I anledning af Onsidebettings 2-årsfødselsdag har de en række tilbud, som de deler ud af. Du kan derfor vinde freebets eller få 100 procent teoretisk tilbagebetaling på Superligaen i denne spillerunde. 

Onsidebetting* kan lørdag den 16. oktober fejre, at det er to år siden, de gik i luften. Det vil de gerne fejre med alle deres brugere. I den anledning har de søsat en omgang fødselsdagsskrab, hvor du fredag, lørdag og søndag har mulighed for at vinde freebets, freespins til kasino samt Superliga-billetter.

Herudover kan du i Superliga-runden spille 1X2-odds, der har en 100 procent teoretisk tilbagebetaling. Dermed får du ekstra fordelagtige odds. 

Læs med her nedenunder og bliv klogere på Onsidebettings fødselsdagstilbud. 

100 procent teoretisk tilbagebetaling på Superligaen

Som nævnt i indledningen tilbyder Onsidebetting* 100 procent teoretisk tilbagebetaling på Superligaen. 

Få 100 procent teoretisk tilbagebetaling på Superligaen 

  • Tilbuddet gælder udelukkende for 1X2-væddemål i 12. runde af Superligaen
  • Tilbuddet er gældende i perioden fredag den 15. oktober til søndag den 17. oktober klokken 23.59
  • Klik her for at spille på Superliga-kampene

Spil på Superligaen med 100 pct. teoretisk tilbagebetalingsprocent

* Den teoretiske tilbagebetalingsprocent er sat til 100 procent, men på grund af afrundinger kan der forekomme mindre positive/negative afvigelser.

Gratis konkurrence - præmier for 75.000 kroner

Onsidebetting* har produceret et utal af virtuelle fødselsdagsskrab. Dem kan du helt kvit og frit spille på én gang om dagen fredag, lørdag og søndag.

Vind freebets hos Onsidebetting* 

  • Gå til Onsidebettings kampagneside og få dit daglige skrabelod
  • Tryk på kampagnen "Fødselsdagsskrab - Præmier for 75.000 kr."
  • Der er mulighed for at vinde freebets (50 kroner, 100 kroner, 200 kroner eller 500 kroner), freespins eller Superliga-billetter fredag, lørdag og søndag
  • Det er gratis at deltage

Få dit skrabelod her

BetXpert ønsker alle brugere af siden held og lykke med fødselsdagstilbuddene fra Onsidebetting*. I samme ombæring opfordrer vi vanen tro til ansvarligt spil. Det vil ikke mindst sige, at man ikke spiller for mere, end man har råd til at tabe. Oplever du problemer med dit spil, bør du rette henvendelse til steder som StopSpillet og/eller ROFUS.