Spilleklubber » FAQ

Spilleklub-modulet til BetXpert Grupper er skræddersyet til netværk af spillere som ønsker at dele spil og føre detaljeret statistik nemt og overskueligt.

Hvordan fungerer spilleklub-modulet?

Ganske simpelt: I en spilleklub-gruppe opretter man de spil man ønsker at dele med de øvrige gruppe-medlemmer. Alle medlemmer af en gruppe kan tilmelde sig tip-notifikation via email og/eller SMS, så når et medlem af en gruppen opretter et nyt spil, kan man blive underrettet med det samme i sin indbakke eller på sin mobiltelefon.

Hvert enkelt gruppemedlem holder løbende egne spil ajour, så de opdateres mht. spillenes udfald. På baggrund af denne ajourføring stilles et statistik-værktøjer til rådighed, så alle har mulighed for at føre et detaljeret "track" på de øvrige gruppemedlemmer. I tilfælde af at man kommer til at opdatere et tip forkert kan opdateringen rettes af den der har oprettet tippet, samt af gruppens admin, via tip-oversigten på "Gruppens spil"

Hvem kan bruge spilleklub-modulet?

Spilleklub-modulet henvender sig til enhver større eller mindre samling af spillere som ønsker at dele spil med ligesindede. Via dette modul samles alle gruppens spil ét sted, som på én gang både håndterer selve delingen (notifikation via email/SMS) og trackingen af performance.

Kan alle andre se gruppens spil?

Da grupper med tilknyttet spilleklub-modul altid køres som lukkede grupper, er det kun gruppens medlemmer der kan tilgå spil, tilmelde sig tip-notifikationer via email/SMS mv. Ligesom de øvrige lukkede grupper under BetXpert Grupper, er det til enhver tid den person der har oprettet gruppen der administrerer hvem der kan blive medlem af gruppen.

Hvad koster det?

Som udgangspunkt kan man anvende spilleklub-modulet ganske gratis. Det er kun SMS notifikationer der er forbundet med omkostninger. Man vælger altid selv hvordan man ønsker at holde sig ajour med gruppens tips, og kan fx. vælge at modtage spil-notifikationer via email, eller blot tilgå gruppen online på BetXpert for at holde øje med nye spil.

Vælger man at modtage notifikationer via SMS koster det 0,50 SMS klip pr. tip man modtager. Det er altid modtager der betaler for at få tip via SMS. Den person der opretter tippene har således ingen omkostning forbundet med at lægge tips ud, uanset hvor mange andre gruppe-medlemmer der er tilmeldt SMS-notifikationer på hans tips.

Har man ikke klip til rådighed på sin BetXpert SMS saldo, vil man ikke modtage SMS-notifikationer, uanset hvor mange andre af spilleklubbens medlemmer man har valgt at modtage SMS-notifikation fra.

Hvordan betaler man for SMS'er?

For at modtage tip-notifikationer via SMS, skal man have klip på sin BetXpert SMS konto. Disse kan indkøbes i forskellige mængder; jo flere klip man køber, des mindre koster de pr. enhed, helt ned til 1 kr. pr. SMS klip.

Se alle priser og mængder her: http://www.betxpert.com/sms/koeb-trin-1

Hvor detaljeret skal spil indtastes?

Den enkelte gruppe bestemmer til en vis grad selv hvor mange detaljer de enkelte spil skal indeholde, men som hovedregel: jo flere detaljer, des bedre deling og des flere muligheder for at føre en brugbar statistik på spil og gruppemedlemmer. Når man opretter en spilleklub-gruppe får man endvidere to valgmuligheder, som er centrale for spilleklub-modulet:

Unit-system, max-værdi
Her vælger man hvilket enheds-system gruppen skal anvende på alle spil. Der kan vælges op til 100, hvilket betyder at man for hvert spil kan vælge en indsats mellem 1 og 100 enheder. Vælger man 1 som max-værdi, betyder det at gruppen spiller efter flatbetting-princippet, dvs. indsatsen på alle spil kan kun være 1.

Anvend sport og liga-statistik
Denne dækker over om man ved oprettelse af spil vil have mulighed for at angive sportsgren/liga for de enkelte spil, eller om dette ikke er relevant for gruppen. Vælger man denne mulighed til, betyder det altså at man for hvert spil skal angive disse to værdier.

Under selve oprettelsen/indtastningen af de enkelte spil, er informationer om spilstop, kamp/begivenhed, odds, bookmaker og mindste spilbare odds obligatoriske når man opretter et spil til en gruppe. Uden disse grund-informationer indeholder et givet spil ikke den store dele-værdi. Herudover kan man vælge at angive fx. alternative bookmakere som evt. har samme odds.

Under selve oprettelsen af et tip findes der diverse værktøjer, herunder en "Importer kampdata"-funktion som kan hjælpe til at indhente de nødvendige grund-oplysninger om en enkelt kamp, samt en "mindste odds-beregner", hvor man via en chancevurdering kan beregne det givne spils mindste spilbare odds. Mens man genererer systemet automatisk en tekst til email/sms notifikationer, så det eneste man skal koncentrere sig om er bare at udfylde de vigtigste detaljer.

Kontakt os

Flere spørgsmål, eller i tvivl om noget? Så kontakt os på mail@betxpert.com.

Grupper - shortcuts

Seneste gruppe-debatter

BetXpert TV-guide & Nyheder: Caroline Wozniackis semifinale på Kanal 5 (Kim Kjer)
BetXpert TV-guide & Nyheder: Caroline Wozniackis semifinale på Kanal 5
0
Kim Kjer (24/01-2018, 21:35)
Nu kan dobbelt så mange danskere se Carolines semifinale Caroline Wozniackis semifinale i Australian Open bliver både vist på Eurosport og Kanal 5 natten til torsdag. Hvis de ellers er villig...

24/01

Mest populære grupper