Tips & analyser » Ekspertanalyse

Qarabag FK - Fiorentina
(Asian: Qar 0 & +0,5)
Tip: 1
(1-2)
MATCH CENTER
Qarabag FK officiel hjemmeside
Fiorentina officiel hjemmeside
Torsdag den 8. december 2016 kl. 17:00 - Fodbold, Europa League
Af Torben N. Sørensen, 8. dec. 2016, 06:44 (opdateret 8. dec. 2016, 11:13). Vist 701 gange.
Odds: 1,83
Chance: 34 - 29 - 37
Betvalue: 103,25%
Bookmaker: Bet365
Denne side indeholder henvisnings-links.
0
Du skal være logget ind for at stemme på analyser
Odds: 1,83
Chance: 34 - 29 - 37
Betvalue: 103,25% 
Betvalue - forklaring
Betvalue er et udtryk for hvor stor værdien af et spil er, udtrykt i forhold til oddset og den chancevurdering som eksperten har sat på det foreslåede spil. Jo højere betvalue, des "stærkere" er spilforslaget at dømme ud fra ekspertens vurdering.

Betvalue kan derfor give et indtryk af om der på et spil er tale om overodds eller underodds.

For at beregne en betvalue, tager man den procentuelle chancevurdering for et udfald i en kamp, og ganger med det odds man kan få tilbudt for dette udfald. De odds man får tilbudt er jo netop skabt på baggrund af en procentmæssig chancevurdering fra bookmakeren, som ikke nødvendigvis stemmer overens med ens egen vurdering.

Eksempel: Crystal Palace - Chelsea
Tegn Chance Odds Betvalue Formel
1 10% 9,60 96,0% (9,60 x 10%)
X 20% 4,70 94,0% (4,70 x 20%)
2 70% 1,46 102,2% (1,46 x 70%)

Som det ses er betvalue højest for 2-tallet, hvilket betyder at der er størst værdi i at spille dette, ud fra den chancevurdering eksperten har sat. En chancevurdering på 2-tallet på 70% betyder omsat i ord, at eksperten tror dette spil vil gå hjem 7 ud af 10 gange. Og når man kan få odds 1,46 som betaling, vil man i det lange løb tjene sin indsats tilbage med en faktor 102,2%.

Spillede man i stedet på 1-tallet, som man med 10% tror på vil gå hjem 1 ud af 10 gange, vil man i det lange løb tabe penge, for så vil man efter 10 spil stå tilbage med 96% af ens samlede indsatser, fordi man den ene gang man rammer kun får pengene 9,6 gange igen.

For at vinde penge i det lange løb, er det således væsentligt at tilstræbe en gennemsnitlig betvalue over 100 på de spil man foretager sig.Spilbar ned til odds 1,77

Bookmaker: Bet365

» Læs anmeldelse af Bet365

Kommentarer (3) Til kommentarer

Gruppe J, 6. runde.

Fiorentina er videre, blot de ikke taber med mere end syv mål...! - så hvordan mon det så står til med italienernes motivation? Selv et 'Fiorentina B' bør være stærkere end Karabakh, men motivationen foran eget publikum skal ikke undervurderes.


DERFOR SKAL DU SPILLE DEN

 • Fiorentina kan tillade sig at tabe med syv mål og stadig være sikker på at gå videre.
 • Italienske hold plejer ikke at top-præstere, når der reelt ikke står noget på spil for dem.
 • Hvis denne skribent får ret (ikke garanteret dog!) bliver det et reserve-spækket Fiorentina-mandskab, der bliver sendt på banen.
 • Karabakh Agdam er videre med sejr, med uafgjort afhænger det af udfaldet af den anden kamp i gruppen, og med nederlag er de ude.
 • Det bliver ikke opbakningen, det kommer til at skorte på til Karabakh Agdam. Der forventes fuldt hus = tæt på 30.000 tilskuere.
 • Aserbajdsjansk klubfodbold har været i fremgang de seneste år, og nationen har to hold med i Europa League-gruppespillet.
 • At Karabakh Agdam står med videre-kvalifikations-afgørelsen i egne hænder, bør ikke komme overraskende. Holdet har længe været undervurderet.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

 • Fiorentina er på alle parametre et stærkere hold end Karabakh Agdam. Tidligere i dette gruppespil vandt Fiorentina hjemme 5-1 over Karabakh.
 • Meget tyder på, at det bliver reserverne, der kommer i spil for Fiorentina, men selv et 'Fiorentina B'-hold bør vurderes som stærkere end Karabakh.
 • Vil Fiorentina stile efter gruppens førsteplads? Jeg tror det umiddelbart ikke, men det kan ikke afvises (ét point vil dog være nok for Fiorentina).
 • Okay, måske man skal passe på med at falde alt for meget på halen over et hold som Karabakh. Det er tænkeligt, jeg overvurderer aserbajdsjanerne.

