Tottenham-Bournemouth (14/10)

Denne side indeholder henvisnings-links.

Begrundede spilforslag til specifikke kampe, samt argumentholdige oplæg, kommentarer eller relevante spørgsmål til kommende kampe eller foreliggende eksperttips. Indlæg der indeholder tips uden begrundelser eller spilforslags-relevans, slettes eller henvises til Diverse forum, såfremt de ikke har relevans for en eksisterende tråd.

  Emne Svar Visn. Seneste indlæg
Alm. tråd

Tottenham-Bournemouth (14/10)

Oprettet 04/10-2017 19:51 af andersgertz
2 166 04/10-2017 21:16
af andersgertz
andersgertz
Bruger - Indlæg: 19

Bruger
Indlæg: 19


Brugertips-stats
Tilbagebet.: 109%
Balance: +1,14
Hitrate: 7 af 13
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Har taget et tidligt kig på denne kamp og under-spillet springer mig i øjnene, som meget højt sat på 3,35 på under 2,5 (Unibet) og 2,63 på under 3.0 asian total. Eftersom Spurs har scoret 2 mål i tre hjemmekampe (hvor det ene var et Batshuayi hovedstød i eget net) og Bournemouth har nettet en enkelt gang ude mod Everton (med et betydeligt ringere forsvar end Tottenham) kunne jeg sagtens se denne kamp blive målfattig. Wembley-faktoren spiller ind her og jeg ser ikke Tottenham buldre afsted i samme hjemmebaneform, som kendetegnede London-klubben sidste sæson. Selvfølgelig er der altid chancen for at front-trioen på en god dag kører Bournemouth over, men oddsets størrelse taget i betragtning, ville jeg mene, at der kan findes god værdi i dette spil.

Er der noget, jeg har misset, som bookmakerne har øje på?

P.S. dette er mit første indlæg på denne side, jeg har fået så meget ud af, at bruge, så kom gerne med feedback.
UpTheSpurs
Moderator - Indlæg: 2281

Moderator
(Thomas Schyth)
Indlæg: 2281


Ekspert-stats
Tilbagebet.: 110%
Balance: +21,31
Hitrate: 116 af 208
+1
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
@andersgertz:
Velkommen til siden, og jeg må sige at det er et ganske fornuftigt første indlæg du ligger ud med.

Jeg kan rigtig godt lide at du er tidligt ude med kig på Premier League, da det ofte er her man kan fange værdi på ligaen, fremfor når vi rammer tættere på dagen.
Dine betragtninger omkring under-spiller kan jeg også sagtens sætte mig ind i, omend jeg selv umiddelbart forventer en chancerig kamp.

For det første så vil Bournemouth under Howe gerne spille bolden frem ad banen, med små afleveringer langs jorden. Også fra forsvaret forsøger man at spille sig ud af problemer, og mod hold der presser højt, aggressivt og godt ender man derfor ofte med at tabe bolden i situationer på banen, hvor man ikke kan nå at få forsvaret organiseret når modstanderne så starter deres angreb.
Netop Tottenham er et af de hold der leverer et rigtig stærkt pres / genpres, og det tror jeg godt Bournemouth kan få problemer med at kapere. Det har da også vist sig at være tilfældet i de indbyrdes kampe mellem de to hold med samme managers, hvor Spurs har vundet 4-0, 3-0 og 1-5, mens det sidste opgør endte 0-0 (sidste sæson på Vitality, hvor Spurs manglede Kane).

De to holds spillestile - og indbyrdes opgør - synes jeg taler for at der kan komme mange mål, men derfor kan du stadig sagtens have fat i et fint spil på få mål.

Ift. fravær så mangler Bournemouth Harry Arter der har været ude et par kampe nu. Han er et stort tab for holdet synes jeg, da han både er god defensivt, men i særdeleshed også på bolden, hvor hans sikre pasninger gør at Bournemouth har mulighed for succes med deres spillestil. Afløserne Cook/Gosling synes jeg slet ikke leverer samme sikre niveau i pasninger, og det bliver endnu et usikkerhedsmoment mod Tottenhams pres.

