Danmark - Irland

Denne side indeholder henvisnings-links.

Begrundede spilforslag til specifikke kampe, samt argumentholdige oplæg, kommentarer eller relevante spørgsmål til kommende kampe eller foreliggende eksperttips. Indlæg der indeholder tips uden begrundelser eller spilforslags-relevans, slettes eller henvises til Diverse forum, såfremt de ikke har relevans for en eksisterende tråd.

  Emne Svar Visn. Seneste indlæg
Populær tråd

Danmark - Irland

Oprettet 07/11-2017 19:34 af Alubu
47 1689 12/11-2017 12:46
af werder77
Denne tråd er en kommentar-tråd til ekspert-tip: Danmark-Irland
Søren Jonassen (+45,36 | 109,55%)
48
Fodbold - VM kvalifikation
Playoff. Der er meldt udsolgt i Parken, når defensivt stærke Irland gæster Danmark, der ikke har tabt i 2017. Begge er svækkede med skader, men værst ser det umiddelbart ud for irerne. Hvem får det bedste udgangspunkt inden returkampen i Ir...
jenneby
Bruger - Indlæg: 103

Bruger
Indlæg: 103


Brugertips-stats
Tilbagebet.: 110%
Balance: +0,50
Hitrate: 3 af 5
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Alubu skrev i indlæg #7


Men hvor jeg har min tvivl er simpelthen i antallet af kampe på en sæson. Championship har hele 42 kampe, ex. playoff som kan give yderlige 3 kampe. Altså en total af 45 ligakampe. Er der iøvrigt vinterpause i Championship?


@Alabu

Der er 24 hold i Championship, hvilket giver 46 kampe. 3-6 pladsen skal derfor potentielt spille hele 49 kampe i ligaen inkl playoff. Derudover kommer Carabao Cup + FA Cup.

Hvis vi tager Newcastle som eksempel, spillede de i sidste sæson d. 17.12 - 26.12 - 30.12 - 02.01, så ikke meget vinterpause der.

Med samme hold som udgangspunkt, spillede man 3 kampe i FA cup, hvor man nåede til 1/16 finalerne. I Carabao cuppen spillede man 6 kampe, hvor man nåede til kvartfinalen.

Jeg er iøvrigt enig i at de danske superliga hold vil få alvorlige fysiske udfordringer hvis de skulle blive smidt ind i dette program.

fun fact: min hurtige hovedregning siger mig at Championship der skulle gå hen og rykke op gennem en playoff plads, samt vinde både FA Cuppen & Carabao cuppen, skulle ende med at have spillet 65 kampe (inkl. omkampe i FA cup)
Redigeret af bruger 8. nov. 2017 18:44
Alubu
Bruger - Indlæg: 93

Bruger
Indlæg: 93


Brugertips-stats
Tilbagebet.: 192%
Balance: +2,75
Hitrate: 2 af 3
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
@jenneby

Ja det er selvfølgelig en fejl. Studsede også selv kort over de 42 da jeg skrev :)
Men ja, det forstærker jo bare tvivlen om hvor vidt de danske kunne følge trop i sådan et hektisk program. Jeg tror det simpelthen ikke. Om ik andet kunne man ihvertfald forestille sig klubberne udvide deres phys stab betragteligt :)

Iøvrigt kan man jo sagtens kigge lidt til FCK denne sæson hvor de spilller EL. De regnes her for at være det bedste hold i deres pulje, så hvis man antager at FCK kunne spille i toppen at Championship, ville de 3 andre hold altså ville kunne spille midt/bund af samme liga.
Imidlertid er det altså tydeligt for en hver hvor hårdt de danske hold har det i ligaen, når de deltager europæisk også. Dette tydelig gjort af FCK denne sæson. Og her er der immervæk kun tale om 6 kampe ekstra, som let kan gå hen og koste et mesterskab.
Tænk engang hvad skade ca. 10 kampe ekstra ville forsage??
Redigeret af bruger 8. nov. 2017 18:52
vinder13plus
Bruger - Indlæg: 1192

Bruger
Indlæg: 1192

0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Hej

Lidt til Danmarks fordel :)

https://www.dr.dk/sporten/fodbold/landsholdet...


Mvh
Vinder13plus
zAAz
Bruger - Indlæg: 2998

Bruger
Indlæg: 2998

0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Rasmus Ankersen sagde følgende om FCK i sidste sæson:
"Hvis FCK spillede i Premier League med det hold de har i år, ville de være i top 10."

FCK er selvfølgelig et betydeligt dårligere hold i denne sæson, men det er stadig en interessant observation. Hvis nogle har en ide om holdenes styrkeforhold mellem ligaerne, så er det netop FCM (eller Smartodds om man vil).

Jeg vil tro, at Brøndby vil være blandt de 4 bedste hold i Championship, mens FCK og FCM ville tilhøre top 10. De engelske hold er bare elendige til at få kvalitet for pengene.


