Tottenham-Bournemouth (14/10)

Denne side indeholder henvisnings-links.

Begrundede spilforslag til specifikke kampe, samt argumentholdige oplæg, kommentarer eller relevante spørgsmål til kommende kampe eller foreliggende eksperttips. Indlæg der indeholder tips uden begrundelser eller spilforslags-relevans, slettes eller henvises til Diverse forum, såfremt de ikke har relevans for en eksisterende tråd.

  Emne Svar Visn. Seneste indlæg
Alm. tråd

Tottenham-Bournemouth (14/10)

Oprettet 04/10-2017 19:51 af andersgertz
2 132 04/10-2017 21:16
af andersgertz
andersgertz
Bruger - Indlæg: 9

Bruger
Indlæg: 9


Brugertips-stats
Tilbagebet.: 76%
Balance: -1,21
Hitrate: 2 af 5
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Har taget et tidligt kig på denne kamp og under-spillet springer mig i øjnene, som meget højt sat på 3,35 på under 2,5 (Unibet) og 2,63 på under 3.0 asian total. Eftersom Spurs har scoret 2 mål i tre hjemmekampe (hvor det ene var et Batshuayi hovedstød i eget net) og Bournemouth har nettet en enkelt gang ude mod Everton (med et betydeligt ringere forsvar end Tottenham) kunne jeg sagtens se denne kamp blive målfattig. Wembley-faktoren spiller ind her og jeg ser ikke Tottenham buldre afsted i samme hjemmebaneform, som kendetegnede London-klubben sidste sæson. Selvfølgelig er der altid chancen for at front-trioen på en god dag kører Bournemouth over, men oddsets størrelse taget i betragtning, ville jeg mene, at der kan findes god værdi i dette spil.

Er der noget, jeg har misset, som bookmakerne har øje på?

P.S. dette er mit første indlæg på denne side, jeg har fået så meget ud af, at bruge, så kom gerne med feedback.
UpTheSpurs
Ekspert - Indlæg: 1873

Ekspert (Thomas Schyth)
Indlæg: 1873


Ekspert-stats
Tilbagebet.: 112%
Balance: +17,98
Hitrate: 86 af 153
+1
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
@andersgertz:
Velkommen til siden, og jeg må sige at det er et ganske fornuftigt første indlæg du ligger ud med.

Jeg kan rigtig godt lide at du er tidligt ude med kig på Premier League, da det ofte er her man kan fange værdi på ligaen, fremfor når vi rammer tættere på dagen.
Dine betragtninger omkring under-spiller kan jeg også sagtens sætte mig ind i, omend jeg selv umiddelbart forventer en chancerig kamp.

For det første så vil Bournemouth under Howe gerne spille bolden frem ad banen, med små afleveringer langs jorden. Også fra forsvaret forsøger man at spille sig ud af problemer, og mod hold der presser højt, aggressivt og godt ender man derfor ofte med at tabe bolden i situationer på banen, hvor man ikke kan nå at få forsvaret organiseret når modstanderne så starter deres angreb.
Netop Tottenham er et af de hold der leverer et rigtig stærkt pres / genpres, og det tror jeg godt Bournemouth kan få problemer med at kapere. Det har da også vist sig at være tilfældet i de indbyrdes kampe mellem de to hold med samme managers, hvor Spurs har vundet 4-0, 3-0 og 1-5, mens det sidste opgør endte 0-0 (sidste sæson på Vitality, hvor Spurs manglede Kane).

De to holds spillestile - og indbyrdes opgør - synes jeg taler for at der kan komme mange mål, men derfor kan du stadig sagtens have fat i et fint spil på få mål.

Ift. fravær så mangler Bournemouth Harry Arter der har været ude et par kampe nu. Han er et stort tab for holdet synes jeg, da han både er god defensivt, men i særdeleshed også på bolden, hvor hans sikre pasninger gør at Bournemouth har mulighed for succes med deres spillestil. Afløserne Cook/Gosling synes jeg slet ikke leverer samme sikre niveau i pasninger, og det bliver endnu et usikkerhedsmoment mod Tottenhams pres.

