Find kampe

Denne side indeholder henvisnings-links.

Debat om alt det der ikke dækkes af de øvrige kategorier i forum, herunder spil-strategi, samt løst begrundede spilforslag.

  Emne Svar Visn. Seneste indlæg
Alm. tråd

Find kampe

Oprettet 15/08-2017 14:01 af Curt
4 250 15/08-2017 16:04
af UpTheSpurs
Curt
Bruger - Indlæg: 27

Bruger
Indlæg: 27

+1
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Hvordan gør den seriøse/proff. spiller når en kamp skal findes.
Formentlig ikke mange spillere kan overkomme at gennemgå samtlige fodboldkampe/ligaer for at finde de kampe der skal arbejdes videre med.
Derfor kunne jeg godt tænke mig at vide hvad den seriøse/proff gør for at finde sine kampe, eks Sørensen som jo lever af at spille og tillige give spiltips videre til syndikater kunne måske få tid til en kommentar; holder man fokus på eks. 1-3 ligaer og holder man sig tillige til eks. 2-8 hold gennem hele sæsonen eller gennemgår man hele spiludbudet fra alle ligaer og bookmakere eller går man efter nogle bestemte odds på kampene eller hvordan foregår udvælgelsen - selvfølgelig er der sikkert mange gode måder at finde sine kampe på, men alligevel må der vel være en gennemgående linje som altid bør følges!
Redigeret af bruger 15. aug. 2017 16:22
Oddsogtips
Bruger - Indlæg: 4872

Bruger
Indlæg: 4872

Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere 

Brugertips-stats
Tilbagebet.: 91%
Balance: -52,66
Hitrate: 188 af 572
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Nogen kampe finde dig mens du skal lede efter andre.

Jeg gennemgår altid ugens fixture weekenden før eller mandag, hvor jeg blandt andet bruger http://www.betxpert.com/matchcenter til at browse hvilken kampe der kommer.

De fleste ligaer er der inde og det er en rigtig god feature til at få et hurtigt overblik og ugens kampe.
yeswecan
Bruger - Indlæg: 121

Bruger
Indlæg: 121


Brugertips-stats
Tilbagebet.: 80%
Balance: -35,82
Hitrate: 76 af 181
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
http://www.betexplorer.com/

Så tager du den liga du ved mest om og ser om oddset er helt skævt op til en kamp. Så undersøger du om det kan passe at oddset skal ligge der hvor det gør, og hvis det ikke passer i dine øjne, så spiller du den, fordi du har fundet værdi. Det er min hypotese om hvordan profferne gør.

Lad os sige jeg ved noget om FCK fordi jeg er mega fan og følger alt hvad der sker omkring klubben. Jeg tjekker hvornår de spiller næste gang og kan se at det er i dag.

Siden fortæller mig de seneste opgør, odds osv:
http://www.betexplorer.com/soccer/europe/cham...

Jeg synes at oddset på FCK er alt for højt, fordi de klarer sig fint i CL men klarer sig elendigt i SAS Ligaen. Jeg undersøger skader og ser at hjemmeholdet mangler en vigtig midtbanespiller, mens FCKs hold ikke er meget anderledes fra sidste CL kamp. Ergo 2.40 på hjemmeholdet er alt alt for lavt, så jeg spiller x2 til 1.70. Hvordan ved man så om man har ret eller tager fejl? Man kigger på lukkeoddset i forhold til det punkt hvor man har sat sit spil. Odds 2.40 på hjemmeholdet nu, hvis jeg har ret stiger den til 2.50 ved kampstart: https://www.betfair.com/exchange/plus/footbal... Det er bare en måde at gøre det på :-)
Redigeret af bruger 15. aug. 2017 15:16
Tytteboevs
Bruger - Indlæg: 9344

Bruger
Indlæg: 9344

Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere 

Brugertips-stats
Tilbagebet.: 87%
Balance: -21,79
Hitrate: 59 af 165
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
I forhold til det yeswecan skriver, som ikke er helt skævt, så husk at nogle markeder styres af en holdning til en kamp, mens andre styres af indskud. Læg specielt mærke til, hvor meget odds ændrer sig i timen op til kampen - det skyldes næppe teamnews. Så lidt af hvert, vil jeg mene.