Kilde til Ankersen citat:
https://www.bt.dk/superligaen/fcm-boss-i-stor...
RinusMichels
Bruger - Indlæg: 1485

Bruger
Indlæg: 1485

Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere 

Brugertips-stats
Tilbagebet.: 106%
Balance: +18,22
Hitrate: 152 af 297
+2
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
BIF ville ikke vært i nærheden af toppen af Championship om de deltog der denne sesongen. Ikke i nærheden. Ingen af de danske klubber er jo vant til at spille så
Mange kamper og fysisk ville de blevet slaktet. FCK ville mødt modstandere som ville spist dem op med deres britiske spillestil og Pavlovic ville jo aldrig i værden kunne holdt sig skadefri eller vundet nok dueller. Santander ville også fået det svært. Bengtsson og Ankersen ville fx fået det svært mod langt stærkere modstandere enn her hjemme.
Det er at kraftig undervurdere denne ligaen hvis man tror at de danske hold ville kunne spille med i toppen.
Spillestilen og de mange kampene ville blive et stort problem.
FCk har den inernationale erfaringen og kvaliteten som FCM og slettes ikke BIF har. Zorningers høye pres ville samtlige hold bare slå en lang bold over. BIF ville blevet kledd af så til de grader. Hvad skulle fx Crone stille opp med når han i hver eneste kamp ville presset til at bruge et udugelig venstre ben?
Nej Rosenborg ville også blitt slaktet. Jeg er veldig sikker på at ingen hold i Norden ville klart seg godt i Championship. Faktisk tror jeg også at fx hollandske hold ville fået det svært selv om topholdene i Holland er langt bedre end de nordiske hold.

Irene må for Guds skyld ikke undervurderes. Begrænset fodbold, men de taber sjældent stort. DK har heldigvis såpass mange klassespillere som Superliga holdene ikke er i nærheden af at have. Schmeichel, AC, Eriksen, Delaney, Sisto, NJ fx.

Jeg har nå og mine tvil om at de bedste fra FCK fra 2015-2017 ville vært på øvre halv del i PL.

Hvad tilsiger at BIF/FCK/FCM som har problemer mod udugelige Astra hold - skulle klare sig fint mod hold som og spillere med stor erfaring i Championship?
Skulle fx Kvist og Poulsen styre et tophold i Championship?

Toppnivået i Superligaen er pt svagere end på mange år.
pibbles
Bruger - Indlæg: 1593

Bruger
Indlæg: 1593


Brugertips-stats
Tilbagebet.: 89%
Balance: -0,65
Hitrate: 3 af 6
+1
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Denne her tråd er da stukket helt af. Gået fra konstruktive spilforslag til hypotetiske stillinger i Championship.

Men kampen ligger nok til en målfattig fornøjelse, og oddset ligger også til det. Irland spiller fysisk og satser på omstillinger og stardard-situationer. Danmark vil nok have bolden meget, men de skal nedbryde et godt organiseret hold. Jeg synes, at det ligger op til at det er standard-situationer som kommer til at afgøre det. Mon Eriksen kan diske op med et frisparksmål? Måske.
Alubu
Bruger - Indlæg: 93

Bruger
Indlæg: 93


Brugertips-stats
Tilbagebet.: 192%
Balance: +2,75
Hitrate: 2 af 3
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
@pibbles

Ja det kan det være noget. Men vil da mene st det er væsentligt nemmere at vurdere styrken af et hold, hvis man kender ligaen?

Men jeg er egentlig enig med dig betting-wise. Jeg har også endnu engang kig på Eriksen til at score direkte på frispark anytime. Et bet jeg ofte har spillet i kampe hvor jeg forventer DK at være spilstyrende og modstanderne trukket tilbage. Hvad odds skal du have for at finde værdi i sådan et bet?
Arsenalfan
Bruger - Indlæg: 564

Bruger
Indlæg: 564

0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Det virker helt klart til en kamp på under 2,5 da Irland kan være rigtig stærke i deres defensiv og måltørke rammer også, i nogle typer af kampe, Danmark.
Det er interessant at der bookmakere som vælger at du kan vinde mange penge på 1-tallet, special promotion - de regner vel også med en uafgjort eller 0-0.
UpTheSpurs
Moderator - Indlæg: 2633

Moderator
(Thomas Schyth)
Indlæg: 2633


Ekspert-stats
Tilbagebet.: 111%
Balance: +24,54
Hitrate: 129 af 232
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Spændende opgør, og selvom odds er faldet på danskerne, ser jeg værdien være tæt på at være til stede på et spil modsat. +0,5 til Irland til odds 2,25 licensløst frister.
Irerne har et godt forsvar, men meget afhænger af hvilken offensiv Danmark stiller med. Store, fysiske spillere som Bendtner, Jørgensen og Cornelius kan få det svært, da de ikke kan forvente at vinde duellerne mod Duffy og Clark. Til gengæld kan det blive en fordel for Danmark hvis man har Sisto, Dolberg, Poulsen etc. i front, da deres bevægelighed kan bruges i løb omkring forsvaret.

Derudover synes jeg 1,83 hos Bet365 for at Irland scorer er interessant. De er måske ikke så målfarlige, men Danmark skal jagte sejr inden returopgøret, og så bliver Brady, Long og McClean livsfarlige på omstillinger.

Sidste spil der er interessant er hos Bet365 for mig, er "halvleg med flest mål udehold: 2. halvleg" til odds 3,40. Igen med fokus på omstillinger. Hvis Danmark ikke kommer hurtigt foran, kan de blive tvunget længere frem på banen i 2. halvleg, og det kan Irland udnytte. Kommer Danmark omvendt for langt foran, er Irland nødt til at satse offensivt i 2. halvleg.

Hele debatten omkring Championship vs. Superligaen er ikke interessant for mig i forhold til dette opgør - Primært fordi de fleste af Irlands spillere befinder sig i Premier League, hvoraf de fleste er faste folk. Det gælder bl.a. Ward, Duffy, Clark, Arter, Hendrick, Brady, McClean, Long. Derudover er reserverne/udskifterne at finde i de bedste af Championship-klubberne, og altså på grænsen til Premier League - en liga hvorfra de fleste irske spillere har stor erfaring.
vinder13plus
Bruger - Indlæg: 1192

Bruger
Indlæg: 1192

0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Hej

Spændende at se hvem han vælger....

https://www.dr.dk/sporten/fodbold/landsholdet...


