Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Vil Dronningen tale om søens folk og sende en nytårshilsen, eller bliver nytårstalen krydret med historier om Pokémon go og Gulddreng? Danske Spil har sat odds på, hvilke ord der bliver nævnt på årets sidste dag.

Pokémon Go, Gulddreng, Brexit er alle nye ord, som vi stiftede nærmere bekendtskab med i 2016. Men er det også dem, som Dronningen tager med i sin nytårstale?

2017 venter lige rundt om hjørnet. Men før vi kan byde det nye år velkommen med champagne og fyrværkeri skal vi tage ordentlig afsked med det gamle. En af traditionerne på årets sidste dag er at samles og høre Dronningens nytårstale.Danske Spil har igen i år odds på Dronningens nytårstale og det betyder, at man udover at lytte til majestætens bevingede ord også har mulighed for at vinde på dem.

-2016 har været et begivenhedsrigt år og der har været mange nye ord at vælge imellem. Det er naturligvis ikke alle sammen, der er lige sandsynlige. Blandt de mere end 150 ord, som vi har odds på, giver Gulddreng odds 300, og vælger Dronningen at tale om Pokémon Go, så er der chance for at vinde pengene 50 gange tilbage, siger oddsansvarlig Peter Emmike

Det er ikke kun nye ord, der kan spilles om. Det er også muligt at sætte sine penge på, at Dronningen nævner Nytårshilsen til odds 1,15, ansvar til odds 1,40 eller optimisme der giver penge hele 6 gange igen.

-Dronningens nytårstale er en tradition, og for mange er det også en tradition at gætte på, hvad hun vil tale om. Sender Majestæten hilsner til søens folk eller taler hun om aktuelle begivenheder? I Danske Spil vil vi gerne være en del af denne tradition, siger Peter Emmike og fortsætter:

-Af de ord vi har valgt at sætte odds på, er der både nye og gamle kendinge som eksempelvis Kronprinseparre eller ordet nytårshilsen, som Dronningen har nævnt i omkring halvdelen af de i alt 44 nytårstaler, som hun har holdt siden 1972.

Der er odds på lige omkring 300 ord, som Dronningen måske har med i talen. Det er muligt at sætte odds på nytårstalen frem til den 29. december kl. 16.

Se alle odds på Dronningens nytårstale her: https://danskespil.dk/oddset/underholdning/danmark/dronningens-nytårstale