Mange tilskrive Wembley stor betydning i at Spurs endnu ikke har vundet en hjemmekamp i ligaen i 3 forsøg, men jeg synes resultaterne er lidt misvisende. Både Burnley og Swansea blev spillet ud af banen, og kunne sagtens være endt med at få en seriøs endefuld, men held/uheld/manglende skarphed gjorde at begge de opgør endte uafgjort. Skiftet fra WHL til Wembley har helt sikkert en betydning, men jeg tillægger den ikke ligeså meget som andre umiddelbart lyder til at gøre.

Til sidst kan man sige, at noget der kan være positivt for dit spil, er at Spurs møder Real Madrid i Champions League på udebane blot 3 dage senere, og de har flere landsholdsspillere i aktion her i "pausen" end Bournemouth. Det kan betyde trætte spillere eller at man sparer nogle af dem. Derudover kan man tænke sig, at hvis Spurs kommer foran med 1 eller 2 mål og ser ud til at have kontrol over kampen, at man så vil slække lidt på gassen og spare kræfter.

Alt i alt et super fint indlæg til kampen. Om der er værdi er lidt svært at sige, da jeg som sagt ser matchuppet som potentielt målrigt, men samtidig så er odds omkring 1,35 på under 2,5 mål også enormt lavt i Premier League, og jeg er derfor tilbøjelig til at give dig medhold i at der bør være værdi i under-spil.

Går man meget op i lukkeodds er det interessant at man hos toneangivende, licensløs bookmaker lukkede i 2,78 og 2,12 for under 2,5 mål i sidste sæsons indbyrdes kampe. Jeg har meget svært ved at se at oddset på "under" skulle stige mere op til kampstart, og dermed kan du godt se ud til at fange god værdi ved at slå til nu.

Det var lige - kort ;) - mine tanker omkring dit spil / kampen. Jeg synes du leverer et godt "debut-indlæg" og glæder mig til at se dine indspark fremadrettet i debatten, da jeg synes det virker til at du har god værdiforståelse og indsigt i holdene.
andersgertz
Bruger - Indlæg: 9

Bruger
Indlæg: 9


Brugertips-stats
Tilbagebet.: 76%
Balance: -1,21
Hitrate: 2 af 5
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Mange tak for den omfangende respons!

Du har helt ret i, hvordan Bournemouths spillestil passer så godt til Tottenhams høje pres, hvilket er en trussel for spillet på under 2,5 mål. Dette overså jeg nok lidt, da jeg kiggede på Tottenhams kampe mod Burnley og Swansea. Dog vil jeg, som du siger med hensyn til udekampen i Madrid, se en rimelig chance i, at Tottenham fjerner foden fra speederen efter en mulig 2-0 føring (jeg har virkelig svært ved at se Bournemouth score i den her kamp).

Der kunne måske også findes værdi i under 3,5 mål til 1,92 for at give lidt ånderum til spillet, hvor jeg stadig ville kunne give mindst 55% chance for at ramme.

Jeg tror stadig, at jeg vil smide en forholdsvis lav indsats på det oprindelige spil, da det er så højt og vi har en hel landsholdspause til at vigtige spillere fra Tottenham kan få mindre skader, som holder dem fra at spille 90 min mod Bournemouth.

Opret svar til tråd

Du skal være logget ind for at skrive indlæg.

