Find kampe

Denne side indeholder henvisnings-links.

Debat om alt det der ikke dækkes af de øvrige kategorier i forum, herunder spil-strategi, samt løst begrundede spilforslag.

  Emne Svar Visn. Seneste indlæg
Alm. tråd

Find kampe

Oprettet 15/08-2017 14:01 af Curt
4 266 15/08-2017 16:04
af UpTheSpurs
Curt
Bruger - Indlæg: 28

Bruger
Indlæg: 28

+1
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Hvordan gør den seriøse/proff. spiller når en kamp skal findes.
Formentlig ikke mange spillere kan overkomme at gennemgå samtlige fodboldkampe/ligaer for at finde de kampe der skal arbejdes videre med.
Derfor kunne jeg godt tænke mig at vide hvad den seriøse/proff gør for at finde sine kampe, eks Sørensen som jo lever af at spille og tillige give spiltips videre til syndikater kunne måske få tid til en kommentar; holder man fokus på eks. 1-3 ligaer og holder man sig tillige til eks. 2-8 hold gennem hele sæsonen eller gennemgår man hele spiludbudet fra alle ligaer og bookmakere eller går man efter nogle bestemte odds på kampene eller hvordan foregår udvælgelsen - selvfølgelig er der sikkert mange gode måder at finde sine kampe på, men alligevel må der vel være en gennemgående linje som altid bør følges!
Redigeret af bruger 15. aug. 2017 16:22
Oddsogtips
Bruger - Indlæg: 4889

Bruger
Indlæg: 4889

Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere 

Brugertips-stats
Tilbagebet.: 91%
Balance: -53,66
Hitrate: 188 af 573
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Nogen kampe finde dig mens du skal lede efter andre.

Jeg gennemgår altid ugens fixture weekenden før eller mandag, hvor jeg blandt andet bruger http://www.betxpert.com/matchcenter til at browse hvilken kampe der kommer.

De fleste ligaer er der inde og det er en rigtig god feature til at få et hurtigt overblik og ugens kampe.
yeswecan
Bruger - Indlæg: 136

Bruger
Indlæg: 136


Brugertips-stats
Tilbagebet.: 80%
Balance: -35,82
Hitrate: 76 af 181
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
http://www.betexplorer.com/

Så tager du den liga du ved mest om og ser om oddset er helt skævt op til en kamp. Så undersøger du om det kan passe at oddset skal ligge der hvor det gør, og hvis det ikke passer i dine øjne, så spiller du den, fordi du har fundet værdi. Det er min hypotese om hvordan profferne gør.

Lad os sige jeg ved noget om FCK fordi jeg er mega fan og følger alt hvad der sker omkring klubben. Jeg tjekker hvornår de spiller næste gang og kan se at det er i dag.

Siden fortæller mig de seneste opgør, odds osv:
http://www.betexplorer.com/soccer/europe/cham...

Jeg synes at oddset på FCK er alt for højt, fordi de klarer sig fint i CL men klarer sig elendigt i SAS Ligaen. Jeg undersøger skader og ser at hjemmeholdet mangler en vigtig midtbanespiller, mens FCKs hold ikke er meget anderledes fra sidste CL kamp. Ergo 2.40 på hjemmeholdet er alt alt for lavt, så jeg spiller x2 til 1.70. Hvordan ved man så om man har ret eller tager fejl? Man kigger på lukkeoddset i forhold til det punkt hvor man har sat sit spil. Odds 2.40 på hjemmeholdet nu, hvis jeg har ret stiger den til 2.50 ved kampstart: https://www.betfair.com/exchange/plus/footbal... Det er bare en måde at gøre det på :-)
Redigeret af bruger 15. aug. 2017 15:16
Tytteboevs
Bruger - Indlæg: 9323

Bruger
Indlæg: 9323

Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere 

Brugertips-stats
Tilbagebet.: 87%
Balance: -21,79
Hitrate: 59 af 165
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
I forhold til det yeswecan skriver, som ikke er helt skævt, så husk at nogle markeder styres af en holdning til en kamp, mens andre styres af indskud. Læg specielt mærke til, hvor meget odds ændrer sig i timen op til kampen - det skyldes næppe teamnews. Så lidt af hvert, vil jeg mene.

