Tips & analyser » Ekspertanalyse

Liverpool - Burnley

Tip: Under 1 & 1,5 mål i 1. halvleg
(1-1)
MATCH CENTER
Liverpool officiel hjemmeside
Burnley officiel hjemmeside
Lørdag den 16. september 2017 kl. 16:00 - Fodbold, England Premier League
Anfield - Dommer: Roger East
Af Thomas Schyth, 13. sep. 2017, 16:25 (opdateret 13. sep. 2017, 16:44). Vist 701 gange.
Odds: 1,88
Chance (Over/præcis/Under):
37 - 34 - 29
Betvalue: 103,25%
Bookmaker: Bet365
Denne side indeholder henvisnings-links.
+1
Du skal være logget ind for at stemme på analyser
Odds: 1,88
Chance (Over/præcis/Under):
37 - 34 - 29
Betvalue: 103,25% 
Betvalue - forklaring
Betvalue er et udtryk for hvor stor værdien af et spil er, udtrykt i forhold til oddset og den chancevurdering som eksperten har sat på det foreslåede spil. Jo højere betvalue, des "stærkere" er spilforslaget at dømme ud fra ekspertens vurdering.

Betvalue kan derfor give et indtryk af om der på et spil er tale om overodds eller underodds.

For at beregne en betvalue, tager man den procentuelle chancevurdering for et udfald i en kamp, og ganger med det odds man kan få tilbudt for dette udfald. De odds man får tilbudt er jo netop skabt på baggrund af en procentmæssig chancevurdering fra bookmakeren, som ikke nødvendigvis stemmer overens med ens egen vurdering.

Eksempel: Crystal Palace - Chelsea
Tegn Chance Odds Betvalue Formel
1 10% 9,60 96,0% (9,60 x 10%)
X 20% 4,70 94,0% (4,70 x 20%)
2 70% 1,46 102,2% (1,46 x 70%)

Som det ses er betvalue højest for 2-tallet, hvilket betyder at der er størst værdi i at spille dette, ud fra den chancevurdering eksperten har sat. En chancevurdering på 2-tallet på 70% betyder omsat i ord, at eksperten tror dette spil vil gå hjem 7 ud af 10 gange. Og når man kan få odds 1,46 som betaling, vil man i det lange løb tjene sin indsats tilbage med en faktor 102,2%.

Spillede man i stedet på 1-tallet, som man med 10% tror på vil gå hjem 1 ud af 10 gange, vil man i det lange løb tabe penge, for så vil man efter 10 spil stå tilbage med 96% af ens samlede indsatser, fordi man den ene gang man rammer kun får pengene 9,6 gange igen.

For at vinde penge i det lange løb, er det således væsentligt at tilstræbe en gennemsnitlig betvalue over 100 på de spil man foretager sig.Spilbar ned til odds 1,81

Bookmaker: Bet365

» Læs anmeldelse af Bet365
Bet365 bonus på 1000 DKK

Tilbyder nye kunder en bonus svarende til første indskud på kontoen, op til 1.000 kr.


Vis flere detaljer

Kommentarer (12) Til kommentarer

Liverpool kan få svært ved at udnytte deres høje presspil mod direkte spillende Burnley. Indbyrdes blev der scoret mange mål i 1. halvleg sidste sæson, men nu må Liverpool undvære Mané, og oddset kan være påvirket af den normale Reds-offensiv.

Det taler for spillet: 

 • Liverpool kreerer primært chancer via deres høje presspil, men Burnleys defensive og direkte spillestil kan gøre dette pres mindre effektfuldt (*1)
 • Liverpool har en hurtig offensiv, men når de møder hold der står dybt og kompakt mangler de ofte kreative typer der kan åbne forsvaret (*2).
 • Markedet kan være påvirket af Liverpools målrige kampe. Det har dog primært været mod offensive hold, mens det ikke er tilfældet mod defensive (*3).
 • Sidste sæsons lignende opgør lukkede hos toneangivende bookmaker i 1,83 for spillet. Det bør ikke være højere nu med fravær (*4).
 • Liverpools offensive spillere har stor fart, men den kommer ikke helt til sin ret mod dybtstående Burnley der ikke efterlader rum at løbe i.
 • Liverpool må undvære denne – og sidste – sæsons topscorer Mané der har karantæne.
 • Liverpool spiller Champions League onsdag aften. Det betyder mindre restitution, måske trætte spillere og kan give nye fravær.
 • Burnley har haft en god sæsonstart, med masser points og få mål lukket ind. De kommer til kampen med tro på tingene.