Argumenter i kursiv: De elementer som jeg mener odds-sætterne/markedet især overser/fejlvurderer.

 

Spil-form: Jeg har valgt at tage Karabakh Agdam på den for mig at se logiske Asian Handicap-linie +0,25. For at det fulde odds skal komme til udbetaling, skal Karabakh Agdam vinde, men der er også gevinst (omend kun til det 'halve' odds = 1,41) i tilfælde af uafgjort. Da Karabakh Agdam skal vinde for at være sikker på at gå videre, men også kan være heldig at uafgjort vil række (det, hvis PAOK Saloniki i den anden kamp i gruppen ikke lykkes med at besejre Slovan Liberec), synes +0,25-linien passende. Ydermere har jeg det argument, at dansk licens-havende Bet365 med odds 1,83 for Karabakh Agdam AH +0,25 ligger et enkelt lille klik over Asian-markedet, hvilket altid er rart udfra et værdi-antagelses-perspektiv.

 

Odds-udvikling: Oddset på Karabakh Agdam +0,25 har været højere, således åbnede Asian-markedet i 2,00, men efter et tidligt dyk har det ligget og svinget lidt frem og tilbage. Det bemærkes i denne forbindelse, at Bet365 i går var nede i 1,70 på Karabakh Agdam +0,25, men altså nu har oppet sig til 1,83. Hvordan udviklingen frem til kamp-start kommer til at se ud? Tjae... jeg tror, vi vil få et lille fald i oddsene på Karabakh-siden at se.

 

Bedste betaling for Karabakh Agdam på Asian Handicap +0,25: Odds 1,83 hos Bet365, 1,82 hos førende Asian-bookie, 1,79 hos Jetbull.

 

Mine procenter for 1X2:

1: 34 %

X: 29 %

2: 37 %

 

Europa League, gruppe J: Nogle står naturligvis bedre til end andre, men faktisk kan alle fire klubber endnu nå at gå videre fra Europa Leagues gruppe J, ligesom ingen af de fire endnu er sikre på videre kvalifikation. Situationen er den, at Fiorentina her før sidste spillerunde topper med 10 point for fem kampe, hvorefter Karabakh Agdam og PAOK Saloniki følger med syv point, og Slovan Liberec er sidst med fire point. Indbyrdes kampe kan meget vel bliver afgørende i denne gruppe.

 

De interessante scenarier opstår, hvis det skulle lykkes Karabakh Agdam at besejre Fiorentina, idet situationen så kan kompliceres af en PAOK Saloniki-sejr i grækernes hjemmekamp mod Slovan Liberec. Det sidstnævnte må anses som et sandsynligt resultat, og det vil i så fald betyde, at både Fiorentina, Karabakh Agdam og PAOK Saloniki slutter på 10 point. I så fald vil Karabakh Agdam være bedst indbyrdes, da de vil have ni point af de fire indbyrdes kampe - tre point mod Fiorentina og seks point mod PAOK Saloniki - mens både Fiorentina og PAOK Saloniki vil have fire point hver. Så kommer målscoren i de tre holds indbyrdes kampe (altså også Fiorentinas og PAOK's kampe mod Karabakh) til at afgøre mellem Fiorentina og PAOK Saloniki. Og her står Fiorentina overlegent. Italienernes målscore i disse indbyrdes kampe er lige nu 8-3. PAOK Salonikis målscore (i en mini-stilling mellem PAOK, Fiorentina og Karabakh) er 3-5, hvilket grækerne er uden mulighed for at ændre på, da deres sidste spillerunde-opgør er mod Slovan Liberec og derfor ikke tæller med i en evt. indbyrdes-afgørelse

 

Og alt dette betyder sammenfattende, at Fiorentina blot skal sørge for ikke at tabe med mere end syv mål i Aserbajdsjan...!

 

 ... og da det jo nok næppe sker, kan vi dermed allerede på nuværende tidspunkt erklære Fiorentina videre fra gruppen.

 

Karabakh Agdams situationen er ganske anderledes. For at være sikker på at gå videre, skal de nemlig vinde denne afsluttende hjemmekamp mod Fiorentina. Det gode for Karabakh er, at de i alle scenarier med samme antal point er bedre end PAOK Saloniki indbyrdes, da de har slået grækerne både hjemme og ude. Det betyder, at sejr mod Fiorentina vil være nok, og det betyder også, at ét point mod Fiorentina vil række, i fald PAOK Saloniki ikke besejrer Slovan Liberec. Skulle Karabakh Agdam tabe til Fiorentina, vil de derimod være stensikkert ude, idet enten PAOK vil gå forbi på point, eller alternativt, hvis PAOK skulle tabe hjemmekampen til Slovan Liberec, det så vil være tjekkerne, der tager billetten frem til forårets sekstendedelsfinaler, da Liberec i så fald vil være bedre end Karabakh og PAOK indbyrdes.

