Tips & analyser » Ekspertanalyse

Roma - Atletico Madrid

Tip: Begge hold scorer
(0-0)
MATCH CENTER
Roma officiel hjemmeside
Atletico Madrid officiel hjemmeside
Tirsdag den 12. september 2017 kl. 20:45 - Fodbold, Champions League
Af Mark Blucerchiato, 11. sep. 2017, 08:18 (opdateret 11. sep. 2017, 14:16). Vist 1507 gange.
Odds: 1,95
Gevinstchance: 54%
Betvalue: 105,30%
Bookmaker: bwin
Denne side indeholder henvisnings-links.
+1
Du skal være logget ind for at stemme på analyser
Odds: 1,95
Gevinstchance: 54%
Betvalue: 105,30% 
Betvalue - forklaring
Betvalue er et udtryk for hvor stor værdien af et spil er, udtrykt i forhold til oddset og den chancevurdering som eksperten har sat på det foreslåede spil. Jo højere betvalue, des "stærkere" er spilforslaget at dømme ud fra ekspertens vurdering.

Betvalue kan derfor give et indtryk af om der på et spil er tale om overodds eller underodds.

For at beregne en betvalue, tager man den procentuelle chancevurdering for et udfald i en kamp, og ganger med det odds man kan få tilbudt for dette udfald. De odds man får tilbudt er jo netop skabt på baggrund af en procentmæssig chancevurdering fra bookmakeren, som ikke nødvendigvis stemmer overens med ens egen vurdering.

Eksempel: Crystal Palace - Chelsea
Tegn Chance Odds Betvalue Formel
1 10% 9,60 96,0% (9,60 x 10%)
X 20% 4,70 94,0% (4,70 x 20%)
2 70% 1,46 102,2% (1,46 x 70%)

Som det ses er betvalue højest for 2-tallet, hvilket betyder at der er størst værdi i at spille dette, ud fra den chancevurdering eksperten har sat. En chancevurdering på 2-tallet på 70% betyder omsat i ord, at eksperten tror dette spil vil gå hjem 7 ud af 10 gange. Og når man kan få odds 1,46 som betaling, vil man i det lange løb tjene sin indsats tilbage med en faktor 102,2%.

Spillede man i stedet på 1-tallet, som man med 10% tror på vil gå hjem 1 ud af 10 gange, vil man i det lange løb tabe penge, for så vil man efter 10 spil stå tilbage med 96% af ens samlede indsatser, fordi man den ene gang man rammer kun får pengene 9,6 gange igen.

For at vinde penge i det lange løb, er det således væsentligt at tilstræbe en gennemsnitlig betvalue over 100 på de spil man foretager sig.Spilbar ned til odds 1,86

Bookmaker: bwin

» Læs anmeldelse af bwin
bwin bonus på 1000 DKK

bwin tilbyder alle nye danske kunder en velkomstbonus på op til 1.000 DKK.


Vis flere detaljer

Kommentarer (6) Til kommentarer

Gruppe C, 1. runde.

Romerne spiller offensivt og er gavmilde i det defensive. Atletico Madrid er stærke defensivt, og det ligner til tider en mur man skal bryde igennem, men spanierne har også en god offensiv, og det dufter af mål.


DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

 • Romerne er kendt for deres offensive spil især hjemme på Stadio Olimpico, hvor det blev til 50 mål i sidste sæson i Serie A.
 • Defensivt har Roma sagt farvel til Szczesny i målet, og Rudiger i midterforsvaret, det har svækket dem.
 • Italienerne lukkede tre mål ind i den seneste hjemmekamp mod Inter og har lukket mindst eet mål ind i 24 af de seneste 25 CL-kampe.
 • Romerne har lukket ti mål ind i de seneste fem hjemmekampe på Stadio Olimpico, og er kun gået fra banen en gang i 2017 uden at scorer på hjemmebane.
 • Atletico Madrid har lukket mål ind i to af de første tre kampe i La Liga, og mandskabet er bestemt til at tale med når de spiller på udebane.
 • Gæsterne har i franske Griezmann en farlig angriber som kan gøre ondt på romerne specielt i omstillingsspillet.
 • Atletico Madrid har vist stor styrke i Champions League i de seneste sæsoner, og har mere erfaring end hjemmeholdet, det er til gæsternes fordel.
 • Gæsterne er kun gået fra banen to gange på udebane i 2017 uden at have scoret, og scorede senest fem mål mod Las Palmas.