Det skal du være opmærksom på: 

 • Burnley fik skadet deres dygtige og vigtige keeper Heaton i seneste opgør og han forventes ude flere måneder.
 • Sidste sæson endte de to indbyrdes opgør med sammenlagt 5 mål, hvoraf 4 blev scoret i første halvleg.
 • Coutinho er måske tilbage, og er han i form er han en enormt vigtig, kreativ styrke på holdet.
 • Liverpool har generelt spillet mange over-kampe denne sæson.
 • Hvis et af holdene får scoret hurtigt, kan det åbne for masser chancer da modstanderne så vil tvinges frem på banen.
 • Burnley var meget svage på udebane sidste sæson, hvor man blot hentede 7 points.

Argumenter i kursiv er de elementer jeg mener markedet overser/fejlvurderer.

 

Noter

*1: Liverpool leverer et højt pres, som er særligt effektivt overfor hold der gerne vil spille bolden ud fra bagkæden. Her kan man nemlig forcere fejl i farlige områder af banen, og fange modstanderne ude af balance. Burnley står dog meget dybt og kompakt, og starter ofte deres angreb gennem meget direkte eller decideret lange afleveringer til frontangriberne. Det betyder at man spille hurtigt hen over Liverpools pres, som derved ikke får samme effekt med at fange Burnley ude af balance.

 

*2: Liverpools offensiv er bygget op omkring nogle meget hurtige folk i front, der skal sætte fart og direkte spil når man vinder bolden højt på banen. Hvis man er meget i boldbesiddelse mod en kompakt modstander, har man dog ofte for få kreative playmaker-typer på banen til at kunne åbne modstanderne. Midtbanespillernes force i genpres, og angribernes fart i omstillinger kommer dermed ikke helt til sin ret.

 

*3: 3 af 4 ligaopgør denne sæson har Liverpools kampe budt på 4 mål eller mere, og man har spillet to målrige Champions League-kampe der kan have influeret markedet. Det har dog i alle tilfældene været mod gode offensive hold, der gerne har villet spille bolden og dermed gøre Liverpools presspil mere effektivt. Mod defensive Crystal Palace vandt man blot 1-0 på et sent mål af Mané.

 

*4: I opgøret der blev spillet i marts havde Liverpool både Lallana, Coutinho og Mané med som kreative spillere. Til dette opgør er Mane og Lallana definitivt ude, mens Coutinho endnu er uvist.

 

Oddset:

 

Oddset indebærer: Gevinst ved 0 scoringer i første halvleg, og halv gevinst ved 1 scoring i 1. halvleg. Hvis der scores 2 mål eller mere i første halvleg er indsatsen tabt.

 

Også værdi: 1,86 hos 888sport og Unibet, samt 1,84 hos Jetbull.

  

Oddsudvikling: Jetbull åbnede i 1,88 men er siden faldet en smule.

 

Markedsoverblik: En toneangivende licensløs bookmaker er åbnet i 2,02, har siden været nede omkring 1,88 men er nu steget igen til 1,925.

 

Alternativt CV (O/U 2,5 mål): 60-40 (Lige præcis nok til smal værdi licensløst til odds 2,54, mens licensmarkedets højeste er Jetbull med 2,50 der giver en BV på præcist 100 %.

 

Liverpool

Liverpool er pt. placeret på en 8. plads i ligaen, hvor man dog blot er 3 points efter ligaens førerklubber fra rivalbyen Manchester. Det er dog stadig tidligt i sæsonen, og således er man også blot 4 points fra nedrykningsstregen.

