F.C. København skriver på deres hjemmeside tirsdag formiddag, at Unibet fra sommeren 2021 vil figurere på brystet af klubbens trøjer. 

Unibet afløser Carlsberg på brystet af FCK-trøjen fra sommeren 2021, meddeler FCK tirsdag på deres hjemmeside. Carlsberg har været på FCK-trøjen siden 1999, og de vil fortsat være at finde på trøjen i næste sæson, men blot på trøjeærmet i stedet for brystet. Det lyder samtidig, at Carlsberg øger deres fan-engagement i FCK.

Unibet har været partner i FCK siden 2012, og FCK lovpriser dem som en stor og vigtig partner. At FCK skifter Carlsberg ud med Unibet, sker efter aftale med netop Carlsberg, der fortsætter som hovedpartner i FCK. Øl-giganten har i deres partnerskab ønsket at rette blikket yderligere i retning af stadion- og øloplevelsen for FCK's fans og øvrige gæster til fodbold og koncerter i Parken fremfor synligheden på trøjen.

FCK: Giver os de bedste forudsætninger

FCK-direktør Lars Bo Jeppesen udtrykker stor begejstring for den nye aftale med Unibet. 

- Vi er utroligt stolte over den her nye aftale, hvor Unibet hæver deres engagement markant og dermed bliver ny officiel trøjesponsor i F.C. København, siger Lars Bo Jeppesen og fortsætter:

- Det giver os de bedste forudsætninger for virkelig at løfte klubben sammen. Samtidig er det en stor glæde for os, at det netop er Unibet, der gennem så mange år har støttet og været loyale overfor FCK, som vi nu får på brystet. Det understreger deres store engagement i klubben.

Lars Bo Jeppesen fortæller endvidere, at loyaliteten fra Unibets side har været afgørende i deres valg. Unibet har som nævnt været partner i FCK siden 2012. 

- Unibet har gennem de seneste otte år igen og igen bevist, at de virkelig støtter FCK, vores fans og har passionen for fodbold, fortæller Lars Bo Jeppesen.

- Dette årelange commitment har været afgørende for vores valg af Unibet, og jeg glæder mig utroligt meget til at udfolde samarbejdet fra 1. juli , siger Lars Bo Jeppesen.

Unibet: God dialog med klubben

Også hos Unibet er der stor begejstring at spore for den nye aftale.

- Vi har været en del af F.C. København gennem snart et årti, og det er med stolthed, passion, men også respekt, at vi nu kommer på trøjen, fortæller Kim Olesen, der er General Manager hos Unibet.

- Vi ved, hvor meget trøjen og klubben betyder for så mange, og vi ser frem til at støtte op om FCK, de mange fans og unikke oplevelser, vi skal have i Parken fremover.

Kim Olesen fortæller også, at man har haft en god dialog med både FCK og Carlsberg gennem forløbet, og hos Unibet ønsker man at fortsætte dialogen med både FCK og klubbens fans fremover, så de sammen kan løfte FCK og Parken til nye højder. 

Utilfredshed blandt FCK-fans

Nyheden om Unibet på FCK-brystet fra næste sæson har vakt utilfredshed blandt nogle FCK-fans. 

På FCK-fanforummet sidelinien.dk er der en række brugere, der er ærgerlige over nyheden. 

Fx skriver brugeren "Fc Devil" således:

- Det er jeg personligt lidt ked af, at et gamblingfirma skal sidde på brystet i stedet for Carlsberg. Lidt skidt signal at sende. Jeg tænker helt sikkert også, at det gør trøjen mindre attraktiv, hvad merch angår.

Også på Twitter har utilfredse FCK-tilhængere givet deres mening til kende.