Floyd Mayweather - Conor McGregor

Denne side indeholder henvisnings-links.

Begrundede spilforslag til specifikke kampe, samt argumentholdige oplæg, kommentarer eller relevante spørgsmål til kommende kampe eller foreliggende eksperttips. Indlæg der indeholder tips uden begrundelser eller spilforslags-relevans, slettes eller henvises til Diverse forum, såfremt de ikke har relevans for en eksisterende tråd.

  Emne Svar Visn. Seneste indlæg
Populær tråd

Floyd Mayweather - Conor McGregor

Oprettet 10/08-2017 10:45 af 181289
30 1391 27/08-2017 16:22
af Loke - Boksning, BetXpert.com
Denne tråd er en kommentar-tråd til ekspert-tip: Floyd Mayweather-Conor McGregor
Loke Barrett (-10,43 | 98,63%)
31
Boksning - The Money Fight
Main event i Las Vegas. Letmellemvægt. MMA-fighter McGregor står med en række fordele fysisk, men er en novice i professionel boksning, som bør være outmatchet. Mayweather er 40 år, men en af de bedste tekniske boksere gennem tiderne, så ha...
181289
Bruger - Indlæg: 4

Bruger
Indlæg: 4

0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Håber på McGregor
The Darkhorse
Bruger - Indlæg: 2633

Bruger
Indlæg: 2633

Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens brugertipper. Klik for at læse mere

Brugertips-stats
Tilbagebet.: 128%
Balance: +108,72
Hitrate: 173 af 388
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Fremragende optakt Loke! Du er som sædvanligt lazer-sharp i din argumentation og formulering og jeg kunne ikke være meget mere enig med dig. Fuldstændig enig med dig i alle de spændende ting ved McGregor, størrelse, sult, alder, aggressivitet, uortodoks, venstre osv., som gør kampen spændende og interessant på papiret. Men også fuldstændig enig i din konklusion om, at McGregor rent bokseteknisk bør være så mange lysår fra Mayweather til at han vil kunne bringe sig selv i position til at overraske Mayweather.

En anden ting jeg er nysgerrig efter om du er enig med mig er i, at første kamp mod Diaz ikke var lovende for McGregor. Der var det som om Diaz udboksede McGregor desto længere hen i kampen de kom eller husker jeg galt. Jeg ved godt, at situationen der var, at Diaz var den store og at det omvendte vil være tilfældet her, men alligevel.

Hold i øvrigt lige øje med denne udvikling:
http://www.skysports.com/boxing/news/12183/10...
Redigeret af bruger 10. aug. 2017 11:32
elboel
Ekspert - Indlæg: 251

Ekspert (Jakob Elbøl)
Indlæg: 251


Ekspert-stats
Tilbagebet.: 88%
Balance: -13,17
Hitrate: 53 af 108
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Helt enig, gilmrende optakt!

Synes nu også 1,20 på Mayweather lugter lidt af værdi, men er måske også lidt farvet, da jeg ville elske at se McGregor overraske. Floyd har også underspillet sin egen favoritrolle en smule, ved at tale sig selv ned og McGregor op. Samtidig udtalte han, at han ikke vil bokse defensivt, men tværtimod tage kampen til McGregor og gå efter knockout, grundet fansenes skuffelse over Pacquiao kampen:

https://www.youtube.com/watch?v=3PCRShqZKu0

Ift. den første Diaz kamp ville jeg nok nærmere give Conors manglende kondition, grundet vægtklassen, skylden for nederlaget. Han dominerede Diaz, særligt i første omgang, indtil han blev træt. Diaz' ansigt bar tydelig tegn af alle de slag han tog imod, på trods af at hans hud cutter nemt.

Men som du skriver Loke, det burde ikke være muligt for ham at besejre den bedste defensive bokser sporten nogensinde har set (sammen med Pernell Whitaker måske). Ved heller ikke hvorvidt de leakede billeder af sparringen med Paulie Malignaggi har betydet for oddsudviklingen. De er naturligvis udvalgt nøje, til at få McGregor til at fremstå overlegen. Men begynder også selv at glæde mig til dette event, selvom man i starten anså det, som værende pengeopkrævende show. :-)
Loke - Boksning, BetXpert.com
Ekspert - Indlæg: 1322

Ekspert (Loke Barrett)
Indlæg: 1322


Ekspert-stats
Tilbagebet.: 99%
Balance: -10,43
Hitrate: 356 af 760
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Tak for de pæne ord :-)

@Darkhorse: Jeg mener, at McGregor havde et klart overtag, da begge mænd var friske i kampen. Det var efter min mening enormt ensidigt, inden konditionen kom på banen. Jeg ved i øvrigt ikke, hvem der nogensinde har domineret Diaz i en sådan grad stående. Der er flere, som synes, at Diaz er en bedre bokser end McGregor, for se hvad han gjorde i deres kampe. Dette er jeg slet ikke enig i. Man er ikke bedre eller dygtigere, hvis man lever på sin kæbe, toughness eller kondition. Dette er skam vigtigt at have for en fighter, men det er ikke tekniske aspekter.

Det er interessant, at kommissionen ligefrem vil lave en høring omkring handskerne. Mayweather er 100 procent klar over reglerne, så jeg har set alle hans udtalelser om, at han ville gå med til 4 oz. gloves, som de bruger i UFC, og at de kan mødes i MMA i en rematch, som varm luft. Det ville aldrig kunne lade sig gøre realistisk set, men det scorede billige point hos fansene. Nu har han dog sagt det, så hvem ved, om NSAC ændrer på dette. De har allerede givet en MMA-kæmper, der er 0-0 i professionel boksning, en licens, så vildere ting kan ske. Jeg forventer ikke, at der sker nogle ændringer så tæt op til kampen, det ville være uhørt, men hvem ved...

