Vi har også set en del spil på Michael Damgaard som topscorer til odds 67 samt ’dansk topscorer’ til odds 14 – nogen spillere mener altså at vi klart har undervurderet hans chancer ved OL”, lyder det endvidere fra Sønderriis.

Zarko Markovic fra Qatar startede OL med 10 mål mod Kroatien og oddset er på baggrund af dette styrtdykket fra odds 11 til odds 3.75.

Danmark spiller næste kamp ved EM i aften kl. 19:40 mod Tunesien, hvor du lige nu kan hente odds 1.14 for dansk sejr.

Du kan spille på OL Håndbold via bet365*.dk – OL 2016 – Håndbold