Venligst
T
UpTheSpurs
Moderator - Indlæg: 2304

Moderator
(Thomas Schyth)
Indlæg: 2304


Ekspert-stats
Tilbagebet.: 109%
Balance: +18,83
Hitrate: 117 af 212
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Jeg er ikke prof, men vil gerne kalde mig seriøs :)

Jeg benytter personligt oddsportal.com. Her kan jeg få et overblik over oddsene på samtlige kampe i den liga jeg har viden omkring. Samtidig kan jeg se hvordan oddsudviklingen har været siden åbning, og det kan give en idé om hvorvidt der stadig er værdi i en kamp, eller om værdien er væk.

Når jeg ser oversigten vil mit kendskab til ligaen, holdene og matchup gøre at nogle odds "springer i øjnene".
Eksempel: "Hov, odds 2,30 på Liverpool virker højt når jeg ved at deres spillestil giver dem en fordel mod modstanderholdet der gerne vil spille med små, tålmodige pasninger".
Denne kamp undersøges derfor nærmere ved at læse klubhjemmesider, previews (hvis der er nogen tilgængelige) mm. Er der noget jeg har overset? Er der noget ekstra der taler IMOD Liverpool? På den måde finder jeg frem til om jeg skal holde mig væk, eller om der er værdi.

I andre kampe springer oddsene ikke umiddelbart i øjnene, men klubhjemmesider, previews, twitter mm. granskes for hver enkelt opgør, for at se om der er en oplysning eller 2 jeg ikke kendte til, og som markedet måske kan have overset.
Eksempel: Conte udtaler 5 dage før en FA Cup-kamp at han er glad for at Chelsea har en bred og god trup, som gør at man kan stille et stærkt hold i cuppen. Den oplysning er interessant fordi det kan betyde at han vil spare en masse førsteholdsspillere til kampen. Herefter granskes oddsportal igen for at se hvordan oddset har rykket sig siden hans udtalelse. Har det rykket sig meget kan det være fordi markedet allerede har fjernet værdien, men har det ikke rykket sig kan det være fordi der endnu ikke er taget højde for udtalelsen.

Sider som soccerway er rigtig gode til at få et overblik, men i forhold til statistik på hjemmebane, resultatform mm. er det uinteressant for mig, da det er oplysninger der er tilgængelige for alle, og som markedet har let ved at oddssætte.

For mig handler det derfor om at holde fokus og gå i dybden med 2 rækker (Championship og Premier League). Det tager alt min tilgængelige tid at holde sig opdateret mm. i dybden på dem.

Det udløser selvfølgelig ikke mange spil pr. uge, men det er de kampe jeg selv finder. Derudover følger jeg så andre eksperter mm. og er obs. når de ligger tips op. Kommer der et spilforslag fra en ekspert tjekker jeg selv efter at de oplysninger der er givet er korrekte, jeg forholder mig til om der er oplysninger i tippet som er sandsynligt at bookmakeren/markedet kan have overset. Til sidst verificeres med oddsportal omkring udviklingen på oddset, hvorefter spillet kan placeres hvis det hele tyder på at der er værdi. Denne proces går hurtigt, for jeg behøver ikke selv sætte mig ind i holdene eller ligaen, men kan læne mig op af en anden specialiseret eksperts viden.

Igen er tips der nævner form, statistik, og langvarige skader ofte ikke interessante, da markedet formentlig har styr på dette. Matchups, udtalelser, forberedelse, nye fravær mm. er til gengæld interessante tips.

Opret svar til tråd

Du skal være logget ind for at skrive indlæg.

