Lørdag aften gælder det Danmarks anden kamp ved EM i herrehåndbold, og her venter Slovenien på Nikolaj Jacobsens tropper. BetXpert bringer her udvalgte odds på Danmark - Slovenien.

Danmark fik torsdag aften en fin start på EM i herrehåndbold torsdag aften, hvor det blev til en sejr på 30-21 mod Montenegro. Her blev Mikkel Hansen topscorer i kampen med ti mål, og de ti mål rækker til en øjeblikkelig andenplads på EM-topscorerlisten. Kun Hollands Kay Smits har scoret flere med sine 11. 


Nu venter Slovenien så i Danmarks anden gruppekamp ved EM i herrehåndbold, og det ligner på papiret den sværeste opgave i gruppen. Slovenerne, der vandt deres første kamp mod Nordmakedonien knebent med 27-25, har flere store håndboldspillere i truppen. Her kan Blaz Janc, Jure Dolenec og Blaz Blagotinsek blandt andre nævnes. 

Odds på Danmark - Slovenien

Nedenfor finder du de bedste odds på Danmark - Slovenien, der tørner sammen lørdag aften klokken 20.30. Du kan se kampen direkte på TV 2 og TV 2 Play, men du har også mulighed for en gratis livestream til Danmark - Slovenien, hvilket du kan læse mere om her. 

Odds på Danmark - Slovenien (1X2) Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,16
Uafgjort 16,75
Slovenien 9,75
Odds på Danmark - Slovenien (handicap) Højeste odds Bookmaker
Danmark (-5,5) 1,88
Slovenien (+5,5) 1,95
Odds på Danmark - Slovenien (over/under mål) Højeste odds Bookmaker
Over 56,5 mål 1,85
Under 56,5 mål 2,35

Odds på Danmark - Slovenien er senest opdateret fredag den 14. januar klokken 10.32.

Spil på Danmark - Slovenien hos Unibet

Bookmakerne har stor tiltro til endnu en dansk sejr mod Slovenien, som ovenstående oddstabel indikerer. Du kan blot få odds 1,16 hos Bwin* for en dansk sejr, mens Slovenien-sejr giver hele odds 9,75 hos ComeOn*. Du kan få odds 16,75 på uafgjort hos Tipwin*

Mod Montenegro scorede Danmark lige akkurat 30 mål. Spørger man Mads Madsen, der er håndboldekspert her på BetXpert, skal man nok ikke forvente mange flere mål fra de danske håndboldherrer i lørdagens kamp mod en bedre modstander. Madsen ser værdi i under 32,5 danske mål mod slovenerne. 

Danmark scorer under 32,5 mål: Odds 1,73 

BetXperts håndboldekspert, Mads Madsen, tror på, at Danmark scorer under 32,5 mål i opgøret mod Slovenien lørdag aften. Det begrunder han med følgende: "Danmark er naturligvis favoritter i opgøret, men mod Montenegro scorede de 30 mål. Lørdag møder de et væsentligt bedre hold, et bedre forsvar, bedre målmænd. Danmark skal nok vinde kampen, men jeg tror ikke, at det bliver en højtscorende kamp fra dansk side." 

Mads Madsen: "Det bliver en helt anden kamp mod Slovenien"

BetXperts håndboldekspert, Mads Madsen, var ikke videre imponeret over det danske landshold i torsdagens åbningskamp ved EM i herrehåndbold, selvom det blev til en forventet storsejr. 

- Det blev en klassisk åbningskamp ved en slutrunde. Spillet var ikke prangende fra det danske landshold. Der var for mange fejl, men de fik de to point med fra opgøret, og de undgik skader, fortæller Mads Madsen og fortsætter:

- De mange individuelle fejl skal skæres kraftigt ned på, hvis de skal stryge helt til tops ved EM. Det er helt sikkert noget, Nikolaj Jacobsen har fokus på i lørdagens opgør mod Slovenien.

Mod Slovenien venter der Danmark et møde med langt større profiler, end det var tilfældet mod Montenegro, og Mads Madsen forventer da også en helt anden kamp mod Slovenien, der vandt sølv ved EM tilbage i 2004 med spillere som Vid Kavticnik og Renato Vugrinec. 

- Kampen mod Slovenien bliver en helt anden kamp. Danmark møder her et stærkt slovensk hold, som har et hav af store stjerner. Blaz Janc, Blaz Blagotinsek, Stas Skube og Jure Dolenec for bare at nævne nogle stykker. Danmark skal skære ned på deres fejl, da der ikke er plads til det mod et stærkt hold som Slovenien, fortæller Mads Madsen. 

Seneste møde mellem Danmark og Slovenien fandt sted den 19. januar 2018, hvor de mødte hinanden i mellemrunden ved EM i Kroatien. Her sejrede Danmark 31-28 i en kamp, hvor Lasse Svan blev topscorer med hele 11 mål i opgøret. Svan, der er i gang med sin sidste slutrunde, kom på tavlen tre gange i første kamp mod Montenegro. 

Du kan læse BetXperts optakt til EM i herrehåndbold her