OddsXpert » FAQ

Nedenfor ses nogle praktiske informationer omkring deltagelse i OddsXpert konkurrencen.

  • Deltagelse i konkurrencen kræver bruger-registrering. Såfremt du ikke endnu har registreret en profil til OddsXpert konkurrencen eller til vores forum, skal du oprette en BetXpert brugerprofil via registrerings-formularen.
  • Konkurrencen kører løbende pr. uge og pr. måned. Månedskonkurrencen kører altid fra d. 1. til og med den sidste dag i måneden. Ugekonkurrencen kører altid fra hver mandag til og med søndag. Når hver af disse konkurrence-perioder er afsluttet, gøres regnskabet op, og vinderne er de med de bedste balancer (gevinster fratrukket indsatser).
  • Dagligt findes et udvalg af dagens kampe på OddsXpert konkurrence-siderne, med angivne odds fra bwin. Det gælder for deltagerne om at udvælge én af dagens udvalgte kampe at tippe på, eller slet og ret at "stå over", hvis man er usikker på kampene og deres mulige udfald og derfor ikke ønsker at afgive tip den pågældende dag.
  • Når man tipper på en kamp, koster det 1 enhed. Det man vinder hvis tippet er korrekt, er præcis det odds der er angivet for det tip man vælger. Tipper man f.eks. rigtigt på odds 3,60 vil ens personlige balance efterfølgende blive påvirket positivt med 2,60 (=gevinst fratrukket indsatsen på 1 enhed). Er tippet forkert, påvirkes balancen med -1,00 (=indsatsen).
  • Når man vælger at "stå over" én dag, kan man ikke "gemme" sit tip til en anden dag. Der er mulighed for at afgive ét tip hver dag.
  • De daglige kampe vil så vidt muligt være tilgængelige fra kl. 00:00 på kampdagen, og det er oddset for det tidspunkt hvor kampen er oprettet i konkurrencen der er gældende for kampen i konkurrencen, uanset om oddsene er ændrede hos bwin. Der vil således aldrig ske regulering af odds i OddsXpert konkurrencen, af hensyn til at deltagerne kan deltage på lige fod.
  • OddsXpert konkurrencen er sat i stand med støtte fra vores sponsor bwin, hvis præmie-sponsorat gør det muligt at gøre al deltagelse i konkurrencen fuldstændig gratis.
  • Alle vindere i konkurrencerne modtager deres præmier via vores præmie-sponsor, bwin.
  • Informationer om bwin kan ses her.
  • Yderligere spørgsmål? Kig i vores Regler eller send os en e-mail

 


Oversigt

Min status

Januar 2018
Ingen afgivne tips i denne periode.

Uge 3, 2018
Ingen afgivne tips i denne periode.

OddsXpert uge-stilling

Top 5, uge 3 - 2018

1. FR34K 7,37
2. 0210560025 6,40
3. L_Bolbroe 6,35
4. Tunnicliff 5,70
5. BjarneV 5,20
Stillingen, uge 3 - 2018

OddsXpert månedstilling

Top 5, januar - 2018

1. steen3333 15,45
2. kornbergblach 14,60
3. Koksoccer 14,30
4. aab_one 14,22
5. BjarneV 14,00
Stillingen, januar - 2018