BetXpert login

Brugernavn

Password

Seneste debatter

Emne
Bruger
Dato
ELEAGUE Major: Boston 2018 - optakt: Odds & tips
ELEAGUE Major: Boston 2018 - optakt: Odds & tips
0
Nikolaj.M (22/01-2018, 02:45)
@lapirits Ligner at vi havde stort set samme bets :D Mine bets so far for næste round er Fnatic sejer over Navi odds 1.917 for 1 unit Space soldiers sejr over Big odds 1.86, desværre...
Nikolaj.M
Diverse - 23 svar
Leicester - Watford
Leicester - Watford
0
zAAz (22/01-2018, 01:12)
@Uloto Tak. Det skal dog siges, at jeg ikke spotter specielt mange skæve odds på Premier League :-) Det er ikke desto mindre en god ide at holde øje med det tidlige marked, da det er betydeli...
zAAz
Kampe/tips - 10 svar
Paris FC - AC Ajaccio (Obstruktion)
Paris FC - AC Ajaccio (Obstruktion)
0
Perten (22/01-2018, 00:17)
Bare en mindre rettelse: "Når ikke offensiven producerer, har AC Ajaccio det svært, idet de lukker mål ind i de fleste af deres kampe - især på udebane, hvor de har indkasseret i tre ud af syv o...
Perten
Brugertips - 0 svar
Golftrader på fuld tid: Fantastisk 2017 trods doh-øjeblikke
Golftrader på fuld tid: Fantastisk 2017 trods doh-øjeblikke
0
Hentehår (21/01-2018, 23:40)
@Svaberen Glemte lige: Jo, din overskrift er absolut gangbar....
Hentehår
Diverse - 16 svar
Bitcoins o/u 15.000 dollars under 15.000 dollars (guldmorten)
Bitcoins o/u 15.000 dollars under 15.000 dollars (guldmorten)
0
Fidus (21/01-2018, 23:20)
Okay SS, jeg kan som sagt sagtens se, at du har nogle interessante pointer. Jeg tror bare at den ideologiske argumentation fik det til at virke lidt sekterisk - a la alle andre er bare dumme og har i...
Fidus
Brugertips - 63 svar
Et år som Premier League-ekspert: Hvad har jeg lært?
Et år som Premier League-ekspert: Hvad har jeg lært?
0
Hentehår (21/01-2018, 22:38)
@UpTheSpurs Du skriver, at du har fået meget ud af at lave artiklen. Det er faktisk en vigtigt pointe, da du i en sådan proces evaluerer dit spil. Og det kan man blandt andet gøre ved at skrive. ...
Hentehår
Diverse - 6 svar
Australian Open 2018 - optakt: Hvem kan true Federer?
Australian Open 2018 - optakt: Hvem kan true Federer?
0
Asger, BetXpert (21/01-2018, 20:32)
Glemte at nævne odds - det var 4,5 da jeg skrev, nu faldet til 3,4, men stadig værdi...
Asger, BetXpert
Diverse - 54 svar
Tour Down Under 2018 (16-21. januar)
Tour Down Under 2018 (16-21. januar)
0
anjasfar (21/01-2018, 19:58)
Tak Tak, JG7 ;) Og som altid en god tråd.. Havde lidt på Bennet, McCarthy og Ulissi, som du nævner, men var osse helt i skoven med nogle lokale"newbies". Men klart den bedste vinder, odds mæs...
anjasfar
Diverse - 15 svar
Monaco - Metz
Monaco - Metz
0
Jens, BetXpert (21/01-2018, 18:44)
Heldigvis er Metz ikke så pessimistisk som jeg. Flot hovedstødsmål. Og flere gode forsøg på at udligne, 10 mod 11. Monaco har så lige scoret til 3-1, men godt kæmpet af Metz. Mvh Jens, BetXper...
Jens, BetXpert
Kampe/tips - 2 svar
Svensk travtips Färjestad søndag den 21.januar
Svensk travtips Färjestad søndag den 21.januar
0
HP (21/01-2018, 18:25)
Jeg takker for H2H-spillet, som jeg valgte at følge. Du gør det flot!...
HP
Diverse - 3 svar
Nice - Saint-Etienne
Nice - Saint-Etienne
0
Jens, BetXpert (21/01-2018, 18:20)
