Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Det danske herrelandshold i fodbold er havnet i gruppe med Schweiz, Irland, Georgien og Gibraltar i kvalifikationen til EM i 2020. Ifølge Danske Spil* ender Danmark i top 2.


- Vi har odds 1,25 på Danmark ender i top 2. Vi vurderer altså sandsynligheden for, Danmark kvalificerer sig til EM i 2020 til at være omkring 75%, fortæller oddsansvarlig hos Danske Spil*, Peter Emmike og fortsætter.


- Schweiz bliver den sværeste modstander i gruppen. De ligger nummer otte på FIFA’s verdensrangliste, som jo er to pladser højere end Danmark. Senest slog de Belgien 5-2, og er dermed videre i knockoutfasen i Nations League. Holdet har flere profiler i form af Shaqiri, Xhaka og Rodriguez, så de skal nok give Danmark kamp til stregen.  


- Irland har vi jo efterhånden et rigtig godt kendskab til. Vi slog dem 5-1 over to kampe, som sikrede os vores VM-deltagelse i Rusland og senest i Nations League, har vi spillet to 0-0 opgør imod dem. Det er et kollektivt stærkt hold, men Danmark har altså væsentligt bedre spillere på samtlige positioner, så dem skal vi kunne slå.


- Med al respekt for Georgien og Gibraltar, så bør de ikke volde os problemer, afslutter Peter Emmike.