Tips & analyser » Ekspertanalyse

Liverpool - Burnley

Tip: Under 1 & 1,5 mål i 1. halvleg
(1-1)
MATCH CENTER
Liverpool officiel hjemmeside
Burnley officiel hjemmeside
Lørdag den 16. september 2017 kl. 16:00 - Fodbold, England Premier League
Anfield - Dommer: Roger East
Af Thomas Schyth, 13. sep. 2017, 16:25 (opdateret 13. sep. 2017, 16:44). Vist 746 gange.
Odds: 1,88
Chance (Over/præcis/Under):
37 - 34 - 29
Betvalue: 103,25%
Bookmaker: Bet365
Denne side indeholder henvisnings-links.
+1
Du skal være logget ind for at stemme på analyser
Odds: 1,88
Chance (Over/præcis/Under):
37 - 34 - 29
Betvalue: 103,25% 
Betvalue - forklaring
Betvalue er et udtryk for hvor stor værdien af et spil er, udtrykt i forhold til oddset og den chancevurdering som eksperten har sat på det foreslåede spil. Jo højere betvalue, des "stærkere" er spilforslaget at dømme ud fra ekspertens vurdering.

Betvalue kan derfor give et indtryk af om der på et spil er tale om overodds eller underodds.

For at beregne en betvalue, tager man den procentuelle chancevurdering for et udfald i en kamp, og ganger med det odds man kan få tilbudt for dette udfald. De odds man får tilbudt er jo netop skabt på baggrund af en procentmæssig chancevurdering fra bookmakeren, som ikke nødvendigvis stemmer overens med ens egen vurdering.

Eksempel: Crystal Palace - Chelsea
Tegn Chance Odds Betvalue Formel
1 10% 9,60 96,0% (9,60 x 10%)
X 20% 4,70 94,0% (4,70 x 20%)
2 70% 1,46 102,2% (1,46 x 70%)

Som det ses er betvalue højest for 2-tallet, hvilket betyder at der er størst værdi i at spille dette, ud fra den chancevurdering eksperten har sat. En chancevurdering på 2-tallet på 70% betyder omsat i ord, at eksperten tror dette spil vil gå hjem 7 ud af 10 gange. Og når man kan få odds 1,46 som betaling, vil man i det lange løb tjene sin indsats tilbage med en faktor 102,2%.

Spillede man i stedet på 1-tallet, som man med 10% tror på vil gå hjem 1 ud af 10 gange, vil man i det lange løb tabe penge, for så vil man efter 10 spil stå tilbage med 96% af ens samlede indsatser, fordi man den ene gang man rammer kun får pengene 9,6 gange igen.

For at vinde penge i det lange løb, er det således væsentligt at tilstræbe en gennemsnitlig betvalue over 100 på de spil man foretager sig.Spilbar ned til odds 1,81

Bookmaker: Bet365

» Læs anmeldelse af Bet365

Kommentarer (12) Til kommentarer

Liverpool kan få svært ved at udnytte deres høje presspil mod direkte spillende Burnley. Indbyrdes blev der scoret mange mål i 1. halvleg sidste sæson, men nu må Liverpool undvære Mané, og oddset kan være påvirket af den normale Reds-offensiv.

Det taler for spillet: 

 • Liverpool kreerer primært chancer via deres høje presspil, men Burnleys defensive og direkte spillestil kan gøre dette pres mindre effektfuldt (*1)
 • Liverpool har en hurtig offensiv, men når de møder hold der står dybt og kompakt mangler de ofte kreative typer der kan åbne forsvaret (*2).
 • Markedet kan være påvirket af Liverpools målrige kampe. Det har dog primært været mod offensive hold, mens det ikke er tilfældet mod defensive (*3).
 • Sidste sæsons lignende opgør lukkede hos toneangivende bookmaker i 1,83 for spillet. Det bør ikke være højere nu med fravær (*4).
 • Liverpools offensive spillere har stor fart, men den kommer ikke helt til sin ret mod dybtstående Burnley der ikke efterlader rum at løbe i.
 • Liverpool må undvære denne – og sidste – sæsons topscorer Mané der har karantæne.
 • Liverpool spiller Champions League onsdag aften. Det betyder mindre restitution, måske trætte spillere og kan give nye fravær.
 • Burnley har haft en god sæsonstart, med masser points og få mål lukket ind. De kommer til kampen med tro på tingene.