 

Kompliceret? Well, lidt, men egentligt ikke så meget endda. Sammenfattende, så er Fiorentina videre, blot de ikke taber med mere end syv mål. Karabakh er videre, hvis de vinder, og kan være heldig også at være videre med uafgjort (hvilket vil kræve, at Liberec tager point fra PAOK). Ved nederlag er Karabakh ude.

 

Mine tanker & vurdering: Umiddelbart vil mange sikkert mene, at dette bet er helt i skoven - Fiorentina er på alle parametre et klart stærkere hold end Karabakh Agdam, og italienerne havde hjemme i Firenze ingen problemer med at baske det aserbajdsjanske hold af 5-1. Ydermere, kigger man på tabel-stillingen i denne gruppe, så er Fiorentina endnu ikke sikret (matematisk, forstås) videre avancement, så en italiensk sejr, udebane eller ej, turde ligge lige til højrebenet, ikke sandt?

 

Min svar er imidlertid nej. For det første, så er det da korrekt, at Fiorentina ikke er matematisk sikker på at gå videre, men...(!) ... Fiorentina skal altså bare undgå at tabe med mere end syv(!!) mål, så er videre-kvalifikationen en realitet. Og i en sådan situation, ja der er jeg ret sikker på, at vi vil få en omfattende rotation fra Fiorentinas side at se.

 

Kigger vi på Karabakh Agdams situation, så vil de være videre med sejr og tre point, men ét point kan også vise sig at være nok, det hvis det i gruppens anden kamp ikke lykkes PAOK Saloniki at besejre Slovan Liberec, så jeg forvente ingen hung-ho-indstilling fra start fra Karabakh Agdams side. Taber Karabakh, er de uanset resultatet af den anden kamp ude. Alt står således på spil for Karabakh Agdam, men situationen, idet jeg nu tillader mig en foruddiskontering af, at det bliver et væsentligt svækket Fiorentina-mandskab, der bliver sendt på banen, er langtfra umulig for aserbajdsjanerne. Og opbakning kommer det ikke til at skorte på, Tofik Bahramov adina Respublika stadionu i Baku, hvor der med de begrænsende UEFA-restriktioner er plads til små 30.000 tilskuere, bliver med garanti fyldt til sidste plads.

 

Karabakh Agdam har ved flere lejligheder de seneste sæsoner vist sig som en vanskelig modstander at få lagt ned, og selvom Fiorentina er et på papiret langt stærkere mandskab (og det gælder vel egentligt også et 'Fiorentina B'-mandskab, omend forskellen så bliver lidt mindre), så er det med den berømte italienske mentalitet, når det ikke gælder noget, ikke oplagt, hvorfor Karabakh Agdam skulle tabe. Tværtimod finder jeg, at værdien i kampen er på det aserbajdsjanske mandskabs side.

 

Situation - Karabakh Agdam: Aserbajdsjansk fodbold har gjort støt fremskridt de seneste godt en håndfuld år, og denne sæson er det lykkes to aserbajdsjanske klubber at kvalificere sig til Europa League-gruppespillet, udover Karabakh Agdam også Qabala. Oven i købet står Karabakh Adgam før den sidste kamp med den videre kvalifikations-skæbne i egne hænder, så helt ringe er det ikke

 

I Aserbajdsjans Premjer Liqa ser man en kopi af klubbernes internationale præstationer. Karabakh Agdam har lagt sig i spidsen med tre point ned til næstfølgende Qabala. Så følger Inter Baku yderligere fire point efter, og derefter er der et stort spring ned til resten.

 

Form & seneste resultater – Karabakh Agdam: Den seneste måneds resultater ser (i kronologisk rækkefølge) således ud for Karabakh Agdam: 1-0 hjemme over FK Kapaz, 0-3 ude til Slovan Liberec (EL), 2-1 hjemme over Qabala, og i seneste weekend 5-0 hjemme over Sabail (pokal-kamp) fra den næstbedste række.

 

Karabakh Agdam skal ikke i ilden igen før næste midtuges pokal-runde, hvor de hjemme tager imod FK Sumqajit.

 

Situation – Fiorentina: Med kvalifikationen til forårets cup-fase i Europa League 99,9999...(,999 etc.) % sikret kan Fiorentina koncentere sig om Serie A, hvor tingene til gengæld går knapt så smurt. Fiorentina er med 23 point for 14 kampe at finde nede på Serie A's ottende-plads, og selvom Viola har en kamp i hånden i forhold til konkurrenterne, så er det ikke tilfredsstillende. Mange klubber leger 'catch up' i Italien i denne tid, og Fiorentina er én af dem. 