@Elboel: Det er lidt latterligt, at Mayweather begynder at tale sig selv ned og taler sin modstander op. Dette er en promoters opgave, ikke en fighters. Det fremstår desperat, for hvis man kender lidt til Floyd, ved man, at han ikke risikerer sin perfekte rekordliste, hvis han for alvor føler sig truet...

Det er i øvrigt ikke nyt, at Mayweather lover, at han vil være mere aggressiv efter en kamp, fordi han tidligere har skuffet. Men manden har altså ikke vundet på knockout siden suckerpunchet mod Ortiz. Hans seneste rigtige knockout var mod Hatton i 2007. Det er lidt som om, at han narrer folk gang på gang, når han skal bokse. Der er SÅ mange, som ikke kan lide ham, som følger med, fordi de håber på, at han vil blive slået. Han møder så gode modstandere, at det jo nærmest må ske før eller siden. Men det gør det aldrig. Hver gang tæmmer han dem, uanset om de hedder De la Hoya, Hatton, Cotto, Pacquaio eller Canelo. Det bliver ikke særlig interessant at se på, hvis man kommer for action, men det er enormt imponerende, når man forstår, hvilket niveau det foregår på.

Jeg ved ikke, om billederne fra sparring med Paulie har haft betydning for oddsene. Det virker igen som et stunt, ligesom Mayweathers udtalelser, som jeg tidligere var inde på. Uanset hvad så er det enormt dårlig stil fra McGregors side - der er en gentleman agreement om, at man aldrig taler om sparring. Malignaggi kom uden tvivl for at hjælpe. Han har tidligere været stor modstander af, at McGregor skulle have en stor boksekamp, da han var novice, men når han først har skrevet under på, at han er sparringspartner, så er jeg overbevist om, at han vil være der så meget som muligt. Han har altid været en af "the good guys" i sporten, så han er altså en rimelig pålidelig kilde.

Jeg tror mere, at størrelsesforskellen har fået folk til at reagere. Det var min formodning, at linjen ville rykke sig, efter den store press tour for nogle uger siden. Her ville man nemlig kunne se de to mænd stå over for hinanden, når der skulle laves staredown. Således blev McGregors størrelse helt tydelig - det er noget andet at se det i virkeligheden, end at kunne læse sig frem til det på papiret, hvis man ikke følger med i begge sportsgrene normalt. Derudover hører det med, at McGregor vel "vandt" trashtalken. Han var lidt ved siden af sig selv på første pressekonference, men herefter var han totalt dominerende. Jeg ville normalt lægge lditi dette, se hvordan han fik Aldo til at kæmpe, men Mayweather lader sig ikke gå på af den slags ting. Han nyder, at han har en dance partner, som er med til at trække læsset. Jo bedre McGregor får bygget kampen op, des mere tjener han...
thesigs
Bruger - Indlæg: 311

Bruger
Indlæg: 311


Brugertips-stats
Tilbagebet.: 107%
Balance: +0,69
Hitrate: 6 af 10
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
NordicBet holder 1.24 dvs 109,12% ifølge din CV :O
Loke - Boksning, BetXpert.com
Ekspert - Indlæg: 1322

Ekspert (Loke Barrett)
Indlæg: 1322


Ekspert-stats
Tilbagebet.: 99%
Balance: -10,43
Hitrate: 356 af 760
+3
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Jeg holder fast i min vurdering, selvom kampen ender med at være 50/50 - det må altså ikke blive andet end ensidigt, når man har en legende på 49-0 mod en novice :-)

Pengene bliver hovedsageligt lagt på McGregor, så oddsudviklingen skal i mine øjne tages med et gran salt - han er fan favorite, han er størst mainstream, han har "vundet" trashtalken m.m. Dette er helt som ventet, så kampen kan meget vel blive tættere.

Danske Spil havde en afstemning på Facebook, da kampen blev offentliggjort, hvor de spurgte alle, hvem TROR du vinder kampen? Da jeg så resultatet havde omkring 900 stemt på McGregor, mens kun 150 havde stemt på Mayweather. Hvis dette på nogen måde siger noget om, hvordan folk, der ikke følger med i MMA eller boksning til hverdag, ser kampen, så er McGregor jo favorit i manges hoveder...

Det her er dog ikke MMA, men boksning, så man er nødt til at slå koldt vand i blodet og have den irske superstjerne som STOR underdog - jeg har i øvrigt skrevet om McGregor herinde fra starten. Jeg var fan, før han for alvor var brudt igennem, så mine tanker om denne kamp er på trods af, at jeg er meget fascineret over, hvad han kan i kamp (i buret).
Oddsogtips
Bruger - Indlæg: 4890

Bruger
Indlæg: 4890

Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere 

Brugertips-stats
Tilbagebet.: 91%
Balance: -53,66
Hitrate: 188 af 573
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Vægten på handskerne er sat ned til 8oz nu istedet for 10oz.
Brazilmania
Bruger - Indlæg: 509

Bruger
Indlæg: 509

0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Skal vi vædde en bondegård på at kampen bliver et MEGAFLOP? Der vil gå nogle få omgange så har May McGregor i sin hule hånd og kan holde ham stangen resten af kampen. Han slider ham ned. McGregor skal være superheldig med et lucky punch for at vinde, MEN det kan ske og er sket før. Så det er vel hans bedste chance et lucky punch. Boksemæssigt er han vel 3-4 eller flere klasser under Mayweather. Jeg fatter slet ikke at den kamp er talt så meget op og der er pumpet så mange penge i det. McGregor er ikke en bokser og det er jo mere et freakshow end en egentlig boksekamp vi formentlig kommer til at se.
zAAz
Bruger - Indlæg: 2988

Bruger
Indlæg: 2988

0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Det er sjovt, hvordan dem der skaber mest opmærksomhed omkring den her kamp er dem, der taler kampen ned.