Det skal du være opmærksom på: 

 • Burnley fik skadet deres dygtige og vigtige keeper Heaton i seneste opgør og han forventes ude flere måneder.
 • Sidste sæson endte de to indbyrdes opgør med sammenlagt 5 mål, hvoraf 4 blev scoret i første halvleg.
 • Coutinho er måske tilbage, og er han i form er han en enormt vigtig, kreativ styrke på holdet.
 • Liverpool har generelt spillet mange over-kampe denne sæson.
 • Hvis et af holdene får scoret hurtigt, kan det åbne for masser chancer da modstanderne så vil tvinges frem på banen.
 • Burnley var meget svage på udebane sidste sæson, hvor man blot hentede 7 points.

Argumenter i kursiv er de elementer jeg mener markedet overser/fejlvurderer.

 

Noter

*1: Liverpool leverer et højt pres, som er særligt effektivt overfor hold der gerne vil spille bolden ud fra bagkæden. Her kan man nemlig forcere fejl i farlige områder af banen, og fange modstanderne ude af balance. Burnley står dog meget dybt og kompakt, og starter ofte deres angreb gennem meget direkte eller decideret lange afleveringer til frontangriberne. Det betyder at man spille hurtigt hen over Liverpools pres, som derved ikke får samme effekt med at fange Burnley ude af balance.

 

*2: Liverpools offensiv er bygget op omkring nogle meget hurtige folk i front, der skal sætte fart og direkte spil når man vinder bolden højt på banen. Hvis man er meget i boldbesiddelse mod en kompakt modstander, har man dog ofte for få kreative playmaker-typer på banen til at kunne åbne modstanderne. Midtbanespillernes force i genpres, og angribernes fart i omstillinger kommer dermed ikke helt til sin ret.

 

*3: 3 af 4 ligaopgør denne sæson har Liverpools kampe budt på 4 mål eller mere, og man har spillet to målrige Champions League-kampe der kan have influeret markedet. Det har dog i alle tilfældene været mod gode offensive hold, der gerne har villet spille bolden og dermed gøre Liverpools presspil mere effektivt. Mod defensive Crystal Palace vandt man blot 1-0 på et sent mål af Mané.

 

*4: I opgøret der blev spillet i marts havde Liverpool både Lallana, Coutinho og Mané med som kreative spillere. Til dette opgør er Mane og Lallana definitivt ude, mens Coutinho endnu er uvist.

 

Oddset:

 

Oddset indebærer: Gevinst ved 0 scoringer i første halvleg, og halv gevinst ved 1 scoring i 1. halvleg. Hvis der scores 2 mål eller mere i første halvleg er indsatsen tabt.

 

Også værdi: 1,86 hos 888sport og Unibet, samt 1,84 hos Jetbull.

  

Oddsudvikling: Jetbull åbnede i 1,88 men er siden faldet en smule.

 

Markedsoverblik: En toneangivende licensløs bookmaker er åbnet i 2,02, har siden været nede omkring 1,88 men er nu steget igen til 1,925.

 

Alternativt CV (O/U 2,5 mål): 60-40 (Lige præcis nok til smal værdi licensløst til odds 2,54, mens licensmarkedets højeste er Jetbull med 2,50 der giver en BV på præcist 100 %.

 

Liverpool

Liverpool er pt. placeret på en 8. plads i ligaen, hvor man dog blot er 3 points efter ligaens førerklubber fra rivalbyen Manchester. Det er dog stadig tidligt i sæsonen, og således er man også blot 4 points fra nedrykningsstregen.

 

Liverpool har den seneste tid hoppet fra det ene yderpunkt til det andet i forhold til selvtillid. Først slog man topkandidaterne Arsenal med hele 4-0 efter en forrygende præstation, inden man ugen efter (i seneste kamp) faldt helt sammen mod City og tabte hele 5-0, blandt andet efter et rødt kort til Mané.

 

I den kommende periode har Liverpool mange kampe på kort tid, grundet Champions League og ligacup. Det kan betyde man er nødt til at rotere på holdet, og spørgsmålet er om man gør dette mod Burnley, eller om man venter til ligacupkampen mod Leicester.

