Tottenham-Bournemouth (14/10)

Denne side indeholder henvisnings-links.

Begrundede spilforslag til specifikke kampe, samt argumentholdige oplæg, kommentarer eller relevante spørgsmål til kommende kampe eller foreliggende eksperttips. Indlæg der indeholder tips uden begrundelser eller spilforslags-relevans, slettes eller henvises til Diverse forum, såfremt de ikke har relevans for en eksisterende tråd.

  Emne Svar Visn. Seneste indlæg
Alm. tråd

Tottenham-Bournemouth (14/10)

Oprettet 04/10-2017 19:51 af andersgertz
2 175 04/10-2017 21:16
af andersgertz
andersgertz
Bruger - Indlæg: 19

Bruger
Indlæg: 19


Brugertips-stats
Tilbagebet.: 109%
Balance: +1,14
Hitrate: 7 af 13
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Har taget et tidligt kig på denne kamp og under-spillet springer mig i øjnene, som meget højt sat på 3,35 på under 2,5 (Unibet) og 2,63 på under 3.0 asian total. Eftersom Spurs har scoret 2 mål i tre hjemmekampe (hvor det ene var et Batshuayi hovedstød i eget net) og Bournemouth har nettet en enkelt gang ude mod Everton (med et betydeligt ringere forsvar end Tottenham) kunne jeg sagtens se denne kamp blive målfattig. Wembley-faktoren spiller ind her og jeg ser ikke Tottenham buldre afsted i samme hjemmebaneform, som kendetegnede London-klubben sidste sæson. Selvfølgelig er der altid chancen for at front-trioen på en god dag kører Bournemouth over, men oddsets størrelse taget i betragtning, ville jeg mene, at der kan findes god værdi i dette spil.

Er der noget, jeg har misset, som bookmakerne har øje på?

P.S. dette er mit første indlæg på denne side, jeg har fået så meget ud af, at bruge, så kom gerne med feedback.
UpTheSpurs
Moderator - Indlæg: 2806

Moderator
(Thomas Schyth)
Indlæg: 2806


Ekspert-stats
Tilbagebet.: 110%
Balance: +23,56
Hitrate: 137 af 247
+1
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
@andersgertz:
Velkommen til siden, og jeg må sige at det er et ganske fornuftigt første indlæg du ligger ud med.

Jeg kan rigtig godt lide at du er tidligt ude med kig på Premier League, da det ofte er her man kan fange værdi på ligaen, fremfor når vi rammer tættere på dagen.
Dine betragtninger omkring under-spiller kan jeg også sagtens sætte mig ind i, omend jeg selv umiddelbart forventer en chancerig kamp.

For det første så vil Bournemouth under Howe gerne spille bolden frem ad banen, med små afleveringer langs jorden. Også fra forsvaret forsøger man at spille sig ud af problemer, og mod hold der presser højt, aggressivt og godt ender man derfor ofte med at tabe bolden i situationer på banen, hvor man ikke kan nå at få forsvaret organiseret når modstanderne så starter deres angreb.
Netop Tottenham er et af de hold der leverer et rigtig stærkt pres / genpres, og det tror jeg godt Bournemouth kan få problemer med at kapere. Det har da også vist sig at være tilfældet i de indbyrdes kampe mellem de to hold med samme managers, hvor Spurs har vundet 4-0, 3-0 og 1-5, mens det sidste opgør endte 0-0 (sidste sæson på Vitality, hvor Spurs manglede Kane).

De to holds spillestile - og indbyrdes opgør - synes jeg taler for at der kan komme mange mål, men derfor kan du stadig sagtens have fat i et fint spil på få mål.

Ift. fravær så mangler Bournemouth Harry Arter der har været ude et par kampe nu. Han er et stort tab for holdet synes jeg, da han både er god defensivt, men i særdeleshed også på bolden, hvor hans sikre pasninger gør at Bournemouth har mulighed for succes med deres spillestil. Afløserne Cook/Gosling synes jeg slet ikke leverer samme sikre niveau i pasninger, og det bliver endnu et usikkerhedsmoment mod Tottenhams pres.