BetXpert login

Brugernavn

Password

Seneste debatter

Emne
Bruger
Dato
Manchester United - Tottenham (andersgertz)
Manchester United - Tottenham (andersgertz)
0
andersgertz (23/10-2017, 21:53)
@UpTheSpurs Men vil du mene, at min chancevurdering er helt skæv? Har ikke været synderligt imponeret af Manchester United, men de er som regel stærke på hjemmebane - dog ikke nok til, at jeg vil...
andersgertz
Brugertips - 6 svar
Randers FC - AaB
Randers FC - AaB
0
Sirshearer (23/10-2017, 20:59)
PET = taget :-)...
Sirshearer
Kampe/tips - 8 svar
Tennis betting
Tennis betting
0
UpTheSpurs (23/10-2017, 20:54)
Lige en kort cadeau til Scandinavia. Et indlæg der var ment til at skabe debat må siges at være lykkes! Og en ganske interessant debat endda at følge. Tak for det!...
UpTheSpurs
Diverse - 37 svar
OddsXpert: Vindere i uge 42
OddsXpert: Vindere i uge 42
0
Tunitis (23/10-2017, 20:19)
Præmievindere, uge 42: 1: Leon med 11.25 2: Ticket Taker med 10.35 Vinderne får en mail fra BetXpert. Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned Husk, at også du kan få del i præ...
Tunitis
Diverse - 0 svar
hvem vinder superligaen? FCM eller FCK (guldmorten)
hvem vinder superligaen? FCM eller FCK (guldmorten)
0
guldmorten (23/10-2017, 19:00)
To interessante kampe du nævner her. Mod FCK - en kamp som lå i starten af sæsonen i Brøndbys stærkeste periode - spiller Brøndby en suveræn kamp, men får til gengæld demonstreret deres angri...
guldmorten
Brugertips - 1 svar
WTA Finals Singapore 2017: Årets bedste samles
WTA Finals Singapore 2017: Årets bedste samles
0
Banksy (23/10-2017, 18:43)
Venus mangler ikke rutine ;-) Men ja, Halep viste vejen som den mest rutinerede i Masters Cup de senere år....
Banksy
Diverse - 6 svar
West Bromwich Albion - Manchester City (andersgertz)
West Bromwich Albion - Manchester City (andersgertz)
0
Jeppe T. (23/10-2017, 17:35)
En ulicensieret bookmaker tilbyder 2,00 for at WBA ikke scorer. Det rummer den lille ekstra sikkerhed ved 0-0, i forhold til spilforslagets 'win to nil'. Jeppe T. ...
Jeppe T.
Brugertips - 0 svar
Optjen live-freebets hver dag under Epicenter 2017 i CS:GO
Optjen live-freebets hver dag under Epicenter 2017 i CS:GO
0
Il_Falco (23/10-2017, 17:22)
Jeg skal nok smide et par tips til turneringen - hvis muligt som ekspert-forslag, men ellers hold øje med forum....
Il_Falco
Diverse - 0 svar
Manchester United - Tottenham
Manchester United - Tottenham
0
UpTheSpurs (23/10-2017, 15:53)
Målmænd er et godt og oplagt argument da de begge er flyvende for tiden, men samtidig heller ikke noget jeg kan påstå at markedet eller andre ikke har indregnet i oddset. Mourinho så ingen grund...
UpTheSpurs
Kampe/tips - 9 svar
Garbine Muguruza - Karolina Pliskova
Garbine Muguruza - Karolina Pliskova
0
BadVibes (23/10-2017, 15:52)
Gode betragtninger ift. oddset kan være infiltreret af h2h recorden. Man kunne dog også argumentere for at Pliskova er god til at "styre" kampene, så de bliver spillet på hendes betingelser....
BadVibes
Kampe/tips - 9 svar
Sivasspor - Bursaspor (Degnovic)
Sivasspor - Bursaspor (Degnovic)
0
federer (23/10-2017, 15:50)
Tak for endnu et gevinstgivende tip. 16 af 22 i dette år er ikke værst. ...