Mvh
Vinder13plus
pibbles
Bruger - Indlæg: 1593

Bruger
Indlæg: 1593


Brugertips-stats
Tilbagebet.: 89%
Balance: -0,65
Hitrate: 3 af 6
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Alubu skrev i indlæg #15
@pibbles

Ja det kan det være noget. Men vil da mene st det er væsentligt nemmere at vurdere styrken af et hold, hvis man kender ligaen?

Men jeg er egentlig enig med dig betting-wise. Jeg har også endnu engang kig på Eriksen til at score direkte på frispark anytime. Et bet jeg ofte har spillet i kampe hvor jeg forventer DK at være spilstyrende og modstanderne trukket tilbage. Hvad odds skal du have for at finde værdi i sådan et bet?


Lige nu kan jeg se at Danske Spil har ham til odds 16, hvilket umiddelbart virker til at være godt betalt. Unibet har ham til odds 12. Han er den bedst tekniske sparker i opgøret, og han synes at have fået styr på spillet på landsholdet. Han er jo umiddelbar førstevalg til frispark, og med det fysiskbetonet spil som Irland praktiserer og mere boldbesiddelse til Danmark vil jeg vurderer, at der kommer muligheder på frispark. Odds 16 vil jeg vurderer er lidt for højt i forhold til, at der kommer til at blive gået til den. Dog skal man være opmærksom på at, at mange spillere er truet af karantæne til kampen i Dublin grundet gule kort.

Forsigtig CV må være 7-8 %.
vinder13plus
Bruger - Indlæg: 1192

Bruger
Indlæg: 1192

+1
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Hej

Fint med alle de indlæg om Championship - har set nogle få kampe og de kan altså godt spille pænt fodbold - men de kan også skuffe - sidste uge havde Derby f.eks fornøjelsen af Reading hjemme - trods både trupnyt og form var med Derby tabte de 2-4. Disse hold i Championship svinger pænt i deres præstationer - nuvel Irland har da været pænt stabil - men det jeg mener med mine kommentarer 11 og 18 er at netop i dette tilfælde hvis ellers den danske holdopstilling sidder lige i øjet - tror jeg at teknikken vinder lidt over selv et kompakt hold - vover det ene øje - 2-0 til Danmark and here we come Russia - nu skal det være - rigtig god kamp og væddemål til jer alle :)

Mvh
Vinder13plus
UpTheSpurs
Moderator - Indlæg: 2633

Moderator
(Thomas Schyth)
Indlæg: 2633


Ekspert-stats
Tilbagebet.: 111%
Balance: +24,54
Hitrate: 129 af 232
+1
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Eriksen på frispark er måske interessant, men jeg har personligt svært ved at finde 7-8 % for det. Jeg tror ind imellem vi lader os forblænde af at han scorer et eller flere rigtig flotte frispark, og ergo må han jo score tit med så god en sparketeknik.

Sandheden er dog at han i Spurs "blot" har scoret 9 frisparksmål i 194 kampe. Det giver et procentsnit på 4,6.
For DK har han blot scoret en enkelt gang på frispark i 51 landskampe, hvilket giver et procentsnit på blot 2 %.

Med de to tal in mente er der immervæk langt op til 7-8 procent. Så kan der være ting der taler lidt ekstra for spillet, som at Irland nok vil spille fysisk hvilket kan give flere frispark, samt at Eriksen er 100 % førstevalg til at sparke på landsholdet. Det rykker dog i min bog ikke enormt mange procenter, så jeg lander personligt mere på noget der ligner 5-6 %.
zAAz
Bruger - Indlæg: 2998

Bruger
Indlæg: 2998

+2
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
En utrolig velurdført analyse af Irland:
https://medium.com/@tapinanalyse/analyse-af-d...

Det er befriende at læse ovenstående, når man hele ugen har skulle høre på, at Irland er dødsensfarlige på kontra, forsvarer fantastisk og har en uindtagelig hjemmebane.
vinder13plus
Bruger - Indlæg: 1192

Bruger
Indlæg: 1192

0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Hej zAAz

Rigtig godt indlæg - god artikel - måske lidt negativ overfor Irland - men den skærer ind til benet.

Mvh
Vinder13plus
denkloge
Bruger - Indlæg: 409

Bruger
Indlæg: 409

0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Irish Independent og The Irish Times forventer følgende 11 spillere starter for Irland

Målmand.
Darren Randolph - Middlesbrough (26)
Forsvar:
Cyrus Christie - Middlesbrough (15)
Shane Duffy - Brighton (15)
Ciaran Clark - Newcastle (28)
Stephen Ward - Burnley (47)
Midtbane:
Harry Arter - Bournemouth (9)
Glenn Whelan - Aston Villa (83)
Jeff Hendrick - Burnley (36)
Robbie Brady - Burnley (37)
James McClean - West Bromwich (55)
Angreb:
Daryl Murphy - Nottingham Forest (30)

I parentes antallet af landskampe for Irland

7 spillere fra Premier League - 4 fra Championship
Redigeret af bruger 11. nov. 2017 07:21
UpTheSpurs
Moderator - Indlæg: 2633

Moderator
(Thomas Schyth)
Indlæg: 2633


Ekspert-stats
Tilbagebet.: 111%
Balance: +24,54
Hitrate: 129 af 232
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Uanset hvem O'Neil vælger, vil der næsten med garanti være et flertal af spillere fra Premier League - Ovenikøbet folk der spiller fast for deres respektive klubber.

Er det så et bedre hold end det danske der kun har få spillere fra samme niveau, men til gengæld har større profiler (Eriksen og Schmeichel), det er jo svært at spå om.