Mange tilskrive Wembley stor betydning i at Spurs endnu ikke har vundet en hjemmekamp i ligaen i 3 forsøg, men jeg synes resultaterne er lidt misvisende. Både Burnley og Swansea blev spillet ud af banen, og kunne sagtens være endt med at få en seriøs endefuld, men held/uheld/manglende skarphed gjorde at begge de opgør endte uafgjort. Skiftet fra WHL til Wembley har helt sikkert en betydning, men jeg tillægger den ikke ligeså meget som andre umiddelbart lyder til at gøre.

Til sidst kan man sige, at noget der kan være positivt for dit spil, er at Spurs møder Real Madrid i Champions League på udebane blot 3 dage senere, og de har flere landsholdsspillere i aktion her i "pausen" end Bournemouth. Det kan betyde trætte spillere eller at man sparer nogle af dem. Derudover kan man tænke sig, at hvis Spurs kommer foran med 1 eller 2 mål og ser ud til at have kontrol over kampen, at man så vil slække lidt på gassen og spare kræfter.

Alt i alt et super fint indlæg til kampen. Om der er værdi er lidt svært at sige, da jeg som sagt ser matchuppet som potentielt målrigt, men samtidig så er odds omkring 1,35 på under 2,5 mål også enormt lavt i Premier League, og jeg er derfor tilbøjelig til at give dig medhold i at der bør være værdi i under-spil.

Går man meget op i lukkeodds er det interessant at man hos toneangivende, licensløs bookmaker lukkede i 2,78 og 2,12 for under 2,5 mål i sidste sæsons indbyrdes kampe. Jeg har meget svært ved at se at oddset på "under" skulle stige mere op til kampstart, og dermed kan du godt se ud til at fange god værdi ved at slå til nu.

Det var lige - kort ;) - mine tanker omkring dit spil / kampen. Jeg synes du leverer et godt "debut-indlæg" og glæder mig til at se dine indspark fremadrettet i debatten, da jeg synes det virker til at du har god værdiforståelse og indsigt i holdene.
andersgertz
Bruger - Indlæg: 19

Bruger
Indlæg: 19


Brugertips-stats
Tilbagebet.: 109%
Balance: +1,14
Hitrate: 7 af 13
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Mange tak for den omfangende respons!

Du har helt ret i, hvordan Bournemouths spillestil passer så godt til Tottenhams høje pres, hvilket er en trussel for spillet på under 2,5 mål. Dette overså jeg nok lidt, da jeg kiggede på Tottenhams kampe mod Burnley og Swansea. Dog vil jeg, som du siger med hensyn til udekampen i Madrid, se en rimelig chance i, at Tottenham fjerner foden fra speederen efter en mulig 2-0 føring (jeg har virkelig svært ved at se Bournemouth score i den her kamp).

Der kunne måske også findes værdi i under 3,5 mål til 1,92 for at give lidt ånderum til spillet, hvor jeg stadig ville kunne give mindst 55% chance for at ramme.

Jeg tror stadig, at jeg vil smide en forholdsvis lav indsats på det oprindelige spil, da det er så højt og vi har en hel landsholdspause til at vigtige spillere fra Tottenham kan få mindre skader, som holder dem fra at spille 90 min mod Bournemouth.

Opret svar til tråd

Du skal være logget ind for at skrive indlæg.