 

Trupnyt:

Offensivstjernen Mané er ude med karantæne efter han uheldigt tacklede Manchester Citys målmand i hovedhøjde sidste kamp. Sidste sæson måtte Liverpool undvære Senegaleseren i flere kampe, og her var man tydeligt tandløse, og rendte ind i en masse skuffende resultater.

 

Liverpool har desuden stadig tvivl om den anden store offensive stjerne Coutinho. Det er ingen hemmelighed at brasilianeren ønskede at skifte til mægtige Barcelona i transfervinduet, der dog måtte se deres enorme bud være utilstrækkeligt til at overtale Liverpool. Coutinho var stærkt utilfreds med dette, og har således endnu ikke spillet kamp for klubben denne sæson.

 

Han skulle være fit nu efter at have overkommet en rygskade, men der er endnu spørgsmålstegn ved om han er mentalt klar til at spille kampe for Liverpool. Skulle han komme i aktion, er det desuden ikke sikkert han vil kunne undgå tilråb eller pift fra fansene, der ikke virker til at være tilfredse med hans forsøg på at tvinge et skifte væk fra klubben.

 

Liverpools faste højreback Clyne er også fraværende til dette opgør, men han er blevet erstattet fornuftigt af unge Alexander-Arnold om end han havde problemer i seneste opgør mod City. Det havde de fleste spillere på holdet dog, og det er da heller ikke unormalt mod Citys mange offensive stjerner.

 

I forhold til starten af sæsonen kan Liverpool glæde sig over at have nyindkøbte Oxlade-Chamberlain fra Arsenal til rådighed, og det er ikke utænkeligt at han får en rolle i startopstillingen, alt afhængig af hvilket spillere der figurerer i Champions League onsdag.

 

Forventet Startopstilling:

Mignolet – Gomez, Matip, Lovren, Moreno – Can/Coutinho, Henderson, Wijnaldum – Salah, Firmino, Oxlade-Chamberlain

 

Burnley

Burnley indtager i øjeblikket en fornem 7. plads i ligaen efter en god sæsonstart. Det betyder at man pt. har ligeså mange points som dagens modstander fra Liverpool, men resultaterne er hentet på en markant anderledes måde end Liverpool. Burnley satser på en meget kompakt spillestil, hvor forsvarskæden konstant står meget dybt. Samtidig holder midtbanen sig som samlet kæde meget tæt på forsvarslinjen, således at der ikke er meget mellemrum at spille i for modstanderne. Det kræver derfor en enormt kreativ og dygtig modstander at kunne åbne forsvaret, eller gode skytter fra distancen der kan tvinger Burnley-forsvaret en smule frem.

 

Burnleys største styrke er at hele holdet kæmper indædt som en enhed gennem hele kampen, og alle hjælper til med de defensive pligter. Når man endelig har bolden gælder det om at få den hurtigt frem til frontangriberne, der ofte støtter godt op om hinanden. Sidste sæson havde Burnley store problemer på udebane hvor man blot fik hentet 7 points, men denne sæson giver forhåbninger om forbedring på den front, da man har fået 4 points på udebane mod mesterskabsaspiranterne fra Chelsea og Tottenham.

 

Trupnyt:

Burnley må til kampen her undvære deres faste målmand Tom Heaton der i seneste opgør udgik med en skade i skulderen. Det er et stort tab da han har fungeret som sikker sidste skanse for dem i flere sæsoner. Afløseren Nick Pope er uprøvet på dette niveau, men blev skiftet ind i stedet for Heaton i seneste kamp, i 36. minut, og formåede at holde buret rent. Han har udtalt (til Skysports) at han fik stor hjælp af forsvaret der konstant kommunikerede med hinanden og ham, så han ikke var i tvivl om noget. Normalt er det en målmands opgave at hjælpe til at organisere forsvaret gennem kommunikation, så hvis det igen er forsvaret der skal klare denne opgave for målmanden kan det være en ulempe for dem, uanset hvor hurtige reflekser keeperen så ellers har.

 

En af Burnleys store styrker er sammenholdet, den indbyrdes forståelse og kontinuiteten på holdet, og på den front kan man være yderst tilfredse med – bortset fra Heaton – at have en fuldt kampklar trup at gøre med.

 

Forventet startopstilling:

Pope – Lowton, Mee, Tarkowski, Ward – Gudmundsson, Defour, Cork, Arfield, Brady - Vokes

 

Kilder: soccerway.com, holdnyt.dk, oddsportal.com, skysports.com, fantasyfootballscout.com, whoscored.com.

