Tips & analyser » Ekspertanalyse

Watford - Stoke

Tip: 1
(0-1)
MATCH CENTER
Watford officiel hjemmeside
Stoke officiel hjemmeside
Søndag den 27. november 2016 kl. 13:00 - Fodbold, England Premier League
Vicarage Road Stadium - Dommer: Robert Madley
Af Torben N. Sørensen, 26. nov. 2016, 16:42 (opdateret 27. nov. 2016, 15:00). Vist 859 gange.
Odds: 2,45
Chance: 42 - 29 - 29
Betvalue: 102,90%
Bookmaker: Bet365
Denne side indeholder henvisnings-links.
0
Du skal være logget ind for at stemme på analyser
Odds: 2,45
Chance: 42 - 29 - 29
Betvalue: 102,90% 
Betvalue - forklaring
Betvalue er et udtryk for hvor stor værdien af et spil er, udtrykt i forhold til oddset og den chancevurdering som eksperten har sat på det foreslåede spil. Jo højere betvalue, des "stærkere" er spilforslaget at dømme ud fra ekspertens vurdering.

Betvalue kan derfor give et indtryk af om der på et spil er tale om overodds eller underodds.

For at beregne en betvalue, tager man den procentuelle chancevurdering for et udfald i en kamp, og ganger med det odds man kan få tilbudt for dette udfald. De odds man får tilbudt er jo netop skabt på baggrund af en procentmæssig chancevurdering fra bookmakeren, som ikke nødvendigvis stemmer overens med ens egen vurdering.

Eksempel: Crystal Palace - Chelsea
Tegn Chance Odds Betvalue Formel
1 10% 9,60 96,0% (9,60 x 10%)
X 20% 4,70 94,0% (4,70 x 20%)
2 70% 1,46 102,2% (1,46 x 70%)

Som det ses er betvalue højest for 2-tallet, hvilket betyder at der er størst værdi i at spille dette, ud fra den chancevurdering eksperten har sat. En chancevurdering på 2-tallet på 70% betyder omsat i ord, at eksperten tror dette spil vil gå hjem 7 ud af 10 gange. Og når man kan få odds 1,46 som betaling, vil man i det lange løb tjene sin indsats tilbage med en faktor 102,2%.

Spillede man i stedet på 1-tallet, som man med 10% tror på vil gå hjem 1 ud af 10 gange, vil man i det lange løb tabe penge, for så vil man efter 10 spil stå tilbage med 96% af ens samlede indsatser, fordi man den ene gang man rammer kun får pengene 9,6 gange igen.

For at vinde penge i det lange løb, er det således væsentligt at tilstræbe en gennemsnitlig betvalue over 100 på de spil man foretager sig.Spilbar ned til odds 2,39

Bookmaker: Bet365

» Læs anmeldelse af Bet365

Kommentarer (15) Til kommentarer

Jeg kan godt lide oddsene på Watford, som synes at blive undervurderet. Stoke holder god form og vurderes af mange til at være et stærkere hold. Men så er der hjemmebane-fordelen... Stoke har i år kun vundet 3 udekampe.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN

 • Hjemmebane-fordelen: Stoke har i efteråret kun vundet ude over nødstedte Hull. I foråret vandt de kun to udekampe.
 • Trupnyt taler til fordel for Watford. Stoke får vanskeligere ved tilfredsstillende at remplacere de spillere, der er ude.
 • Tiden vil vise, om jeg får ret, men jeg synes Watford generelt bliver odds-undervurderet.
 • Ovennævnte punkt fortsat: Stoke vurderes af mange som 'på papiret' et lille niveau over Watford. Er det nu også helt sikkert, at det holder stik?
 • Man skal ikke tage fejl. Watford kan forsvare sig med næb og kløer, hvis situationen kræver det, men hjemme går de helhjertet efter alle tre point.
 • Watford har hentet 10 point i sine fire seneste hjemmekampe.
 • Den offensive centrale styrmand Roberto Maximiliano Pereyra var helt ustyrlig i Watfords seneste 2-1-sejr over mesterne Leicester.
 • Indbyrdes er det (både hjemme & ude) i de syv seneste forsøg kun lykkedes Stoke at vinde én gang over Watford (tre Watford-sejre og tre uafgjorte).

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

 • Stoke tabte senest hjemme til Bournemouth, men resultatet var misvisende. Stoke var spilstyrende og brændte bl.a. et straffespark.
 • Inden nederlaget til Bournemouth kom Stoke fra en stime med 10 point i fire kampe. Formen bør således være fin.
 • Jeg talte i 'Derfor skal du spille den' om, at Stoke er et ringe udehold. Meget tyder imidlertid på, at hjemmebane-fordelen i PL er svindende.
 • Stoke vandt kun to udekampe i Premier League i foråret, men den ene var netop i Watford.

Argumenter i kursiv: De elementer som jeg mener odds-sætterne/markedet især overser/fejlvurderer.

 

Spil-form: Jeg er på Watford-siden og med behørig hensyntagen til, om spil-udbyderen har dansk licens eller ej, så er valget af den officielt anbefalede spil-form nem. Bet365 er nemlig markeds-førende med odds 2,45 på det helt almindelige 1-tal, og adskillige andre 'danske' spiludbydere tilbyder 2,40. Til sammenligning er de store asiatiske bookies nede i 2,38.