DET SKAL DU HOLDE ØJE:

 • Det er første kamp i gruppespillet det kan betyde en defensiv tilgang til opgøret, da begge mandskaber kan leve med en pointdeling.
 • Atletico Madrid er et af de stærkeste mandskaber i Europa defensivt, og hvor man har holdt større mandskaber nede offensivt og fra mål end Roma.
 • Gæsterne fra Spanien har mere erfaring i Champions League end Roma, og det taler til Atleticos fordel.
 • Fungere tingene ikke for romerne så kan de falde sammen det har man før set når italienerne har været med i Champions League, senest i 2016 0-3 mod Porto i Rom.
 • Roma brændt et hav chancer i den seneste hjemmekamp mod Inter, og ramte træværket to gange.

Argumenter i kursiv: De elementer jeg mener oddsætterne/markedet især overser/fejlvurderer

 

Oddset: Også værdi Unibet 1,94, Bet365 1,95 og NordicBet 1,90.

 

Oddsudvikling: Oddset åbnede i 1,95, og var tidligere i odds 2,00 men er siden faldet, og oddset er en smule faldende de fleste steder, og jeg forventer det måske vil falde yderligere.

 

Værditanker: Over 2,5 mål vil pga(som regel) højere teoretisk tilbagebetaling normalt være et bedre spil end begge hold scorer, men det er første runde i gruppespillet, og man må forvente at begge mandskaber ikke bare kommer stormende fra start.

 

Markedsoverblik: En licensløs toneangivende bookmakere har endnu ikke spil ude på at begge hold scorer.

 

Chancevurdering:

1X2: 35-30-35

Over-Under 2,5 Mål: 40-60

 

ROMA:

Romerne har ikke spillet i over to uger hvis man ser bort fra en venskabskamp mod brasilianske Chapecoense, man måtte nemlig sidde over i weekenden da opgøret i Genova mod Sampdoria blev aflyst pga uvejr, det kan både være en fordel og en ulempe når man skal op mod et stærkt organiseret Atletico Madrid mandskab.

 

Træner Di Francesco har aldrig stået i spidsen for et mandskab i Champions League, Roma har yderligere sagt farvel til tre store profiler i Szczesny, Rudiger og Salah, man har besejret Atalanta lidt heldigt på udebane, og senest blev det til et 1-3 nederlag hjemme mod Inter, men i et opgør som man burde have lukket efter en times spil, hvor man både ramte træværket to gange, og havde flere store chancer, og blev snydt for et straffespark.

 

Roma har ikke samme erfaring i Champions League som gæsterne, og man må forvente at det lidt til tider alt for offensive spil bliver lagt på hylden tirsdag aften, da Atletico Madrid har flere profiler som kan gøre ondt på det noget gavmilde romerske forsvar.

 

Et point vil være godkendt i dette opgør, men når man er i pulje med både Chelsea og Atletico Madrid som på papiret er favoritter til at gå videre, så skal italienerne helst have tre point på Stadio Olimpico, spørgsmålet er om Roma har det som skal til for at åbne op for Atleticos betonmur, men umiddelbart ja med profiler som Dzeko og Nainggolan, og på hjemmebane går man sjældent fra banen uden at have scoret.

 

Trupnyt: Di Francesco vil sandsynligvis ikke lave det store om på mandskabet, det tyder på at Florenzi starter fra første minut, mens man spiller med Dzeko, Defrel og Perotti i angrebet.

 

Romas forventede startopstilling: 4-3-3: Alisson, Florenzi, Manolas, Juan Jesus, Kolarov, De Rossi, Strootman, Nainggolan, Dzeko, Defrel, Perotti.

 

ATLETICO MADRID:

Gæsterne må man forvente er med helt til sidst igen i år i Champions League som i de seneste sæsoner, men Chelsea og Roma bliver bestemt ikke overkommelig modstander og som kan give det spanske mandskab problemer i denne pulje, selvom man på papiret er et stærkt og etableret Champions League mandskab.

 

Atletico Madrid har et beton forsvar, og er ikke kendt for at spille underholdne og offensivt fodbold, og gæsterne er bestemt til at tale med på udebane, de vil sandsynligvis være godt tilfreds med at komme fra den italienske hovedstad med et point, og har i farlige Griezmann et stærkt våben i angrebet som kan gøre ondt på Roma, og specielt i omstillingsspillet da man må forvente at italienerne vil jagte de tre point, og kan blotte sig.