 

Liverpool har den seneste tid hoppet fra det ene yderpunkt til det andet i forhold til selvtillid. Først slog man topkandidaterne Arsenal med hele 4-0 efter en forrygende præstation, inden man ugen efter (i seneste kamp) faldt helt sammen mod City og tabte hele 5-0, blandt andet efter et rødt kort til Mané.

 

I den kommende periode har Liverpool mange kampe på kort tid, grundet Champions League og ligacup. Det kan betyde man er nødt til at rotere på holdet, og spørgsmålet er om man gør dette mod Burnley, eller om man venter til ligacupkampen mod Leicester.

 

Trupnyt:

Offensivstjernen Mané er ude med karantæne efter han uheldigt tacklede Manchester Citys målmand i hovedhøjde sidste kamp. Sidste sæson måtte Liverpool undvære Senegaleseren i flere kampe, og her var man tydeligt tandløse, og rendte ind i en masse skuffende resultater.

 

Liverpool har desuden stadig tvivl om den anden store offensive stjerne Coutinho. Det er ingen hemmelighed at brasilianeren ønskede at skifte til mægtige Barcelona i transfervinduet, der dog måtte se deres enorme bud være utilstrækkeligt til at overtale Liverpool. Coutinho var stærkt utilfreds med dette, og har således endnu ikke spillet kamp for klubben denne sæson.

 

Han skulle være fit nu efter at have overkommet en rygskade, men der er endnu spørgsmålstegn ved om han er mentalt klar til at spille kampe for Liverpool. Skulle han komme i aktion, er det desuden ikke sikkert han vil kunne undgå tilråb eller pift fra fansene, der ikke virker til at være tilfredse med hans forsøg på at tvinge et skifte væk fra klubben.

 

Liverpools faste højreback Clyne er også fraværende til dette opgør, men han er blevet erstattet fornuftigt af unge Alexander-Arnold om end han havde problemer i seneste opgør mod City. Det havde de fleste spillere på holdet dog, og det er da heller ikke unormalt mod Citys mange offensive stjerner.

 

I forhold til starten af sæsonen kan Liverpool glæde sig over at have nyindkøbte Oxlade-Chamberlain fra Arsenal til rådighed, og det er ikke utænkeligt at han får en rolle i startopstillingen, alt afhængig af hvilket spillere der figurerer i Champions League onsdag.

 

Forventet Startopstilling:

Mignolet – Gomez, Matip, Lovren, Moreno – Can/Coutinho, Henderson, Wijnaldum – Salah, Firmino, Oxlade-Chamberlain

 

Burnley

Burnley indtager i øjeblikket en fornem 7. plads i ligaen efter en god sæsonstart. Det betyder at man pt. har ligeså mange points som dagens modstander fra Liverpool, men resultaterne er hentet på en markant anderledes måde end Liverpool. Burnley satser på en meget kompakt spillestil, hvor forsvarskæden konstant står meget dybt. Samtidig holder midtbanen sig som samlet kæde meget tæt på forsvarslinjen, således at der ikke er meget mellemrum at spille i for modstanderne. Det kræver derfor en enormt kreativ og dygtig modstander at kunne åbne forsvaret, eller gode skytter fra distancen der kan tvinger Burnley-forsvaret en smule frem.

 

Burnleys største styrke er at hele holdet kæmper indædt som en enhed gennem hele kampen, og alle hjælper til med de defensive pligter. Når man endelig har bolden gælder det om at få den hurtigt frem til frontangriberne, der ofte støtter godt op om hinanden. Sidste sæson havde Burnley store problemer på udebane hvor man blot fik hentet 7 points, men denne sæson giver forhåbninger om forbedring på den front, da man har fået 4 points på udebane mod mesterskabsaspiranterne fra Chelsea og Tottenham.