Mange tilskrive Wembley stor betydning i at Spurs endnu ikke har vundet en hjemmekamp i ligaen i 3 forsøg, men jeg synes resultaterne er lidt misvisende. Både Burnley og Swansea blev spillet ud af banen, og kunne sagtens være endt med at få en seriøs endefuld, men held/uheld/manglende skarphed gjorde at begge de opgør endte uafgjort. Skiftet fra WHL til Wembley har helt sikkert en betydning, men jeg tillægger den ikke ligeså meget som andre umiddelbart lyder til at gøre.

Til sidst kan man sige, at noget der kan være positivt for dit spil, er at Spurs møder Real Madrid i Champions League på udebane blot 3 dage senere, og de har flere landsholdsspillere i aktion her i "pausen" end Bournemouth. Det kan betyde trætte spillere eller at man sparer nogle af dem. Derudover kan man tænke sig, at hvis Spurs kommer foran med 1 eller 2 mål og ser ud til at have kontrol over kampen, at man så vil slække lidt på gassen og spare kræfter.

Alt i alt et super fint indlæg til kampen. Om der er værdi er lidt svært at sige, da jeg som sagt ser matchuppet som potentielt målrigt, men samtidig så er odds omkring 1,35 på under 2,5 mål også enormt lavt i Premier League, og jeg er derfor tilbøjelig til at give dig medhold i at der bør være værdi i under-spil.

Går man meget op i lukkeodds er det interessant at man hos toneangivende, licensløs bookmaker lukkede i 2,78 og 2,12 for under 2,5 mål i sidste sæsons indbyrdes kampe. Jeg har meget svært ved at se at oddset på "under" skulle stige mere op til kampstart, og dermed kan du godt se ud til at fange god værdi ved at slå til nu.

Det var lige - kort ;) - mine tanker omkring dit spil / kampen. Jeg synes du leverer et godt "debut-indlæg" og glæder mig til at se dine indspark fremadrettet i debatten, da jeg synes det virker til at du har god værdiforståelse og indsigt i holdene.
andersgertz
Bruger - Indlæg: 19

Bruger
Indlæg: 19


Brugertips-stats
Tilbagebet.: 109%
Balance: +1,14
Hitrate: 7 af 13
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Mange tak for den omfangende respons!

Du har helt ret i, hvordan Bournemouths spillestil passer så godt til Tottenhams høje pres, hvilket er en trussel for spillet på under 2,5 mål. Dette overså jeg nok lidt, da jeg kiggede på Tottenhams kampe mod Burnley og Swansea. Dog vil jeg, som du siger med hensyn til udekampen i Madrid, se en rimelig chance i, at Tottenham fjerner foden fra speederen efter en mulig 2-0 føring (jeg har virkelig svært ved at se Bournemouth score i den her kamp).

Der kunne måske også findes værdi i under 3,5 mål til 1,92 for at give lidt ånderum til spillet, hvor jeg stadig ville kunne give mindst 55% chance for at ramme.

Jeg tror stadig, at jeg vil smide en forholdsvis lav indsats på det oprindelige spil, da det er så højt og vi har en hel landsholdspause til at vigtige spillere fra Tottenham kan få mindre skader, som holder dem fra at spille 90 min mod Bournemouth.

Opret svar til tråd

Du skal være logget ind for at skrive indlæg.