O'Neil er en fremragende taktiker, så det bliver bestemt spændende at følge opsætningen. For Danmarks skyld tror jeg det er fint at det er Murphy der starter i forhold til Long. Long har måske ikke været så skarp, og spiller ikke fast i Southampton, men han er hurtig og farlig på omstillinger, hvilket det danske forsvar godt kan have problemer imod.

Murphy har dog bedre chance for at holde på bolden og spille den videre når man skal ud af et pres, så der er fordele og ulemper ved begge konstellationer.
denkloge
Bruger - Indlæg: 409

Bruger
Indlæg: 409

0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Oddset åbnede i sin tid i odds 2 på dansk sejr. Jeg vil gætte på at det kommer under odds 1,65 de fleste steder her i løbet af dagen og frem til kampen begynder. Folk jeg har talt med spiller Danmark, men jeg ser slet ikke dette opgør som den oplagte banker som alle siger. Jeg har prøvet lidt på irsk sejr til 6.5
Oddsogtips
Bruger - Indlæg: 4893

Bruger
Indlæg: 4893

Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere 

Brugertips-stats
Tilbagebet.: 91%
Balance: -53,66
Hitrate: 188 af 573
+2
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
UpTheSpurs skrev i indlæg #25
Uanset hvem O′Neil vælger, vil der næsten med garanti være et flertal af spillere fra Premier League - Ovenikøbet folk der spiller fast for deres respektive klubber.

Er det så et bedre hold end det danske der kun har få spillere fra samme niveau, men til gengæld har større profiler (Eriksen og Schmeichel), det er jo svært at spå om.

Jeg syntes man skal være varsom med at gøre Irlands Premier League spillere bedre end de er. Premier League er formentlig den bedste liga i verden men det er ikke Burnley, Brighton, Bournemouth, Newcastle eller West Brom der er med til at trække gennemsnittet op. Et par af dem er i bedste fald omkring midten.

Hvis man sammenligner de klubber mod nogen af dem som de danske spillere, spiller i, er der ikke den store forskel i min optik. Celta Vigo, Gladbach, Leipzig, Atalanta, Bordeaux & Ajax er ihvertfald på samme niveau som de engelske klubber og måske endda en tand højere for et par af dem. Udinese, Feyeenord, Werder Bremen & Huddersfield skal man heller ikke kimse af.

Imodsætning til de irske spillere er flere af de danske profiler i deres klubber. Eriksen. Kjær, Sisto, Schmeichel, Delaney & Poulsen. Hos Irland er det vel kun Brady & McClean som er en profiler i deres klubber.

Jeg mener at Danmark med rette er favorit over to kampe og alt andet end en sejr i Parken er en kæmpe skuffelse.
Tytteboevs
Bruger - Indlæg: 9394

Bruger
Indlæg: 9394

Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere 

Brugertips-stats
Tilbagebet.: 87%
Balance: -21,79
Hitrate: 59 af 165
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Synes oddset på Irland frister. De sidste gange en hjemmesejr har ligget i det leje, var mod modstandere som Montenegro og Albanien, og her er Irland altså både rangeret bedre og efter min mening et langt bedre hold. Er godt klar over at dk pt er bedre spillende, men om det er varigt er ikke til at vide.

T
zAAz
Bruger - Indlæg: 2998

Bruger
Indlæg: 2998

0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
@OddsogTips

Man skal netop ikke undervurdere klubber som Celta Vigo, Gladbach, Leipzig, Atalanta & Ajax. De er alle bedre end hold som Burnley, Brighton og West Brom.

Leipzig ville måske give odds 2.00, hvis de spillede på udebane mod Burnley eller Brighton. Det ville i bedste fald være en lige kamp, hvis Burnley eller Brighton hjemme tog imod Ajax, Atalanta eller Gladbach. Celta Vigo ville være okay favoritter på neutral bane mod Burnley eller Brighton.

De engelske hold er slet ikke så stærke, hvis man ser bort fra top 6 i Premier League. De bruger en masse penge, men har hovedet under armen.
UpTheSpurs
Moderator - Indlæg: 2633

Moderator
(Thomas Schyth)
Indlæg: 2633


Ekspert-stats
Tilbagebet.: 111%
Balance: +24,54
Hitrate: 129 af 232
+1
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
@Oddsogtips:
Vi kan kun være helt enige om at Danmark skal være favorit over 2 kampe til at gå videre, og at de også bør være store favoritter på hjemmebane.

Jeg pointerer dog at Irland ikke er et hold der skal undervurderes, for deres spiller har højt niveau, og spiller hver weekend mod de bedste spillere i verden. Det er jo ikke uvant for dem at møde folk med samme kvalitet som Eriksen...

Igen, Danmark skal være favorit, men oddset er ved at nærme sig samme niveau som Frankrig havde (1,55) da de mødte Irland under EM-slutrunden senest. Det er i min optik helt, helt skævt, da Irland sagtens kan true danskerne eller holde kampen tæt.

Jeg prøver at tage de rød/hvide briller af, og siger ja tak til Unibets 1,68 på AH -1 til Irland.
vinder13plus
Bruger - Indlæg: 1192

Bruger
Indlæg: 1192

0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Hej

Et indslag som jeg håber holder stik. Numerologen spår dansk sejr.

https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/landsho...