 

De spanske gæster vil sandsynligvis stille sig meget solidt i det defensive, og man må forvente at Roma vil prøve at sætte sig på opgøret, ifølge flere italienske medier ændre træner Simeone på midterforsvaret i forhold til lørdagens udekamp mod Valencia, hvilket betyder at Savic og Felipe Luis starter på bænken i Rom.

 

Griezmann starter i angrebet, og det tyder på at det bliver Torres som starter i front og ikke Gameiro, men kender man Simeone så kan han finde på at ændre på tingene op til kampstart.

 

Trupnyt: Atletico Madrid kommer til den italienske hovested i noget som ligner stærkeste opstilling, og må kun undvære reserven Hernandez.

 

Atletico Madrids forventede startopstilling: 4-4-2: Oblak, Juanfran, Gimenez, Godin, Hernandez, Saul, Gabi, Koke, Carrasco, Griezmann, Torres.

 

Kilder: Gazzetta dello Sport, ilsussidiario.net, asroma.com, atleticomadrid.com, marca.com

Formen / seneste 10 kampe
Roma
10/12 U Chievo 0-0
05/12 H FK Karabakh 1-0
01/12 H Spal 3-1
26/11 U Genoa 1-1
22/11 U Atletico Madrid 0-2
18/11 H Lazio 2-1
05/11 U Fiorentina 4-2
31/10 H Chelsea 3-0
28/10 H Bologna 1-0
25/10 H Crotone 1-0
 
Atletico Madrid
10/12 U Real Betis 1-0
05/12 U Chelsea 1-1
02/12 H Real Sociedad 2-1
29/11 H Elche 3-0
25/11 U Levante 5-0
22/11 H Roma 2-0
18/11 H Real Madrid 0-0
04/11 U Deportivo La Coruna 1-0
31/10 H FK Karabakh 1-1
28/10 H Villarreal 1-1
 Sammenlign statistik for holdene
 Statistik, Champions League

Aktuelle tips - analysevælger

Eksperttip Brugertip
Fredag den 15. december 2017
17:30 Holland-Norge (Asian: Hol +5,5) 1 1,87
Chipurin (+16,68 | 105,13%)
0
Håndbold - VM
Tip: 1
Odds: 1,87
Chance: 58-0-42 | Betvalue: 108,46%
Holland pressede Norge til det yderste ved EM-finalen i Sverige. Norge har vist skræmmende styrke ved dette VM, men har intet incitament for at skulle smadre Holland, der har haft en opadgående formkurve. ...
20:45 Sheffield W.-Wolverhampton 
Thomas Schyth (+13,59 | 107,39%)
0
Fodbold -
Sheffield er normalt stærke på hjemmebane og har en stærk trup. Til genægld møder man ligaens måske kvalitetsmæssigt bedste trup, som ovenikøbet er førerhold i ligaen og i suveræn form. Hvilken tilgang til kampen tager Sheffield, og hvor er...
 