Formen / seneste 10 kampe
Liverpool
14/01 H Manchester City 4-3
05/01 H Everton 2-1
01/01 U Burnley 2-1
30/12 H Leicester 2-1
26/12 H Swansea 5-0
22/12 U Arsenal 3-3
17/12 U Bournemouth 4-0
13/12 H West Bromwich Albion 0-0
10/12 H Everton 1-1
06/12 H Spartak Moskva 7-0
 
Burnley
20/01 H Manchester United 0-1
13/01 U Crystal Palace 0-1
06/01 U Manchester City 1-4
01/01 H Liverpool 1-2
30/12 U Huddersfield 0-0
26/12 U Manchester United 2-2
23/12 H Tottenham 0-3
16/12 U Brighton 0-0
12/12 H Stoke 1-0
09/12 H Watford 1-0
 Sammenlign statistik for holdene
 Statistik, England - Premier League
Andre aktuelle tips fra denne ekspert
21/01-2018 17:00 Southampton-Tottenham 
Thomas Schyth (+18,83 | 108,88%)
0
Fodbold - England Premier League
Southampton har på det seneste fået point mod et par tophold, men har ellers haft det svært og er uden sejr i 10 kampe. Udsigterne til at vende den stime ser ikke gode ud når et flyvende Spurs-mandskab gæster St. Marys. Er der værdi i kampen?...


Aktuelle tips - analysevælger

Eksperttip Brugertip
Søndag den 21. januar 2018
09:30 Justyna Kowalczyk-Kerttu Niskanen 1 2,37
Nicolai Kristensen (+388,76 | 109,79%)
1
Vintersport - Langrend
Tip: 1
Odds: 2,37
Chance: 45-0-55 | Betvalue: 106,65%
10 km klassisk for kvinder i Planica. Kerttu Niskanen stod over de finske mesterskaber i sidste uge med lidt sygdom. Hun har haft overtaget på Kowalczyk i denne sæson, men værdien er på Kowalczyk, som vandt et løb mellem jul og nytår i Strbs...
10:30 Leif Kristian Haugen-Ramon Zenhaeusern 2 1,90
Nicolai Kristensen (+388,76 | 109,79%)
0
Vintersport - Alpint
Tip: 2
Odds: 1,90
Chance: 45-0-55 | Betvalue: 104,50%
Slalom for mænd i Kitzbühel. Ramon Zenhaeusern kørte sit bedste løb i karrieren i søndags, hvor han blev nummer 4 i Wengen. Haugen kørte godt sidste år i Kitzbühel, hvor han blev nummer 4, men det er også eneste gang han er kommet til må...
10:30 Marcel Hirscher-Henrik Kristoffersen 2 2,75
Nicolai Kristensen (+388,76 | 109,79%)
0
Vintersport - Alpint
Tip: 2
Odds: 2,75
Chance: 60-0-40 | Betvalue: 110,00%
Slalom for mænd i Kitzbühel. Kristoffersen har været i top 3 i alle konkurrencer i denne sæson. Hirscher har været den stærkeste i denne sæson, hvor han har vundet 5 sejre i træk, men det ligner værdien er på Kristoffersen, som har være...
12:30 Atalanta-SSC Napoli Begge hold scorer 1,75
Mark Blucerchiato (-3,56 | 98,95%)
0
Fodbold - Italien Serie A
Tip: Begge hold scorer
Odds: 1,75
Vinderchance: 60% | Betvalue: 105,00%
To målfarlige hold tørner sammen i Bergamo. Favoritten Napoli har holdt målet rent i seneste 2 ligakampe, men tabte til Atalanta i pokalen. Begge hold vil typisk gerne spille fodbold, og det dufter af mål....
15:00 Nice-Saint-Etienne Begge hold scorer 1,90
Jens Bøye (+62,01 | 102,11%)
0
Fodbold - Frankrig Ligue 1
Tip: Begge hold scorer
Odds: 1,90
Vinderchance: 55% | Betvalue: 104,50%
Nice har angriber Balotelli i hopla og en svækket defensiv. Saint-Étienne scorede meget lidt på udebane i efteråret, men har styrket offensiven med Beric og senest Ntep. Det lugter af mål i begge ender....
15:30 Jasonzhou-Frozen 2 1,86
Mikkelhess (+1,79 | 116,27%)
0
E-Sport - Hearthstone World Championship
Tip: 2
Odds: 1,86
Chance: 40-0-60 | Betvalue: 111,60%
Hearthstone World Championship er nået til semifinalerne, og den ene af de to semifinaler sparkes igang ca. 15:30 mellem Jasonzhou fra CN og og Fr0zen fra NA. Begge spillere har gjort det rigtig godt indtil videre og det bliver spænden...
15:30 Bayern München-Werder Bremen 
Jens Bøye (+62,01 | 102,11%)
0
Fodbold - Tyskland Bundesliga
Suveræne Bayern er kæmpefavorit mod bundholdet Werder der har tvivl om danske Delaney. Hjemmeholdet mangler dog 4 idealstartere, og Bremen-mandskabet har generelt været solidt på udebane. Værdi i oddsene?...
 