 

Trupnyt:

Burnley må til kampen her undvære deres faste målmand Tom Heaton der i seneste opgør udgik med en skade i skulderen. Det er et stort tab da han har fungeret som sikker sidste skanse for dem i flere sæsoner. Afløseren Nick Pope er uprøvet på dette niveau, men blev skiftet ind i stedet for Heaton i seneste kamp, i 36. minut, og formåede at holde buret rent. Han har udtalt (til Skysports) at han fik stor hjælp af forsvaret der konstant kommunikerede med hinanden og ham, så han ikke var i tvivl om noget. Normalt er det en målmands opgave at hjælpe til at organisere forsvaret gennem kommunikation, så hvis det igen er forsvaret der skal klare denne opgave for målmanden kan det være en ulempe for dem, uanset hvor hurtige reflekser keeperen så ellers har.

 

En af Burnleys store styrker er sammenholdet, den indbyrdes forståelse og kontinuiteten på holdet, og på den front kan man være yderst tilfredse med – bortset fra Heaton – at have en fuldt kampklar trup at gøre med.

 

Forventet startopstilling:

Pope – Lowton, Mee, Tarkowski, Ward – Gudmundsson, Defour, Cork, Arfield, Brady - Vokes

 

Kilder: soccerway.com, holdnyt.dk, oddsportal.com, skysports.com, fantasyfootballscout.com, whoscored.com.

Formen / seneste 10 kampe
Liverpool
04/11 U West Ham 4-1
01/11 H Maribor 3-0
28/10 H Huddersfield 3-0
22/10 U Tottenham 1-4
17/10 U Maribor 7-0
14/10 H Manchester United 0-0
01/10 U Newcastle United 1-1
26/09 U Spartak Moskva 1-1
23/09 U Leicester 3-2
19/09 U Leicester 0-2
 
Burnley
04/11 U Southampton 1-0
30/10 H Newcastle United 1-0
21/10 U Manchester City 0-3
14/10 H West Ham 1-1
01/10 U Everton 1-0
23/09 H Huddersfield 0-0
19/09 H Leeds PEN 5-7
16/09 U Liverpool 1-1
10/09 H Crystal Palace 1-0
27/08 U Tottenham 1-1
 Sammenlign statistik for holdene
 Statistik, England - Premier League
Andre aktuelle tips fra denne ekspert
18/11-2017 16:00 Leicester-Manchester City Over 3 mål 1,70
Thomas Schyth (+20,36 | 112,73%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 3
Odds: 1,70
Chance: 45-25-30 | Betvalue: 101,50%
Manchester City har vigtige fravær i forsvaret der kan åbne for muligheder til Leicester. The Foxes vil formentlig have fokus på defensiven og prøve at stå kompakt, men de har et tungt midterforsvar som de bevægelige City-spillere bør udnytte....

18/11-2017 13:30 Arsenal-Tottenham X 3,60
Thomas Schyth (+20,36 | 112,73%)
1
Fodbold - England Premier League
Tip: X
Odds: 3,60
Chance: 40-29-31 | Betvalue: 104,40%
2 hold der normalt spiller tætte og jævnbyrdige kampe kan give en pointdeling på Emirates. En højtscorende affære med skadesramte defensiver kan minimere chancen for krydset, men det vigtige derby kan blive en rodet og hårdtspillet affære....