20:45 Sverige-Frankrig Over 47,5 mål 1,60
Chipurin (+16,68 | 105,13%)
0
Håndbold - VM
Tip: Over 47,5
Odds: 1,60
Chance (o/u): 65-35 | Betvalue: 104,00%
Sveriges chance bliver at sætte tryk på kontra- og ankomstfasen, hvilket holdet også gjorde mod Danmark. Frankrigs defensiv er skræmmende, men de er begyndt at satse en smule mere på kontrafasen end tidligere. ...
21:45 LGD Gaming-Fnatic 2 2,37
Kevin Toftegaard (+0,03 | 100,11%)
1
Esport - Dota 2
Tip: 2
Odds: 2,37
Chance: 52-0-48 | Betvalue: 113,76%
Gruppespil, The Summit, International Fnatic har skiftet en spiller ud, men har haft tid til at spille holdet sammen. LGD er gode til at trække kampene ud og komme tilbage, men de spiller med standin og har set svage ud på det seneste....
Lørdag den 16. december 2017
16:00 Stoke-West Ham Over 2,5 mål 2,20
Thomas Schyth (+13,59 | 107,39%)
1
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 2,5
Odds: 2,20
Chance (o/u): 51-49 | Betvalue: 112,20%
Det dårligste og det næstdårligste forsvar i Premier League denne sæson tørner sammen og bør udløse mål i begge ender. Sidste sæson gik begge indbyrdes opgør under linjen, men holdenes direkte spillestil kan give meget spil omkring felterne...
18:00 Real Madrid-Gremio Under 1 & 1,5 mål (1.halvleg) 1,93
Frank Pilantra (+167,30 | 106,46%)
0
Fodbold - VM for klubhold
Tip: Under 1 & 1,5
Odds: 1,93
Chance: 38-35-27 | Betvalue: 103,38%
Finale, Abu Dhabi Grêmio vil sandsynligvis stille med en massiv defensiv for at holde Cristiano Ronaldo og Madrid-stjernerne fra chancer. Rutinerede Real Madrid er klasser over Grêmio, men offensivt har Zidane´s tropper ikke ramt topformen i de...
18:30 Manchester City-Tottenham Over 3,5 mål 2,35
Thomas Schyth (+13,59 | 107,39%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 3,5
Odds: 2,35
Chance (o/u): 44-56 | Betvalue: 103,40%
Begge hold går ind til denne kamp uden deres bedste forsvarsspillere, og det bør kunne udnyttes af de skarpe offensiver. En topkamp som denne bliver ofte taktisk og målfattig, men højtpressende offensiver kan udløse mange opspilsfejl....
Søndag den 17. december 2017
02:25 Kansas City Chiefs-Los Angeles Chargers 1 2,17
Lasse Meineche (-1,95 | 83,75%)
29
Amerikansk fodbold - USA - NFL
Tip: 1
Odds: 2,17
Chance: 50-0-50 | Betvalue: 108,50%
Chargers bør få det svært på udebane i Kansas City hvor tilskuerne traditionelt larmer meget. Chargers kommer med mest momentum, men nok på en billig baggrund, og Chiefs-forsvaret så stærkt ud senest mod Raiders....
17:30 Bournemouth-Liverpool Over 3 mål 1,99
Thomas Schyth (+13,59 | 107,39%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 3
Odds: 1,99
Chance: 41-21-38 | Betvalue: 102,59%
Dagens modstandere har indbyrdes historik for at levere mange mål i deres kampe. Bournemouth har denne sæson ikke været målrige på hjemmebane, men høje forsvarslinjer, risikabelt pasningsspil og et aggressivt pres kan medføre masser målchance...
22:25 Pittsburgh Steelers-New England Patriots (Asian: New -2,5) 2 1,84
Peter Jensen (+13,08 | 105,74%)
7
Amerikansk Fodbold - USA - NFL
Tip: 2
Odds: 1,84
Chance: 43-0-57 | Betvalue: 104,88%
Patriots har overtaget i de indbyrdes møder med Steelers. Værterne spiller for hjemmebanefordel gennem slutspillet og er stærkt kørende offensivt, men Patriots er et velcoachet kvalitetsmandskab, der sjældent spiller flere kampe i træk under ni...
Søndag den 31. december 2017
00:00 Trump Exit date Efter 2017 1,31
guldmorten (+6,89 | 109,44%)
21
Politik - Trump specials
Tip: Efter 2017
Odds: 1,31
Vinderchance: 90% | Betvalue: 117,90%
Bemærk! Spillet er opnået ved at lay'e årstallet 2017 på betfair til odds 4, og oddset er efter 6,5 procent i kommision. Bemærk også, at oddset svinger konstant, og at der har kunne opnås væsentlig b...
18:00 Dronningens nytårstale - Nævnes: Prins Joachim 5,50
Highroller (+18,47 | 142,95%)
4
Underholdning - TV
Tip: Nævnes: Prins Joachim
Odds: 5,50
Vinderchance: 24% | Betvalue: 132,00%
Vor kære dronning bruger stort set altid de kongeliges officielle navne i talen. Den yngste søn har ikke haft bryllupper eller barnefødsler i år, men "Prins Joachim" er nævnt i 7 af de 10 seneste taler...
Onsdag den 14. februar 2018
20:45 Real Madrid-Paris SG Over 3,5 mål mål 2,50
TheBuffetWay (0,00 | 0,00%)
2
Fodbold - Champions League
Tip: Over 3,5 mål
Odds: 2,50
Chance (o/u): 65-35 | Betvalue: 162,50%
Begge hold spiller systematisk Champions League kampe som producerer mange mål, og møder nu hinanden i et spillemæssigt matchup, som taler for mange mål Det taler for spillet:&...
Torsdag den 15. februar 2018
19:00 Marseille-Braga 1/16-finale: Braga går videre 2,70
Jens Bøye (+58,18 | 101,99%)
5
Fodbold - Europa League
Tip: 1/16-finale: Braga går videre
Odds: 2,70
Vinderchance: 40% | Betvalue: 108,00%
1/16-finale (Frankrig 15. februar, Portugal 22. februar) Marseille nedprioriterer EL-dystens returkamp af hensyn til arvefjendeopgør mod PSG 2 dage efter. Den mindre klub Braga skal først overleve den frygtindgydende Velodrom, men gjorde det g...
Torsdag den 14. juni 2018
12:00 Med i Englands trup: Marcus Rashford 1,20
Frank Pilantra (+167,30 | 106,46%)
13
Fodbold - VM
Tip: Marcus Rashford
Odds: 1,20
Vinderchance: 90% | Betvalue: 108,00%
Den unge komet Marcus Rashford er trædt i karakter som angrebsprofil hos Manchester United og har i VM-kvalen etableret sig på det engelske landshold. Skade eller formnedgang kan bremse udviklingen, men lynhurtige Rashford bør være med i VM-trupp...

