Den bedste brugertipper i december 2013 var Perten, men hvem var BetXperts bedste blogger og BetXperts bedste forumbruger? Stem om det...

Decembers brugertipper (og vinder af gavekort på 1.000 kr) blev Perten.

Men vi mangler at få afgjort, hvem der skal modtage de øvrige præmier i vores Månedens Bruger-konkurrence: Hvem var bedste forumbruger i december, og hvem var den bedste blogger?

Her skal vi bruge jer, kære brugere, som hård, men retfærdig jury.

To afstemninger er sat op på denne side: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-bruger

Gak ind, vurdér de nominerede (der er links til vedkommende blogs og forumindlæg) - og tryk så på knappen ud for den foretrukne kandidat. Afstemningerne løber til fredag d. 10. januar (cirka kl 17:30) - hvorefter vi uddeler præmier til vinderne.

Hvem var månedens bedste forumbruger?

Vi har nomineret 5 brugere, der hver især har bidraget flittigt og konstruktivt til debatten i BetXperts forum.

Hvem har fortjent titlen som den bedste forumbruger i december dermed et gavekort på 1.000 kr (nr 2 får et gavekort på 300 kr)?

Er det federer? Eller er det Tunitis? Eller Tytteboevs? Eller nortgreen? Eller The Darkhorse?

Tjek de nomineredes forumbidrag (hvis du klikker på et af ovenstående links, kommer du til vedkommendes brugerside der bl.a. indeholder en link-liste over de seneste forumindlæg).

Og stem så her: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-forumbruger

Hvem var månedens bedste blogger?

Månedens bedste blogger får et gavekort til 1000 kr, nr 2 får et gavekort på 300 kr.

De tre nominerede bloggere (og deres blogs) for december:

The Darkhorse:

VM-håndbold: tanker på falderebet

Tytteboevs:

Betting- og tradingåret 2013

Pede:

Et rekorddårligt femårs jubilæum i spillebranchen

Alle blogs kan ses her: http://www.betxpert.com/blogs

Læs og stem så her: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-blogger

Månedens bedste brugertipper

Den bedste brugertipper (og dermed vinder af et gavekort på 1.000 kr) i december var Perten der scorede et overskud på 7,19 enheder på 90 målscorer-tips.

Der var et par andre brugertippere med overskud, men de faldt på reglen om jævn tip-leverance (der må højst gå 7 dage uden tips).

Bemærk. at man kan sms-abonnere på brugertips. Det gør man (når man er logget ind på BetXpert) ved at klikke på SMS-logoet øverst på forsiden; klik derefter på "Mine abonnementer" og på "Brugertips, abonnementer - oversigt" og scroll dig frem til den eller de brugere du ønsker at føje til. Derefter modtager du en sms, når de udlægger nye tips.

Hvis du altså har sms-klip på din konto; det får du ved at klikke på "Køb flere SMS klip" på sms-siden og følge anvisningerne: http://betxpert.com/sms