16:00 tom60229-Surrender 2 2,10
Mikkelhess (+1,79 | 116,27%)
1
E-Sport - Hearthstone World Championship
Tip: 2
Odds: 2,10
Chance: 47-0-53 | Betvalue: 111,30%
HCT World Championship er i fuld gang, og imens store favoritter blandt EU som danske Hoej, Kolento og Neirea er slået ud, så klarer APAC sig fantastisk med deres 2 semifinalister, tom60229 og Surrender der klokken 15:30 spiller om en ...
17:00 Southampton-Tottenham 
Thomas Schyth (+18,83 | 108,88%)
0
Fodbold - England Premier League
Southampton har på det seneste fået point mod et par tophold, men har ellers haft det svært og er uden sejr i 10 kampe. Udsigterne til at vende den stime ser ikke gode ud når et flyvende Spurs-mandskab gæster St. Marys. Er der værdi i kampen?...
 
17:00 Monaco-Metz Begge hold scorer 1,78
Jens Bøye (+62,01 | 102,11%)
0
Fodbold - Frankrig Ligue 1
Tip: Begge hold scorer
Odds: 1,78
Vinderchance: 58% | Betvalue: 103,24%
Metz mangler bl.a. forsvarsstyrmand Bisevac og holder næppe tæt mod målfarlige Falcao & Co. Kan agterlanternen stille noget op i den anden ende? Det tror jeg. Messinerne har mål i støvlerne pt, og Monaco mangler Jemerson....
20:30 Makedonien-Spanien Under 54,5 mål 1,66
Roman Empire (+128,11 | 106,50%)
0
Håndbold - EM
Tip: Under 54,5
Odds: 1,66
Chance (o/u): 36-64 | Betvalue: 106,24%
Mænd. FYROM har rykket sig markant under spansk ledelse og leveret en fremragende turnering, især dedensivt. Spanien spillede målrigt i optakten til EM, men er ikke for alvor lykkedes under EM. Det ligner en forsvarskamp med høj intensitet....
Mandag den 22. januar 2018
20:45 Paris FC-AC Ajaccio (Asian 0:0) 1 1,60
Obstruktion (+0,03 | 100,50%)
0
Fodbold - Frankrig Ligue 2
Tip: 1
Odds: 1,60
Chance: 43-35-22 | Betvalue: 103,80%
Skønt det er rækkens nummer henholdsvis tre og fire er forskellen på de Paris FC og AC Ajaccio måske større, end den umiddelbart ser ud til. Dette er opgøret mellem det defensivt orienterede og formst&ael...
Tirsdag den 23. januar 2018
01:00 Ben McLachlan/Jan-Lennard Struff-Pablo Carreno/Guillermo Garcia 1 2,75
Asger Hess-Olesen (+163,37 | 109,74%)
0
Tennis - Grand Slams
Tip: 1
Odds: 2,75
Chance: 41-0-59 | Betvalue: 112,75%
Australian Open, herredouble, 3. runde (hardcourt, ude) Struff og McLachlan har imponeret i double, har hentet nogle gode sejre og været stærke mentalt. Busta og Garcia-Lopez har vist stærkt niveau sammen og var i semifinalen her sidste år, me...
01:00 Hans Podlipnik/Andrei Vasilevski-Marcus Daniell/Dominic Inglot 1 2,50
Asger Hess-Olesen (+163,37 | 109,74%)
0
Tennis - Grand Slams
Tip: 1
Odds: 2,50
Chance: 45-0-55 | Betvalue: 112,50%
Australian Open, herredouble, 3. runde (hardcourt, ude) Podlipnik og Vasilevski har imponeret og leverede et flot comeback da de sendte Herbert og Mahut ud. Inglot og Daniell har stor erfaring i double på højeste niveau og server begge godt, men...
Fredag den 9. februar 2018
11:00 Vinter OL Finland tager guld til OL 1,70
RinusMichels (+14,21 | 105,17%)
