Bedste brugertipper i juli 2014 var The Darkhorse, med MrSand som nr 2, men hvem var BetXperts bedste forumbrugere? Stem om det...

Juli måneds bedste brugertipper og vinder af gavekort på 1.000 kr blev The Darkhorse. Og nr 2 (gavekort på 300 kr) blev MrSand. Men vi mangler at få afgjort, hvem der skal modtage de øvrige præmier i vores Månedens Bruger-konkurrence: Hvem var bedste forumbruger i juli?

Her skal vi bruge jer, kære brugere, som hård, men retfærdig jury.

En afstemning er sat op på denne side: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-bruger

Gak ind, vurdér de nominerede (der er links til vedkommendes forumindlæg) - og tryk så på knappen ud for den foretrukne kandidat. Afstemningen løber til onsdag d. 7. august - hvorefter vi uddeler præmier til vinderne. Husk: Kun een stemme per BetXpert-bruger.

Hvem var månedens bedste forumbruger?

Vi har nomineret 5 brugere, der hver især bidrog flittigt og konstruktivt til debatten i BetXperts forum i juli.

Hvem fortjener titlen som den bedste forumbruger i juli og det tilhørende gavekort på 1.000 kr (nr 2 får et gavekort på 300 kr)?

Er det Eastern-tipper? Eller er det federer? Eller Tytteboevs? Eller RinusMichels? Eller Oddsogtips?

Tjek de nomineredes forumbidrag (hvis du klikker på et af ovenstående links, kommer du til vedkommendes brugerside der bl.a. indeholder en link-liste over de seneste forumindlæg).

Og stem så her: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-forumbruger

Hvem var månedens bedste blogger?

Månedens bedste blogger får et gavekort til 1000 kr, nr 2 får et gavekort på 300 kr.

Juli måned havde kun een blog (Kenneth Bechs interessante EM i Vandpolo) - så vi kan kun opfordre folk til at fare i blækhuset og forfatte i august og fremover. Gode blogs kan vinde penge.

  

Alle blogs kan ses her: http://www.betxpert.com/blogs

Månedens bedste brugertipper

Den bedste brugertipper i juli og dermed vinder af et gavekort på 1.000 kr var The Darkhorse der scorede et overskud på 29,88 enheder på 10 tips. Herunder et yderst saftigt spil på Rory McIlroy til at ligge i spidsen af The Open efter 1. runde - det indbragte odds 34.

Næstbedste brugertipper blev MrSand der fik et overskud på 14,88 enheder på sine 17 tips.

Bemærk. at man kan sms-abonnere på brugertips. Det gør man (når man er logget ind på BetXpert) ved at klikke på SMS-logoet øverst på forsiden; klik derefter på "Mine abonnementer" og på "Brugertips, abonnementer - oversigt" og scroll dig frem til den eller de brugere du ønsker at føje til. Derefter modtager du en sms, når de udlægger nye tips.

Hvis du altså har sms-klip på din konto; det får du ved at klikke på "Køb flere SMS klip" på sms-siden og følge anvisningerne: http://betxpert.com/sms