 

Form & seneste resultater – Fiorentina: Formen var egentlig ganske god for Fiorentina, der da også indledte den seneste måneds resultater med en 4-0-udesejr over Empoli, men siden er det ikke gået så nemt. Først blev det til 0-1 hjemme til PAOK Saloniki (EL), og så til 2-4 ude til Inter, inden det i seneste weekend lykkedes at komme tilbage på ret spor med en 2-1-hjemmesejr over Palermo.

 

Det kneb imidlertid med at få de tre point i land mod Serie A's bundprop, idet Fiorentina måtte helt hen i tredje minuts overtid, før det lykkedes for Khouma Babacar at få sat den afgørende scoring ind til resultatet 2-1.

 

Mandag tager Fiorentina i Serie A imod Sassuolo.

 

Trupnyt – Karabakh Agdam: Træner Qurban Qurbanov har, efter hvad jeg har været i stand til at researche mig frem til, ingen spillere ude med skader, men to stamspillere er til gengæld spærret af karantæne, nemlig forsvareren Maksim Medvedev og den spanske midtbanespiller Michel.

 

Trupnyt – Fiorentina: Hvad vælger træner Paulo Sousa at stille med, det er det gode spørgsmål? Indtil videre i denne EL-gruppe har Fiorentina på intet tidspunkt stillet stærkest mulige mandskab. Paulo Sausa har roteret flittigt, men dog aldrig mere, end det stadigt var et konkurrence-dygtigt Fiore-hold, som blev sendt på banen. Nu, hvor den videre kvalifikation er sikret (ingen tror på, at Fiorentina kan tabe med otte mål), så forventer jeg ( - uden at være sikker!) tæt på et 100 procent reserve-mandskab.

 

Ude med karantæne for Fiorentina er den normalt faste forsvarer Nenad Tomovic, mens der ikke meldes om skader af betydning.

 

At gætte på Fiorentinas start-11'er er alt i alt noget af et puslespil, da jeg ikke kan vide, hvad der foregår i træner Paulo Sousas hoved. Det virker oplagt, at reserve-målmand Luca Lezzerini får chancen i buret, ligeledes virker det oplagt, at en mand som centerforsvareren Sebastien De Maio, der kun har én kamp under bæltet dette efterår, får spilletid. En mand som den græske midtbane-højrekant Sebastien Cristoforo kan jeg også godt se komme i spil, ligesom det i angrebet ligner en oplagt mulighed at give give Mauro Zarate spilletid, også da sådanne dispositioner vil give faste folk som Christian Tello og Filippo Bernardeschi tiltrængte hvil. Alt i alt er nedenstående bud på Fiorentinas start-11'er ét stort gæt (og jeg har 'for en sikkerheds skyld' valgt at angive en 'relativ' stærk Fiorentina-opstilling, men meget peger på, at der kan blive tale om endnu flere reserver).

 

Holdene: Mit bud på de sandsynlige start-opstillinger:

 

Karabakh Agdam: Ibrahim Sehic; Arif Dasdamirov, Rasad Sadiqov, Badavij Husejnov, Ansi Agolli, Muarem Muarem, Afran Ismaijlov, Qara Qarajev, Richard, Dani Quintana og Dino Ndlovu.

 

Fiorentina: Luca Lezzerini; Carlos Salcedo, Gonzalo Rodriguez, Sebastien De Maio, Maximiliano Oliveira, Sebastian Cristoforo, Milan Badelj, Carlos Sanchez, Borja Valero, Mauro Zarate og Khouma Babacar.

 

Kilder: Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport, SoccerWay og Fiorentinas hjemmeside.

 

Formen / seneste 10 kampe
Qarabag FK
05/12 U Roma 0-1
01/12 H FK Neftchi 1-0
22/11 H Chelsea 0-4
17/11 H Sumqayit 2-0
05/11 U FC Kapaz 2-0
31/10 U Atletico Madrid 1-1
22/10 U FK Qabala 0-1
18/10 H Atletico Madrid 0-0
13/10 U Inter Baku 2-0
27/09 H Roma 1-2
 
Fiorentina
13/12 H Sampdoria 3-2
10/12 U SSC Napoli 0-0
03/12 H Sassuolo 3-0
26/11 U Lazio 1-1
19/11 U Spal 1-1
05/11 H Roma 2-4
29/10 U Crotone 1-2
25/10 H Torino 3-0
22/10 U Benevento 3-0
15/10 H Udinese 2-1
 Sammenlign statistik for holdene
 Statistik, Europa League