 

Derfor er valget, skal man spille hos en spiludbyder med dansk licens, nemt. Når oddsene på en spil-form eens vej, som her det almindelige 1-tal, er højere, end man kan få det på Asian-markedet, ja så tager man det. Er man ligeglad med, om Spillemyndigheden har givet deres blåstempel, så kan Watford på den højere -0,75-linie overvejes som et alternativ - og derudover er Unibet også fremme i skoene med odds 2,85 på Watford -0,75-linien(!) - men det er mest et spørgsmål om smag.

 

Odds-udvikling: Watford-oddsene er faldet (ca. 15 kliks = 0,15) siden første offentliggørelser for nu snart to uger siden. Det er ikke overraskende og skal formentligt mest tilskrives, at teamnews favoriserer Watford. Hvad der kommer til at ske på selve kamp-dagen søndag? - well, jeg tipper et yderligere lille fald i oddsene på Watford.

 

Bedste betaling for 1-tallet på sejr til Watford: Odds 2,45 hos Bet365, 2,40 hos Unibet, Sportingbet, Jetbull og Danske Spil.

 

Alternativ spil-form: Watford på Asian Handicap -0,75 (2,85 Unibet samt førende Asian-bookmakere uden dansk licens, 2,80 Jetbull).

 

(bemærk venligst, at BetXpert som udgangspunkt ikke kan yde assistance, hvis der opstår problemer med en licensløs bookmaker)

 

Mine procenter for 1X2:

1: 42 %

X: 29 %

2: 29 %

 

Mine procenter for 1X2 på H 0-1:

1: 20 %

X: 22%

2: 58 %

 

Watford generelt undervurderet?: Indrømmet: Jeg kan vældigt godt lide Watford. Eller rettere, jeg kan vældigt godt lide oddsene på Watford.

 

Walter Mazzarri har med en fleksibel 3-4-3'er (det lader til, italienske trænere vældigt godt kan lide dette system) skabt et driftssikkert mandskab (det, hvis man lidt behændigt vælger at se bort fra den 1-6-snitter, Watford fik for tre uger siden på Anfield af Liverpool), som er vanskeligt at vælte. Hvis omstændighederne kræver det, kan de 3-4-3 ændres til, hvad vi i praksis kan kalde en 5-4-1, og det gør Watford til en sur modstander at komme bagud imod. Dog skorter det ikke, det især ikke på hjemmebane, med Watfords offensive ambitioner, og jeg synes personligt, at Watford har fået lovligt lidt kredit for, hvor seværdig holdets fodbold faktisk kan være. Seværdighed er dog ikke det hele, for det ville for et så relativt 'lille 'hold som Watford ikke holde vand hele vejen i den hårde engelske Premier League, men som antydet kan Watford-mandskabet også snørre de praktiske støvler, når det skal være.

 

Stoke stærkere (på 'papiret') end Watford?: De fleste engelske fodbold-eksperter (idet vi her ser bort fra den øjeblikkelige tabel-stilling) vil formentligt rate Stoke en smule højere end Watford, men det er en holdning, jeg ikke er helt sikker på, jeg deler - dette, at Stoke 'på papiret' skulle være et stærkere hold end Watford, forstås. Det kan være, jeg overvurderer Watford en smule, men ikke kun pga. hjemmebane-fordelen og måske også den øjeblikkelig form, men også på det såkaldte overordnede 'papir'... ja, der synes jeg faktisk, de har lige så meget at skyde med som Stoke, og de er rent defensivt i hvert fald ikke mindre solide end Stoke.

 

Stoke & udebane...: Der har det seneste års tid været megen insider-statistisk snak om, at hjemmebane-fordelen i Premier League næppe er helt så tung længere, altså ikke så tung, som den var for nogle sæsoner siden, og det kan der være meget rigtigt om (jeg er mao. delvist enig). I tilfædet med Watford og især Stoke, tror jeg dog ikke, den påstand nødvendigvis holder. Stoke er notorisk et ringe udehold. I dette efterår har de én udesejr, og det var mod Premier Leagues p.t. ringest spillende hold Hull, og i foråret vandt de kun to kampe på fremmed græs (den ene af sejrene var dog netop i Watford).

 

+ lille teamnews-fordel til Watford: Trupnyt (se for det længere nede i denne analyse) taler endvidere svagt til fordel for Watford, som jeg generelt mener har fået for lidt tiltro af odds-sætterne og markedet. Og igen så har jeg (hvilket dog måske er en fejl...?) vanskeligt ved at fraviste billedet af et notorisk udevagt Stoke-mandskab fra hukommelsen og nethinden. For at konkludere og gøre en lang historie kort, så synes jeg alt i alt, og med alle faktorer vejet, at oddsene Watford-vejen er attraktive.

 

Situation - Watford: Det er svært at klage for fansene i Watford. Efter undertegnede og de fleste iagttagere burde holdet være for stærkt til at rykke ud, men en plads i den nedre halvdel af tabellen var forventelig. At Watford efter de foreløbige 12 spillerunder i Premier League med 18 indhøstede point indtager en øjeblikkelig ottende-plads er derfor en klar positiv overraskelse.

 

Watfords statistik for efteråret er 5-3-4 med 3-1-2 hjemme på Vicarage Road.