Jeg har i hvert fald aldrig set så mange mennesker være så ivrige efter at dele deres syn på noget, som de synes er spild af tid.
TLH
Bruger - Indlæg: 348

Bruger
Indlæg: 348

0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Det er jo bare en kæmpe show kamp. Mcgregor's eneste chance er et vildt lucky punch, hvilket aldrig er lykkes for andre som har mødt Mayweather. Jeg er helt enig i at det saftige odds på Mayweather kun kan skyldes at 90% holder med/drømmer om at McGregor vinder. Det er jo et fantastisk show/set-up og en pengemaskine uden lige.

At nogen bookmakere nu giver Mcgregor næsten 25% chance er jo helt ude i skoven når man forholder sig til fakta og ikke lader sig rive med at showet.

Med det sagt, så håber jeg dog at pengene vil fortsætte med at flyde ind på McGregor, så vi kan få oddset på Mr. Money endnu højere op :)
Brazilmania
Bruger - Indlæg: 509

Bruger
Indlæg: 509

0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Jeg overdriver måske også lidt meget. Oddset er trods alt kun 75-25/80-20 noget i den retning. Jeg får det til at lyde som om den er 98-2. Der er jo mange ubekendte blandt andet Mays form set i lyset af at han slet ikke har bokset i kamp i langt tid(i kan google hvor langt tid det er), og at McGregor ikke er en bokser i ordets forstand men én der har omstillet sig til sportsgrenen, men dog har en del erfaring i MMA med en form for boksning, som langt fra ligner den vi kender Mayweather for.

Men oddset på 1,20 stykker man kan få burde være godt, dog spiller jeg aldrig så lave odds nogensinde. Men selvfølgelig skal den ses, alle vil se den som interesserer sig for show og kamp osv. Selvom den risikerer at blive en taktisk skuffelse.
Rovers
Bruger - Indlæg: 59
Bruger
Indlæg: 59
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Jeg tror hvis Mcgregor skal vinde skal han knockoute Mayweather i de første par runder. Hvis ikke det sker, så tror jeg kampen går tiden ud og Mayweather vinder på point, da jeg ikke ser Mayweather Knockoute Mcgregor.

Btw. en utrolig flot analyse.
Loke - Boksning, BetXpert.com
Ekspert - Indlæg: 1322

Ekspert (Loke Barrett)
Indlæg: 1322


Ekspert-stats
Tilbagebet.: 99%
Balance: -10,43
Hitrate: 356 af 760
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Jeg skriver skam i min analyse, at man skal være forberedt på, at dette ikke bliver en fantastisk kamp - Mayweather bør regne McGregor ud og skabe en ensidig kamp på afstand.

Men man ved aldrig, og McGregor kan finde ud af at sælge sine kampe - Han er næsten større end MMA-sporten. Der er så mange, der følger ham, men ikke ser kampsport til dagligt. Derudover er der så mange MMA-fans, som aldrig ser boksning. Det er et freak show uden lige, som formentligt ikke bliver spændende rent sportsligt, når selve konkurrencen går i gang, men jeg regner aldrig nogen 100 procent ude, og jeg har bestemt tænkt mig at se kampen, selvom jeg ikke er stor tilhænger af crossover-fights.

Når dette er sagt, så ærgrer det mig lidt, at en kamp som denne kan skabe så stor opmærksomhed omkring kampsport. Den vil tiltrække rigtig mange nye seere, men hvis selve kampen ikke er spændende, hvilket der er stor fare for, så vil de samme mennesker næppe være særligt tilbøjelige til at give sportsgrenen en chance en anden gang.

Det ville give langt mere mening, hvis man som ny fan gav en kamp som Golovkin vs. Canelo i boksning, eller Garbrandt vs. Dillashaw i MMA, en chance. Dette er formidable kampe, der næppe kan blive kedelige, med nogle af de bedste fightere overhovedet - men almindelige sportsfans, eller mainstream-medier, kender desværre ikke rigtig til disse atleter...

@Rovers: Tak for rosen - det lyder som om, at vi er meget enige. Det er dog muligt, at det kan blive så ensidigt, at en kampleder vil stoppe McGregor sent, selvom han kan blive stående. Dommere tillader oftest ikke unødvendig skade, hvis en kamp virker fuldstændig afgjort, så et stoppage kan komme, selvom Mayweather er en forsigtig bokser uden så stor power. Jeg er slet ikke sikker på en pointsejr, som bookmakerne også finder ret usandsynlig, men der kunne meget vel være værdi i et spil på dette udfald...
Redigeret af bruger 16. aug. 2017 23:20
sir limpsalot
Bruger - Indlæg: 50

Bruger
Indlæg: 50

0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Jeg tror ikke på pointsejr til Mayweather. McGregors kæbe er en anelse overvurderet synes jeg. Han dominerede totalt i starten af første kamp mod Diaz, men da Diaz ikke ville ned og lykkedes med selv at få et par træffere ind blev McGregor en HELT anden fighter. Flade fødder og langsomme bevægelser, både i offensiv og defensiv. Den eneste grund til han ikke blev knockoutet var pga et desperat takedown forsøg, og derefter endte det hurtigt i submission. Mayweather kommer til at straffe McGregor hårdt, hvis han overlever de første par runder. Det tror jeg han gør, men håber det bestemt ikke. Meget enig i værdien på Mayweather, men jeg kan ikke se den gå tiden ud.
The Darkhorse
Bruger - Indlæg: 2633

Bruger
Indlæg: 2633

Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens brugertipper. Klik for at læse mere

Brugertips-stats
Tilbagebet.: 128%
Balance: +108,72
Hitrate: 173 af 388
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Hmm. Oddset stiger på Mayweather! Vildt. 365 har 1,66 på sejr til May før tid og 3,4 på pointsejr.

Når alt dette er sagt om Mayweather så må jeg også erkende, at jeg ikke kan undlade at blive lidt småirriteret over, at han gøres til så voldsom en superstjerne af MMA og større end UFC osv. osv. Det er han sikkert når det kommer til mediebevågenhed. Men personligt synes jeg overhovedet ikke han er den bedste MMA-kæmper. Bevares en flot men bizar 13-sekunders sejr over Aldo var flot. Så slog han Mendes som nu har tabt 3 af sine sidste 4 kampe. Og selvfølgelig skal han have kredit for sine 5 knockout sejre i streg over stjerne i sin vægtklasse før Diaz-kampene. Men så to kampe mod Diaz i problemer.

