Find kampe

Denne side indeholder henvisnings-links.

Debat om alt det der ikke dækkes af de øvrige kategorier i forum, herunder spil-strategi, samt løst begrundede spilforslag.

  Emne Svar Visn. Seneste indlæg
Alm. tråd

Find kampe

Oprettet 15/08-2017 14:01 af Curt
4 217 15/08-2017 16:04
af UpTheSpurs
Curt
Bruger - Indlæg: 27

Bruger
Indlæg: 27

+1
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Hvordan gør den seriøse/proff. spiller når en kamp skal findes.
Formentlig ikke mange spillere kan overkomme at gennemgå samtlige fodboldkampe/ligaer for at finde de kampe der skal arbejdes videre med.
Derfor kunne jeg godt tænke mig at vide hvad den seriøse/proff gør for at finde sine kampe, eks Sørensen som jo lever af at spille og tillige give spiltips videre til syndikater kunne måske få tid til en kommentar; holder man fokus på eks. 1-3 ligaer og holder man sig tillige til eks. 2-8 hold gennem hele sæsonen eller gennemgår man hele spiludbudet fra alle ligaer og bookmakere eller går man efter nogle bestemte odds på kampene eller hvordan foregår udvælgelsen - selvfølgelig er der sikkert mange gode måder at finde sine kampe på, men alligevel må der vel være en gennemgående linje som altid bør følges!
Redigeret af bruger 15. aug. 2017 16:22
Oddsogtips
Bruger - Indlæg: 4749

Bruger
Indlæg: 4749

Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere 

Brugertips-stats
Tilbagebet.: 91%
Balance: -52,66
Hitrate: 188 af 572
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Nogen kampe finde dig mens du skal lede efter andre.

Jeg gennemgår altid ugens fixture weekenden før eller mandag, hvor jeg blandt andet bruger http://www.betxpert.com/matchcenter til at browse hvilken kampe der kommer.

De fleste ligaer er der inde og det er en rigtig god feature til at få et hurtigt overblik og ugens kampe.
yeswecan
Bruger - Indlæg: 107

Bruger
Indlæg: 107


Brugertips-stats
Tilbagebet.: 81%
Balance: -34,82
Hitrate: 76 af 180
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
http://www.betexplorer.com/

Så tager du den liga du ved mest om og ser om oddset er helt skævt op til en kamp. Så undersøger du om det kan passe at oddset skal ligge der hvor det gør, og hvis det ikke passer i dine øjne, så spiller du den, fordi du har fundet værdi. Det er min hypotese om hvordan profferne gør.

Lad os sige jeg ved noget om FCK fordi jeg er mega fan og følger alt hvad der sker omkring klubben. Jeg tjekker hvornår de spiller næste gang og kan se at det er i dag.

Siden fortæller mig de seneste opgør, odds osv:
http://www.betexplorer.com/soccer/europe/cham...

Jeg synes at oddset på FCK er alt for højt, fordi de klarer sig fint i CL men klarer sig elendigt i SAS Ligaen. Jeg undersøger skader og ser at hjemmeholdet mangler en vigtig midtbanespiller, mens FCKs hold ikke er meget anderledes fra sidste CL kamp. Ergo 2.40 på hjemmeholdet er alt alt for lavt, så jeg spiller x2 til 1.70. Hvordan ved man så om man har ret eller tager fejl? Man kigger på lukkeoddset i forhold til det punkt hvor man har sat sit spil. Odds 2.40 på hjemmeholdet nu, hvis jeg har ret stiger den til 2.50 ved kampstart: https://www.betfair.com/exchange/plus/footbal... Det er bare en måde at gøre det på :-)
Redigeret af bruger 15. aug. 2017 15:16
Tytteboevs
Bruger - Indlæg: 9168

Bruger
Indlæg: 9168

Denne bruger har været kåret som månedens forumbruger. Klik for at læse mere Denne bruger har været kåret som månedens blogger. Klik for at læse mere 

Brugertips-stats
Tilbagebet.: 87%
Balance: -20,79
Hitrate: 59 af 164
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
I forhold til det yeswecan skriver, som ikke er helt skævt, så husk at nogle markeder styres af en holdning til en kamp, mens andre styres af indskud. Læg specielt mærke til, hvor meget odds ændrer sig i timen op til kampen - det skyldes næppe teamnews. Så lidt af hvert, vil jeg mene.

