Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Der resterer to runder i gruppe C, og ifølge Danske Spil*, så får FCK svært ved at avancere sig i Europa League.

- Vi har odds 3,00 på, FCK slutter i top 2 og dermed kvalificere sig til knockout-fasen i Europa League. Omvendt er oddset 1,33 på, FCK ikke går videre. Vi vurderer derfor, at chancerne for FCK går videre, er ca. 30 %, fortæller oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike og fortsætter.

- FCK har to kampe tilbage, og med to sejre kan de selv afgøre deres skæbne. Det er dog lettere sagt end gjort. Først skal de nemlig møde Zenit på udebane, og her vil københavnerne være klare underdogs. Zenit fører den russiske Premier League efter de første 13 runder, og vi skal helt tilbage til den 7. april for at finde deres seneste nederlag på hjemmebane. 

- FCK’s sidste kamp er mod Bordeaux i Parken. Bordeaux ligger godt nok sidst i gruppespillet, men efter en rigtig dårlig start i den franske Ligue 1, er de nu rykket op på en 11. plads. De spillede 1-1 mod Zenit i torsdags, og de har derfor også en matematisk mulighed for at gå videre i Europa League.

- Vi håber altid på dansk succes i Europa, men vi vurderer, at FCK får kamp til stregen af to stærke modstandere, afslutter Peter Emmike.