Tour de France 2017 - Guide

Af Jesper Carstens

 

Velkommen til BetXperts Tour de France-guide 2017!

 

Tyskland sagde for mange år siden auf wiedersehen til professionel cykelsport. Det skete efter utallige dopingafsløringer fra landets store cykelhelte som Jan Ullrich, Erik Zabel og mange flere, men i de senere år har man så småt åbnet en dør på klem for et comeback af sporten.

 

Denne dør lukkes helt op i år, når Tour de France den 1. juli starter i den tyske by Düsseldorf. Efter et par smut til Luxembourg og Belgien vender rytterne tilbage til de franske landeveje, hvor den nye Tour de France-konge skal findes efter 3.540 kilometers kørsel.

 

Men årets Tour de France byder ikke på mange episke bjergafslutninger eller utallige kilometer i kampen mod uret. I stedet er der mange åbne etaper, der skal køres aggressivt, hvis rytterne vil lave store tidsforskelle. Arrangørerne håber på, at det betyder, rytterne vil åbne løbet langt udefra.

 

Jeg er spændt på at se, om det eksperiment fungerer. For det er – som jeg ser det – et eksperiment fra arrangørernes side i håb om, at løbet bliver mere uforudsigeligt, end det har været de seneste mange år.

 

Klik dig ind på BetXperts store Tour de France-guide via menuen. Her kan du finde analyser til løbets fire trøjer, samtlige etaper og feltets danske ryttere. Ligeledes vil der komme spilanalyser undervejs i løbet.