Mvh
Vinder13plus
Alubu
Bruger - Indlæg: 93

Bruger
Indlæg: 93


Brugertips-stats
Tilbagebet.: 192%
Balance: +2,75
Hitrate: 2 af 3
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
@upthespurs

Fed statestik ang. Eriksen på frispark. Tak for den.
Selvfølgelig giver denne statestik det “fulde” billede, men jeg vil alligevel mene at man kan finde et par procenter mere end du mener.
Dette er især grundet at Eriksen på landsholdet har været 2 meget forskellige størrelser, hhv. under MO og ÅH. På klubholdet er denne forskel ikke lige så markant, han er dog kun blevet bedre og bedre, og især mere målfarlig gennem de sidste 2-3 sæsoner.

Jeg er personligt gået på odds 16, ved ikke om værdien helt kan retfærdiggøre spillet. Men synes denne kampe ligger godt til spillet, og 1x2 skal jeg ihvertfald ikke røre ved :-)

God kamp i aften!
UpTheSpurs
Moderator - Indlæg: 2633

Moderator
(Thomas Schyth)
Indlæg: 2633


Ekspert-stats
Tilbagebet.: 111%
Balance: +24,54
Hitrate: 129 af 232
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Jeg er helt med på at han er blevet mere målfarlig under ÅH. Det hænger nok sammen med spillestilen, men også spillerne omkring ham der tager bedre løb.
Det synes jeg dog ikke nødvendigvis har nogen indflydelse i forhold til frispark. Han har vel ikke fået decideret bedre frisparksteknik under ÅH end under Morten Olsen?

Men som sagt er jeg enig i at Irernes spil måske godt kan give ham en procent eller 2 mere end han ville få vanligt.
Jens, BetXpert
Moderator - Indlæg: 22844

Moderator
(Jens Bøye)
Indlæg: 22844


Ekspert-stats
Tilbagebet.: 102%
Balance: +68,36
Hitrate: 1425 af 2973
+2
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Jeg kan tage fejl, men min fornemmelse er at DK har forbedret pres-
og genpres-elementet markant, og det betyder at Spurs-spiller Eriksen føler sig bedre hjemme og kommer frem til mere.

Mvh
Jens, BetXpert
UpTheSpurs
Moderator - Indlæg: 2633

Moderator
(Thomas Schyth)
Indlæg: 2633


Ekspert-stats
Tilbagebet.: 111%
Balance: +24,54
Hitrate: 129 af 232
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
zAAz skrev i indlæg #29
@OddsogTips

Man skal netop ikke undervurdere klubber som Celta Vigo, Gladbach, Leipzig, Atalanta & Ajax. De er alle bedre end hold som Burnley, Brighton og West Brom.

Leipzig ville måske give odds 2.00, hvis de spillede på udebane mod Burnley eller Brighton. Det ville i bedste fald være en lige kamp, hvis Burnley eller Brighton hjemme tog imod Ajax, Atalanta eller Gladbach. Celta Vigo ville være okay favoritter på neutral bane mod Burnley eller Brighton.

De engelske hold er slet ikke så stærke, hvis man ser bort fra top 6 i Premier League. De bruger en masse penge, men har hovedet under armen.

Af ren nysgerrighed: Har du en bestemt måde at regne disse odds ud i forhold til hvad klubber burde give på tværs af ligaer. Det er jo forholdsvis meget hypotetisk. Spørgsmålet opstår fordi du ind imellem skriver i indlæg at et hold burde give så og så meget ude eller hjemme, men hvordan når du frem til disse tal? Kvalificerede gæt, eller baseret på nogle tal/historik mm?
Eks. kan jeg se at leipzig ikke mangee gange i denne sæson har været nede omkring odds 2 på udebane i Bundesligaen, bortset fra mod HSV. Er HSV bedre eller dårligere end Burnley? Svært at vurdere synes jeg.

Det er generelt svært at vurdere styrken af ligaer, for hvad skal man vurdere ud fra. I Bundesligaen, La Liga og Serie A var der sidste sæson en hel del flere hold der endte med under 40 points i sæsonen, end i Premier League hvor kun 3 klubber kom under. Er det eks. et resultat af at Premier League generelt er en stærkere/mere lige liga, eller er det et udtryk for at midter/topholdene i Premier League er svagere end i de øvrige ligaer?
zAAz
Bruger - Indlæg: 2998

Bruger
Indlæg: 2998

0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
@UpTheSpurs

Leipzig har reelt kun mødt tre hold på udebane, som kunne være på niveau med Burnley og Brighton. Det er HSV, Köln og Augsburg. Oddsene på Leipzig i de tre udekampe var henholdvis 1.87, 2.13 og 2.32 ved Pinnacle.

Jeg har rigtig nok en fremgangsmåde, når jeg sammenligner hold på tværs af ligaer, men selve metoden er en forretningshemmelighed. Det er nemlig noget jeg har brugt en del tid på at udtænke og udforme :-)
Alubu
Bruger - Indlæg: 93

Bruger
Indlæg: 93


Brugertips-stats
Tilbagebet.: 192%
Balance: +2,75
Hitrate: 2 af 3
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Jens, BetXpert skrev i indlæg #34

Jeg kan tage fejl, men min fornemmelse er at DK har forbedret pres-
og genpres-elementet markant, og det betyder at Spurs-spiller Eriksen føler sig bedre hjemme og kommer frem til mere.

Mvh
Jens, BetXpert


Helt enig, også min tanke. Flere muligheder + højere scoringsgennnemsnit under ÅH. Må alt andet lige give lidt ekstra?
Tytteboevs
Bruger - Indlæg: 9394

Bruger
Indlæg: 9394

Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere 

Brugertips-stats
Tilbagebet.: 87%
Balance: -21,79
Hitrate: 59 af 165
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
@Zaaz, hvad så med at lave en tråd, ikke brugertips, hvor du forsøger at omsætte denne forretningshemmelighed til noget med penge i? Din historik taget i betragtning bliver det lidt ødelæggende for trådende at skulle forholde sig til luftkasteller (og det er jo ellers en ganske god tråd).