I mine øjne er Jon Jones en klasse over McGregor. Jones har 12 sejre i streg over noget der ligner top 5 modstandere på tidspunktet, hvor kampene fandt sted. Han har bevist han kan tage et punch, bevist han kan bryde med de bedste, bevist at han kan vinde en dog fight (Gustafsson) og har generelt vist en innovation i måden at kæmpe på som få andre. Brutal fysisk styrke kombineret med atletiske evner og brydeegenskaber som sin baggrund. Men okay - hans liv udenfor ringen de senere år har ikke pyntet på hans renommé.
Loke - Boksning, BetXpert.com
Ekspert - Indlæg: 1322

Ekspert (Loke Barrett)
Indlæg: 1322


Ekspert-stats
Tilbagebet.: 99%
Balance: -10,43
Hitrate: 356 af 760
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Godt at se, der er gang i diskussionerne :-)

@sir limpsalot: Jeg tror hovedsageligt, at det var trætheden, som blev McGregors endeligt i den første kamp med Diaz. Han havde simpelthen aldrig oplevet at være oppe mod nogen, som kunne tage alt, hvad han landede, selvom det nærmest var efter behag. McGregor formåede ikke at pace sig selv, hvilket er et stort spørgsmål til denne kamp, så han havde næsten intet tilbage efter 1,5 runde dengang. Det var bedre i rematchen, hvor man så ham få en second wind i fjerde runde, men der er nok stadig problemer på denne front, når det kommer til tolv runders boksning.

Grunden til, at jeg lægger så meget i konditionen frem for kæben er, at man har set McGregor stå imod store træffere fra bl.a. Mendes, som har enorm power på fjervægt. Han har taget nogle af de hårdeste kæmpere i divisionen ud lynhurtigt, f.eks. Lamas og Elkins - hvilket ingen andre har formået - men McGregor tog hans bedste slag uden problemer. Dette er selvfølgelig noget andet end en boksekamp, hvor han vil blive ramt langt oftere, men Mendes slår efter min overbevisning uden tvivl hårdere end Mayweather, derudover havde han 4 oz. gloves på, da det var. Jeg tror, at McGregor kan tage imod en del fra Mayweather, før han går ned. Hvis jeg skulle spille på noget i kampen, som medfører, at McGregor skal holde i et godt stykke tid, måske endda hele kampen, så er det først og fremmest hans kondition, og evne til at pace sig selv, som jeg frygter. Mayweathers power kommer i anden række.

@Darkhorse: Jeg er helt enig i, at Johnson og Jones er bedre fightere end McGregor pound for pound i MMA. Når dette er sagt, så vil jeg dog gerne kalde ireren for den bedste striker i MMA. Jeg tager Diaz-kampene med et gran salt pga. størrelsesforskellen. McGregor er en fast starter, som har en meget eksplosiv stil. Diaz er ikke ligeså atletisk, men han bliver til gengæld aldrig træt. Over fem runder bør tingene tale for marathon-løberen, Diaz, frem for en sprinter som McGregor. Han er ikke skabt til at kæmpe/bokse disciplineret over mange runder. Han er en rendyrket puncher, som går efter knockouten. Han er desuden vant til, at den kommer, når han først oplever lidt succes, så jeg tvivler på, at dette nogensinde ændrer sig. Dette er en af de store grunde til, at jeg insisterer på, at McGregor skal vinde tidligt, hvis han på nogen måde skal overraske.

McGregor er ikke den allerbedste i MMA, formentligt, men han er uden tvivl den bedste trashtalker - Hvis man skaber så stor opmærksomhed om sine kampe, og man så samtidig gør, hvad man har lovet på forhånd, over for kæmpere på et rigtig højt niveau, så er det svært ikke at blive imponeret som seer. Jeg lægger ikke skjul på, at jeg er fan af ireren, som jeg aldrig har set i en decideret dårlig kamp. Jeg har ikke blind tiltro til ham, uanset hvad det drejer sig om, som mange andre, men jeg synes samtidig, at alle dem som ikke kan lide ham lidt ignorerer, hvor speciel en kæmper, han egentligt er.
zAAz
Bruger - Indlæg: 2988

Bruger
Indlæg: 2988

0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Man kan få odds 1.30 på Mayweather hos Bet365. Det er næsten for godt til at være sandt.

Jeg vil dog blive lidt skeptisk, hvis oddset skulle stige til 1.50 eller lignende. Der må næsten være nogle, der ved et eller andet, hvis det skulle ske. Det kan jo være, at Mayweather er i elendig forfatning eller McGregor har oplevet den mest vanvittige udvikling i sin træning. Der er altid folk, der vil prøve at tjene penge på den slags information, hvis de ligger inde med den.
elboel
Ekspert - Indlæg: 251

Ekspert (Jakob Elbøl)
Indlæg: 251


Ekspert-stats
Tilbagebet.: 88%
Balance: -13,17
Hitrate: 53 af 108
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Helt enig, zAAz. 1,30 er næsten for godt til at være sandt.

UFC's (Embedded) og Showtime's (All Access) optaktsprogrammer har også vist meget begrænset træningsmateriale af Mayweather, der derimod spiser Burger King og tager i skøjtehallen med sine børn, imens det illustreres, hvilken træningsnarkoman McGregor er. Samtidig er det svært ikke, at blive smittet og inspireret af McGregor's tiltro på egne evner, velvidende hvor han kommer fra. Mayweather har også set lidt tung på enkelte billeder, selvom han aldrig har været specielt "ripped".