Aktuelle tips - analysevælger

Eksperttip Brugertip
Torsdag den 14. december 2017
18:00 LGD Gaming-Optic 2 2,00
Kevin Toftegaard (-0,97 | 96,27%)
7
Esport - Dota 2
Tip: 2
Odds: 2,00
Chance: 46-0-54 | Betvalue: 108,00%
Gruppespil, The Summit, International Både LGD og Optic spiller med standin, men Optic har haft bedre tid til at sammenspille holdet. LGD er normalt gode til, at trække kampene ud og vende dem, men de har ikke spillet godt på det seneste, og la...
19:00 Rhein-Neckar-Löwen-Füchse Berlin (Asian: Fü +3,5) 2 1,85
Chipurin (+16,96 | 105,25%)
0
Håndbold - Tyskland Bundesliga
Tip: 2
Odds: 1,85
Chance: 43-0-57 | Betvalue: 105,45%
Füchse Berlin har været sæsonens positive overraskelse og topper noget overraskende Bundesligaen efter 16 runder. RNL er ekstremt stærke hjemme og Berlin må undvære Nenadic, men bør have bredden til at kunne presse RNL gennem 60 minutter. ...
19:00 THW Kiel-GWD Minden Over 29,5 mål af Kiel 1,72
Chipurin (+16,96 | 105,25%)
0
Håndbold - Tyskland Bundesliga
Tip: Over 29,5
Odds: 1,72
Chance (o/u): 60-40 | Betvalue: 103,20%
THW Kiel har endelig fået vækket holdets kontrafase til live igen. Minden drillede i sidste sæson Kiel i Sparekassen og hjemmeholdet er ramt af lidt skader, men med Duvnjaks tilbagekomst bør Kiel kunne sætte gang i målfesten. ...
Fredag den 15. december 2017
20:45 Sheffield W.-Wolverhampton 
Thomas Schyth (+13,59 | 107,39%)
0
Fodbold -
Sheffield er normalt stærke på hjemmebane og har en stærk trup. Til genægld møder man ligaens måske kvalitetsmæssigt bedste trup, som ovenikøbet er førerhold i ligaen og i suveræn form. Hvilken tilgang til kampen tager Sheffield, og hvor er...
 
Lørdag den 16. december 2017
16:00 Stoke-West Ham Over 2,5 mål 2,20
Thomas Schyth (+13,59 | 107,39%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 2,5
Odds: 2,20
Chance (o/u): 51-49 | Betvalue: 112,20%
Det dårligste og det næstdårligste forsvar i Premier League denne sæson tørner sammen og bør udløse mål i begge ender. Sidste sæson gik begge indbyrdes opgør under linjen, men holdenes direkte spillestil kan give meget spil omkring felterne...
18:30 Manchester City-Tottenham Over 3,5 mål 2,35
Thomas Schyth (+13,59 | 107,39%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 3,5
Odds: 2,35
Chance (o/u): 44-56 | Betvalue: 103,40%
Begge hold går ind til denne kamp uden deres bedste forsvarsspillere, og det bør kunne udnyttes af de skarpe offensiver. En topkamp som denne bliver ofte taktisk og målfattig, men højtpressende offensiver kan udløse mange opspilsfejl....
Søndag den 17. december 2017
02:25 Kansas City Chiefs-Los Angeles Chargers 1 2,17
Lasse Meineche (-1,95 | 83,75%)
23
Amerikansk fodbold - USA - NFL
Tip: 1
Odds: 2,17
Chance: 50-0-50 | Betvalue: 108,50%
Chargers bør få det svært på udebane i Kansas City hvor tilskuerne traditionelt larmer meget. Chargers kommer med mest momentum, men nok på en billig baggrund, og Chiefs-forsvaret så stærkt ud senest mod Raiders....
22:25 Pittsburgh Steelers-New England Patriots (Asian: New -2,5) 2 1,84
Peter Jensen (+13,08 | 105,74%)
5
Amerikansk Fodbold - USA - NFL
Tip: 2
Odds: 1,84
Chance: 43-0-57 | Betvalue: 104,88%
Patriots har overtaget i de indbyrdes møder med Steelers. Værterne spiller for hjemmebanefordel gennem slutspillet og er stærkt kørende offensivt, men Patriots er et velcoachet kvalitetsmandskab, der sjældent spiller flere kampe i træk under ni...
Søndag den 31. december 2017
00:00 Trump Exit date Efter 2017 1,31
guldmorten (+6,89 | 109,44%)
21
Politik - Trump specials
Tip: Efter 2017
Odds: 1,31
Vinderchance: 90% | Betvalue: 117,90%
Bemærk! Spillet er opnået ved at lay'e årstallet 2017 på betfair til odds 4, og oddset er efter 6,5 procent i kommision. Bemærk også, at oddset svinger konstant, og at der har kunne opnås væsentlig b...
18:00 Dronningens nytårstale - Nævnes: Prins Joachim 5,50
Highroller (+18,47 | 142,95%)
3
Underholdning - TV
Tip: Nævnes: Prins Joachim
Odds: 5,50
Vinderchance: 24% | Betvalue: 132,00%
Vor kære dronning bruger stort set altid de kongeliges officielle navne i talen. Den yngste søn har ikke haft bryllupper eller barnefødsler i år, men "Prins Joachim" er nævnt i 7 af de 10 seneste taler...
Onsdag den 14. februar 2018
20:45 Real Madrid-Paris SG Over 3,5 mål mål 2,50
TheBuffetWay (0,00 | 0,00%)
2
Fodbold - Champions League
Tip: Over 3,5 mål
Odds: 2,50
Chance (o/u): 65-35 | Betvalue: 162,50%
Begge hold spiller systematisk Champions League kampe som producerer mange mål, og møder nu hinanden i et spillemæssigt matchup, som taler for mange mål Det taler for spillet:&...
Torsdag den 15. februar 2018
19:00 Marseille-Braga 1/16-finale: Braga går videre 2,70
Jens Bøye (+58,18 | 101,99%)
4
Fodbold - Europa League
Tip: 1/16-finale: Braga går videre
Odds: 2,70
Vinderchance: 40% | Betvalue: 108,00%
1/16-finale (Frankrig 15. februar, Portugal 22. februar) Marseille nedprioriterer EL-dystens returkamp af hensyn til arvefjendeopgør mod PSG 2 dage efter. Den mindre klub Braga skal først overleve den frygtindgydende Velodrom, men gjorde det g...
Torsdag den 14. juni 2018
12:00 Med i Englands trup: Marcus Rashford 1,20
Frank Pilantra (+167,30 | 106,46%)
13
Fodbold - VM
Tip: Marcus Rashford
Odds: 1,20
Vinderchance: 90% | Betvalue: 108,00%
Den unge komet Marcus Rashford er trædt i karakter som angrebsprofil hos Manchester United og har i VM-kvalen etableret sig på det engelske landshold. Skade eller formnedgang kan bremse udviklingen, men lynhurtige Rashford bør være med i VM-trupp...