 

Form & seneste resultater – Watford: Den seneste måneds tid har Watford (i kronologisk rækkefølge) præsteret følgende: 0-0 ude med Swansea, 1-0 hjemme over Hull, 1-6 ude til Liverpool, og for en uge siden 2-1 hjemme over Leicester.

 

Især den argentinske offensive midtbanemand/hængende angriber Roberto Maximiliano Pereyra imponerede ikke kun med et mål, men også ved at være Watfords helt store kreative trussel og iscenesætter mod de engelske mestre. Pereyra fungerer nærmest perfekt bag den store target-mand Troy Deeney, der godt nok ikke scorer alverden med mål, men skaber masser af plads til sine medspillere. Det bemærkes, at seks af Watfords seneste syv mål er scoret af enten midtbane- eller forsvarsspillere. Og 10 point af de seneste fire hjemmekampe kulminerende med sidste weekends 2-1-sejr over forsvarende mester Leicester - der er som tidligere skrevet ikke meget at klage over for fansene i Watford.

 

Situation – Stoke: Sæson-starten var mildest talt ikke for god for Stoke, men tre sejre på stribe og dermed ni hurtige point på kontoen for en lille måned siden hævede Stoke op fra en bund- til en midter-placering. Stokes statistik er 4-3-5 med 1-3-2 på udebane.

 

Form & seneste resultater – Stoke: Den seneste måned ser Stokes resultater således ud: 2-0 ude over Hull, 3-1 hjemme over Swansea, 1-1 ude med West Ham, og så senest 0-1 hjemme til Bournemouth.

 

Stoke havde inden seneste hjemmebane-nederlag til Bournemouth et godt run med 10 point i fire kampe, det bl.a. pga. en sældent udesejr, og selvom den kom mod nødstedte Hull, så er det ikke noget, Stoke normalt er forvænt med. Sidste sæson lykkedes det således kun Stoke én gang at vinde på fremmed græs. Vender vi tilbage til hjemmebane-nederlaget til Bournemouth, så var det ikke helt efter fortjeneste. Stoke skabte det meste i kampen, men ind i Bournemouth-målet ville bolden ikke. Den store synder var Bojan Krkic, som brændte et straffespark. 

 

Trupnyt – Watford: Det går som sagt forrygende (i forhold til forhånds-forventningerne, forstås) for træner Walter Mazzarri og hans mænd i Watford, og selvom nogle spillere er ude til mødet med Stoke, så har Mazzarri flere nærmest lige gode valgmuligheder i alle kæder (eksempelvis gør det ikke så meget, at Isaac Success er ude på den offensive midtbane, da Roberto Maximiliano Pereyra gør det fortrinligt - hvem af de to, der ville være første-valg til start 11'eren, står ikke klart). Watford er faktisk et ganske bredt mandskab. Anyway, til teamnews: Ukampdygtige er de to forsvarere Craig Cathcart (normal starter, når han er klar) og Christian Kabasele (reserve), samt de to midtbanespillere, kreative Isaac Success (formentlig fast, når han er klar) og Kenedy (reserve).

 

Derudover skal vi have med, at den faste forsvarer Younes Kaboul er kategoriseret som tvivlsom, men de fleste engelske medier mener at vide, at han er klar nok til at spille og efter alt at dømme vil starte inde.

 

Den defensive midtbanemand/alternativt forsvarer José Holebas vender tilbage efter overstået karantæne, og selvom det ikke er helt klart, at han skulle være selvskrevet til start-11'eren (omend han nok starter inde mod Stoke, da Craig Cathcart er ude), så er han et væsentligt våben på dødbolde, dvs. primært som assist på dødbolde, ikke mange spillere i Premier League leverer mere perfekte indlæg end Holebas.

 

Trupnyt – Stoke: Mark Hudges var forståeligt nok ikke tilfreds med de tabte point senest mod Bournemouth og må forsøge at få sit mandskab tilbage i den gode stime, holdet var i inden Bournemouth-kampen. Flere spillere er imidlertid ude for Stoke, hvilken indskrænker Hudges' muligheder. For det første er midtbanemanden Joe Allen (fast - han har spillet samtlige kampe for Stoke dette efterår) spærret af karantæne.

 

Dertil kommer fem mand helt sikkert ude skadet. De er den normale første-målmand Jack Butland (har været ude hele sæsonen), de to forsvarere Phil Bardsley (fast - ni kampe - han måtte udgå i anden halvleg mod Bournemouth) og Geoff Cameron (nok mest reserve, men syv kampe denne sæson), samt de to midtbanespillere Ibrahim Affelay (fast, men har været ude hele sæsonen) og Stephen Ireland (nok mest reserve og heller ikke nogle kampe dette efterår).

 

Endvidere slås endnu en midtbanespiller, Glenn Whelan (fast - 11 af 12 kampe dette efterår), med en mindre skade og meldes tvivlsom. Det virker ikke sandsynligt, at han får mere end maksimalt plads på bænken.

 

Med den lettere skades-ramte trup forventer flere medier at se den franske midtbanemand David Imbula i start-opstillingen for første gang siden september.

 

Man kan ikke komme udenom, at Stoke er en smule svækket, hvilket trækker lidt ned for gæsterne, men det er dog ikke i en grad, så det for alvor bør være urovækkende.

