CL Challenge 2017 » FAQ/Sådan deltager du

Hvad går CL Challenge 2017 på?

Som deltager får du i hver spillerunde i Champions League gruppespillet stillet 100 enheder stillet til rådighed med dit BetXpert login. Disse enheder skal du bruge til at tippe på kampene fra Champions League i et forsøg på at optjene så stort et overskud som muligt.

Hvor længe kører konkurrencen?

Under hele Champions League 2017/2018 gruppespillet, dvs. frem til og med sidste runde er afviklet d. 6. december 2017.

Koster det noget at være med?

Nej, deltagelse er helt gratis. Og der er ingen betingelser om at du skal have konto hos en bestemt bookmaker for at kvalificere dig til at modtage præmier.

Hvordan kan jeg vinde en præmie - og hvor tit?

Ved at være blandt de bedste til at skabe et overskud på dine spil! I hver af de 6 runde-konkurrencer uddeler vi 10 præmier til en værdi af 7.500 kr. Se menupunktet præmier for detaljer om alle præmier i konkurrencen. Som deltager kan man selvfølgelig, hvis man er dygtig nok, vinde præmier i alle runder. Bemærk dog de betingelser der er gældende for præmievindere, som beskrevet i reglerne

Jeg nåede ikke med fra start - kan jeg bare springe ind og stadig vinde præmier?

Ja. Alle brugere af BetXpert får til hver runde stillet 100 enheder til rådighed til brug i konkurrencen, så selvom du først kommer med midt i en runde eller ikke nåede at være med nogle af de første runder, får du 100 enheder stillet til rådighed i hver runde og kan dermed altid deltage i konkurrencen.

Hvilke kampe og markeder kan jeg spille på?

På hver kamp fra Champions League kan du tippe på 1X2 og over/under 2,5 mål.

Skal jeg sætte alle mine 100 enheder i spil på én gang?

Nej, du kan sprede dine indsatser indenfor en runde lige så meget som du ønsker.

Kan jeg spille multispil?

Nej, konkurrencen foregår udelukkende på single-spil.

Hov, jeg kom til at afgive et tip jeg ikke ønskede. Kan jeg lave det om?

Desværre, bordet fanger. Vi har i konkurrencen indført en bekræftelses-procedure via spillekuponen for at sikre at man ikke kommer til at afgive et tip man ikke ønskede alligevel. Bedste råd: dobbeltcheck inden du bekræfter dine spil!

Hvor kommer oddsene fra, og justeres de løbende?

Oddsene henter vi direkte fra 888sport. Der er altså tale om "real life" odds. Oddsene leveres med meget kort forsinkelse i forhold til de reelle odds i markedet.

Er alle odds faste eller justeres de løbende?

Når et odds justeres i markedet, vil denne justering også ske på kampene i konkurrencen, således at alle odds justeres op og ned i overensstemmelse med hvordan markederne udvikler sig. Dette element er inddraget for at gøre konkurrencen så realistisk som muligt.

Bliver oddsene på mine spil også justeret?

Nej, så snart du har sat et spil, er det dét odds der stod på tidspunktet for dit spil der er gældende. Uanset om oddset på det udfald du har tippet efterfølgende justeres op eller ned.

Kan jeg sætte alle mine enheder på ét spil?

Nej, man kan maksimalt spille for 20 enheder pr. kamp, og indenfor hver runde skal man således sprede sine spil ud på minimum 5 kampe. Denne begrænsning er indført for at minimere risikoen for at et enkelt "lucky punch" er nok til at man kan læne sig trygt tilbage i resten af konkurrencen. Dette skyldes at man - for at tage del i præmierne - stadig skal leve op til et omsætningskrav i hver runde, samt et krav om aktiv deltagelse i den samlede leaderboard-konkurrence. Læs mere om disse krav under regler.

Kan jeg sætte mine gevinster i spil igen, og dermed spille for mere end 100 enheder pr. runde?

Nej, for at gøre konkurrencen så lige som muligt skal alle deltagere spille for præcist 100 enheder pr. runde. Hverken mere eller mindre. Alle gevinster registreres særskilt (via en runde-balance) og kan altså ikke sættes i spil igen.

Hvor hurtigt ajourføres resultater/kampe i konkurrencen?

Vi resulterer kampe og spil lige så snart kampenes resultater er endeligt bekræftet af flere kilder, dvs. som oftest indenfor ganske få minutter efter slutfløjt. Afhængigt af hvor mange kampe der afsluttes samtidig, og hvor mange tip der er på de pågældende kampe, vil resultater og stillinger være opdateret ganske kort tid efter kampene er afsluttet.

Mit spørgsmål blev ikke besvaret her - hvad gør jeg?

Du skriver en email til os på mail@betxpert.com - så tilsigter vi at svare hurtigst muligt!

Min spillekupon

888sport bonus på 1000 DKK

888sport tilbyder alle nye kunder en bonus på 100% på første indbetaling, op til 1.000 DKK


Vis flere detaljer
Sæt dine tips her »

TOPSTILLINGEN

1. Perten 260
2. madskh 228
3. skilled-Highroller 226
4. Fidus 217
5. Olsson09 211
6. chronic83 205
7. frits 200
8. Bjornhansen81 200
9. gnavpot 200
10. Prankster 199
Se hele stilling for runden