Venligst T
denkloge
Bruger - Indlæg: 409

Bruger
Indlæg: 409

0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
#36)

Lad os kigge lidt på Burnleys resultater opnåede på udebane i sæsonen mod hold der spiller i Champions League:

12.aug Chelsea-Burnley 2-3
27.aug Tottenham-Burnley 1-1
16.sep Liverpool-Burnley 1-1
21.okt Manch.C-Burnley 3-0

En sejr, to uafgjorte og et nederlag til Manchester City som de fleste hold jo også taber til.

Desuden har de spillet ude mod Everton som er med Europa League
23.sep Everton-Burnley 0-1

Uanset hvordan vi drejer det, så vil holdet altid være undertippede mod disse hold, men det holder absolut ingen steder, at du skal nedgøre Burnley igen og igen, og at du sammenligner dem med hold som HSV, Köln og Augsburg.

Giv dog holdet noget kredit og vis dem respekt for deres præstationer på banen.

Tak!!!
werder77
Bruger - Indlæg: 1781

Bruger
Indlæg: 1781

Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere 

Brugertips-stats
Tilbagebet.: 68%
Balance: -2,91
Hitrate: 2 af 9
+2
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Men det er ok at nedgøre hold som hsv Köln og augsburg? :-)
Oddsogtips
Bruger - Indlæg: 4893

Bruger
Indlæg: 4893

Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere 

Brugertips-stats
Tilbagebet.: 91%
Balance: -53,66
Hitrate: 188 af 573
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
denkloge skrev i indlæg #39
#36)

Lad os kigge lidt på Burnleys resultater opnåede på udebane i sæsonen mod hold der spiller i Champions League:

12.aug Chelsea-Burnley 2-3
27.aug Tottenham-Burnley 1-1
16.sep Liverpool-Burnley 1-1
21.okt Manch.C-Burnley 3-0

En sejr, to uafgjorte og et nederlag til Manchester City som de fleste hold jo også taber til.

Desuden har de spillet ude mod Everton som er med Europa League
23.sep Everton-Burnley 0-1

Uanset hvordan vi drejer det, så vil holdet altid være undertippede mod disse hold, men det holder absolut ingen steder, at du skal nedgøre Burnley igen og igen, og at du sammenligner dem med hold som HSV, Köln og Augsburg.

Giv dog holdet noget kredit og vis dem respekt for deres præstationer på banen.

Tak!!!

Flotte resultater men der er vel enighed omkring at de har overpræsteret og været semi-heldige? De har stadig vundet kampene men fra et oddssætter/odds-vurderings synspunkt er det ikke noget der gør dem til større favoritter / mindre underdog næste gang da det udjævner sig over tid og de genfinder deres "rette" niveau.

Det er vel bedst beskrevet udfra at de blot har haft 30 skud på mål, hvor de på imponerende vis har scoret på hvert tredje skud. Det er bedre end hold som Arsenal, Liverpool & på niveau med Chelsea. Jeg tror godt vi kan blive enig om at de ikke er på de tre holds niveau.

Derudover har modstanderne blot scoret på hvert 6,1 skud imod dem. Sidste sæson var det i snit blot på hver 4,0.
kondikurt
Bruger - Indlæg: 372

Bruger
Indlæg: 372

0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
vinder13plus skrev i indlæg #31

Hej

Et indslag som jeg håber holder stik. Numerologen spår dansk sejr.

https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/landsho...

Mvh
Vinder13plus
Jeg har nu spurgt min magic 8-ball, og den er enig med din numerolog! Eriksen scorer og Danmark vinder 3-0!
zAAz
Bruger - Indlæg: 2998

Bruger
Indlæg: 2998

+3
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
@denkloge

Jeg kan huske, at vi havde en lignende diskussion i sidste sæson:
http://www.betxpert.com/forum/spilforslag/vis...

Jeg sagde, at Reading havde været ret heldige med deres tredjeplads i Championship, da de egentlig ikke var så gode igen (indlæg #1 & #4). Du mente, at jeg tog fejl og skulle vise dem lidt respekt (indlæg #27).

I denne sæson ligger Reading nummer 18 i Championship og deres underliggende stats er stadig ikke specielt gode.
zAAz
Bruger - Indlæg: 2998

Bruger
Indlæg: 2998

+2
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Man kan få odds 1.90 på dansk avancement hos Betfair Sportsbook. Det vil jeg gerne give omkring 58%, hvilket gør det til et fint valuebet.

Hovedargumentet bag bettet:
Jeg tror egentlig returopgøret bliver meget lige oddsmæssigt, hvorfor vi bør være pæne favoritter til avancement med 0-0 i bagagen.
RinusMichels
Bruger - Indlæg: 1485

Bruger
Indlæg: 1485

Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere 

Brugertips-stats
Tilbagebet.: 106%
Balance: +18,22
Hitrate: 152 af 297
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Pene favoritter:-) godt du er optimistisk. Danmark skabe måske to sjanser på 90 min og skal selvfølgelig ikke være favoritt nu.
Scandinavia
Bruger - Indlæg: 920

Bruger
Indlæg: 920

0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Rinus M nu kan DK jo bruge både 1-1, 2-2, 3-3 osv og det tipper kampen over i dansk favorit værdighed skulle jeg også mene.

Det ligner en 40-30-30 kamp og der er vel ca. 10 % chance for 0-0 og skulle det komme så langt er vi vel ude i en 50-50 situation, dvs. Irland kun går videre i 5 % ud af de 30 % chance for uafgjort og altså 40+ 5 = 45 % for at gå videre, så jeg vil mene DK er ca. 55 % favorit i væddemålet om af gå videre.