BetXpert login

Brugernavn

Password

Seneste debatter

Emne
Bruger
Dato
Bedste (Hurtigste) VPN?
Bedste (Hurtigste) VPN?
0
Nicobisgaard (18/01-2018, 15:03)
Det er desværre ikke muligt at komme med en 100% uddybende forklaring (Ikke alt tåler dagens lys.. :D ) Men Bookies bruger din IP/MAC adresse til at holde øje med dig. Er du dygtig limiterer/...
Nicobisgaard
Diverse - 5 svar
Serbien - Norge
Serbien - Norge
0
Roman Empire, BetXpert (18/01-2018, 14:14)
Har overset Nordicbet med odds 1,96. ...
Roman Empire, BetXpert
Kampe/tips - 0 svar
Leganes - Real Madrid
Leganes - Real Madrid
0
uloto79 (18/01-2018, 13:54)
Jeg må indrømme jeg er ret blank på match-up, og jeg ved heller ikke hvor vigtigt det er for Leganes at Dos Santos mangler i forsvaret, men jeg begynder at tro der er lidt værdi i 2,07 på under 2...
uloto79
Kampe/tips - 6 svar
Australian Open 2018 - optakt: Hvem kan true Federer?
Australian Open 2018 - optakt: Hvem kan true Federer?
0
Asger, BetXpert (18/01-2018, 13:32)
Ja han var godt med må man sige og Marterer ser ud til at vinde i sidste ende. Bliver spændende om Struff får skrabet nok sammen. To spil i USA F4 Florian Lakat @ 4,33 (bet365) over Julian Ca...
Asger, BetXpert
Diverse - 32 svar
Dagens svenske V4-løb 2 til 5 løb start 1242 hos Unibet
Dagens svenske V4-løb 2 til 5 løb start 1242 hos Unibet
0
Goldenboy (18/01-2018, 13:30)
PAS God spilledag til jer andre...
Goldenboy
Diverse - 64 svar
Oversigt over vinterens fodboldtransfers
Oversigt over vinterens fodboldtransfers
0
Jens, BetXpert (18/01-2018, 11:31)
Villarreal-topscorer Bakambu solgt til kinesiske Sinobo Gouan for 40 mio euro....
Jens, BetXpert
Diverse - 27 svar
Boavista-Fluminense (17/01)
Boavista-Fluminense (17/01)
0
zAAz (18/01-2018, 00:38)
@Frank Du får også et skulderklap herfra. Det var et godt tip, der blev smidt op....
zAAz
Kampe/tips - 5 svar
Andre Greipel - Elia Viviani
Andre Greipel - Elia Viviani
0
JG7 (18/01-2018, 00:38)
Jep, jeg holder fast. Jeg kan se, at næsten samtlige Twitter-tipsters har peget på Viviani i dag, så det har nok skubbet duellen en hel del. ...
JG7
Kampe/tips - 1 svar
Metz - Saint-Etienne
Metz - Saint-Etienne
0
Jens, BetXpert (17/01-2018, 21:04)
Av. 3-0. Metz kom foran 2-0 på to SE-forsvarshjerneblødninger, og senere brændte SE en stor dobbeltchance. Tilfældigheder var altså med i spillet, men generelt spillede SE skidt, og hjemmesejren ...
Jens, BetXpert
Kampe/tips - 3 svar
Lille - Rennes
Lille - Rennes
0
Jens, BetXpert (17/01-2018, 21:01)
1-2. Lidt surt at spillet går galt pga Rennes-mål i 85. og 89. minut, men udesejren var fortjent. Rennes spillede og fightede bedst. Lille blev for passiv/bange efter føringsmålet. Mvh Jens, B...
Jens, BetXpert
Kampe/tips - 4 svar
Limit/Problemstilling - Oddsudbyder VS Bookmaker, Nogle med viden?
Limit/Problemstilling - Oddsudbyder VS Bookmaker, Nogle med viden?
1
pelle1 (17/01-2018, 20:17)
Til Oddsogtips; Jeg tænker også at netop Persondata loven ikke ville tillade at Persondata hentet hos 'X' bookmaker omkring en person måtte videresælges/benyttes til andre parter, da Kambi (hvis d...