BetXpert login

Brugernavn

Password

Seneste debatter

Emne
Bruger
Dato
Sampdoria - Inter
Sampdoria - Inter
0
Proaktiv (18/03-2018, 10:22)
Når det nu er er en vigtig kamp for begge, som derfor nok bliver taktisk, hvor ingen kan tåle at tabe - hvad er det som gør at du ikke forslår et x i stedet. De ting du nævner, også inden jeg l...
Proaktiv
Kampe/tips - 0 svar
Wigan - Southampton
Wigan - Southampton
0
UpTheSpurs (18/03-2018, 10:04)
Så kom toneangivende, licensløs bookmaker også på banen med odds på hjørnesparks matchspil. 1,80 for -0,5 hjørne til Southampton, hvilket er pæn værdi....
UpTheSpurs
Kampe/tips - 1 svar
AGF - AaB
AGF - AaB
0
Alubu (18/03-2018, 09:51)
Synes der mangler et meget væsentligt element i din ellers fine gennemgang. Alle kampene i runden bliver spillet samtidig, og selvom AaB ser godt ud i forhold til top 6, så er intet sikret. Der ka...
Alubu
Kampe/tips - 0 svar
Marseille - Lyon
Marseille - Lyon
0
Jens, BetXpert (18/03-2018, 09:43)
Forventede opstillinger; Mandanda - Sakai, Rami, Rolando, Amavi - Anguissa, Luiz Gustavo - Thauvin, Payet (cap), Ocampos - Germain Lyon : A.Lopes (cap) - Rafael, Marcelo, Morel, Fer.Mendy - Ndombel...
Jens, BetXpert
Kampe/tips - 0 svar
Danske Spil nedrunder stadig alle oddsgevinster
Danske Spil nedrunder stadig alle oddsgevinster
1
ElMalo (18/03-2018, 00:05)
Kan I egentlig komme i tanke om andre virksomheder, der kun kan finde ud af at bruge hele kroner ved transaktioner? Jeg har i hvert fald aldrig hørt om det andre steder end fra DS :)...
ElMalo
Diverse - 2 svar
VM i fare ?
VM i fare ?
0
pibbles (17/03-2018, 23:48)
Det kommer vel an på hvordan situationen udvikler sig hen over de næste måneder? Hvis det spidser yderligere til, og Storbritannien samt andre vestlige nationer føler, at der ikke kan stilles tils...
pibbles
Diverse - 5 svar
Luminosity - Rogue
Luminosity - Rogue
0
Il_Falco (17/03-2018, 21:53)
Jeg har også snuppet Torqued til 1,61 licensløst mod Complexity. Kampen er programsat til klokken 00.30....
Il_Falco
Kampe/tips - 1 svar
FC Midtjylland - SønderjyskE
FC Midtjylland - SønderjyskE
0
Kibsgaard (17/03-2018, 20:58)
Simon Kroon er ikke udtaget til kampen for SønderjyskE. Jeg ved ikke om det skyldes, at han er udlejet fra FCM. ...
Kibsgaard
Kampe/tips - 0 svar
Russisk præsidentvalg - Putin under 74% af stemmerne
Russisk præsidentvalg - Putin under 74% af stemmerne
0
Toke (17/03-2018, 20:57)
I morgen er der præsidentvalg i Rusland. Der hersker ikke den store tvivl om, at Putin vinder valget og bliver russisk præsident endnu en gang. Hos betfair sportsbook kan man oddse på, hvor stort e...
Toke
Kampe/tips - 0 svar
HIK - VSK Aarhus
HIK - VSK Aarhus
0
madsbs (17/03-2018, 18:36)
Ja, HIK skulle lige finde gearet, før de hev sejren i land. Dem, der opdaterer fra kampene, kan heldigvis have handsker på, da de bruger en styrepind til at styre udviklingen med. Men ja, det ha...
madsbs
Kampe/tips - 4 svar
Bordeaux - Rennes
Bordeaux - Rennes
0
Jens, BetXpert (17/03-2018, 17:50)