Tror dog også at det, fra starten, har været Mayweathers hensigt at underspille sin egen rolle, for at booste konkurrence-elementet i kampen, og dermed PPV-salget. Rutinerede Joe Cortez, som har været i McGregor-lejren som sparringsdommer, har også udtalt, at McGregor har forbedret sig markant, rent bokseteknisk, siden første sparringsdag. Kan dog næsten ikke forestille mig at Mayweather kommer over max 1,35.
Loke - Boksning, BetXpert.com
Ekspert - Indlæg: 1322

Ekspert (Loke Barrett)
Indlæg: 1322


Ekspert-stats
Tilbagebet.: 99%
Balance: -10,43
Hitrate: 356 af 760
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Jeg er helt enig i, at 1.30 på en sejr dnb til Mayweather er et glimrende spil. Det ville ikke overraske mig, hvis oddset stiger endnu mere. Jeg er overbevist om, at alle pengene bliver sat på McGregor - hajerne, som ved hvad de laver, sidder og venter, indtil oddset peaker, før de slår til. Indtil videre virker det ikke umuligt, at kampen kan blive endnu tættere, måske endda omkring 1.40. Der bliver sat millioner på McGregor rundt omkring lige nu, så hvem ved...

Det virker som om, at alt, der kommer ud om kampen i øjeblikket, skal overbevise folk om, at McGregor har glimrende muligheder for at vinde. Dette ville jeg ikke lade mig narre af - det er absolut ikke første gang, at man ser dette op til en Mayweather-kamp. Han vil ikke vise noget fra sin sparring, fra seriøs træning m.m. Dette har altid været tilfældet med de her shows som All Access og 24/7 fra HBO-dagene. Således er de nødt til at vise alt muligt andet. Omvendt bliver der trænet og talt konstant fra McGregors side, hvilket medierne eeeelsker at vise. Det sælger kampen, men det burde ikke ændre på ens CV.

Det eneste rigtigt nye er, at Mayweather prøver hårdt på at underspille sine egne chancer - dette er dog kun for at generere flere penge til sig selv. Han kom tilbage fra sin pension i 2009, fordi Pacquiao havde overhalet ham indenom, så han er virkelig ikke typen, der er klar til at risikere en perfekt rekordliste, hvis han ikke tror rigtig meget på sig selv. Han elsker at være i rampelyset, og han elsker at være den bedste. Jeg er stensikker på, at en 50-0 record er næsten ligeså vigtigt for Mayweather som alle de penge, man altid ser ham flashe. Det er alvor for ham, og det ville overraske mig meget, hvis der gemmer sig noget seriøs insider-viden et eller andet sted. Der var rygter om, at han blev knockoutet i sparring op til Pacquiao, men han var skarp som altid, da klokken endelig lød, og kampen gik igang...
Redigeret af bruger 23. aug. 2017 00:55
zAAz
Bruger - Indlæg: 2988

Bruger
Indlæg: 2988

0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
I mine øjne kan der ikke være mindre end 90% på Mayweather. Jeg er på ingen måde en ekspert i boksning eller MMA, men det må simpelthen være et enormt spring at gå fra det ene til det andet. Og når man så møder en af de bedste udøvere i den nye disciplin, så bør man simpelthen få en røvfuld.

Mayweather er muligvis blevet halvgammel, men det virker usandsynligt, at han skulle være faldet af på den. McGregor kan få lidt procenter, da man ikke kan afvise det skulle være tilfældet, men derudover skal McGregor jo nærmest være heldig med et knockout, hvis han skal vinde.

Jeg overvejer seriøst at smide hele kontoen hos Bet365 på Mayweather til de odds 1.30. Det kan selvfølgelig være, at oddset bliver endnu højere, men jeg tør næsten ikke tage chancen. Sharps kommer nok til at gå massivt ind på den her, når vi nærmer os kampstart.

Jeg kan endda sætte 666.666,67kr på kampen hos Bet365, så limit bliver i hvert fald ikke et problem :-)
Loke - Boksning, BetXpert.com
Ekspert - Indlæg: 1322

Ekspert (Loke Barrett)
Indlæg: 1322


Ekspert-stats
Tilbagebet.: 99%
Balance: -10,43
Hitrate: 356 af 760
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Hej zAAz :-)

Jeg kan sagtens forstå dig, men selvom Mayweather får 90 procent - eller mere end det - så er intet afgjort på forhånd. Jeg tror bestemt ikke på, at vi får en overraskelse på lørdag. Det ville være utroligt, hvis McGregor kan gøre det, når alverdens glimrende boksere ikke rigtig har haft succes imod Mayweather. Men intet er umuligt, især med de fysiske fordele og mindre handsker, det må vi huske...

Som jeg skrev i min optakt til kampen, har vi set lignende overraskelser, som næsten alle på forhånd havde afskrevet muligheden for, i flere andre crossover fights mellem fremragende kæmpere og newcomers - godt nok meget sjældent, men stadig. Hari var den bedste kickbokser i verden, da Overeem knockoutede ham. MMA-kæmpere kan stadig slå hårdt, selvom de er outmatchet rent teknisk, så der skal ikke nødvendigvis så meget til. Jeg er ret spændt, selvom jeg forventer, at jeg efter kampen spørger mig selv, hvordan jeg dog kunne blive narret endnu en gang, når Mayweather (med stor sandsynlighed) igen har vundet uden de store problemer.

Indtil resultatet står sort på hvidt, så bliver jeg ved med at tænke, at hvad nu hvis det ene eller det andet vil ske. Store overraskelser kommer fra tid til anden - jeg ramte selv et odds 21,00 live tidligere i år, og for knap to år siden tabte den glimrende bokser Devon Alexander en kamp, selvom hans modstander gav op mod 30 gange igen! Det er efter min mening noget af det bedste ved kampsport - man ved aldrig - selvom det til tider kan være frustrerende at spille på af samme grund!
The Darkhorse
Bruger - Indlæg: 2633

Bruger
Indlæg: 2633

Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens brugertipper. Klik for at læse mere

Brugertips-stats
Tilbagebet.: 128%
Balance: +108,72
Hitrate: 173 af 388
+1
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Gutter jeg tror sgu ikke den kommer højere op end 1,30. Bet365 er med dette odds et godt stykke fra markedet generelt. Pinnacle blot i 1,21. Betfair i 1,23. Og i dette sekund røg Mayweather så ned i 1,28 hos 365. Tror det er nu man skal slå til, hvis man vil ind på Mayweather.