 

Holdene: Mit bud på de sandsynlige start-opstillinger:

 

Watford (3-4-3): Heurelho Gomes; Sebastian Prödl, Younes Kaboul, Miguel Angel Britos, Daryl Janmaat, Etienne Capoue, Valon Behrami, José Holebas, Nordin Amrabat, Troy Deeney og Roberto Maximiliano Pereyra.

 

Stoke (4-2-3-1): Lee Grant; Glen Johnson, Bruno Martins Indi, Ryan Shawcross, Erik Pieters, Giannelli Imbula, Charlie Adam, Xherdan Shaqiri, Bojan Krkic, Marko Arnautovic og Wilfried Bony.

 

Kilder: SoccerWay, SoccerInternational, diverse engelske medier og klubbernes hjemmesider.

 

 

Formen / seneste 10 kampe
Watford
24/02 H Everton 1-0
10/02 U West Ham 0-2
05/02 H Chelsea 4-1
31/01 U Stoke 0-0
27/01 U Southampton 0-1
20/01 U Leicester 0-2
13/01 H Southampton 2-2
06/01 H Bristol City 3-0
02/01 U Manchester City 1-3
30/12 H Swansea 1-2
 
Stoke
24/02 U Leicester 1-1
10/02 H Brighton 1-1
03/02 U Bournemouth 1-2
31/01 H Watford 0-0
20/01 H Huddersfield 2-0
15/01 U Manchester United 0-3
06/01 U Coventry 1-2
01/01 H Newcastle United 0-1
30/12 U Chelsea 0-5
26/12 U Huddersfield 1-1
 Sammenlign statistik for holdene
 Statistik, England - Premier League
Andre aktuelle tips fra samme turnering
25/02-2018 15:05 Manchester United-Chelsea Under 2,5 mål 1,78
Thomas Schyth (+22,54 | 109,63%)
3
Fodbold - England Premier League
Tip: Under 2,5
Odds: 1,78
Chance (o/u): 42-58 | Betvalue: 103,24%
De to managers har begge fokus på defensiv stabilitet frem for at skabe chancer og det kan give en målfattig kamp, ligesom deres tidligere indbyrdes møder. Der er mange offensive stjernespillere på banen, men Mourinho har før lukket ned for Haza...