Irland fik kun uafgjort hjemme mod både Østrig og Wales og tabte til Serbien så ikke nogen specielt skræmmende hjemmebane og bare 1 dansk mål vil med stor sandsynlighed være nok for DK.
Redigeret af bruger 12. nov. 2017 01:52
zAAz
Bruger - Indlæg: 2998

Bruger
Indlæg: 2998

+1
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Min baggrund for de 58% på dansk avancement:

Jeg vil tro, at vi ser noget i stil med 35-32-33 på 1X2. Det kommer lidt an på antallet af mål i kampen, men jeg antager en relativt lav mållinje. Det er dog mit bud, at vi går videre efter en sejr omkring 33% af gangene. Jeg vil ikke afvise, at tallet bør være en tand højere.

Der vil nok være omkring 14% på 0-0, hvor Danmark ville vinde i forlænget/straffespark omkring halvdelen af gangene. Det giver 7% på dansk avancement efter 0-0.

De resterende 18% på uafgjort vil give dansk avancement på reglen om udebanemål. Dette er netop årsagen til, at 0-0 ikke er et frygteligt resultat på hjemmebane i første opgør.

Det giver samlet set 58% på dansk avancement, når man lægger de tre tal sammen (33+7+18). Der er selvfølgelig lidt usikkerhed involveret i det her estimat, men det er næppe meget galt.
Bigtuna
Ekspert - Indlæg: 2415

Ekspert (Jens Juul)
Indlæg: 2415


Ekspert-stats
Tilbagebet.: 0%
Balance: 0,00
Hitrate: 0 af 0
+1
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
@RinusMichels

Skal vi indgå et væddemål? Hvis du mener Irland er favoritter nu, kan du jo tilbyde mig odds 2 på DK avancement :-)
werder77
Bruger - Indlæg: 1781

Bruger
Indlæg: 1781

Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere 

Brugertips-stats
Tilbagebet.: 68%
Balance: -2,91
Hitrate: 2 af 9
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
RinusMichels skrev i indlæg #45
Pene favoritter:-) godt du er optimistisk. Danmark skabe måske to sjanser på 90 min og skal selvfølgelig ikke være favoritt nu.

Jo det skal DK selvfølgelig være.

Sverige skabte i øvrigt en chance på 90 minutter og bliver rost til skyerne. Fodbold opfattes i sandhed forskelligt.
Denne tråd er en kommentar-tråd til ekspert-tip: Danmark-Irland
Søren Jonassen (+45,36 | 109,55%)
48
Fodbold - VM kvalifikation
Playoff. Der er meldt udsolgt i Parken, når defensivt stærke Irland gæster Danmark, der ikke har tabt i 2017. Begge er svækkede med skader, men værst ser det umiddelbart ud for irerne. Hvem får det bedste udgangspunkt inden returkampen i Ir...

Opret svar til tråd

Du skal være logget ind for at skrive indlæg.