federer
Brugertips - 0 svar
mistet over 30000 til nordicbet, og de beholder også de 21000 jeg ha indbetalt
mistet over 30000 til nordicbet, og de beholder også de 21000 jeg ha indbetalt
0
Jens, BetXpert (23/10-2017, 15:47)
Hej Nichlas, Kontakt os venligst på mail@betxpert.com - så kan vi spørge NordicBet om din sag. Kan der være en misforståelse? En bookmaker kan, ifølge den danske spillelov, konfiskere en kunde...
Jens, BetXpert
Bookmakere - 3 svar
Real Sociedad - Espanyol (Magnus Stub)
Real Sociedad - Espanyol (Magnus Stub)
1
jenneby (23/10-2017, 15:12)
Leder op til et emne jeg på mange kedelige betting dage har tænkt over. Jeg syntes ofte at de åbenlyse favoritter bliver slashet rimelig hårdt på disse virkelig tamme kampdage, hvor spiludvalg...
jenneby
Brugertips - 4 svar
FC Helsingør - Brøndby IF
FC Helsingør - Brøndby IF
0
Fernet_Dave (23/10-2017, 14:32)
Der står dog stadig i 83. "Et skud fra Mukhtar bliver reddet til hjørne af målmanden"....
Fernet_Dave
Kampe/tips - 11 svar
Her er vinderne af 3. runde af BetXperts CL-konkurrence
Her er vinderne af 3. runde af BetXperts CL-konkurrence
0
Jens, BetXpert (23/10-2017, 10:08)
Simpel forglemmelse. Sendt her til morgen. Mvh Jens, BetXpert...
Jens, BetXpert
Diverse - 2 svar
Betwatcher
Betwatcher
0
Ploug78 (22/10-2017, 19:52)
Er der andre der har problemer med BetWatcher? Når jeg trykker på "Mine spil" får jeg "Server Error in '/' Application" fejl....
Ploug78
Diverse - 30 svar
Lorenzo Sonego - Yannick Hanfmann
Lorenzo Sonego - Yannick Hanfmann
1
Racer (22/10-2017, 19:37)
Lækkert at han fik vendt den, jeg var lige inde og tjekke i 3. sæt hvor han var nede med et break og der havde jeg næsten ærgret mig over at jeg ikke fik den solgt :D Tak for tippet! ...
Racer
Kampe/tips - 0 svar
888sport: kommentar
888sport: kommentar
0
Missan (22/10-2017, 17:25)
#60 Den rubrik 19 blev også skrevet den 6 januar sidste år, og der kunne man se det, men jeg er en af dem som ikke må få bonus ved dem mere, så ved ikke hvordan det er nu. Hilsen Missan...
Missan
Bookmakere - 59 svar
Unibet bør tælle dømte hjørnespark (ikke tagne)
Unibet bør tælle dømte hjørnespark (ikke tagne)
0
Frank, Brasilien (22/10-2017, 16:40)
Jeg skriver allerede i indlæg #3 at du skal indsende en formel klage, og derefter afvente behandlingstid op på til 14 dage. Har du endnu ikke gjort dette, så vil jeg meget gerne igen opfordre dig t...
Frank, Brasilien
Bookmakere - 24 svar
Tottenham - Liverpool (andersgertz)
Tottenham - Liverpool (andersgertz)
1
UpTheSpurs (22/10-2017, 16:14)
Startopstillinger er offentliggjort og her er det særligt interessant at Spurs kommer uden Dier på den defensive midtbane, samt at man benyttet Aurier og Trippier som de to backs, hvilket vil give e...
UpTheSpurs
Brugertips - 0 svar

Bookmakere i denne tråd

Unibet

Unibet tilbyder en 100% velkomstbonus op til 1.500 kr. til alle nye kunder.


Vis flere detaljer

Startopstillinger

Senest opdaterede startopstillinger (forventede og bekræftede) fra vores Match Center:
Vitoria de Guimaraes-Portimonense
21:18
Deportivo La Coruna-Girona
20:08
Moreirense-Braga
19:06
Real Sociedad-Espanyol
19:05
Besiktas-Istanbul Basaksehir
18:09
Match Center, oversigt