pelle1
Diverse - 5 svar
UEFA udelukker seks spillere for matchfixing
UEFA udelukker seks spillere for matchfixing
0
yeswecan (17/01-2018, 19:59)
De har vist også rigeligt med problemer i deres eget klubfodbold på øen, derfor er det vel ikke så overaskende at det også findes på landsholdet: https://www.tipsbladet.dk/blog/niels-joergenlars...
yeswecan
Diverse - 0 svar
Bitcoins o/u 15.000 dollars under 15.000 dollars (guldmorten)
Bitcoins o/u 15.000 dollars under 15.000 dollars (guldmorten)
0
yeswecan (17/01-2018, 19:38)
"Men en kom med en påstand om, at det kinesiske nytår (som er lidt rundt om hjørnet) gør, at alle retailinvestor sælger ud for at frigøre nogle likvide midler." Rigtig god teori :-)...
yeswecan
Brugertips - 45 svar
Espanyol - Barcelona
Espanyol - Barcelona
1
UpTheSpurs (17/01-2018, 17:05)
Det er dig der læser helt korrekt. Det beklager jeg. Semedo står umiddelbart som værende tvivlsom, og kan både ende med at blive klar eller være fraværende. Jeg har blot fået rodet det sammen ...
UpTheSpurs
Kampe/tips - 1 svar
Danske Spil har ringet til mig. Andre det er sket for?
Danske Spil har ringet til mig. Andre det er sket for?
0
Buddahmus (17/01-2018, 16:36)
@Owis. Bookmakerne kan lukke din konto, hvis de vil, så din tese holder ikke. Det behøver de ikke gemme sig bag en CSR politik for at gøre. Det engelske marked, som er Bet365's hjemmemarked, er ...
Buddahmus
Diverse - 5 svar
Tour Down Under 2018 (16-21. januar)
Tour Down Under 2018 (16-21. januar)
0
JG7 (17/01-2018, 16:29)
Hehe, det blev måske lige jysk nok, men jeg fik slet ikke selv spillet det, så det var godt, at andre gjorde. :-D ...
JG7
Diverse - 8 svar
Spanien - Danmark
Spanien - Danmark
0
vinder13plus (17/01-2018, 15:07)
Hej Er slet ikke erfaren i håndboldverdenen - og jeg har læst analysen - og forstår den også - men tjekkerne scorede 15 mål mod Spanien og mod Danmark scorede de 28 mål. Det er en åbenlys stor...
vinder13plus
Kampe/tips - 5 svar
Bookmaker Awards 2017: Unibet har bedste tilbagebetaling
Bookmaker Awards 2017: Unibet har bedste tilbagebetaling
0
Hentehår (17/01-2018, 12:15)
Brave New World. Ser at Betradar servicerer 600+ bookmakers. Igen, det er et eksempel på professionalisering og specialisering. Man kan vel egentlig sige, at Betradar er en underleverandør til fx B...
Hentehår
Diverse - 14 svar
Abu Dhabi Championship Cabrera Bello i top 20
Abu Dhabi Championship Cabrera Bello i top 20
0
federer (17/01-2018, 12:00)
Nu 2,25...
federer
Kampe/tips - 0 svar
Nantes-Paris Saint Germain (14/01)
Nantes-Paris Saint Germain (14/01)
0
Jens, BetXpert (17/01-2018, 11:51)
Diego Carlos har fået annulleret sin karantæne. Godt nok. Mvh Jens, BetXpert...
Jens, BetXpert
Kampe/tips - 6 svar

Bookmakere i denne tråd

Unibet

Unibet tilbyder en 100% velkomstbonus op til 1.500 kr. til alle nye kunder.


Vis flere detaljer

Startopstillinger

Senest opdaterede startopstillinger (forventede og bekræftede) fra vores Match Center:
Hamburger SV-FC Köln
14:48
Espanyol-Sevilla
14:38
Rennes-Angers
14:23
Nantes-Bordeaux
14:11
Caen-Marseille
14:07
Match Center, oversigt