Hvad skete der i bettingbranchen i uge 39? Antallet af ludomaner er steget, Bet365*.it er gået i luften, etc. Læs BetXperts ugentlige nyheds-opsamling.

22/9 William Hill i australske skatteproblemer

Britiske William Hill har satset stort på det australske marked ved at overtage Sportingbet og opkøbe Tom Waterhouse, men der er nu kommet fokus på bookmakerens skattetænkning. Der er bl.a overført et stort lån til Gibraltar-afdelingen og der skulle være et 55 millioner austr. dollars stort ´sort hul´ i William Hills regnskab.

Læs mere

22/9 Spillemyndigheder i Sydafrika er blevet suspenderet

Der har åbenbart ikke været helt rent trav hos det sydafrikanske Gambling Board, der er blevet suspenderet med omgående virkning. Dette sker samtidig med, at der arbejdes på at gennemføre en ny lovgivning for online-gambling.

Læs mere

22/9 GVC med stærkt halvårsregnskab

GVC Holdings, der bl.a. står bag Sportingbet, kan se tilbage på et meget vellykket første halvår af 2014, hvor de har indkasseret et overskud på 105 millioner euro. Det er en stigning på hele 44% i forhold til samme periode sidste år.

Læs mere

24/9 Stigende betting-omsætning i Spanien

De spanske spillemyndigheder, Dirección General de Ordenación del Juego, kan notere en stigning på omsætningen på 7% i andet kvartal i forhold til sidste samme periode år. Mens pokeren igen skuffede med faldende omsætning, så var der en stigning på hele 17% på sportsbetting.

Læs mere (betalingsside)

25/9 Ladbrokes forlader Canada

Den britiske bookmaker Ladbrokes har valgt at trække sig fra det canadiske marked grundet den strikse spillelovgivning. Canadiske Ladbrokes-kunder kan ikke længere foretage indbetaling eller placere bets.

Læs mere

25/9 Danske håndboldspillere dømt i matchfixing-sag

Håndboldklubberne BSV og Sønderjyske er blevet tildelt bøder og karantæner i sagen om matchfixing. BSV-spillere havde betalt 15.000 kroner til Sønderjyske, hvis de kunne vinde den sidste grundspilskamp over Skanderborg Håndbold. Det har Danmarks Idrætsforbund vurderet er uetisk adfærd.

Læs mere

25/9 Dommerskandale i Georgien

Otte fodbolddommere er anholdt for at have modtaget mellem 2500 og 5000 dollars pr. kamp for at fixe antallet af advarsler og udvisninger. Det georgiske fodboldforbund begyndte undersøgelserne efter henvendelse fra UEFA om mistænkelige kampe.

Læs mere

25/9 Mybet satser på Tyskland og forlader England

Mybet har lavet en aftale med det tyske dagblad Bild og er nu officiel betting partner for Bundesligaen. Mybet har desuden valgt at trække sig fra det engelske marked grundet den nye spillelovgivning.

Læs mere

25/9 Bet365* indtager Italien

Efter lang tids overvejelser og trods den skrappe spillelovgivning har den engelske gigant Bet365* kastet sig over det italienske marked. Straks efter lanceringen af Bet365*.it er sigtekornet stillet mod det tyske marked, hvor der er kamp om licenserne.

Læs mere

25/9 Antallet af danske ludomaner er tidoblet siden 2006

Hver trettende voksne dansker har problemer med pengespil. Det viser tal fra en ny Megafon undersøgelse foretaget på vegne af Center for Ludomani. Siden 2006 er antallet af ludomane danskere næsten tidoblet.

Læs mere

26/9 Bookmakere organiserer sig i Tyskland

Det er vigtigt for bookmakerne at få foden indenfor på det tyske marked og der er bekymring om udarbejdelsen af den nye spillelovgivning. Derfor har bookmakere som Tipico, Ladbrokes, Betfair* og Bet365* gået sammen og dannet organisationen German Sports Betting Association.

Læs mere (betalingsside)

26/9: EU-domstol blåstempler net-spiludbyderes skattefordel
EU-domstolen har talt: Danske kasinoer og spillehaller må affinde sig med den danske spillelovgivning der siger at internet-spiludbydere kun skal betale 20% i skat, mens de "fysiske" spiludbydere hører under den almindelige skattelovgivning og derfor betaler mindst 41% i skat.

Læs mere

Hvad skete der i bettingbranchen i uge 39? Antallet af ludomaner er stigende og Bet365*.it er gået i luften. Læs BetXperts ugentlige nyheds-opsamling