Euro Challenge 2017 » FAQ / Sådan deltager du

Hvad går Euro Challenge 2017 på?

Som deltager i konkurrencen skal du løbet af 6 runder i Premier League tippe og ramme plet på så mange kampe som muligt. Jo højere odds du rammer, des flere points optjener du til konkurrencen.

Hvordan optjener jeg points?

Odds = points, dvs. i hver runde hvor du tipper rigtigt på alle dine valgte kampe, får du et pointtal svarende til kuponens totale odds.

Hvor længe kører konkurrencen?

Fra torsdag d. 16. februar 2017 til og med mandag d. 13. marts 2017.

Hvilke kampe kan jeg tippe på?

Der dystes på kampe fra forskellige europæiske fodboldligaer, som skifter fra runde til runde. I hver runde konkurreres på kampe fra følgende ligaer:

Runde 1: Superligaen (Danmark) og Primera Division (Spanien)
Runde 2: Premier League (England) og Primera Division (Spanien)
Runde 3: Superligaen (Danmark) og 1. Bundesliga (Tyskland)
Runde 4: Premier League (England) og Serie A (Italien)

Koster det noget at være med?

Nej, deltagelse er helt gratis. Og der er ingen betingelser om at du skal have konto hos en bestemt bookmaker for at kvalificere dig til at modtage præmier.

Skal jeg tippe på alle kampe?

Nej, det vil nok være en dårlig strategi, for i konkurrencen skal man først og fremmest få sine kuponer til at "gå hjem". Du bestemmer helt selv hvor mange kampe og tip du afgiver på din kupon, så om du kun vil tippe på en enkelt kamp, eller om du vil kombinere tip fra flere af rundens kampe i et multi-spil, er helt op til dig selv.

Hvilke markeder kan jeg spille på?

For simpelhedens skyld kan man i Euro Challenge 2017 konkurrencen udelukkende tippe på 1X2-markedet.

Hvordan kan jeg vinde en præmie?

Ved at være blandt dem der kan ramme det højeste samlede odds på rundens kampe. I hver af de 4 runde-konkurrencer uddeler vi et antal præmier til de bedste deltagere, og når alle 4 runder er afviklet uddeler vi yderligere en hovedpræmie gennem Leaderboard-konkurrencen. På Leaderboardet summeres deltagernes to bedste runde-placeringer. Jo lavere sum man opnår, des bedre bliver man placeret på Leaderboardet. Se menupunktet præmier for detaljer om alle de fede præmier i konkurrencen.

Hvor tit kan jeg vinde præmier?

Som deltager kan man selvfølgelig, hvis man er dygtig nok, vinde præmier i alle runder. Bemærk dog de betingelser der er gældende for præmievindere, som beskrevet i reglerne.

Jeg nåede ikke med fra start - kan jeg bare springe ind og stadig vinde præmier?

Ja. Alle brugere af BetXpert kan springe ind i konkurrencen og tippe på den aktuelle kupon når som helst, så selvom du først kommer med midt i en runde eller ikke nåede at være med nogle af de første runder, kan du stadig deltage i de tilbageværende runder i konkurrencen, eller måske gå efter en af konkurrencens trøstepræmier.

Ekstrapræmier - hvad er det nu for noget?

I hver runde og i den samlede konkurrence uddeler vi en række "trøstepræmier", som en måde at præmiere nogle af de deltagere der har været mest uheldige undervejs i konkurrencen. I hver runde er der trøstepræmier til dem der misser lige præcis én kamp på deres kupon (min. tripler), og på Leaderboardet belønner vi nogle af dem der har været med hele vejen, men som ikke har været dygtige/heldige nok til at komme i præmierne gennem hverken runde- eller Leaderboard-konkurrencerne.

Hov, jeg kom til at afgive et tip jeg ikke ønskede. Kan jeg lave det om?

Desværre, bordet fanger. Bedste råd: dobbeltcheck inden du afsender din kupon!

Hvor kommer oddsene fra?

Oddsene henter vi direkte fra [competition_sponsor]. Der er altså tale om "real life" odds. Oddsene leveres med meget kort forsinkelse i forhold til de reelle odds i markedet.

Er alle odds faste eller justeres de løbende?

Når et odds justeres i markedet, vil denne justering også ske på kampene i konkurrencen, således at alle odds justeres op og ned i overensstemmelse med hvordan markederne udvikler sig.

Bliver oddsene på mine tip også justeret?

Nej, så snart du har afsendt din kupon til en runde, er det de odds der stod på tidspunktet for afsendelse der er gældende. Uanset om oddset på de udfald du har tippet efterfølgende justeres op eller ned. Bemærk i den forbindelse at hvis et odds justeres mellem det øjeblik hvor du har indlæst konkurrencesiden og det øjeblik du afsender dit tip, så vil din kupon automatisk blive afvist, så du får mulighed for at godkende det regulerede odds og afsende din kupon påny.

Hvor hurtigt ajourføres resultater/kampe i konkurrencen?

Vi "resulterer" kampe og spil lige så snart kampenes resultater er endeligt bekræftet af flere kilder, dvs. som oftest indenfor ganske få minutter efter slutfløjt.

Mit spørgsmål blev ikke besvaret her - hvad gør jeg?

Du checker konkurrencereglerne eller skriver en email til os på mail@betxpert.com - så tilsigter vi at svare hurtigst muligt!

Danske Spil tilbyder alle nye kunder en bonus på 500 DKK, svarende til 100% af første indbetaling.


Vis flere detaljer
Vilkår og betingelser

Mine resultater

Runde Total-odds Status Placering  
1    
2    
3    
4    
Leaderboard