Aktuelle tips - analysevælger

Eksperttip Brugertip
Søndag den 25. februar 2018
07:15 OL: 30 km klassisk (K) i Pyeongchang Vinder: Marit Bjørgen 1,83
Nicolai Kristensen (+399,77 | 109,93%)
2
Vintersport - Langrend
Tip: Vinder: Marit Bjørgen
Odds: 1,83
Vinderchance: 60% | Betvalue: 109,80%
Marit Bjørgen har sin bedste distance tilbage i OL, og hun har allerede vundet 4 medaljer. Charlotte Kalla har haft en fantastisk sæson og har vundet et OL-guld, men hun er langt stærkere i fri teknik end klassisk teknik....
12:00 Hobro-FC Midtjylland 2 1,64
Fernet_Dave (-0,32 | 95,43%)
3
Fodbold - Danmark - Superligaen
Tip: 2
Odds: 1,64
Chance: 15-21-64 | Betvalue: 104,96%
FCM kommer med klasse og medvind efter deres overbevisende sejr mod FCK, mens Hobro ikke har fået den bedste start, samt mangler deres to nok vigtigste mænd, ”Mål”-Pål og Vito Mistrati.    ...
12:00 Hobro-FC Midtjylland Under 2,5 & 3 mål 1,93
Rasmus Jørgensen (+6,35 | 103,85%)
0
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: Under 2,5 & 3
Odds: 1,93
Chance: 28-24-48 | Betvalue: 104,64%
Hobro har haft offensive problemer i foråret første to kampe og er nu uden holdets to største profiler. FCM har offensiv power og har været målrige i denne sæson, men banen på DS Arena er ikke imponerende, og FCM har set solide ud defensivt....
12:00 Villarreal-Getafe Over 5.5 kort 2,06
TheHawk (0,00 | 0,00%)
0
Fodbold - Spanien Primera Division
Tip: Over 5.5 kort
Odds: 2,06
Vinderchance: 50% | Betvalue: 103,00%
Taler for over 5.5 kort i kampen: Villarreal og Getafe topper listen med kort i denne sæson: Villarreal på 80 gule og 4 røde i 24 kampe Getafe på 80 gule og 2 r&osl...
15:05 Manchester United-Chelsea Under 2,5 mål 1,78
Thomas Schyth (+22,54 | 109,63%)
3
Fodbold - England Premier League
Tip: Under 2,5
Odds: 1,78
Chance (o/u): 42-58 | Betvalue: 103,24%
De to managers har begge fokus på defensiv stabilitet frem for at skabe chancer og det kan give en målfattig kamp, ligesom deres tidligere indbyrdes møder. Der er mange offensive stjernespillere på banen, men Mourinho har før lukket ned for Haza...
16:00 FaZe-Liquid (Asian: Liq +1,5 map) 2 1,66
Il_Falco (+18,01 | 124,67%)
2
Esport - CS:GO
Tip: 2
Odds: 1,66
Chance: 36-0-64 | Betvalue: 106,24%
StarSeries, bronzekamp. Liquid er blomstret op efter at NAF-FLY kom til fra Renegades. FaZe har lidt af et superhold, med flere af verdens bedste spillere, men i en kamp om 3-4.-pladsen kan motivationen være svær at finde. Liquid kan meget vel s...
17:00 Lyon-Saint-Etienne (Asian: Sai +1) 2 2,04
Jens Bøye (+65,80 | 102,21%)
0
Fodbold - Frankrig Ligue 1
Tip: 2
Odds: 2,04
Chance: 34-27-39 | Betvalue: 106,56%
De genopstandne helgener kan meget vel drille i dette Derby Rhônealpin mellem to hold med højt topniveau og markant ustabilitet. Lyon er klar favorit i en hjemmekamp uden SE-fans, men har torsdagskamp i benene og mangler klassekeeper Lopes. ...
17:30 Arsenal-Manchester City Over 3 mål 2,25
Thomas Schyth (+22,54 | 109,63%)
7
Fodbold - England League Cup
Tip: Over 3
Odds: 2,25
Chance: 39-24-37 | Betvalue: 111,75%
Finale. To højtpressende hold der samtidig er offensivt skarpe på dybdeløb, kan åbne for en kamp med mange store chancer. Sidst de mødtes i en betydende cup-kamp spillede de under linjen, men Arsenal er ofte sårbare over for den type pres C...
17:30 Aalborg Pirates-Esbjerg Energy 2 2,16
Andreas Møller (+1,93 | 112,06%)
2
Ishockey - Danmark - Hockeyligaen
Tip: 2
Odds: 2,16
Chance: 52-0-48 | Betvalue: 103,68%
Motivationen til forskel. Hjemmeholdet er sikret andenpladsen i grundspillet, mens udeholdet jagter en vigtig top fire-placering. Piraterne vil gerne slutte grundspillet fint af foran egne fans, men tager næppe chancer med tvivlsomme spillere....
18:00 FC København-OB Begge hold scorer 1,90
Fernet_Dave (-0,32 | 95,43%)
2
Fodbold - Danmark - Superligaen
Tip: Begge hold scorer
Odds: 1,90
Vinderchance: 54% | Betvalue: 102,60%
FCK har set skrøbelige ud i defensiven, har Peter Ankersen i karantæne, samt et opgør i Madrid torsdag aften, som uanset udfald må forventes at tære både fysisk og mentalt.    Derfor ...
20:45 Roma-AC Milan Begge hold scorer 1,75
Mark Blucerchiato (-4,92 | 98,58%)
0
Fodbold - Italien Serie A
Tip: Begge hold scorer
Odds: 1,75
Vinderchance: 59% | Betvalue: 103,25%
Det dufter af mål mellem to formstærke mandskaber i Rom. Begge har spillet europæiske kampe i ugen, og det kan blive en taktisk affære, men det er to hold som generelt har svært ved at holde nullet....
20:45 Sevilla-Atletico Madrid 
Jesper Carstens (+119,74 | 114,00%)
0
Fodbold - Spanien - Primera (Liga BBVA)
Sevilla har normalt ganske godt styr på Atletico på Pizjuan, og de har netop besejret dem over to opgør i Copa del Rey. Men Atletico, der jagter førstepladsen, står stærkt i defensiven, mens Sevilla har udfald rent defensivt. Værdi i Atletico?...
 