Venligst
T
UpTheSpurs
Moderator - Indlæg: 3024

Moderator
(Thomas Schyth)
Indlæg: 3024


Ekspert-stats
Tilbagebet.: 109%
Balance: +23,90
Hitrate: 151 af 272
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Jeg er ikke prof, men vil gerne kalde mig seriøs :)

Jeg benytter personligt oddsportal.com. Her kan jeg få et overblik over oddsene på samtlige kampe i den liga jeg har viden omkring. Samtidig kan jeg se hvordan oddsudviklingen har været siden åbning, og det kan give en idé om hvorvidt der stadig er værdi i en kamp, eller om værdien er væk.

Når jeg ser oversigten vil mit kendskab til ligaen, holdene og matchup gøre at nogle odds "springer i øjnene".
Eksempel: "Hov, odds 2,30 på Liverpool virker højt når jeg ved at deres spillestil giver dem en fordel mod modstanderholdet der gerne vil spille med små, tålmodige pasninger".
Denne kamp undersøges derfor nærmere ved at læse klubhjemmesider, previews (hvis der er nogen tilgængelige) mm. Er der noget jeg har overset? Er der noget ekstra der taler IMOD Liverpool? På den måde finder jeg frem til om jeg skal holde mig væk, eller om der er værdi.

I andre kampe springer oddsene ikke umiddelbart i øjnene, men klubhjemmesider, previews, twitter mm. granskes for hver enkelt opgør, for at se om der er en oplysning eller 2 jeg ikke kendte til, og som markedet måske kan have overset.
Eksempel: Conte udtaler 5 dage før en FA Cup-kamp at han er glad for at Chelsea har en bred og god trup, som gør at man kan stille et stærkt hold i cuppen. Den oplysning er interessant fordi det kan betyde at han vil spare en masse førsteholdsspillere til kampen. Herefter granskes oddsportal igen for at se hvordan oddset har rykket sig siden hans udtalelse. Har det rykket sig meget kan det være fordi markedet allerede har fjernet værdien, men har det ikke rykket sig kan det være fordi der endnu ikke er taget højde for udtalelsen.

Sider som soccerway er rigtig gode til at få et overblik, men i forhold til statistik på hjemmebane, resultatform mm. er det uinteressant for mig, da det er oplysninger der er tilgængelige for alle, og som markedet har let ved at oddssætte.

For mig handler det derfor om at holde fokus og gå i dybden med 2 rækker (Championship og Premier League). Det tager alt min tilgængelige tid at holde sig opdateret mm. i dybden på dem.

Det udløser selvfølgelig ikke mange spil pr. uge, men det er de kampe jeg selv finder. Derudover følger jeg så andre eksperter mm. og er obs. når de ligger tips op. Kommer der et spilforslag fra en ekspert tjekker jeg selv efter at de oplysninger der er givet er korrekte, jeg forholder mig til om der er oplysninger i tippet som er sandsynligt at bookmakeren/markedet kan have overset. Til sidst verificeres med oddsportal omkring udviklingen på oddset, hvorefter spillet kan placeres hvis det hele tyder på at der er værdi. Denne proces går hurtigt, for jeg behøver ikke selv sætte mig ind i holdene eller ligaen, men kan læne mig op af en anden specialiseret eksperts viden.

Igen er tips der nævner form, statistik, og langvarige skader ofte ikke interessante, da markedet formentlig har styr på dette. Matchups, udtalelser, forberedelse, nye fravær mm. er til gengæld interessante tips.

Opret svar til tråd

Du skal være logget ind for at skrive indlæg.