Ekspertprofil - Facts og data

Mark Blucerchiato

42 år, fra Aalborg
Ekspert siden november 2010
Forum-alias: Mark Blucerchiato

Formen:

Ekspert-statistik

  30d 90d 2017 Total
Tilbagebet. 0% 80% 66% 99%
Balance -5.00 -2.80 -18.50 -4.14
Hitrate 0/5 6/14 19/54 162/335
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips

Hovedområder:
Fodbold - Italien - Serie A
Fodbold - Italien - Serie B

Detaljeret statistik

 

Fodbold

Champions League
0%
0%
0%
54%
0.00
-1.00
-2.00
-1.85
0/0
0/1
0/2
1/4
Europa League
0%
0%
0%
79%
0.00
0.00
-1.00
-1.50
0/0
0/0
0/1
3/7
Italien - Coppa Italia
0%
0%
0%
138%
0.00
0.00
0.00
1.53
0/0
0/0
0/0
3/4
Italien - Op-/nedrykning
0%
0%
0%
87%
0.00
0.00
0.00
-0.27
0/0
0/0
0/0
1/2
Italien - Serie A
0%
0%
0%
99%
0.00
0.00
0.00
-0.48
0/0
0/0
0/0
29/65
Italien - Serie B
0%
0%
0%
121%
0.00
0.00
0.00
5.83
0/0
0/0
0/0
17/28
Italien Coppa Italia
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
-1.00
-2.00
0/0
0/0
0/1
0/2
Italien Lega Pro Gruppe C
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
-1.00
-1.00
0/0
0/0
0/1
0/1
Italien Serie A
0%
81%
76%
99%
-5.00
-2.30
-8.42
-2.13
0/5
5/12
14/35
69/145
Italien Serie B
0%
150%
64%
93%
0.00
0.50
-5.08
-5.29
0/0
1/1
5/14
36/74
Italien Serie C1 A
0%
0%
0%
196%
0.00
0.00
0.00
1.92
0/0
0/0
0/0
2/2
Italien Super Cup
0%
0%
0%
210%
0.00
0.00
0.00
1.10
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
80%
66%
99%
-5.00
-2.80
-18.50
-4.14
0/5
6/14
19/54
162/335

SKADER/KARANTÆNER

Roma
Gregoire Defrel (An)
15/12 00:07
Dag til dag
Luca Pellegrini (Fo)
15/12 00:10
Starten af februar 2018
Rick Karsdorp
15/12 00:10
Slutningen af april 2018

Atletico Madrid
Antoine Griezmann (An)
14/12 22:41
Tvivlsom
Nicolás Gaitán (Mi)
14/12 22:41
Dag til dag
Leveret af Holdnyt.dk - Danmarks hurtigste nyhedsoverblik

Relateret statistik

  KP
1.Manchester United615
2.Basel612
3.CSKA Moskva69
4.Benfica60
  KP
1.Paris Saint Germai615
2.Bayern München615
3.Celtic63
4.Anderlecht63
  KP
1.Barcelona614
2.Juventus611
3.Sporting CP67
4.Olympiakos61
  KP
1.Roma611
2.Chelsea611
3.Atletico Madrid67
4.FK Karabakh62
  KP
1.Besiktas614
2.FC Porto610
3.RasenBallsport Lei67
4.Monaco62
  KP
1.Manchester City615
2.Shakhtar Donetsk612
3.SSC Napoli66
4.Feyenoord63
  KP
1.Tottenham616
2.Real Madrid613
3.Borussia Dortmund62
4.APOEL Nicosia62
  KP
1.Liverpool612
2.Sevilla69
3.Spartak Moskva66
4.Maribor63
Fuld stilling