CL Challenge 2016 » Regler

Nedenfor findes reglerne for deltagelse i CL Challenge 2016 udbudt af BetXpert med 888sport som sponsor.

Generelle regler og vilkår

 1. Alderskrav
  CL Challenge 2016 er åben for deltagelse for alle personer der på tidspunktet for deltagelse er fyldt 18 år, uanset bopælsland.

 2. Én deltagelse pr. person
  Deltagelse i CL Challenge 2016 konkurrencen er begrænset til én deltagelse pr. person. Personer der forsøger at deltage med flere brugerprofiler, eller på anden måde kontrollerer mere end én deltagelse i konkurrencen, vil blive udelukket fra præmiering, samt udelukket fra deltagelse i konkurrencer på BetXpert i en periode på min. 3 måneder.

 3. Konkurrence-periode
  Konkurrencen afvikles fra 9. september 2016 til og med 10. december 2016.

 4. Konkurrencens elementer
  Konkurrencen udgøres af 6 selvstændige runde-konkurrencer. Der er i denne konkurrence ingen Leaderboard-konkurrence.

 5. Konkurrencens afholder
  Al kontakt vedr. konkurrencen, præmier mv. skal rettes til BetXpert som afholder af konkurrencen. 888sport er udelukkende præmiesponsor og kan ikke håndtere henvendelser vedr. konkurrencen.

Indsatser og odds

 1. Rådighedsbeløb
  I hver af de 6 runde-konkurrencer har man som deltager 100 enheder til rådighed. Vundne enheder kan ikke sættes i spil igen. Alle deltagere har således 100 enheder til rådighed pr. runde uanset hvor meget de indenfor en given runde øger deres balance i form af gevinster.

 2. Indsats pr. kamp
  Mindste-indsats pr. spil er 1 enhed, og man kan maksimalt spille 20 enheder pr. kamp, hvilket betyder at man skal fordele sine tips på min. 5 kampe for at omsætte alle 100 enheder pr. runde.

 3. Flydende odds
  Alle odds angivet for kampe i CL Challenge 2016 konkurrencen stammer fra 888sport, og ajourføres løbende i overensstemmelse med de reelle odds hos 888sport. I tilfælde af at et odds reguleres mens man er ved at afgive et tip på det i konkurrencen, vil tip-afgivelsen blive afbrudt med en besked om at odds er justeret og man skal placere sit spil påny.

 4. Udregning af gevinst
  For hvert tip der afgives i konkurrencen angiver man selv en ønsket indsats. Tipper man rigtigt registreres "netto-gevinsten", dvs. (indsats x odds) minus indsatsen, på éns balance. Tipper man forkert, er indsatsen tabt.

Afgørelse af tip, kampe og stillinger

 1. Afgørelse af kampresultater
  I konkurrencen er det for alle kampe resultatet efter ordinær spilletid der er gældende.

 2. Aflysning/udsættelse af kampe
  I tilfælde af aflysning eller udsættelse af en kamp/begivenhed i CL Challenge 2016 konkurrencen i mere end 24 timer, vil alle spil på den pågældende kamp blive annulleret.

 3. Afbrydelse af kampe
  I tilfælde af at en kamp afbrydes under afviklingen, anvendes 888sport's regler til afgørelse af kampens udfald, med den undtagelse, at såfremt en afbrudt kamp/begivenhed ikke er genoptaget indenfor 24 timer efter den oprindelige start på kampen/begivenheden, vil alle spil på kampen i CL Challenge 2016 konkurrencen blive annulleret.

 4. For tidligt startede kampe
  I tilfælde af at en kamp/begivenhed i konkurrencen afvikles før det angivne sluttidspunkt for afgivelse af tip til konkurrencen, vil alle tip afgivet efter det reelle starttidspunkt blive annulleret.

 5. Øvrigt regelgrundlag
  For alle tips afgivet til konkurrencen gælder at det er 888sports regler der danner grundlag for afgørelsen af spillets udfald.

 6. Opgørelse af deltager-placeringer, runde-konkurrence
  I runde-konkurrencerne opgøres deltagernes placeringer på baggrund af den samlede (netto)balance de hver især har opnået ud fra de indsatser der er placeret og de gevinster der er registreret på baggrund af de placerede tip indenfor runden. I tilfælde af lighed mellem flere deltagere på de præmiegivende placeringer i en runde-konkurrence, vil placeringerne blive afgjort ud fra hvilken af deltagerne der i runden har ramt højeste odds. Er der stadig lighed afgøres placeringerne ud fra tilfældighedsprincippet.

Præmiebetingelser

 1. Omsætningskrav
  For at komme i betragtning til præmier i en given runde, skal man have foretaget indsatser for 100 enheder, dvs. alle de enheder man har fået stillet til rådighed for runden.

 2. Krav om spillekonto hos sponsor
  For at få udbetalt præmier, skal man som vinder kunne dokumentere at man har en spillekonto hos konkurrencens sponsor, 888sport. Denne konto skal blot eksistere, dvs der er intet krav om indestående, nylig spille-aktivitet mv.

 3. Præmieregistrering
  Alle præmier vundet gennem CL Challenge 2016 konkurrencen registreres i vinderens navn.

 4. Bortfald af præmier, runde-konkurrencer
  I tilfælde af at en deltager på en præmiegivende placering i en runde-konkurrence ved rundens afslutning ikke efterlever kravene nævnt i pkt. 1 og pkt. 17, vil præmien bortfalde.

 5. Kontakt til vindere
  Alle vindere i CL Challenge 2016 konkurrencen bliver kontaktet via email af BetXpert med detaljer om præmiens udbetaling. Præmievindere kontaktes på den email-adresse der er tilknyttet deres BetXpert-profil med henblik på indsamling af informationer, herunder bekræftelse af om evt. betingelser for præmie-udbetalingen er opfyldt jf. pkt. 1.

 6. Præmielevering
  Alle kontantpræmier vundet gennem CL Challenge 2016 konkurrencen overføres til bankkonto registreret i vinderens navn.

 7. Gevinstafgift
  Alle præmier i CL Challenge 2016 er på tidspunktet for udbetaling fratrukket gevinstafgift, dvs. det beløb der er angivet som præmie er det nettobeløb vinderen vil modtage.

 8. Bortfald af præmier ved manglende kontakt
  Såfremt en præmievinder ikke reagerer på den første kontakt via email, kontaktes vinderen igen via BetXpert's PM-system. Hvis en præmievinder ikke er i stand til at levere os de påkrævede informationer senest 14 dage efter afslutningen af den konkurrence/runde hvori præmien er vundet, forbeholder BetXpert sig ret til at lade vinderens fordring på den pågældende præmie bortfalde, og lade præmien overgå til en senere konkurrence.

Min spillekupon

888sport bonus på 1000 DKK

888sport tilbyder alle nye kunder en bonus på 100% på første indbetaling, op til 1.000 DKK


Vis flere detaljer
Sæt dine tips her »

TOPSTILLINGEN

1. Perten 260
2. madskh 228
3. skilled-Highroller 226
4. Fidus 217
5. Olsson09 211
6. chronic83 205
7. frits 200
8. Bjornhansen81 200
9. gnavpot 200
10. Prankster 199
Se hele stilling for runden