BetXpert login

Brugernavn

Password

Seneste debatter

Emne
Bruger
Dato
Premier League of Darts 2018 optakt: Odds og favoritter
Premier League of Darts 2018 optakt: Odds og favoritter
0
HP (23/02-2018, 09:11)
Lidt betragtninger ift. kampene i går: - Imponerende som Smith buldrer derudaf. Helt vildt at tænke på, hvor langt han var fra det niveau for bare et halvt år siden. Tillykke med et fint spil t...
HP
Diverse - 58 svar
Tennisdebat uge 8: Tre små turneringer på forskellige underlag
Tennisdebat uge 8: Tre små turneringer på forskellige underlag
0
Hit&Pick1 (23/02-2018, 08:55)
2,30 på Balaji/Gunneswaran synes jeg er fint betalt. Ser den meget lige. Balaji en rimelig stabil doublespiller - normalt med Vardhan dog...
Hit&Pick1
Diverse - 35 svar
Bournemouth - Newcastle United
Bournemouth - Newcastle United
0
CZ (23/02-2018, 08:44)
@zAAz: Tak for din direkte henvendelse; det er en retorisk uriaspost du sætter mig på hvis udgangspunktet er at jeg skal besvare æbler med bananer, men det korte svar på "hvad nytter de her ti...
CZ
Kampe/tips - 17 svar
X Factor 2018 odds og optakt: Stor værdi i et stærkt felt
X Factor 2018 odds og optakt: Stor værdi i et stærkt felt
0
Kellogs (23/02-2018, 04:50)
Synes Oliver umiddelbart har en stor fordel i aften med sit sangvalg. Som den eneste har han valgt et stort kendt og ikke så gammelt hit, og efter min smag et enormt fedt nummer. Han kunne godt gå ...
Kellogs
Diverse - 9 svar
Cykelsæsonen 2018 (tips og debat)
Cykelsæsonen 2018 (tips og debat)
1
JG7 (23/02-2018, 00:13)
Et enkelt lille spil til 3. etape af Abu Dhabi Tour: Kristoffer Halvorsen foran Pascal Ackermann til odds 2,10 hos Bet365 Jeg synes, duellen er 50/50. Halvorsen har lidt mere fart i ...
JG7
Diverse - 7 svar
Mainz 05 - Wolfsburg
Mainz 05 - Wolfsburg
0
Proaktiv (22/02-2018, 23:49)
Syntes den lugter mere af x. 2 formsvage hold som kæmper om nedrykning. Begge kan leve med x, og bliver en hård fight om at undgå at tabe, som jeg tror de begge vinder. ...
Proaktiv
Kampe/tips - 0 svar
Åby løb 7 Ronzon Face = Vinder (zola25)
Åby løb 7 Ronzon Face = Vinder (zola25)
0
zola25 (22/02-2018, 21:26)
Helt enig HP....
zola25
Brugertips - 7 svar
Villarreal - Lyon
Villarreal - Lyon
0
Joik (22/02-2018, 20:31)
0-0 72 min. den er vist ingen chance for 3 mål mere ævæv....
Joik
Kampe/tips - 10 svar
Snowboarding dameoptakt til Vinter-OL: Stor værdi i Chloe Kim
Snowboarding dameoptakt til Vinter-OL: Stor værdi i Chloe Kim
0
mbkle (22/02-2018, 19:25)
Den første Big Air konkurrence nogensinde ved Vinter-OL blev vundet af favoritten Anna Gasser. Hun fik sat 3 store tricks. Først en cab double underflip 900. De to bedste scores kom dog, da hun efte...
mbkle
Diverse - 10 svar
Lok. Moskva - Nice
Lok. Moskva - Nice
0
Jens, BetXpert (22/02-2018, 18:59)
Jeg så kampen: Der var pænt med skud på mål, men de var temmelig (sorry) forkølede :-). Mvh Jens, BetXpert...
Jens, BetXpert
Kampe/tips - 13 svar
Hobro - FC Midtjylland (Fernet_Dave )
Hobro - FC Midtjylland (Fernet_Dave )
0
ekj (22/02-2018, 18:51)
Synes også begge hold scorer i Horsens - Randers ser fin ud til 1.98 ved Unibet. :-) ...
ekj
Brugertips - 2 svar
Atletico Madrid - FC København
Atletico Madrid - FC København
0
UpTheSpurs (22/02-2018, 18:29)
Gameiro, Torres, Gabi, Koke, Correa, Vitolo.... Det ligner umiddelbart et hold der gerne vil score mål. FCK stiller også med et udmærket hold, omend de spanske stjerner ift. kvalitet bør være et ...
UpTheSpurs
Kampe/tips - 8 svar
Cashpoints velkomstbonus ?
Cashpoints velkomstbonus ?
1
Jens, BetXpert (22/02-2018, 17:52)
Vi har fat i Cashpoint. Vores kontaktperson vil undersøge det (bl.a. kigge på den mærkelige bonustekst der lugter af dårlig oversættelse) og melde tilbage, enten fredag eller på mandag. Mvh ...
Jens, BetXpert
Bookmakere - 4 svar
KIF Kolding København - SønderjyskE
KIF Kolding København - SønderjyskE
0
Roman Empire, BetXpert (22/02-2018, 17:20)
Det synes jeg bestemt. ...
Roman Empire, BetXpert
Kampe/tips - 1 svar
Sprout - FlipSide
Sprout - FlipSide
0
Rambo (22/02-2018, 16:12)
Er kampen mellem EnvyUs og Flipside annuleret? Ser den er taget væk fra flere sider og kan ikke finde den på http://esportlivescore.com/...
Rambo
Kampe/tips - 3 svar
Cleveland Cavaliers - Washington Wizards (skaelskoerboy)
Cleveland Cavaliers - Washington Wizards (skaelskoerboy)
0
Gilston (22/02-2018, 15:59)
Hvis Cavs kommer ud af All star breaket i samme gear som de kom ind det. Så burde -5.5 point være overkommeligt :)...
Gilston
Brugertips - 1 svar
Atalanta - Borussia Dortmund
Atalanta - Borussia Dortmund
0
Jens, BetXpert (22/02-2018, 15:29)
Der ventes cirka 21.000 tilskuere til aftenens kamp. Knapt 17.000 Atalanta-tifosi/ultras og cirka 4.000 Schlachtenbummler fra Dortmund. http://gazzettadireggio.gelocal.it/reggio/cronaca/2018/02/21/ne...
Jens, BetXpert
Kampe/tips - 8 svar
Norge - Hviderusland
Norge - Hviderusland
1
vogn18 (22/02-2018, 14:03)
Tillykke med et nyt flot spil Nicolai. Havde både Hviderusland over Norge og Hviderusland til medalje til odds 5,5 - skulle have gået hele vejen og taget guldmedaljespillet også.... :)...
vogn18
Kampe/tips - 3 svar
Braga - Marseille
Braga - Marseille
0
Jens, BetXpert (22/02-2018, 13:00)
Jep - Marseille sparede også Thauvin (+ Anguissa og Sakai) fra start sidste torsdag (Thauvin kom ind og scorede). Hvor Mandanda også manglede. Men jeg vil sige at der er markant forskel på om Payet...
Jens, BetXpert
Kampe/tips - 6 svar
Solvalla løb 10 Västerbo Grobois = Vinder (zola25)
Solvalla løb 10 Västerbo Grobois = Vinder (zola25)
0
zola25 (22/02-2018, 12:40)
@Soendle Jeg har lige set løbet igen, og havde VG gået helt kold de sidste 200-300 meter havde det været helt forståeligt. Først forsøgte Jansson som sagt at svarer (første 500 meter i 1,08 fa...
zola25
Brugertips - 6 svar

Bookmakere i denne tråd

888sport
Bet365
Betfair Sportsbook
Danske Spil
LeoVegas
Unibet

888sport tilbyder alle nye kunder en bonus på 100% på første indbetaling, op til 1.000 DKK


Vis flere detaljer

Startopstillinger

Senest opdaterede startopstillinger (forventede og bekræftede) fra vores Match Center:
Lille-Angers
09:22
Dijon-Caen
09:15
Juventus-Atalanta
08:38
Cardiff-Bristol City
08:31
Roma-AC Milan
08:29
Match Center, oversigt