Aktuelle tips - analysevælger

Eksperttip Brugertip
Lørdag den 18. november 2017
13:30 Arsenal-Tottenham X 3,60
Thomas Schyth (+20,36 | 112,73%)
1
Fodbold - England Premier League
Tip: X
Odds: 3,60
Chance: 40-29-31 | Betvalue: 104,40%
2 hold der normalt spiller tætte og jævnbyrdige kampe kan give en pointdeling på Emirates. En højtscorende affære med skadesramte defensiver kan minimere chancen for krydset, men det vigtige derby kan blive en rodet og hårdtspillet affære....
14:00 Danmark-Schweiz 1 4,50
Nicolai Kristensen (+379,81 | 109,78%)
0
Vintersport - Curling
Tip: 1
Odds: 4,50
Chance: 25-0-75 | Betvalue: 112,50%
EM for kvinder i Schweiz. Danmark stiller med rutinerede Dupont som skipper og har tidligere vundet medaljer ved EM. Schweiz er på hjemmebane og er favorit i denne duel, men værdien er på det danske hold, som har en positiv statistik mod Tirinz...
14:00 Italien-Tjekkiet 1 2,50
Nicolai Kristensen (+379,81 | 109,78%)
0
Vintersport - Curling
Tip: 1
Odds: 2,50
Chance: 45-0-55 | Betvalue: 112,50%
EM for kvinder i Schweiz. Italien slog Tjekkiet ved VM tidligere i år, hvor begge nationer stillede med samme skipper som nu. Tjekkiet har haft de bedste resultater af de to nationer de seneste år, men det ligner værdi på Italien, som tidlige...
15:30 Bayern München-Augsburg 
Jens Bøye (+47,56 | 101,64%)
0
Fodbold - Tyskland - 1. Bundesliga
Bayern-derby med storebror FCB som kæmpefavorit mod lillebror Augsburg der i sidste sæson tabte med tenniscifre i München. Hjemmeholdet har dog CL på onsdag, mangler stadig Neuer og har 3 mand med tirsdagslandskamp i benene. Værdi?...
 