Venligst
T
UpTheSpurs
Ekspert - Indlæg: 1873

Ekspert (Thomas Schyth)
Indlæg: 1873


Ekspert-stats
Tilbagebet.: 112%
Balance: +17,98
Hitrate: 86 af 153
0
Du skal være logget ind for at stemme på et indlæg
Til toppen af siden Til seneste indlæg
Jeg er ikke prof, men vil gerne kalde mig seriøs :)

Jeg benytter personligt oddsportal.com. Her kan jeg få et overblik over oddsene på samtlige kampe i den liga jeg har viden omkring. Samtidig kan jeg se hvordan oddsudviklingen har været siden åbning, og det kan give en idé om hvorvidt der stadig er værdi i en kamp, eller om værdien er væk.

Når jeg ser oversigten vil mit kendskab til ligaen, holdene og matchup gøre at nogle odds "springer i øjnene".
Eksempel: "Hov, odds 2,30 på Liverpool virker højt når jeg ved at deres spillestil giver dem en fordel mod modstanderholdet der gerne vil spille med små, tålmodige pasninger".
Denne kamp undersøges derfor nærmere ved at læse klubhjemmesider, previews (hvis der er nogen tilgængelige) mm. Er der noget jeg har overset? Er der noget ekstra der taler IMOD Liverpool? På den måde finder jeg frem til om jeg skal holde mig væk, eller om der er værdi.

I andre kampe springer oddsene ikke umiddelbart i øjnene, men klubhjemmesider, previews, twitter mm. granskes for hver enkelt opgør, for at se om der er en oplysning eller 2 jeg ikke kendte til, og som markedet måske kan have overset.
Eksempel: Conte udtaler 5 dage før en FA Cup-kamp at han er glad for at Chelsea har en bred og god trup, som gør at man kan stille et stærkt hold i cuppen. Den oplysning er interessant fordi det kan betyde at han vil spare en masse førsteholdsspillere til kampen. Herefter granskes oddsportal igen for at se hvordan oddset har rykket sig siden hans udtalelse. Har det rykket sig meget kan det være fordi markedet allerede har fjernet værdien, men har det ikke rykket sig kan det være fordi der endnu ikke er taget højde for udtalelsen.

Sider som soccerway er rigtig gode til at få et overblik, men i forhold til statistik på hjemmebane, resultatform mm. er det uinteressant for mig, da det er oplysninger der er tilgængelige for alle, og som markedet har let ved at oddssætte.

For mig handler det derfor om at holde fokus og gå i dybden med 2 rækker (Championship og Premier League). Det tager alt min tilgængelige tid at holde sig opdateret mm. i dybden på dem.

Det udløser selvfølgelig ikke mange spil pr. uge, men det er de kampe jeg selv finder. Derudover følger jeg så andre eksperter mm. og er obs. når de ligger tips op. Kommer der et spilforslag fra en ekspert tjekker jeg selv efter at de oplysninger der er givet er korrekte, jeg forholder mig til om der er oplysninger i tippet som er sandsynligt at bookmakeren/markedet kan have overset. Til sidst verificeres med oddsportal omkring udviklingen på oddset, hvorefter spillet kan placeres hvis det hele tyder på at der er værdi. Denne proces går hurtigt, for jeg behøver ikke selv sætte mig ind i holdene eller ligaen, men kan læne mig op af en anden specialiseret eksperts viden.

Igen er tips der nævner form, statistik, og langvarige skader ofte ikke interessante, da markedet formentlig har styr på dette. Matchups, udtalelser, forberedelse, nye fravær mm. er til gengæld interessante tips.

Opret svar til tråd

Du skal være logget ind for at skrive indlæg.