21:00 Paris Saint Germain-Marseille (Asian: Mar +2) 2 1,78
Jens Bøye (+65,80 | 102,21%)
2
Fodbold - Frankrig Ligue 1
Tip: 2
Odds: 1,78
Chance: 30-23-47 | Betvalue: 106,66%
Marseille højpressede og kæmpede sig fortjent til uafgjort mod ærkefjenden i efteråret. Nu gælder det et besøg i intimiderende Paris uden udeholdsfans og klassekeeper Mandanda, men pariserne mangler Verratti og har tvivl om Neymar....
Torsdag den 1. marts 2018
03:00 SL i-League Invitational Newbee (Kommer i finalen) 1,83
Gilston (+1,11 | 115,86%)
3
Esport - Dota 2
Tip: Newbee (Kommer i finalen)
Odds: 1,83
Vinderchance: 65% | Betvalue: 118,95%
SL i-League Invitational     Så det tid årets anden turnering, og de forsvarende ESL Genting mestre Newbee kommer brandvarme efter både have slået Team Secret ud af semi finalen og...
Fredag den 2. marts 2018
17:25 FC Krasnodar-CSKA Moskva FC Krasnodar slutter højest i tabellen 3,20
Toke (-12,61 | 88,94%)
0
Fodbold - Rusland - Vischaya
Tip: FC Krasnodar slutter højest i tabellen
Odds: 3,20
Vinderchance: 40% | Betvalue: 128,00%
Krasnodar går ind til foråret med et etpointsforspring ned til CSKA. Hovedstadsklubben hentede Musa hjem fra Leicester i januar, men på papiret ser Krasnodar efterhånden stærkere ud efter vintersigningen af landsholdsspiler Shatov....
Søndag den 25. marts 2018
00:00 LCK Spring Afreeca Freecs 15,00
speed (-4,75 | 32,14%)
0
Esport - League of Legends LCK
Tip: Afreeca Freecs
Odds: 15,00
Vinderchance: 8% | Betvalue: 120,00%
Afreeca Freecs er 3-2 i serien og ligger pt på en 4. plads. De har mødt de tre hold over dem, mod KT vandt de, KVS var de tæt på at vinde og kun mod Kingzone tabte de klart. Mener oddset er for højt sat, da ...
Tirsdag den 8. maj 2018
19:00 Eurovision Danmark når finalen 1,70
Highroller (+23,47 | 152,16%)
4
Underholdning - TV
Tip: Danmark når finalen
Odds: 1,70
Vinderchance: 65% | Betvalue: 110,50%
Rasmussen vandt DMGP med en pæn margin og bør have pæne chancer i Europa. Store ESC-nationer som Rusland, Sverige og Australien er konkurrenter i semifinale 2, men den danske sang skiller sig ud og appellerer til seere, jury, øst og vest....
Mandag den 21. maj 2018
12:00 Topscorer Marcondes, Kirkevold eller Asante bliver topscorer 1,70
A_Broholm (+3,98 | 119,90%)
4
Fodbold - Danmark - Superligaen
Tip: Marcondes, Kirkevold eller Asante bliver topscorer
Odds: 1,70
Vinderchance: 75% | Betvalue: 127,50%
Stor uenighed blandt bookmakerne giver mulighed for et fint sæsonspil på hvem der bliver topscorer i Superligaen. Spillet går på at det er en fra den nuværende top 3 på topscorerlisten(Marcondes, Kirkevold o...
Torsdag den 14. juni 2018
12:00 Med i Englands trup: Marcus Rashford 1,20
Frank Pilantra (+167,40 | 106,45%)
13
Fodbold - VM
Tip: Marcus Rashford
Odds: 1,20
Vinderchance: 90% | Betvalue: 108,00%
Den unge komet Marcus Rashford er trædt i karakter som angrebsprofil hos Manchester United og har i VM-kvalen etableret sig på det engelske landshold. Skade eller formnedgang kan bremse udviklingen, men lynhurtige Rashford bør være med i VM-trupp...
12:00 Med i Englands trup: Fraser Forster 5,50
Frede Pedersen (+18,45 | 241,92%)
21
Fodbold - VM 2018
Tip: Fraser Forster
Odds: 5,50
Vinderchance: 20% | Betvalue: 110,00%
Joe Hart er umiddelbart slået af pinden i West Ham, og selv om han kan skifte til januar, så åbner det muligheder for Saints' tårnhøje Forster som 3.-keeper i Englands VM-trup....
Mandag den 31. december 2018
08:00 Bitcoins o/u 15.000 dollars under 15.000 dollars 3,40
guldmorten (+7,20 | 109,73%)
69
finans - bitcoin kurs 31/12 2018
Tip: under 15.000 dollars
Odds: 3,40
Vinderchance: 50% | Betvalue: 170,00%
Bemærk: Der kan være lave limits på denne form for specialspil.   At bitcoin er en finansiel boble, kan der ikke være nogen tvivl om. Denne kryptovaluta udviser alle de typiske kendetegn, som har kendet...
Søndag den 3. februar 2019
00:30 Super Bowl LIII New York Giants vinder 67,00
Lasse Meineche (-1,88 | 91,45%)
0
Amerikansk fodbold - USA - NFL
Tip: New York Giants vinder
Odds: 67,00
Vinderchance: 4% | Betvalue: 268,00%
Super Bowl 53 i Atlanta. Giants bør kunne gå klart forstærket ind i 2018-sæsonen. Deres program byder på stærk modstand, men med 2. pick i draften, nye trænere og GM, samt superstjerner tilbage fra skade, bør de anses som contenders. Flot ...

Ekspertprofil - Facts og data

Torben N. Sørensen

44 år, fra Singapore
Ekspert siden juli 2007
Forum-alias: torbenns

Formen:

Ekspert-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 97%
Balance 0.00 0.00 0.00 -48.40
Hitrate 0/0 0/0 0/0 1008/1891
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips

Hovedområder:
Fodbold - Champions League
Fodbold - Europa League
Fodbold - Landskampe

Detaljeret statistik

 