1,30 igen nu. Hold da op den svinger. Svarer til en breakeven-chance på Mayweather på 77%. McGregor bør seriøst ikke have 23% i den her kamp.

1,83 på Mayweather før tid virker også meget spændende må jeg sige.

Odds 2,87 for Mayweather mellem omgang 4-9, hvis man kombinerer hos 365. Tror ikke han tager McGregor ud så hurtigt. Det er for det første ikke hans stil og vil ej heller se godt ud, hvis han tog McGregor ud i en af de første omgange.
Redigeret af bruger 23. aug. 2017 10:05
troubadouren
Bruger - Indlæg: 22

Bruger
Indlæg: 22

0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Jeg tror personlig ikke, at det bliver så spændende i nat. Mayweather har tævet folk i en boksering siden han var 19 år gammel, og jeg tror ikke, at spradebassen McGregor overlever meget mere end 4-5 omgange.
Loke - Boksning, BetXpert.com
Ekspert - Indlæg: 1322

Ekspert (Loke Barrett)
Indlæg: 1322


Ekspert-stats
Tilbagebet.: 99%
Balance: -10,43
Hitrate: 356 af 760
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Hej troubadouren,

Jeg TROR heller ikke, at der bliver spænding omkring, hvem der vinder kampen. Men hvis man ser, hvordan Mayweather oftest har bokset de sidste 10 år, så synes jeg, at det er spændende, hvordan en eventuel sejr kommer. Jeg tror ikke, at Mayweather vil bokse så aggressivt fra start, da alle virker enige om, at HVIS overraskelsen skal ske, så er det her. Hvis han er forsigtig over for en frisk McGregor de første 3-4 runder, så kan kampen lige pludselig gå langt, hvis ireren er i stand til at håndtere poweren, når der endelig bliver landet rigtigt på ham. Som jeg er inde på i mit tip på kampen, så ser jeg McGregor forsøge en masse clinch fighting, og dette kunne tage en del tid af klokken. Jeg kan altså sagtens se scenarier, hvor vi får en lang kamp. Tolv runder, det siger jeg slet ikke - jeg synes bare, at oddset er blevet rigtig højt, så det er et skud værd :-)
yeswecan
Bruger - Indlæg: 129

Bruger
Indlæg: 129


Brugertips-stats
Tilbagebet.: 80%
Balance: -35,82
Hitrate: 76 af 181
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
hvorfor forsøger han ikke et knock out? ireren kan jo se hvilken vej kampen går og går han tiden ud, bliver det bare et nederlag alligevel på baggrund af points. Der skal da forsøges knock out her??
Redigeret af bruger 27. aug. 2017 07:21
UpTheSpurs
Moderator - Indlæg: 2570

Moderator
(Thomas Schyth)
Indlæg: 2570


Ekspert-stats
Tilbagebet.: 111%
Balance: +24,44
Hitrate: 128 af 230
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Jeg synes ikke det så ud som han havde kræfter til at forsøge noget som helst i de sidste 3 runder. Tror alt fysisk og psykisk overskud var væk i forhold til at kunne tænke alternative løsninger.
Derudover ville han jo af omverdenen blive vurderet som den store overraskelse/vinder hvis han var gået 12 runder ud uden at blive knockoutet...
zAAz
Bruger - Indlæg: 2988

Bruger
Indlæg: 2988

0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Kampen var egentlig mere jævnbyrdig end jeg havde forventet; Mayweather var tydeligvis blevet gammel og McGregor kunne godt bokse. Det er i hvert fald slet ikke sådan, at jeg tænker mine odds 1.30 på Mayweather var tyveri ved højlys dag.

Var der forresten nogle der så liveodds på Mayweather efter de første runder?
Oddsogtips
Bruger - Indlæg: 4890

Bruger
Indlæg: 4890

Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere 

Brugertips-stats
Tilbagebet.: 91%
Balance: -53,66
Hitrate: 188 af 573
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Den eneste jævnbyrdig runde ifølge dommernes point var den første. Mayweather vandt alle de øvrige på nær hos den ene dommer der havde McGregor i de tre første.

Dommer 1: 87-83
Dommer 2: 89-82
Dommer 3: 89-81

Taktisk klog kamp af Mayweather.
elboel
Ekspert - Indlæg: 251

Ekspert (Jakob Elbøl)
Indlæg: 251


Ekspert-stats
Tilbagebet.: 88%
Balance: -13,17
Hitrate: 53 af 108
+1
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Showtime's eksperter/dommere havde kampen lige, af hvad jeg har læst mig frem til. Men helt enig - rigtig klog kamp af Mayweather, der vidste at Conor ville fade desto længere kampen blev. Havde også Mayweather til at være foran, men synes bestemt Conor kan stå tilbage med oprejst pande. Ikke alene ved at tjekke sin bankkonto, men man kunne se, at han kom for at vinde, og han gjorde, hvad man kunne forvente af en mand, der havde sin første professionelle kamp imod en af historiens bedste boksere. Conor landede faktisk 30 slag mere end Pacquiao gjorde imod Mayweather, og synes bestemt det var en underholdende kamp.