16:00 Burnley-Swansea Under 2 mål 2,00
andersgertz (+1,14 | 108,77%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Under 2
Odds: 2,00
Chance: 29-33-38 | Betvalue: 109,00%
To defensivt orinterede hold mødes lørdag på Turf Moor, i hvad jeg forventer vil blive en chancefattig kamp med masser af slåskampe mellem felterne.   Burnley kører videre i et godt sp...
16:00 Leicester-Manchester City Over 3 mål 1,70
Thomas Schyth (+20,36 | 112,73%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 3
Odds: 1,70
Chance: 45-25-30 | Betvalue: 101,50%
Manchester City har vigtige fravær i forsvaret der kan åbne for muligheder til Leicester. The Foxes vil formentlig have fokus på defensiven og prøve at stå kompakt, men de har et tungt midterforsvar som de bevægelige City-spillere bør udnytte....
16:00 Wigan-Bradford 1 1,66
Søren Jonassen (+44,41 | 109,96%)
0
Fodbold - England League 1
Tip: 1
Odds: 1,66
Chance: 63-24-13 | Betvalue: 104,58%
Wigan er ligaens bedste hold og har endnu ikke tabt på hjemmebane. Bradford har gjort det godt på udebane og har mange offensive strenge at spille på, men de skuffede stort i seneste runde og Bradford tillader en del chancer....
16:00 Chesterfield-Exeter 1 3,30
Søren Jonassen (+44,41 | 109,96%)
0
Fodbold - England League 2
Tip: 1
Odds: 3,30
Chance: 33-27-40 | Betvalue: 108,90%
Exeters forsvar er chancemæssigt blandt de ringere i ligaen og formkurven er nedadgående. Sidste sæson nåede Exeter helt frem til playoff-finalen og Chesterfield vinder sjældent. Til gengæld har spillet set bedre ud for Chesterfield på det sen...
16:00 Vive Kielce-Aalborg Håndbold Over 31,5 mål af Kielce 1,85
Chipurin (+13,14 | 104,42%)
0
Håndbold - Champions League
Tip: Over 31,5
Odds: 1,85
Chance (o/u): 58-42 | Betvalue: 107,30%
Mænd. Aalborg er inde i en dårlig stime med fire nederlag i streg, hvor især nederlaget hjemme mod Skanderborg var pinligt. Nordjyderne har tre dygtige strege defensivt, men er hårdt ramt af skader og bør få det svært mod løbestærke Kielc...
17:30 Vardar Skopje-Rhein-Neckar-Löwen (Asian: Rhe +3,5) 2 1,65
Chipurin (+13,14 | 104,42%)
0
Håndbold - Champions League
Tip: 2
Odds: 1,65
Chance: 35-0-65 | Betvalue: 107,25%
Champions League, mænd. Rhein Neckar Löwen har imponeret i denne sæson med deres 7v6-spil. Vardar er forsvarende CL-mestre og stærke hjemme, men må til dagens kamp undvære holdets største profil, hvilket svækker dem. Værdi på tyskerne. ...
18:00 Roma-Lazio Under 2,5 mål 2,43
Mark Blucerchiato (+0,86 | 100,26%)
1
Fodbold - Italien Serie A
Tip: Under 2,5
Odds: 2,43
Chance (o/u): 57-43 | Betvalue: 104,49%
Det ligner et jævnbyrdigt Derby della Capitale mellem to stærkt spillende hold. Det er to offensive mandskaber, men ingen vil tabe dette opgør, og det kan blive en taktisk affære og få mål....
20:00 Strasbourg-Rennes Under 0,5 mål 9,50
Jens Bøye (+47,56 | 101,64%)
0
Fodbold - Frankrig Ligue 1
Tip: Under 0,5
Odds: 9,50
Chance (o/u): 88-12 | Betvalue: 114,00%
Diverse fravær, især offensive, hos begge hold, og den bidende kulde i Alsace kan gøre det svært at finde rytmen. Rennes har lige skiftet træner, men efter 4 sejre i træk (chancefattige kampe) virker skiftet umotiveret og evt også demotiverend...
Søndag den 19. november 2017
13:30 Fremad Amager-Vejle Boldklub 2 1,90
Mads BS (+9,43 | 107,73%)
8
Fodbold - Danmark 1. Division
Tip: 2
Odds: 1,90
Chance: 20-25-55 | Betvalue: 104,50%
OBS: Vejle har siden analysen blev lagt op smidt deres offensive trio af holdet, hvilket selvsagt er en stor svækkelse. Bud på ny CV: 25-27-48 Topholdet Vejle har gang i en god sæson, mens Fremad A. er inde i en meget dårlig periode. Vejlenser...
14:30 Nykøbing FC-HB Køge 2 2,24
Mads BS (+9,43 | 107,73%)
7
Fodbold - Danmark 1. Division
Tip: 2
Odds: 2,24
Chance: 27-27-46 | Betvalue: 103,04%
Køges form synes opadgående, især defensivt, mens Nykøbing har skuffet de seneste kampe. Udeholdet mangler Wohlgemuth centralt og falstringerne har flere spændende profiler, men kampen er rykket til Slagelse, hvilket eliminerer hjemmefordelen....
15:00 Torino-Chievo 1 1,83
Mark Blucerchiato (+0,86 | 100,26%)
0
Fodbold - Italien Serie A
Tip: 1
Odds: 1,83
Chance: 57-25-18 | Betvalue: 104,31%