BetXpert login

Brugernavn

Password

Seneste debatter

Emne
Bruger
Dato
Med i Englands trup Jack Wilshere
Med i Englands trup Jack Wilshere
0
SmartMoney (26/04-2018, 22:10)
Odds hos Betfair nu nede i 1,36....
SmartMoney
Kampe/tips - 3 svar
Caroline Wozniacki - Sara Errani
Caroline Wozniacki - Sara Errani
1
Asger, BetXpert (26/04-2018, 21:50)
Interessant debat, synes jeg. Værdi er altid værdi, også med lave odds, men personligt skal jeg blankt erkende, at jeg sjældent hverken spiller eller anbefaler spil til under odds 2, medmindre vi ...
Asger, BetXpert
Kampe/tips - 8 svar
Marseille - Salzburg
Marseille - Salzburg
1
zAAz (26/04-2018, 21:26)
Hvis jeg sad som sportsdirektør i en Premier League midterklub, så købte jeg Salzburgs bedste spillere efter den her sæson. De er umiddelbart et ret godt hold, hvis man ser på oddsene i deres kam...
zAAz
Kampe/tips - 14 svar
Arsenal - Atletico Madrid
Arsenal - Atletico Madrid
0
kondikurt (26/04-2018, 21:25)
og simeone bortvist et par minutter senere. Og desværre starter costa på bænken...........
kondikurt
Kampe/tips - 5 svar
NFL Draft 2018 2nd overall pick: Saquon Barkley
NFL Draft 2018 2nd overall pick: Saquon Barkley
0
Ticket Taker (26/04-2018, 21:01)
D-Will: Ja, det er immervæk utroligt. Mayfield kan være en smokescreen, og værdien må efterhånden være på Josh Allen i mine øjne. Foruden præcision trækker "small-school" aspektet en smule n...
Ticket Taker
Kampe/tips - 7 svar
Brøndby IF - FC Midtjylland
Brøndby IF - FC Midtjylland
1
Ramlov (26/04-2018, 20:58)
Forhåbentligt Ilm :)...
Ramlov
Kampe/tips - 15 svar
Abraham vs. Nielsen: Sidste chance for to boksere i problemer
Abraham vs. Nielsen: Sidste chance for to boksere i problemer
0
Jens, BetXpert (26/04-2018, 20:57)
Hmm, tjah, bum. Alt kan ske i en boksering - der er som bekendt noget der hedder "lucky punch" :-). Men helt basalt synes jeg dette er en kamp mellem en dygtig bokser (Abraham) og en bokser med temmel...
Jens, BetXpert
Diverse - 1 svar
TNS: Det uundværlige odds-værktøj: kommentar
TNS: Det uundværlige odds-værktøj: kommentar
0
Ramlov (26/04-2018, 20:54)
oddsportal.com?...
Ramlov
Diverse - 10 svar
Colorado Rapids - Orlando City
Colorado Rapids - Orlando City
0
Joergensen51 (26/04-2018, 19:31)
Mange af de ting han nævner er ihvertfald ting jeg har taget højde for. Tvivler på at det har rykket markedet, da det jo sådan set bare er et slags preview. Træneren ville næppe kom ud og si...
Joergensen51
Kampe/tips - 4 svar
Oklahoma City Thunder - Utah Jazz
Oklahoma City Thunder - Utah Jazz
0
elboel (26/04-2018, 18:12)
Vanvittigt choke af Utah, der vel nærmest var videre, men smed en 25 points føring på under én quarter - Wauw.. Ingen tvivl om, at værdien var spottet her, men Utah's manglende erfaringen (kombi...
elboel
Kampe/tips - 0 svar
Tennisdebat uge 17: Videre til Barcelona og Budapest
Tennisdebat uge 17: Videre til Barcelona og Budapest
0
Asger, BetXpert (26/04-2018, 16:52)