0-0 ved pausen efter skidt 1. halvleg. Bordeaux har sådan set vist vilje til at flytte mange folk frem hurtigt ved omstillinger, men afleveringerne og afslutningerne har været elendige. Braithwaite ...
Jens, BetXpert
Kampe/tips - 0 svar
Job: Cashpoint søger Product Manager til sportsspil
Job: Cashpoint søger Product Manager til sportsspil
2
Ramlov (17/03-2018, 17:02)
Måske de også skulle søge supportmedarbejdere......
Ramlov
Diverse - 1 svar
Sidste runde i Superligaen: Danske Spil øger bemandingen
Sidste runde i Superligaen: Danske Spil øger bemandingen
0
arnejdo (17/03-2018, 16:59)
"så kan vi lukke for vores livebetting, indtil vi har undersøgt, om noget er los" Så når de da ikke at åbne for spillet igen ;-)...
arnejdo
Diverse - 6 svar
Fin 500 kr kampagne
Fin 500 kr kampagne
0
narmi (17/03-2018, 16:55)
@elmalo Ved roulettespil boostes der op til 50/1, men nordicbet skriver ikke hvor meget der boostes op til ved blackjack....
narmi
Diverse - 11 svar
Limiteret til 0kr hos 888
Limiteret til 0kr hos 888
0
Keldoe (17/03-2018, 16:27)
Jeg har været udsat for nøjagtig det samme her i marts 2018. De skrev til mig, at det var ikke noget de selv bestemte , men enservice de betalte sig fra. Det er meget mystisk. Jeg har spillet for ...
Keldoe
Bookmakere - 4 svar
Manchester United - Brighton
Manchester United - Brighton
0
RinusMichels (17/03-2018, 16:00)
Utd viste jo og at en CL exit mot et middels hold som Sevilla ville betyde trøbbel og likevel spillede de en elendig kamp. Ikke specielt gode mot Chelsea og Liverpool heller. Legg til sæsonværste m...
RinusMichels
Kampe/tips - 4 svar
La Coruna - Las Palmas (tjkander)
La Coruna - Las Palmas (tjkander)
0
Jens, BetXpert (17/03-2018, 13:55)
Det er vigtigt at man bruger "Import kampdata" når man opretter tip. Dermed knyttes tippet til Match Center, og man reducerer risikoen for tidspunktsfejl etc. ...
Jens, BetXpert
Brugertips - 1 svar
(håndbold kvinder) Esbjerg - FCM håndbold.
(håndbold kvinder) Esbjerg - FCM håndbold.
0
Mizunomp60 (17/03-2018, 13:55)
nogen der hvorfor oddset for FCM er helt oppe i 3,50 hos bet365 efter at den åbnede i 2,10? ud fra tabellen og motivationsfaktor her sidst på sæsonen, så lyder 3,50 rigtig højt ? nogen der har no...
Mizunomp60
Kampe/tips - 0 svar
Fulham-Queens P.R. (17/03)
Fulham-Queens P.R. (17/03)
0
Mark Blucerchiato (17/03-2018, 13:19)
Jeg håber også at Fulham vinder, men ja det er et lokalopgør hvor alt kan ske, tror og håber at det bliver en kamp med knald på fra start til slut :)...
Mark Blucerchiato
Kampe/tips - 3 svar
Swansea - Tottenham
Swansea - Tottenham
0
kondikurt (17/03-2018, 13:16)
Jeg fik son anytime målscorer til 2.30 hvilket virker fint for en mand i nærmest hysterisk mål form....
kondikurt
Kampe/tips - 1 svar

Bookmakere i denne tråd

Unibet

Unibet tilbyder en 100% velkomstbonus op til 1.500 kr. til alle nye kunder.


Vis flere detaljer

Startopstillinger

Senest opdaterede startopstillinger (forventede og bekræftede) fra vores Match Center:
Villarreal-Atletico Madrid
09:02
Sparta Rotterdam-Ajax
08:10
Marseille-Lyon
07:58
Lyngby-AC Horsens
07:49
AGF-AaB
07:35
Match Center, oversigt