Fodbold

Argentina - Primera Division
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-0.85
0/0
0/0
0/0
3/7
Australien - Hyundai A-League
0%
0%
0%
61%
0.00
0.00
0.00
-1.17
0/0
0/0
0/0
1/3
Australien Hyundai A-League
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.52
0/0
0/0
0/0
3/5
Belgien - Jupiler League
0%
0%
0%
131%
0.00
0.00
0.00
1.24
0/0
0/0
0/0
3/4
Brasilien - Serie A
0%
0%
0%
64%
0.00
0.00
0.00
-7.86
0/0
0/0
0/0
8/22
Brasilien Serie A
0%
0%
0%
43%
0.00
0.00
0.00
-12.52
0/0
0/0
0/0
10/27
Bulgarien - A Grupa
0%
0%
0%
132%
0.00
0.00
0.00
0.96
0/0
0/0
0/0
2/3
Champions League
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-28.08
0/0
0/0
0/0
148/297
Champions League Kvalifikation
0%
0%
0%
72%
0.00
0.00
0.00
-1.16
0/0
0/0
0/0
12/18
Champions League, gruppe G
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Colombia - Copa Mustang
0%
0%
0%
173%
0.00
0.00
0.00
0.73
0/0
0/0
0/0
1/1
Confederations Cup
0%
0%
0%
106%
0.00
0.00
0.00
0.94
0/0
0/0
0/0
10/17
Copa America
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-2.35
0/0
0/0
0/0
1/5
Copa Libertadores
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-3.75
0/0
0/0
0/0
17/34
Copa Libertadores Kvalifikation
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
2/2
Ecuador - Serie A
0%
0%
0%
108%
0.00
0.00
0.00
0.33
0/0
0/0
0/0
2/4
EM
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-17.42
0/0
0/0
0/0
11/37
EM-kvalifikation
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
3.59
0/0
0/0
0/0
13/21
England - Championship
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
England Capital One Cup
0%
0%
0%
152%
0.00
0.00
0.00
0.52
0/0
0/0
0/0
1/1
England Ligacup
0%
0%
0%
195%
0.00
0.00
0.00
0.95
0/0
0/0
0/0
1/1
England Premier League
0%
0%
0%
46%
0.00
0.00
0.00
-4.91
0/0
0/0
0/0
4/11
Europa League
0%
0%
0%
94%
0.00
0.00
0.00
-13.70
0/0
0/0
0/0
233/425
Europa League Kvalifikation
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
-0.90
0/0
0/0
0/0
31/55
Frankrig - Cup
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
3/4
Frankrig - FA Cup
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
0.85
0/0
0/0
0/0
1/1
Frankrig - Le Championnat
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-1.54
0/0
0/0
0/0
6/15
Frankrig - Ligue 1
0%
0%
0%
127%
0.00
0.00
0.00
7.15
0/0
0/0
0/0
15/19
Frankrig - Ligue 2
0%
0%
0%
87%
0.00
0.00
0.00
-0.14
0/0
0/0
0/0
5/9
Frankrig Ligue 1
0%
0%
0%
122%
0.00
0.00
0.00
3.64
0/0
0/0
0/0
9/12
Frankrig Ligue 2
0%
0%
0%
81%
0.00
0.00
0.00
-0.52
0/0
0/0
0/0
7/13
Grækenland - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Grækenland - Super League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Holland - Eredivisie
0%
0%
0%
78%
0.00
0.00
0.00
-1.32
0/0
0/0
0/0
3/6
Holland - Jupiler League
0%
0%
0%
139%
0.00
0.00
0.00
2.36
0/0
0/0
0/0
4/6
Holland - Æresdivisionen
0%
0%
0%
148%
0.00
0.00
0.00
5.70
0/0
0/0
0/0
9/12
Holland Jupiler League
0%
0%
0%
109%
0.00
0.00
0.00
2.41
0/0
0/0
0/0
10/15
Holland Æresdivisionen
0%
0%
0%
106%
0.00
0.00
0.00
0.46
0/0
0/0
0/0
4/8
International - EM
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Intertoto Cup
0%
0%
0%
128%
0.00
0.00
0.00
16.57
0/0
0/0
0/0
32/59
Irland - Eircom League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Italien - Cup
0%
0%
0%
92%
0.00
0.00
0.00
-0.25
0/0
0/0
0/0
1/3
Italien - Serie A
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
12.51
0/0
0/0
0/0
44/76
Italien - Serie B
0%
0%
0%
79%
0.00
0.00
0.00
-7.98
0/0
0/0
0/0
21/43
Italien Serie A
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
1.12
0/0
0/0
0/0
11/19
Italien Serie B
0%
0%
0%
86%
0.00
0.00
0.00
-3.87
0/0
0/0
0/0
26/50
Japan - J. League
0%
0%
0%
151%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
1/1
Japan Cup 3
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Kroatien - 1. Division
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
1.04
0/0
0/0
0/0
4/6
Landskampe
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-3.78
0/0
0/0
0/0
15/31
Litauen - A Lyga
0%
0%
0%
140%
0.00
0.00
0.00
0.40
0/0
0/0
0/0
1/1
Lituaen - A Lyga
0%
0%
0%
259%
0.00
0.00
0.00
3.17
0/0
0/0
0/0
2/2
OL
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.08
0/0
0/0
0/0
4/8
Paraguay - Division Profesional
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Peru - Primera Division
0%
0%
0%
165%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - 2. Division
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
0.72
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - Ekstraklasa
0%
0%
0%
119%
0.00
0.00
0.00
1.14
0/0
0/0
0/0
4/6
Polen - I Liga
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.20
0/0
0/0
0/0
1/2
Polen Ekstraklasa
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Portugal - Cup
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
3/5
Portugal - Liga Cup
0%
0%
0%
83%
0.00
0.00
0.00
-0.23
0/0
0/0
0/0
4/7
Portugal - Primeira Liga
0%
0%
0%
23%
0.00
0.00
0.00
-5.15
0/0
0/0
0/0
2/8
Portugal - SuperLiga
0%
0%
0%
17%
0.00
0.00
0.00
-2.50
0/0
0/0
0/0
1/3
Portugal League Cup
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
1.48
0/0
0/0
0/0
3/4
Portugal Liga ZON Sagres
0%
0%
0%
134%
0.00
0.00
0.00
3.39
0/0
0/0
0/0
7/10
Rumænien - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Rusland - Vischaya
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
5.05
0/0
0/0
0/0
5/7
Rusland Premier League
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
1.97
0/0
0/0
0/0
3/4
Russia promotion/relagation
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Schweiz - Super League
0%
0%
0%
133%
0.00
0.00
0.00
3.66
0/0
0/0
0/0
8/11
Schweiz Super League
0%
0%
0%
56%
0.00
0.00
0.00
-1.75
0/0
0/0
0/0
1/4
Spanien - Cup
0%
0%
0%
157%
0.00
0.00
0.00
6.30
0/0
0/0
0/0
10/11
Spanien - LIGA BBVA
0%
0%
0%
98%
0.00
0.00
0.00
-0.11
0/0
0/0
0/0
3/7
Spanien - Primera (Liga BBVA)
0%
0%
0%
58%
0.00
0.00
0.00
-2.53
0/0
0/0
0/0
2/6
Spanien - Primera Division
0%
0%
0%
76%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
8/22
Spanien - Segunda (Liga Adelante)
0%
0%
0%
150%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/2
Spanien - Segunda Division
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
13/24
Spanien LIGA Adelante
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
8.21
0/0
0/0
0/0
13/17
Spanien LIGA BBVA
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
1.59
0/0
0/0
0/0
13/21
Tjekkiet - Gambrinus League
0%
0%
0%
94%
0.00
0.00
0.00
-0.32
0/0
0/0
0/0
2/5
Træningskamp
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - 1. Lig
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyrkiet - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - Superlig
0%
0%
0%
84%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
10/21
Tyrkiet - TFF 1. divison
0%
0%
0%
182%
0.00
0.00
0.00
2.46
0/0
0/0
0/0
3/3
Tyrkiet Super Lig
0%
0%
0%
113%
0.00
0.00
0.00
0.25
0/0
0/0
0/0
1/2
Tyrkiet Superlig
0%
0%
0%
144%
0.00
0.00
0.00
3.52
0/0
0/0
0/0
6/8
Tyskland - 1. Bundesliga
0%
0%
0%
104%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
8/15
Tyskland - 2. Bundesliga
0%
0%
0%
73%
0.00
0.00
0.00
-2.31
0/0
0/0
0/0
6/12
Tyskland - Cup
0%
0%
0%
190%
0.00
0.00
0.00
0.90
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyskland - DFB Pokal
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyskland 1. Bundesliga
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.03
0/0
0/0
0/0
6/12
Tyskland 2. Bundesliga
0%
0%
0%
154%
0.00
0.00
0.00
3.75
0/0
0/0
0/0
5/7
UEFA Super Cup
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/2
UEFA Supercup
0%
0%
0%
178%
0.00
0.00
0.00
2.34
0/0
0/0
0/0
2/3
Ungarn - Soproni Liga
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
USA - Major League Soccer
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
1.97
0/0
0/0
0/0
5/7
USA Major League Soccer
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-4.00
0/0
0/0
0/0
0/4
Venskabskampe
0%
0%
0%
72%
0.00
0.00
0.00
-6.10
0/0
0/0
0/0
10/25
VM
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-10.69
0/0
0/0
0/0
53/105
VM for klubhold
0%
0%
0%
56%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
3/10
VM Klubhold
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.15
0/0
0/0
0/0
8/14
VM kvalifikation
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
0.37
0/0
0/0
0/0
1/1
VM-kvalifikation
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
1.74
0/0
0/0
0/0
5/7
Østrig - T-Mobile Bundesliga
0%
0%
0%
130%
0.00
0.00
0.00
1.52
0/0
0/0
0/0
4/5
Østrig tipp3-Bundesliga
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
97%
0.00
0.00
0.00
-50.21
0/0
0/0
0/0
1006/1889
 