Desværre var der kun odds ved 365 da jeg havde tid til analyse så smider den her i stedet Spilstop kl 19.30 Nick Hardt @ 2,75 (Betfair Sportsbook) over Alejandro Tabilo, USA F12, 2. runde (gråt...
Asger, BetXpert
Diverse - 30 svar
BetSpil
BetSpil
0
Carsten94 (26/04-2018, 16:38)
Nogle der har nogle erfaringer med den nye bookmaker “BetSpil”? ...
Carsten94
Bookmakere - 0 svar
NFL Draft 2018 Under 4,5 linebackers draftet i 1. runde
NFL Draft 2018 Under 4,5 linebackers draftet i 1. runde
0
Meinechen (26/04-2018, 14:50)
Helt enig i de to betragtninger her, den er lidt tricky. Eneste bookie der har linje ude på de to her er 888sport/Unibet. Her står fx Harold Landry og Lorenzo Carter både som DE og Linebacker - de...
Meinechen
Kampe/tips - 3 svar
Er dette god nok grund for limitering?
Er dette god nok grund for limitering?
0
Markus, BetXpert (26/04-2018, 11:14)
Hej Andreas, Tak for opdateringen. Har du været i kontakt med Datatilsynet omkring indsamlingen og behandlingen af din personlige data hos LeoVegas? Som tidligere skrevet og linket (indlæg 29), ...
Markus, BetXpert
Bookmakere - 33 svar
Premier League of Darts 2018 optakt: Odds og favoritter
Premier League of Darts 2018 optakt: Odds og favoritter
0
jokir (26/04-2018, 09:39)
Mine tanker omkring aftenens program Mit bedste bud på et spil til i dag er Smith som nævnt i #170. . Jeg har lidt svært ved at se hvorfor Peter Wright skal være favorit. Michael Smith har i...
jokir
Diverse - 170 svar
Ninjas in Pyjamas-Astralis (26/04)
Ninjas in Pyjamas-Astralis (26/04)
0
UpTheSpurs (26/04-2018, 08:01)
Der spilles i dette opgør på Mirage. NiP taber ofte på mappet, men spiller som regel tæt og kan true de fleste her, mens Astralis taktisk vel er det bedste hold i verden i øjeblikket (de er og...
UpTheSpurs
Kampe/tips - 0 svar
Barcelona 2018 Rafael Nadal vinder
Barcelona 2018 Rafael Nadal vinder
0
Lars Baes (26/04-2018, 07:38)
Ift. at “pølse” den har det naturligvis været en kæmpe fordel, at Nishikori og Djokovic er røget ud. Nadal gav på 365 1,01 mod Baena og giver nu 1,01 mod GGL. Vi kommer næppe over 1,44 samle...
Lars Baes
Kampe/tips - 4 svar
Den nye Federer? Her er de 10 største tennistalenter på ATP-touren
Den nye Federer? Her er de 10 største tennistalenter på ATP-touren
0
Servebot (26/04-2018, 02:35)
Tak, vildt spændende læsning! :-)...
Servebot
Diverse - 8 svar
Huddersfield - Everton
Huddersfield - Everton
0
ekj (25/04-2018, 23:14)
Et rigtigt fornuftigt spil synes jeg! Et godt gedigent motivationsspil der tilmed er flot betalt :-)...
ekj
Kampe/tips - 0 svar
Nick Hardt - Alexandre Rotsaert
Nick Hardt - Alexandre Rotsaert
0
CZ (25/04-2018, 20:50)
Klasse, Asger! Tak for tippet...
CZ
Kampe/tips - 2 svar

Startopstillinger

Senest opdaterede startopstillinger (forventede og bekræftede) fra vores Match Center:
Wolfsburg-Hamburger SV
22:19
Burton-Bolton
22:05
Bayern München-Eintracht Frankfurt
21:52
Toronto FC-Chicago Fire
21:43
Montpellier-Saint-Etienne
21:27
Match Center, oversigt