Selvom man kan forsvare Mayweathers start ved at sige, at han bevidst lod Conor slå sig selv lidt ud (rope a dope a la Ali vs Foreman), så landede Conor nogle gode slag i starten, specielt hans uppercut. Men bliver spændende at se, hvad der er næste skridt for Conor. Khabib i Rusland, Diaz 3 eller vinderen af Kevin Lee/Tony Ferguson er nok 3 oplagte bud. :-)

Fik desværre ikke tjekket liveodds under kampen.
Hansen Cycling
Bruger - Indlæg: 118

Bruger
Indlæg: 118


Brugertips-stats
Tilbagebet.: 81%
Balance: -6,72
Hitrate: 15 af 35
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Fulgte også med på Betfair og der ramte Mayweather som det højeste omkring 1.41-1.42 (af hvad jeg så, altså mens jeg ikke kiggede på kampen) - det var midt i 3. runde, mener jeg.
Loke - Boksning, BetXpert.com
Ekspert - Indlæg: 1322

Ekspert (Loke Barrett)
Indlæg: 1322


Ekspert-stats
Tilbagebet.: 99%
Balance: -10,43
Hitrate: 356 af 760
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Aldeles modbydelig aften bettingmæssigt, men er enig med mange af jeres pointer :-)

Showtimes uofficelle dommer, Steve Farhood, havde kampen 5-4 i runder til Mayweather, før stoppage. Lidt ærgerligt, at dommerne nærmest lod til at have scoret kampen på forhånd, frem for at følge med... Mayweather slog noget a la tolv slag sammenlagt de første to runder, det vinder man altså ikke runder på. Helt enig i, at han lod McGregor køre sig selv træt, men jeg er faktisk overrasket over, at ireren lod sig narre til at være så arbejdsom, når der intet kom tilbage fra Mayweather i første halvdel af kampen. Han kunne desværre ikke finde ud af at pace sig selv, viste sin manglende rutine.

Jeg kiggede på live odds i løbet af femte runde, og her gav Bet365 blot 1.10 på Mayweather, så de havde lugtet, at faren var forbi her. Når alt dette er sagt, så synes jeg, at der var tale om et tidligt stoppage. Hvis McGregor var en almindelig pro-bokser, så var denne kamp ikke blevet stoppet så tidligt. McGregor virkede enormt træt, så et stoppage var nok kommet, hvis Mayweather var fortsat med at presse - dette er der ingen tvivl om.

Man så dog Horn tage langt flere slag i hele niende runde mod Pacquiao for nylig, hvor han fik chancen for at fortsætte, selvom han virkede endnu mere væk. Derudover fik McGregor en second wind i fjerde runde imod Diaz, efter han havde taget langt flere, rene shots runden forinden. Hvem ved, om han kunne have gjort noget lignende - det er nok usandsynligt, men lad dem nu liiige kæmpe lidt, det er trods alt fighting. Der må gerne være noget consistency. Kamegai fik lov til at tage mere end 300 slag i hovedet igår i en kamp, som var langt mere ensidig end denne, mod en modstander som er en markant farligere puncher end Mayweather, men kamplderen lod ikke til at overveje at stoppe kampen på noget tidspunkt. Kommentatorerne talte dog om det allerede halvvejs - han var ikke ligeså træt som McGregor, men på lang sigt var de slag han tog meget værre...
Denne tråd er en kommentar-tråd til ekspert-tip: Floyd Mayweather-Conor McGregor
Loke Barrett (-10,43 | 98,63%)
31
Boksning - The Money Fight
Main event i Las Vegas. Letmellemvægt. MMA-fighter McGregor står med en række fordele fysisk, men er en novice i professionel boksning, som bør være outmatchet. Mayweather er 40 år, men en af de bedste tekniske boksere gennem tiderne, så ha...

Opret svar til tråd

Du skal være logget ind for at skrive indlæg.

