Danske Spil* har markeret Pierre-Emile Højbjergs skifte til Southampton med en række specials - blandt andet hvor mange mål og assists han laver...

En af Danmarks allerbedste fodboldspillere, Pierre-Emile Højbjerg, har valgt at skifte Bundesligaen ud med Premier League. I den kommende sæson spiller den danske midtbaneprofil for Southampton.

Det skifte har Danske Spil* markeret med en række specials på danskeren – hvor mange mål scorer han? Hvor mange assists laver han? Laver han flest assists af alle for Southampton?

Blandt andet kan man hente odds 7 på at Pierre-Emile Højbjerg scorer over 5,5 mål i Premier League, eller odds 6,00, hvis han laver flest assists af alle hos Southampton.

Eller hvad med et Højbjerg-mål i FA Cup-finalen til odds 50?

Nej, det er nok ikke voldsomt realistisk, men lad os kigge nærmere på et par specials med Pierre-Emile Højbjerg i fokus.

Fokus på assists og mål

Der er først og fremmest fokus på de målbare tal, når det kommer til disse specials. Det vil sige mål og assists. Hvis man først og fremmest fremhæver assists, så ser oddsene ud som følger:

Under 4,5 PL-assists Over 4,5 PL-assists Flest PL-assists for Southampton
1,90 1,90 6,00
Danske Spil
Danske Spil
Danske Spil

Kigger man nærmere på Højbjergs statistik for Bundesligaen, så er det ikke just, fordi han langer den ene assist afsted efer den anden. I 16 Augsburg-kampe blev det dog til hele tre assists, mens det i 23 Schalke-kampe blev til to af slagsen.

Spørgsmålet er lidt, hvad Højbjergs rolle bliver. Southampton fremhæver på deres egen hjemmeside, at han både kan spille offensive såvel som defensive positioner - og med salget af Victor Wanyama er der måske åbnet for spilletid på den defensive midtbane?

Det bliver også særdeles væsentligt at vide, før man kigger videre på deres øvrige over/under spil.

Pierre-Emile Højbjerg-specials

UnderOver
Under/over 2,5 mål i Premier League

1,90


Danske Spil
1,80

Danske Spil
Under/over 4,5 assists i Premier League

1,90

Danske Spil

1,80

Danske Spil
Under/over 0,5 røde kort i Premier League 1,45

Danske Spil
2,50

Danske Spil
Under/over 3,5 gule kort i Premier League 1,90

Danske Spil
1,80

Danske Spil

Igen handler det meget om hvilken rolle, Højbjerg får, men det er interessant at sammenligne med Augsburg-tiden, hvor han fik væsentlig spilletid over 16 kampe. Her hentede han hele 4 gule kort. En fast rolle på den centrale midtbane kan resultere i nogle gule håndmadder til danskeren.

Find flere specials

Dette var et udpluk af deres Pierre-Emile Højberg-specials. De øvrige kan findes således:

  • Gå ind på Danske Spil*
  • Klik ind på fodbold og vælg England og Premier League
  • Her finder du flere specials, for eksempel også på Zlatan Ibrahimovic