Ekspertprofil - Facts og data

Torben N. Sørensen

44 år, fra Singapore
Ekspert siden juli 2007
Forum-alias: torbenns

Formen:

Ekspert-statistik

  30d 90d 2017 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 97%
Balance 0.00 0.00 0.00 -48.40
Hitrate 0/0 0/0 0/0 1008/1891
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips

Hovedområder:
Fodbold - Champions League
Fodbold - Europa League
Fodbold - Landskampe

Detaljeret statistik

 

Fodbold

Argentina - Primera Division
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-0.85
0/0
0/0
0/0
3/7
Australien - Hyundai A-League
0%
0%
0%
61%
0.00
0.00
0.00
-1.17
0/0
0/0
0/0
1/3
Australien Hyundai A-League
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.52
0/0
0/0
0/0
3/5
Belgien - Jupiler League
0%
0%
0%
131%
0.00
0.00
0.00
1.24
0/0
0/0
0/0
3/4
Brasilien - Serie A
0%
0%
0%
64%
0.00
0.00
0.00
-7.86
0/0
0/0
0/0
8/22
Brasilien Serie A
0%
0%
0%
43%
0.00
0.00
0.00
-12.52
0/0
0/0
0/0
10/27
Bulgarien - A Grupa
0%
0%
0%
132%
0.00
0.00
0.00
0.96
0/0
0/0
0/0
2/3
Champions League
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-28.08
0/0
0/0
0/0
148/297
Champions League Kvalifikation
0%
0%
0%
72%
0.00
0.00
0.00
-1.16
0/0
0/0
0/0
12/18
Champions League, gruppe G
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Colombia - Copa Mustang
0%
0%
0%
173%
0.00
0.00
0.00
0.73
0/0
0/0
0/0
1/1
Confederations Cup
0%
0%
0%
106%
0.00
0.00
0.00
0.94
0/0
0/0
0/0
10/17
Copa America
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-2.35
0/0
0/0
0/0
1/5
Copa Libertadores
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-3.75
0/0
0/0
0/0
17/34
Copa Libertadores Kvalifikation
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
2/2
Ecuador - Serie A
0%
0%
0%
108%
0.00
0.00
0.00
0.33
0/0
0/0
0/0
2/4
EM
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-17.42
0/0
0/0
0/0
11/37
EM-kvalifikation
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
3.59
0/0
0/0
0/0
13/21
England - Championship
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
England Capital One Cup
0%
0%
0%
152%
0.00
0.00
0.00
0.52
0/0
0/0
0/0
1/1
England Ligacup
0%
0%
0%
195%
0.00
0.00
0.00
0.95
0/0
0/0
0/0
1/1
England Premier League
0%
0%
0%
46%
0.00
0.00
0.00
-4.91
0/0
0/0
0/0
4/11
Europa League
0%
0%
0%
94%
0.00
0.00
0.00
-13.70
0/0
0/0
0/0
233/425
Europa League Kvalifikation
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
-0.90
0/0
0/0
0/0
31/55
Frankrig - Cup
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
3/4
Frankrig - FA Cup
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
0.85
0/0
0/0
0/0
1/1
Frankrig - Le Championnat
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-1.54
0/0
0/0
0/0
6/15
Frankrig - Ligue 1
0%
0%
0%
127%
0.00
0.00
0.00
7.15
0/0
0/0
0/0
15/19
Frankrig - Ligue 2
0%
0%
0%
87%
0.00
0.00
0.00
-0.14
0/0
0/0
0/0
5/9
Frankrig Ligue 1
0%
0%
0%
122%
0.00
0.00
0.00
3.64
0/0
0/0
0/0
9/12
Frankrig Ligue 2
0%
0%
0%
81%
0.00
0.00
0.00
-0.52
0/0
0/0
0/0
7/13
Grækenland - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Grækenland - Super League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Holland - Eredivisie
0%
0%
0%
78%
0.00
0.00
0.00
-1.32
0/0
0/0
0/0
3/6
Holland - Jupiler League
0%
0%
0%
139%
0.00
0.00
0.00
2.36
0/0
0/0
0/0
4/6
Holland - Æresdivisionen
0%
0%
0%
148%
0.00
0.00
0.00
5.70
0/0
0/0
0/0
9/12
Holland Jupiler League
0%
0%
0%
109%
0.00
0.00
0.00
2.41
0/0
0/0
0/0
10/15
Holland Æresdivisionen
0%
0%
0%
106%
0.00
0.00
0.00
0.46
0/0
0/0
0/0
4/8
International - EM
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Intertoto Cup
0%
0%
0%
128%
0.00
0.00
0.00
16.57
0/0
0/0
0/0
32/59
Irland - Eircom League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Italien - Cup
0%
0%
0%
92%
0.00
0.00
0.00
-0.25
0/0
0/0
0/0
1/3
Italien - Serie A
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
12.51
0/0
0/0
0/0
44/76
Italien - Serie B
0%
0%
0%
79%
0.00
0.00
0.00
-7.98
0/0
0/0
0/0
21/43
Italien Serie A
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
1.12
0/0
0/0
0/0
11/19
Italien Serie B
0%
0%
0%
86%
0.00
0.00
0.00
-3.87
0/0
0/0
0/0
26/50
Japan - J. League
0%
0%
0%
151%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
1/1
Japan Cup 3
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Kroatien - 1. Division
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
1.04
0/0
0/0
0/0
4/6
Landskampe
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-3.78
0/0
0/0
0/0
15/31
Litauen - A Lyga
0%
0%
0%
140%
0.00
0.00
0.00
0.40
0/0
0/0
0/0
1/1
Lituaen - A Lyga