OL

Flest guld-medaljer
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
 

Skak

Dortmunder Sparkassen
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1

SKADER/KARANTÆNER

Watford
Will Hughes (Mi)
25/02 00:22
Tilbage i træning
Younes Kaboul (Fo)
25/02 00:22
Tilbage i træning
Christian Kabasele
25/02 00:22
Ukendt varighed
Craig Cathcart (Fo)
25/02 00:22
Dag til dag
Gerard Deulofeu (An)
24/02 22:25
Ukendt varighed
Jerome Sinclair (An)
25/02 00:22
Ukendt varighed
Molla Wagué (Fo)
25/02 00:22
Dag til dag
Nathaniel Chalobah (Fo)
25/02 00:22
Ukendt varighed
Tom Cleverley (Mi)
25/02 00:22
Dag til dag
Tommie Hoban (Fo)
25/02 00:22
Ukendt varighed

Stoke
Peter Crouch (An)
24/02 23:58
Ukendt varighed
Ryan Shawcross (Fo)
24/02 23:58
Ukendt varighed
Stephen Ireland (Mi)
24/02 23:58
Ukendt varighed
Leveret af Holdnyt.dk - Danmarks hurtigste nyhedsoverblik

Relateret statistik

  KP
1.Manchester City2772
2.Liverpool2857
3.Manchester United2756
4.Chelsea2753
5.Tottenham2752
6.Arsenal2745
7.Burnley2837
8.Leicester2836
9.Everton2834
10.Watford2833
11.Bournemouth2832
12.Brighton2831
13.West Ham2830
14.Huddersfield2830
15.Newcastle United2829
16.Southampton2827
17.Crystal Palace2727
18.Swansea2827
19.Stoke2826
20.West Bromwich Albi2820
Fuld stilling