Sponsoreret indhold fra Danske Spil

FC København hentede på transfervinduets sidste dag Viktor Fischer hjem til Danmark fra Mainz. Den danske landsholdsspiller skal dermed forsøge at spille sig tættere på en plads i den danske VM-trup via et godt FCK-forår, og Danske Spil har nu sat odds på offensivspillerens præstationer i sin nye klub.

- Det er jo ikke helt fast, hvor han kommer til at spille. Skal han spille på kanten, eller skal han spille som hængende angriber. Der er formentlig flere positioner i spil, og det kommer selvfølgelig til at betyde noget i forhold til hans måltotal.

- Han har ikke tidligere vist sig som en decideret målsluger, og det tror vi heller ikke, han bliver i FCK. Vi forventer, at han kommer til at spille i en hængende rolle, hvor han mere bliver igangsætter end målscorer, så i omegnen af fire-fem scoringer er nok meget realistiske forventninger, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil.

Danske Spil har odds 1,75 på, at han scorer over 4,5 mål i sæsonen og odds 1,95 på, at han scorer under.

Se Danske Spils odds på FCK og Fischer lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/danmark/superligaen/superliga-17-18-fck-special-580927.html