0%
0%
0%
259%
0.00
0.00
0.00
3.17
0/0
0/0
0/0
2/2
OL
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.08
0/0
0/0
0/0
4/8
Paraguay - Division Profesional
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Peru - Primera Division
0%
0%
0%
165%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - 2. Division
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
0.72
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - Ekstraklasa
0%
0%
0%
119%
0.00
0.00
0.00
1.14
0/0
0/0
0/0
4/6
Polen - I Liga
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.20
0/0
0/0
0/0
1/2
Polen Ekstraklasa
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Portugal - Cup
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
3/5
Portugal - Liga Cup
0%
0%
0%
83%
0.00
0.00
0.00
-0.23
0/0
0/0
0/0
4/7
Portugal - Primeira Liga
0%
0%
0%
23%
0.00
0.00
0.00
-5.15
0/0
0/0
0/0
2/8
Portugal - SuperLiga
0%
0%
0%
17%
0.00
0.00
0.00
-2.50
0/0
0/0
0/0
1/3
Portugal League Cup
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
1.48
0/0
0/0
0/0
3/4
Portugal Liga ZON Sagres
0%
0%
0%
134%
0.00
0.00
0.00
3.39
0/0
0/0
0/0
7/10
Rumænien - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Rusland - Vischaya
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
5.05
0/0
0/0
0/0
5/7
Rusland Premier League
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
1.97
0/0
0/0
0/0
3/4
Russia promotion/relagation
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Schweiz - Super League
0%
0%
0%
133%
0.00
0.00
0.00
3.66
0/0
0/0
0/0
8/11
Schweiz Super League
0%
0%
0%
56%
0.00
0.00
0.00
-1.75
0/0
0/0
0/0
1/4
Spanien - Cup
0%
0%
0%
157%
0.00
0.00
0.00
6.30
0/0
0/0
0/0
10/11
Spanien - LIGA BBVA
0%
0%
0%
98%
0.00
0.00
0.00
-0.11
0/0
0/0
0/0
3/7
Spanien - Primera (Liga BBVA)
0%
0%
0%
58%
0.00
0.00
0.00
-2.53
0/0
0/0
0/0
2/6
Spanien - Primera Division
0%
0%
0%
76%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
8/22
Spanien - Segunda (Liga Adelante)
0%
0%
0%
150%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/2
Spanien - Segunda Division
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
13/24
Spanien LIGA Adelante
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
8.21
0/0
0/0
0/0
13/17
Spanien LIGA BBVA
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
1.59
0/0
0/0
0/0
13/21
Tjekkiet - Gambrinus League
0%
0%
0%
94%
0.00
0.00
0.00
-0.32
0/0
0/0
0/0
2/5
Træningskamp
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - 1. Lig
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyrkiet - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - Superlig
0%
0%
0%
84%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
10/21
Tyrkiet - TFF 1. divison
0%
0%
0%
182%
0.00
0.00
0.00
2.46
0/0
0/0
0/0
3/3
Tyrkiet Super Lig
0%
0%
0%
113%
0.00
0.00
0.00
0.25
0/0
0/0
0/0
1/2
Tyrkiet Superlig
0%
0%
0%
144%
0.00
0.00
0.00
3.52
0/0
0/0
0/0
6/8
Tyskland - 1. Bundesliga
0%
0%
0%
104%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
8/15
Tyskland - 2. Bundesliga
0%
0%
0%
73%
0.00
0.00
0.00
-2.31
0/0
0/0
0/0
6/12
Tyskland - Cup
0%
0%
0%
190%
0.00
0.00
0.00
0.90
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyskland - DFB Pokal
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyskland 1. Bundesliga
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.03
0/0
0/0
0/0
6/12
Tyskland 2. Bundesliga
0%
0%
0%
154%
0.00
0.00
0.00
3.75
0/0
0/0
0/0
5/7
UEFA Super Cup
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/2
UEFA Supercup
0%
0%
0%
178%
0.00
0.00
0.00
2.34
0/0
0/0
0/0
2/3
Ungarn - Soproni Liga
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
USA - Major League Soccer
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
1.97
0/0
0/0
0/0
5/7
USA Major League Soccer
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-4.00
0/0
0/0
0/0
0/4
Venskabskampe
0%
0%
0%
72%
0.00
0.00
0.00
-6.10
0/0
0/0
0/0
10/25
VM
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-10.69
0/0
0/0
0/0
53/105
VM for klubhold
0%
0%
0%
56%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
3/10
VM Klubhold
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.15
0/0
0/0
0/0
8/14
VM kvalifikation
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
0.37
0/0
0/0
0/0
1/1
VM-kvalifikation
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
1.74
0/0
0/0
0/0
5/7
Østrig - T-Mobile Bundesliga
0%
0%
0%
130%
0.00
0.00
0.00
1.52
0/0
0/0
0/0
4/5
Østrig tipp3-Bundesliga
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
97%
0.00
0.00
0.00
-50.21
0/0
0/0
0/0
1006/1889
 