BetXpert login

Brugernavn

Password

Seneste debatter

Emne
Bruger
Dato
StarSeries i-League 2018 - optakt: Astralis leder efter magien
StarSeries i-League 2018 - optakt: Astralis leder efter magien
0
Nikolaj.M (18/02-2018, 22:28)
@UpThespurs Nej helt enig det var for lavt sat :) tror jeg på daværende tidspunkt havde spillet 1 unitish til odds 1.40, men det var med den information vi havde omkring cloud9s niveau på davær...
Nikolaj.M
Diverse - 18 svar
FC Midtjylland - FC København
FC Midtjylland - FC København
0
uloto79 (18/02-2018, 22:06)
Hehe, yes Thomas - dejligt med en heldig start som ekspert. Det er aldrig rart at skulle halse bagefter, selvom man ved man kan ramme en fin tilbagebetaling på den lange bane. Det er da i øvrigt ...
uloto79
Kampe/tips - 13 svar
Redaktørstatus: Januar i ekspertpanelet og forum
Redaktørstatus: Januar i ekspertpanelet og forum
0
UpTheSpurs (18/02-2018, 19:50)
Han har fået en uges pause fra BetXpert. ...Og forhold omkring ham vil selvfølgelig ikke blive debatteret her, når han ikke har en mulighed for selv at svare....
UpTheSpurs
Diverse - 13 svar
Team Pursuit (K) i Pyeongchang Vinder: Holland
Team Pursuit (K) i Pyeongchang Vinder: Holland
0
Nicolai Kristensen (18/02-2018, 21:53)
De 4 bedste tider går videre i morgen til semifinalen og finalen, som bliver afviklet på onsdag....
Nicolai Kristensen
Kampe/tips - 4 svar
licensløs bookmaker, hvorfor/hvordan?
licensløs bookmaker, hvorfor/hvordan?
0
etox (18/02-2018, 21:22)
Hvis det er Fakta, så benægter jeg Fakta (citat fra FM for mange år siden) @Suspekt Nu ved jeg ikke hvor stor erfaring du har mht til spil og bookmakere , men enten er du noget "grøn", eller ...
etox
Bookmakere - 47 svar
Mineski? - compLexity Gaming (Gilston)
Mineski? - compLexity Gaming (Gilston)
1
Nikolaj.M (18/02-2018, 21:01)
@Federer Nej det burde ikke være void :) står hos alle andre bookies. ved at col allerede er ankommet til eventet, samt at Iceiceice (en spiller fra mineski) lige har skrevet "24 days to home" h...
Nikolaj.M
Brugertips - 1 svar
Barcelona - Orlen Wisla Plock
Barcelona - Orlen Wisla Plock
0
UpTheSpurs (18/02-2018, 20:32)
Tak for at være opmærksom på dette. Vores automatiske system har lidt problemer med disse hold-specials. Det er rettet nu....
UpTheSpurs
Kampe/tips - 1 svar
Marseille - Bordeaux
Marseille - Bordeaux
0
Jens, BetXpert (18/02-2018, 20:22)
Thauvin med fra start. Forhåbentligt helt fit for fight....
Jens, BetXpert
Kampe/tips - 3 svar
Liveblog søndag fra kl. 16:00: FA Cup og stormøde i Superligaen
Liveblog søndag fra kl. 16:00: FA Cup og stormøde i Superligaen
0
UpTheSpurs (18/02-2018, 19:30)
Statistik på en skidt liveblog fra mit vedkommende denne gang er ganske nemt at holde styr på: * Rochdale-Tottenham (spillet 1 time inden kampstart): Spurs vinder til 0, odds 1,83, TABT * R...
UpTheSpurs
Diverse - 0 svar
Tennisdebat, uge 7
Tennisdebat, uge 7
0
Asger, BetXpert (18/02-2018, 19:12)
Lansere over Rodionova - tabt Rodionov over - Doumbia - tabt Martineau over Benchetrit - tabt Hitrate: 178/372 Units: 66,39 Tbp: 118%...
Asger, BetXpert
Diverse - 27 svar
G2 - Astralis (izzevaL)
G2 - Astralis (izzevaL)
0
UpTheSpurs (18/02-2018, 18:48)
Jeg synes du har leveret en rigtig flot analyse her. Kort? Nej, det synes jeg ikke. Jeg synes den er særdeles fyldestgørende. Jeg synes især det er fedt at du har forventet pick/veto med. Meget int...
UpTheSpurs
Brugertips - 0 svar
BetXperts hjemmeside: Hvad ønsker brugerne sig?
BetXperts hjemmeside: Hvad ønsker brugerne sig?
0
Corazon (18/02-2018, 16:23)
Diverse-tråden fyldes tit med alt muligt, så en tråd man følger og mener har værdi for en selv går tabt, eller forsvinder helt med alt muligt andet. Kan man lave en funktion, så brugeren sel...
Corazon
Diverse - 43 svar
Lille-Lyon (18/02)
Lille-Lyon (18/02)
0
Jens, BetXpert (18/02-2018, 16:15)
Øv. Lille stiller ok. Desværre uden Benzia fra start, men til gengæld med El Ghazi og Pepe, dvs rigtig fløjstøtte til Mothiba. Desuden: Lyon med lille Morel i stedet for Marcelo i midterforsvare...
Jens, BetXpert
Kampe/tips - 4 svar
Øvelse i underspil af en glad amatør
Øvelse i underspil af en glad amatør
0
pibbles (18/02-2018, 16:04)
Hvad har sproget med hans spørgsmål at gøre? Et regnskab, uanset om man er professionel eller amatør et godt værktøj til at se, om det man vil undersøge eller danne et overblik kan vise, om d...
pibbles
Diverse - 34 svar
Cashpoint nyt navn ?
Cashpoint nyt navn ?
0
camilla (18/02-2018, 13:54)
Hej Jens Det behøves ikke for min skyld undrede mig bare da jeg åbnede siden det er nok det samme som du skriver...
camilla
Bookmakere - 4 svar
Tipico lukker i Danmark i midten af december
Tipico lukker i Danmark i midten af december
0
Jens, BetXpert (18/02-2018, 12:34)
I artiklen er Tipico citeret for at man skulle hæve sine penge senest midt i december. http://www.betxpert.com/artikel/tipico-lukker-i-danmark-i-midten+af+december Så umiddelbart vil jeg tro at d...
Jens, BetXpert
Diverse - 16 svar
Skiskydning massestart ?
Skiskydning massestart ?
0
Gausi (18/02-2018, 12:20)
tak chef...
Gausi
Diverse - 2 svar
TV-reklamer om Tipning
TV-reklamer om Tipning
0
Aberdabei (18/02-2018, 12:02)
Fejl i punkt 2. Der bør retteligt stå: Unibet er naturligvis den ansvarlige part. Og ikke mindst hans faste arbejdsgiver. Eurosport med flere....
Aberdabei
Diverse - 1 svar
Er dette god nok grund for limitering?
Er dette god nok grund for limitering?
0
Fidus (18/02-2018, 11:16)
""De har vel reelt også givet dig en begrundelse? "Grundet en forretningsmæssig beslutning..."" Dette er ikke et saglig begrundelse jf. forbrugerombudsmanden: "En saglig begrundelse i denne sam...
Fidus
Bookmakere - 13 svar
Cykelsæsonen 2018 (tips og debat)
Cykelsæsonen 2018 (tips og debat)
0
JG7 (18/02-2018, 11:14)
Ja, det er lidt en imponerende start af Astana. Nu vandt Luis Leon Sanchez godt nok ikke i går, men særligt ham og Lutsenko har været fantastisk kørende. Fuglsang blev 3'er på en skrap afslutning...
JG7
Diverse - 5 svar

Bookmakere i denne tråd

Bet365
Danske Spil
NordicBet

NordicBet giver lige nu 100% bonus op til 1.000 kr. Bemærk at bonus kan kun gennemspilles via NordicBet's mobil-app eller mobile website


Vis flere detaljer

Startopstillinger

Senest opdaterede startopstillinger (forventede og bekræftede) fra vores Match Center:
Veracruz-CF America
00:57
Marseille-Bordeaux
18/02
Vitoria de Guimaraes-Braga
18/02
AC Milan-Sampdoria
18/02
Real Betis-Real Madrid
18/02
Match Center, oversigt