Torino fik senest et point hos formstærke Inter og har normalt et godt tag på Chievo. Gæsterne fik uafgjort hjemme mod Napoli og parkerede bussen, men hjemmeholdet bør have gode muligheder for tre point mod et svingende udehold....
18:00 Brøndby IF-FC Nordsjælland Asian over 5,5 hjørnespark 1 halvleg 2,03
Osten (-0,57 | 94,82%)
1
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: Asian over 5,5 hjørnespark 1 halvleg
Odds: 2,03
Vinderchance: 52% | Betvalue: 105,30%
Der er topopgør i superligaen, hvor BIF tager i mod FCN. Væddemålet går på hjørnespark i en BIF kamp, som har været en flittig genganger i min egen bet portefølje i år. Det er med god g...
18:00 Kristiansund BK-Sandefjord 1 2,10
Peter Byskov (-1,98 | 94,79%)
0
Fodbold - Norge Eliteserien
Tip: 1
Odds: 2,10
Chance: 50-26-24 | Betvalue: 105,00%
KBK kan med en sejr være helt sikre på en sæson mere i Eliteserien. Sandefjord vandt første indbyrdes opgør, og har allerede sikret sig endnu en sæson på højeste niveau og motivationen kan være imod ét af ligaens dårligste udehold....
18:00 Strømsgodset-Brann Over 2,5 mål 1,75
Peter Byskov (-1,98 | 94,79%)
0
Fodbold - Norge Eliteserien
Tip: Over 2,5
Odds: 1,75
Chance (o/u): 60-40 | Betvalue: 105,00%
Der er brug for sejre i medaljekampen, og ligaens bedste formhold tager imod det næstmest scorende mandskab. Begge har lukket næstfærrest mål ind i ligaen, men de offensive kræfter på midten som begge hold besidder, kan gøre kampen målrig....
20:45 Athletic Bilbao-Villarreal X2 1,71
Magnus Stub (-1,64 | 76,57%)
0
Fodbold - Spanien Primera Division
Tip: X2
Odds: 1,71
Chance: 33-30-37 | Betvalue: 114,57%
Flyvende Cedric Bakambu og Villarreal tager ude mod formsvage Bilbao, der ikke har gang i offensiven. Baskerne underpræsterer nok for tiden, men det virker ikke til, at det bliver Ziganda, som kan få gang i Aduriz og co. ...
Mandag den 20. november 2017
02:30 Dallas Cowboys-Philadelphia Eagles (4-0) 2 1,90
Osten (-0,57 | 94,82%)
4
Amerikansk Fodbold - USA - NFL
Tip: 2
Odds: 1,90
Chance: 42-2-56 | Betvalue: 106,40%
Der er divisionsopgør i Dallas, og Dallas er skadet på en række vigtige positioner, og det er særligt her nøgle til bettet skal findes. Jeg sad og så lidt over halvdelen af Falcons - Cowboys, og må bare ...
Tirsdag den 21. november 2017
00:00 Faxe René Kristian Tuekær Albrechtsen (L) 15,00
Fidus (-3,35 | 76,07%)
2
Politik - Kommunalvalg
Tip: René Kristian Tuekær Albrechtsen (L)
Odds: 15,00
Vinderchance: 15% | Betvalue: 225,00%
Det lykkedes ved sidste valg for Knud Erik Hansen (S) at samle det meste af byrådet, inkl. Venstre og konservative bag sig ved konstitueringen efter valget i 2013. Det bliver svært at gentage kunststykket.   Spille...
00:00 Hillerød: Borgmester Klaus Markussen (v): Nej 1,70
Highroller (+16,37 | 139,93%)
0
Politik - Kommunalvalg
Tip: Klaus Markussen (v): Nej
Odds: 1,70
Vinderchance: 63% | Betvalue: 107,10%
Ved sidste valg dannede C alliance med A i Hillerød trods blåt flertal. Meningsmåling spår et meget tæt opgør i kommunen, og selvom V står stærkt i den traditionelt røde by, så er der kold luft mellem C og V. ...
02:30 Seattle Seahawks-Atlanta Falcons 2 2,30
Lasse Meineche (-0,86 | 87,71%)
1
Amerikansk Fodbold - USA - NFL
Tip: 2
Odds: 2,30
Chance: 54-0-46 | Betvalue: 105,80%
Falcons kom op på hesten igen i sidste uge med en flot sejr over Cowboys. Seattle er ikke et nemt sted at spille og slet ikke mod Russell Wilson, men Seahawks er plaget af vigtige skader som Falcons meget vel kan udnytte....
Søndag den 31. december 2017
00:00 Trump Exit date Efter 2017 1,31
guldmorten (+7,89 | 110,96%)
13
Politik - Trump specials
Tip: Efter 2017
Odds: 1,31
Vinderchance: 90% | Betvalue: 117,90%
Bemærk! Spillet er opnået ved at lay'e årstallet 2017 på betfair til odds 4, og oddset er efter 6,5 procent i kommision. Bemærk også, at oddset svinger konstant, og at der har kunne opnås væsentlig b...
Torsdag den 14. juni 2018
12:00 Med i Englands trup: Marcus Rashford 1,20
Frank Pilantra (+167,40 | 106,47%)
13
Fodbold - VM
Tip: Marcus Rashford
Odds: 1,20
Vinderchance: 90% | Betvalue: 108,00%
Den unge komet Marcus Rashford er trædt i karakter som angrebsprofil hos Manchester United og har i VM-kvalen etableret sig på det engelske landshold. Skade eller formnedgang kan bremse udviklingen, men lynhurtige Rashford bør være med i VM-trupp...