OL

Flest guld-medaljer
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
 

Skak

Dortmunder Sparkassen
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1

SKADER/KARANTÆNER

Qarabag FK
Badavi Hüseynov (Fo)
08/12 11:52
Dag til dag
Tarik Elyounoussi
08/12 11:52
Ukendt varighed

Fiorentina
Petko Hristov (Fo)
13/12 08:52
Få uger
Leveret af Holdnyt.dk - Danmarks hurtigste nyhedsoverblik

Relateret statistik

  KP
1.Villarreal611
2.FC Astana610
3.Sl. Prag68
4.Maccabi Tel Aviv64
  KP
1.Dynamo Kiev613
2.Partizan Beograd68
3.Young Boys66
4.Skenderbeu65
  KP
1.Braga610
2.PFC Ludogorets Raz69
3.Istanbul Buyuksehi68
4.Hoffenheim65
  KP
1.AC Milan611
2.AEK Athen68
3.Rijeka67
4.Austria Wien65
  KP
1.Atalanta614
2.Lyon611
3.Everton64
4.Apollon Limassol63
  KP
1.Lok. Moskva611
2.FC København69
3.FC Sheriff69
4.Zlin62
  KP
1.Arsenal613
2.Røde Stjerne69
3.FC Köln66
4.BATE Borisov65
  KP
1.Salzburg612
2.Marseille68
3.Konyaspor66
4.Vitoria de Guimara65
  KP
1.Viktoria Plzen612
2.Steaua Bukarest610
3.Lugano69
4.Hapoel Beer Sheva64
  KP
1.Zenit Petersborg616
2.Real Sociedad612
3.Rosenborg65
4.FK Vardar Skopje61
  KP
1.Lazio613
2.Nice69
3.Zulte-Waregem67
4.Vitesse65
  KP
1.Athletic Bilbao611
2.Östersunds FK611
3.Zorya66
4.Hertha Berlin65
Fuld stilling