Sponsoreret indhold fra NordicBet

Med nyheden om at Adrian Peterson torsdag står uden kontrakt, er NFL's rygtebørs gået i selvsving i bestræbelserne på at gætte running backens næste hold. NordicBet* har Tampa Bay Buccaneers blandt favoritterne i et tæt ræs om stjernens underskrift.

Der er vanen tro lagt i ovnen til et sandt festfyrværkeri af spillerhandler, når startskuddet for 2017-udgaven af NFL’s ’free agency’ lyder torsdag aften. Ét af årets mest ombejlede navne er running back Adrian Peterson, der efter et årti hos Minnesota Vikings, for første gang lander på det åbne marked.

Mens NFL-eksperter allerede har stået i kø i forsøget på at gætte Petersons næste hold, har spilleselskabet NordicBet* også kigget i krystalkuglen, der spår, at fem hold melder sig som seriøse bejlere. Petersons nuværende hold Vikings vurderes til at have den største chance til odds 5, mens Bucs er bedste bud til odds 5,50, hvis der skal skrives et nyt hold på visitkortet. Giants, Chiefs og Raiders er næste i rækken til odds 6.

”NFL’s pendant til fodboldens transfervindue er sportens Vilde Vesten. Udfaldet af en spillerhandel er nemlig oftest et resultat af hvem, der kan hoste op med den største kontrakt. Kombinationen af et stort økonomisk råderum, og et hold på grænsen af slutspillet, vurderer vi at Bucs vil investere i erfarne kræfter, der kan sikre dem en plads i det forjættede land”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm og tilføjer:

”Peterson har dog været skadesplaget og er efterhånden i sin karrieres efterår, hvilket vil trække hans værdi ned. Får han ikke den ønskede kontrakt, er banen kridtet op til et gensyn hos Vikings, hvor han allerede har legendestatus hos fansene”.

Er man til outsidere, er der odds 13 at hente på, at Super Bowl-vinderne fra New England Patriots skyder titelforsvaret af med Adrian Peterson på deres roster.

Hvilket hold vil Adrian Peterson være tilknyttet i spilleuge 1 af 2017 sæsonen?

Vikings, 5,00

Bucs, 5,50

Giants, 6,00                                 

Chiefs, 6,00                               

Raiders, 6,00

Packers, 10,00  

Panthers, 13,00      

Patriots, 13,00        

Seahawks, 15,00    

Redskins, 17,00  

Eagles, 28,00