Ekspertprofil - Facts og data

Thomas Schyth

32 år, fra Viborg
Ekspert siden december 2016
Forum-alias: UpTheSpurs

Formen:

Ekspert-statistik

  30d 90d 2017 Total
Tilbagebet. 121% 108% 109% 113%
Balance +2.29 +2.94 +14.36 +20.36
Hitrate 7/11 20/36 86/153 91/160
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips

Hovedområder:
Fodbold - England - Premier League
Fodbold - England - Championship

Detaljeret statistik

 

Fodbold

Champions Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
-1.00
-1.00
0/0
0/0
0/1
0/1
Champions League
0%
60%
98%
98%
0.00
-1.60
-0.13
-0.13
0/0
1/4
4/8
4/8
England Capital One Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
-3.00
-3.00
0/0
0/0
0/3
0/3
England Championship
92%
92%
101%
112%
-0.16
-0.16
0.28
3.20
1/2
1/2
13/25
15/27
England Community Shield
0%
0%
212%
212%
0.00
0.00
1.12
1.12
0/0
0/0
1/1
1/1
England FA Cup
0%
0%
99%
90%
0.00
0.00
-0.15
-0.15
0/0
0/0
6/11
6/11
England League Cup
108%
175%
175%
175%
0.16
2.26
2.26
2.26
1/2
2/3
2/3
2/3
England Ligacup
0%
0%
180%
180%
0.00
0.00
0.80
0.80
0/0
0/0
1/1
1/1
England Premier League
155%
123%
119%
115%
3.29
5.44
17.36
20.44
5/6
16/24
56/91
59/96
Europa League
0%
0%
97%
97%
-1.00
-1.00
-0.18
-0.18
0/1
0/1
3/6
3/6
VM
0%
0%
0%
0%
0.00
-2.00
-3.00
-3.00
0/0
0/2
0/3
0/3
Total
121%
108%
109%
113%
2.29
2.94
14.36
20.36
7/11
20/36
86/153
91/160

SKADER/KARANTÆNER

Liverpool
Adam Lallana (Mi)
17/11 19:17
Tilbage i træning
Ádám Bogdán (Må)
17/11 19:17
Dag til dag
Joël Matip
18/11 08:14
Ukendt varighed
Jordan Henderson (Mi)
17/11 19:17
Tvivlsom
Sadio Mané (An)
17/11 19:17
Tvivlsom
Nathaniel Clyne (Fo)
17/11 19:17
Få uger

Burnley
Nahki Wells (An)
17/11 18:15
Ukendt varighed
Jonathan Walters (An)
17/11 18:15
Slutningen af december 2017
Tom Heaton (Må)
17/11 18:15
Starten af januar 2018
Leveret af Holdnyt.dk - Danmarks hurtigste nyhedsoverblik

Relateret statistik

  KP
1.Manchester City1131
2.Manchester United1123
3.Tottenham1123
4.Chelsea1122
5.Liverpool1119
6.Arsenal1119
7.Burnley1119
8.Brighton1115
9.Watford1115
10.Huddersfield1115
11.Newcastle United1114
12.Leicester1113
13.Southampton1113
14.Stoke1112
15.Everton1111
16.West Bromwich Albi1110
17.Bournemouth1110
18.West Ham119
19.Swansea118
20.Crystal Palace114
Fuld stilling

close Vis ikke igen
LeoVegas

Velkomstbonus hos LeoVegas sport: 500 kr. freebet

Opret en konto hos LeoVegas, indbetal og spil for min. 100 kr. på odds 1.80 eller højere - så matcher vi værdien af din indbetaling som freebet, op til 500 DKK. Regler og vilkår gælder.
Hent din LeoVegas velkomstbonus her