BetXpert login

Brugernavn

Password

Seneste debatter

Emne
Bruger
Dato
Tennisdebat uge 43: Indendørs i Basel og Wien
Tennisdebat uge 43: Indendørs i Basel og Wien
0
federer (24/10-2017, 00:02)
Tsonga giver 8,5 hos Betfair Sportsbook som ligger pænt over fx Bet365 med 6,5. (se sidste afsnit artiklen hvor Tsonga får 15 prc. BV 127,5 hos Betfair....
federer
Diverse - 0 svar
Garbine Muguruza - Karolina Pliskova
Garbine Muguruza - Karolina Pliskova
0
dannyqp (23/10-2017, 23:42)
Hun har jo stort set kun sin serv.. men at have sådan en serv på wta når de fleste andre ikke server vildt godt er oftest også nok ... Men at hun ligefrem styrer spillet i kampene... arrhh...
dannyqp
Kampe/tips - 10 svar
Real Sociedad - Espanyol (Magnus Stub)
Real Sociedad - Espanyol (Magnus Stub)
0
Magnus Stub (23/10-2017, 22:43)
Kampbilledet blev som beskrevet, desværre uden den ventede kynisme fra Sociedad. Især Willian Jose spillede en dårlig kamp. Samtidig beviser denne kamp blot pointen om, at Sociedad mangler kynismen...
Magnus Stub
Brugertips - 5 svar
Manchester United - Tottenham (andersgertz)
Manchester United - Tottenham (andersgertz)
0
andersgertz (23/10-2017, 21:53)
@UpTheSpurs Men vil du mene, at min chancevurdering er helt skæv? Har ikke været synderligt imponeret af Manchester United, men de er som regel stærke på hjemmebane - dog ikke nok til, at jeg vil...
andersgertz
Brugertips - 6 svar
Randers FC - AaB
Randers FC - AaB
0
Sirshearer (23/10-2017, 20:59)
PET = taget :-)...
Sirshearer
Kampe/tips - 8 svar
Tennis betting
Tennis betting
0
UpTheSpurs (23/10-2017, 20:54)
Lige en kort cadeau til Scandinavia. Et indlæg der var ment til at skabe debat må siges at være lykkes! Og en ganske interessant debat endda at følge. Tak for det!...
UpTheSpurs
Diverse - 37 svar
OddsXpert: Vindere i uge 42
OddsXpert: Vindere i uge 42
0
Tunitis (23/10-2017, 20:19)
Præmievindere, uge 42: 1: Leon med 11.25 2: Ticket Taker med 10.35 Vinderne får en mail fra BetXpert. Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned Husk, at også du kan få del i præ...
Tunitis
Diverse - 0 svar
hvem vinder superligaen? FCM eller FCK (guldmorten)
hvem vinder superligaen? FCM eller FCK (guldmorten)
0
guldmorten (23/10-2017, 19:00)
To interessante kampe du nævner her. Mod FCK - en kamp som lå i starten af sæsonen i Brøndbys stærkeste periode - spiller Brøndby en suveræn kamp, men får til gengæld demonstreret deres angri...
guldmorten
Brugertips - 1 svar
WTA Finals Singapore 2017: Årets bedste samles
WTA Finals Singapore 2017: Årets bedste samles
0
Banksy (23/10-2017, 18:43)
Venus mangler ikke rutine ;-) Men ja, Halep viste vejen som den mest rutinerede i Masters Cup de senere år....
Banksy
Diverse - 6 svar
West Bromwich Albion - Manchester City (andersgertz)
West Bromwich Albion - Manchester City (andersgertz)
0
Jeppe T. (23/10-2017, 17:35)
En ulicensieret bookmaker tilbyder 2,00 for at WBA ikke scorer. Det rummer den lille ekstra sikkerhed ved 0-0, i forhold til spilforslagets 'win to nil'. Jeppe T. ...
Jeppe T.
Brugertips - 0 svar
Optjen live-freebets hver dag under Epicenter 2017 i CS:GO