Ja - temmelig dårlig kamp. Saint-Étienne havde Ntep med fra start, og han var med i mange ting, men man kunne godt se at han manglede kamptræning og kendskab til sine holdkammerater. Ærgerligt at ...
Jens, BetXpert
Kampe/tips - 2 svar
Tyskland - Danmark
Tyskland - Danmark
0
jessen (21/01-2018, 17:28)
Danmarks startopstilling Niklas Landin, Casper U. Mortensen, Mikkel Hansen, Rasmus Lauge, Peter Balling, Hans Lindberg, Henrik Toft. René Toft kommer ind i forsvaret, hvor han bytter med Pet...
jessen
Kampe/tips - 3 svar
BIG - North
BIG - North
0
UpTheSpurs (21/01-2018, 17:12)
Licensløst skudt ned i 1,76. Fint spil her. Jeg takker for tippet....
UpTheSpurs
Kampe/tips - 0 svar
Golden Globe 2018 - optakt: Odds og spilforslag på flere kategorier
Golden Globe 2018 - optakt: Odds og spilforslag på flere kategorier
0
skilled-Highroller (21/01-2018, 16:18)
The shape of Water vandt i morges Producers Guild Award for bedste film(produktion). Den er nu faldet fra odds 6,5 til nu odds 3,5 for oscaren. Dermed er årets store hovedpriser hidtil gået til: G...
skilled-Highroller
Diverse - 6 svar
Southampton - Tottenham
Southampton - Tottenham
0
UpTheSpurs (21/01-2018, 16:12)
Så er startopstillingerne offentliggjort: http://www.betxpert.com/matchcenter/kampe/southampton-tottenham-2018-01-21 Lloris og Eriksen er begge syge, og derfor ikke med i dag. Det betyder Vorm på m...
UpTheSpurs
Kampe/tips - 0 svar
X Games Aspen 2018 - dameoptakt: Odds & Tips
X Games Aspen 2018 - dameoptakt: Odds & Tips
0
mbkle (21/01-2018, 14:05)
Kvindernes halfpipe-konkurrence ved Laax Open blev vundet af Jiayu Liu. Hun viste en forbedret stil og fik sat begge sine runs med switchtricks, hvilket gav høje scorer hos dommerne. Tilmed holdt hun...
mbkle
Diverse - 3 svar
X Games Aspen 2018 - herreoptakt: Odds & Tips
X Games Aspen 2018 - herreoptakt: Odds & Tips
0
mbkle (21/01-2018, 14:03)
Jeg har opdateret artiklen med resultaterne fra halfpipe ved Laax Open i går. Det var kun IPod og Katayama, der deltog her, som også er med ved X Games Aspen. IPod vandt konkurrencen med et sikkert ...
mbkle
Diverse - 1 svar
Skiskydning Kvinder 12,5 km Mass
Skiskydning Kvinder 12,5 km Mass
0
Weat (21/01-2018, 12:12)
Stærkt indlæg! Meget enig med dine vurderinger, synes dog Tiril er svær at blive klog på :) Er selv røget på Wierer over Domracheva til 2,10 hvilket i mine øjne er en smule for højt. Har...
Weat
Kampe/tips - 2 svar
Sådan er Sviatchenkos VM-muligheder
Sådan er Sviatchenkos VM-muligheder
0
jessen (21/01-2018, 08:57)
Havde egentligt ikke skænket Sviatchenko en tanke i vm truppen, men spændende spil. Nogle der har tanker på gode odds på mulige kandidater. Jeg har selv tænkt lidt på Højbjerg 2.1, Vibe 4 og Za...
jessen
Diverse - 0 svar
Dk startopstilling og Turn Topscorer
Dk startopstilling og Turn Topscorer
0
jessen (21/01-2018, 08:45)
Er der nogle der har bud på en dansk opstilling mod Tyskland ? Er der værdi i Mikkel Hansen ( eller Lazarov) som turneringens topscorer med nordmændene på vej ud af turneringen ( man skal vel find...
jessen
Diverse - 0 svar

Startopstillinger

Senest opdaterede startopstillinger (forventede og bekræftede) fra vores Match Center:
Santos-Monarcas Morelia
00:51
Vitoria de Guimaraes-Estoril
21/01
Lyon-Paris Saint Germain
21/01
Inter-Roma
21/01
Real Betis-Barcelona
21/01
Match Center, oversigt