Mandag formiddag kom det frem, at José Mourinhos tid som Tottenham-manager er forbi. BetXpert bringer her de bedste odds på, hvem der bliver Tottenhams næste permanente manager. 

De seneste par dage har spillet på banen ikke fyldt meget i fodboldverdenen, hvor særligt snakken om en ny europæisk Super League har trukket store overskrifter og mødt massiv kritik fra både fodboldeksperter og -spillere. 12 af de største klubber i verden vil være med, og Tottenham er iblandt disse. 

Netop Tottenham fyrede mandag formiddag manager José Mourinho. Dermed nåede han at stå i spidsen for Spurs i halvandet år. Den erfarne portugiser kom til i november 2019, hvor han tog over for Mauricio Pochettino. 


I sin tid som Tottenham-manager blev det til en 6.-plads i Premier League samt tidlige exits i både Champions League og Europa League. I sidste sæsons Champions League røg Tottenham ud i ottendedelsfinalen til RB Leipzig, der samlet vandt med 4-0. I årets Europa League blev det til exit i kvartfinalen, hvor man skuffende tabte med samlet 3-2 til Dinamo Zagreb, efter man ellers havde vundet første kamp med 2-0 på hjemmebane. 

José Mourinho efterlader Tottenham på en 7.-plads i Premier League, og der er i skrivende stund seks point op til top-4 for London-klubben. I søndags spillede Tottenham EFL Cup-finale mod Manchester City, hvilket var eneste tilbageværende mulighed for sølvtøj for Tottenham i indeværende sæson. Her tabte Spurs med 1-0 til City.

Næste Tottenham-manager odds

Herunder finder du de bedste odds på, hvem der bliver næste permanente Tottenham-manager. Leicester-manager Brendan Rodgers er bookmakernes favorit.

Hvem bliver næste Tottenham-manager? Højeste odds Bookmaker
Brendan Rodgers 4,50
Eddie Howe 7,50
Maurizio Sarri 8,00
Erik ten Hag 13,00
Nuno Espirito Santo 13,00
Scott Parker 15,00
Rafa Benitez 15,00
Graham Potter 17,00
Jürgen Klinsmann 19,00
Ryan Mason 21,00
Steven Gerrard 26,00
Antonio Conte 34,00
Ledley King 34,00
Marcelo Bielsa 34,00

Odds på næste Tottenham-manager er senest opdateret fredag den 30. april klokken 14.40.
OBS: Hos Unibet*, Mr Green* og 888sport* anses man som værende permanent manager, såfremt man står i spidsen for Spurs i minimum 10 kampe i træk som cheftræner. 

Spil på næste Tottenham-manager hos Mr Green

Julian Nagelsmann startede ud med at være bookmakernes favorit til Spurs-jobbet, men han er siden hen blevet præsenteret som ny træner i Bayern München. 

Den nuværende Leicester-manager, Brendan Rodgers, er blandt de største favoritter til at overtage det ledige Tottenham-job ifølge bookmakerne. Rodgers har tidligere stået i spidsen for storklubber som Liverpool og Celtic, og han har gjort det godt i sin tid som Leicester-manager, hvor han kom til for over to år siden. 

Den tidligere Tottenham-spiller og nuværende Fulham-manager, Scott Parker, giver odds 15,00 hos både Betfair Sportsbook* og 888sport*. Parker spillede i sin aktive karriere 50 kampe for Tottenham. Parker satte sig i managersædet i Fulham i februar 2019, hvor han tog over for Claudio Ranieri. Først som caretaker og fra maj 2019 som permanent manager.

I øjeblikket kæmper han for at fastholde Fulham i Premier League, hvor de med blot fem spillerunder tilbage ligger under stregen og har syv point op til Brighton.

Ryan Mason nævnes også blandt kandidaterne, og det gør han formentlig, fordi han i øjeblikket står i spidsen for Tottenham, men det er uvist, om det er ham, der fortsætter i sædet. Hvis du tror, at Mason bliver ny Tottenham-manager, kan du få odds 21,00 på ham hos Betfair Sportsbook*

Mourinhos næste klub: De bedste odds

Herunder får du de højeste odds på, hvilken klub José Mourinho havner i næste gang. 

Mourinhos næste trænerjob - hvor ryger han hen? Højeste odds Bookmaker
Ingen klub per 1/1 2022 1,67
Portugals landshold 6,50
Enhver MLS-klub 15,00
Juventus 15,00
Wolves 15,00
FC Porto 17,00
Enhver saudiarabisk klub 21,00
En hvilken som helst klub i Qatar 21,00
Celtic 26,00
Enhver kinesisk superligaklub 26,00
Bayern München 26,00
Englands landshold 34,00
PSG 34,00
Spaniens landshold 34,00
Arsenal 67,00

Odds er senest opdateret mandag den 19. april klokken 16.17. 

Spil på Mourinhos næste klub hos 888sport

Det portugisiske landshold er ifølge bookmakerne det bedste bud på José Mourinhos næste arbejdsgiver. Han har indtil videre i sin trænerkarriere ikke beskæftiget sig med landsholdsfodbolden, men måske det er næste karrieretræk for den rutinerede Mourinho.

Hvis du ikke tror, Mourinho finder en ny klub, inden året er omme, kan du få odds 1,67 på dette hos Mr Green*

José Mourinho har mange meritter som træner, men det er nogle år siden, han senest har vundet et stort trofæ. Tilbage i 2016/2017-sæsonen vandt han både Europa League og EFL Cuppen med Manchester United, men siden da har Mourinho ikke føjet yderligere titler til sit imponerende CV. 

Mourinhos CV tæller blandt andet også to Champions League-titler. Første gang i 2004 med FC Porto og senest i 2010 med Inter. Det er også blevet til otte mesterskabstitler for 'The Special One', men han har ikke vundet et mesterskab siden Premier League-titlen med Chelsea i 2014/2015.