FCK har trukket Ajax op ad lodtrækningshatten, og de danske mestre er slet ikke uden chance. Se de interessante odds og de øvrige kampe lige her...

Der er lagt op til et interessant opgør med mange danske perspektiver, når FCK og Dolberg, Schøne og Ajax støder sammen den 9. marts. Her gælder det næste runde af Europa League, og de danske mestre spåes solide chancer - både i det første opgør men også set over to kampe.

Faktisk er de svage favoritter i det første opgør, hvor Nordicbet* skyder højest med odds 2,60 på dansk triumf. Oddsene indikerer dog, at det bliver et tæt opgør, da oddset på Ajax-triumf er 2,95 hos 888sport* som det højeste.

FC København Uafgjort Ajax
2,60 3,30 2,95
NordicBet
Bet365
888sport

Ser man på bookmakernes vurderinger set over to kampe, så er det Dolberg og Ajax, der er favoritterne til at gå videre. De slutter også af på hjemmebane den 16. marts, og Danske Spil* topper markedet med odds 1,70 på at hollænderne går videre.

FC København Ajax
2,25 1,70
888sport
Danske Spil

FCK er ikke det eneste hold, der har fundet en modstander. Kigger man rundt finder man en række interessante opgør: Manchester United skal på en lang tur til Rostov, mens Schalke og Borussia Mönchengladbach ikke skal rejse så langt, når de skal møde hinanden.

Belgien er repræsenteret med hele tre hold, hvilket er lige så mange, som Spanien, Italien og England tilsammen. Desværre for dem møder Gent og Genk dog hinanden, mens Anderlecht har en fin chance mod APOEL. 

Hjemmehold i første kamp Udehold i første kamp
Celta Vigo

Krasnodar

APOEL

Anderlecht

 Schalke 04

Borussia Mönchengladbach

 Lyon

AS Roma

 Rostov

Manchester United

 Olympiakos

Besiktas

Gent

Genk

 FC København

Ajax

Første kamp spilles den 9. marts, mens der er retur den 16. marts.