Optjen live-freebets hver dag under Epicenter 2017 i CS:GO
0
Il_Falco (23/10-2017, 17:22)
Jeg skal nok smide et par tips til turneringen - hvis muligt som ekspert-forslag, men ellers hold øje med forum....
Il_Falco
Diverse - 0 svar
Manchester United - Tottenham
Manchester United - Tottenham
0
UpTheSpurs (23/10-2017, 15:53)
Målmænd er et godt og oplagt argument da de begge er flyvende for tiden, men samtidig heller ikke noget jeg kan påstå at markedet eller andre ikke har indregnet i oddset. Mourinho så ingen grund...
UpTheSpurs
Kampe/tips - 9 svar
Sivasspor - Bursaspor (Degnovic)
Sivasspor - Bursaspor (Degnovic)
0
federer (23/10-2017, 15:50)
Tak for endnu et gevinstgivende tip. 16 af 22 i dette år er ikke værst. ...
federer
Brugertips - 0 svar
mistet over 30000 til nordicbet, og de beholder også de 21000 jeg ha indbetalt
mistet over 30000 til nordicbet, og de beholder også de 21000 jeg ha indbetalt
0
Jens, BetXpert (23/10-2017, 15:47)
Hej Nichlas, Kontakt os venligst på mail@betxpert.com - så kan vi spørge NordicBet om din sag. Kan der være en misforståelse? En bookmaker kan, ifølge den danske spillelov, konfiskere en kunde...
Jens, BetXpert
Bookmakere - 3 svar
FC Helsingør - Brøndby IF
FC Helsingør - Brøndby IF
0
Fernet_Dave (23/10-2017, 14:32)
Der står dog stadig i 83. "Et skud fra Mukhtar bliver reddet til hjørne af målmanden"....
Fernet_Dave
Kampe/tips - 11 svar
Her er vinderne af 3. runde af BetXperts CL-konkurrence
Her er vinderne af 3. runde af BetXperts CL-konkurrence
0
Jens, BetXpert (23/10-2017, 10:08)
Simpel forglemmelse. Sendt her til morgen. Mvh Jens, BetXpert...
Jens, BetXpert
Diverse - 2 svar
Betwatcher
Betwatcher
0
Ploug78 (22/10-2017, 19:52)
Er der andre der har problemer med BetWatcher? Når jeg trykker på "Mine spil" får jeg "Server Error in '/' Application" fejl....
Ploug78
Diverse - 30 svar
Lorenzo Sonego - Yannick Hanfmann
Lorenzo Sonego - Yannick Hanfmann
1
Racer (22/10-2017, 19:37)
Lækkert at han fik vendt den, jeg var lige inde og tjekke i 3. sæt hvor han var nede med et break og der havde jeg næsten ærgret mig over at jeg ikke fik den solgt :D Tak for tippet! ...
Racer
Kampe/tips - 0 svar
888sport: kommentar
888sport: kommentar
0
Missan (22/10-2017, 17:25)
#60 Den rubrik 19 blev også skrevet den 6 januar sidste år, og der kunne man se det, men jeg er en af dem som ikke må få bonus ved dem mere, så ved ikke hvordan det er nu. Hilsen Missan...
Missan
Bookmakere - 59 svar
Unibet bør tælle dømte hjørnespark (ikke tagne)
Unibet bør tælle dømte hjørnespark (ikke tagne)
0
Frank, Brasilien (22/10-2017, 16:40)
Jeg skriver allerede i indlæg #3 at du skal indsende en formel klage, og derefter afvente behandlingstid op på til 14 dage. Har du endnu ikke gjort dette, så vil jeg meget gerne igen opfordre dig t...
Frank, Brasilien
Bookmakere - 24 svar

Startopstillinger

Senest opdaterede startopstillinger (forventede og bekræftede) fra vores Match Center:
Vitoria de Guimaraes-Portimonense
23/10
Deportivo La Coruna-Girona
23/10
Moreirense-Braga
23/10
Real Sociedad-Espanyol
23/10
Besiktas-Istanbul Basaksehir
23/10
Match Center, oversigt