1
Vintersport - Vinter OL
Tip: Finland tager guld til OL
Odds: 1,70
Vinderchance: 65% | Betvalue: 110,50%
Finland har mange udøvere som kan tage guld under Vinter OL. Finland tog OL guld ved sidste OL og tager typisk 5-10 medaljer til OL. Det er hovedsaglig i langrend og skiskydning at de har udøvere som har en fin sjanse for guld. ...
19:00 Rykker direkte ned: FC Helsingør 2,40
Frank Pilantra (+167,23 | 106,45%)
7
Fodbold - Danmark - Superligaen
Tip: FC Helsingør
Odds: 2,40
Vinderchance: 50% | Betvalue: 120,00%
Inklusiv slutspil Helsingør mangler en række svære kampe i de sidste runder inden slutspillet. Randers og Lyngby har skuffet i denne sæson, og det kan blive en tæt bundstrid, men med ligaens svageste trup og mindste budget kan Helsingør havn...
19:00 AC Horsens-FC Midtjylland X 4,00
TheBuffetWay (0,00 | 0,00%)
8
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: X
Odds: 4,00
Chance: 15-27-58 | Betvalue: 108,00%
Horsens er ubesejret på hjemmebane i denne sæson, men møder Superligaens førsteplads i form af FC Midtjylland, som tidligere har givet Horsens store problemer, hvilket peger på værdi på Xét....
Søndag den 11. februar 2018
08:05 Alex Harvey-Alexander Bolshunov 1 1,72
RinusMichels (+14,21 | 105,17%)
0
Vintersport - Vinter OL
Tip: 1
Odds: 1,72
Chance: 62-0-38 | Betvalue: 106,64%
Alex Harvey tok sin første Tour de Ski medalje i år og med sin erfaring er sjansen pen for at han kommer til OL i bedst mulig form.  Han er god til både fri/klassisk, afslutte og så er han bedst når han få...
Tirsdag den 13. februar 2018
12:00 Hanna Falk-Sadie Bjornsen 2 2,10
RinusMichels (+14,21 | 105,17%)
0
Vintersport - Vinter OL
Tip: 2
Odds: 2,10
Chance: 49-0-51 | Betvalue: 107,10%
Sadie Bjornsen har gået to klassiske sprints denne sesongen og kommet på podiumet i begge to. Falk blev nummer 13/24 i de to sprintene, men vant i Dresden og formen er måske på vej efter en trøblete sesong. &...
Onsdag den 14. februar 2018
20:45 Real Madrid-Paris SG Over 3,5 mål mål 2,50
TheBuffetWay (0,00 | 0,00%)
2
Fodbold - Champions League
Tip: Over 3,5 mål
Odds: 2,50
Chance (o/u): 65-35 | Betvalue: 162,50%
Begge hold spiller systematisk Champions League kampe som producerer mange mål, og møder nu hinanden i et spillemæssigt matchup, som taler for mange mål Det taler for spillet:&...
Torsdag den 15. februar 2018
19:00 Marseille-Braga 1/16-finale: Braga går videre 2,70
Jens Bøye (+62,01 | 102,11%)
5
Fodbold - Europa League
Tip: 1/16-finale: Braga går videre
Odds: 2,70
Vinderchance: 40% | Betvalue: 108,00%
1/16-finale (Frankrig 15. februar, Portugal 22. februar) Marseille nedprioriterer EL-dystens returkamp af hensyn til arvefjendeopgør mod PSG 2 dage efter. Den mindre klub Braga skal først overleve den frygtindgydende Velodrom, men gjorde det g...
Torsdag den 14. juni 2018
12:00 Med i Englands trup: Marcus Rashford 1,20
Frank Pilantra (+167,23 | 106,45%)
13
Fodbold - VM
Tip: Marcus Rashford
Odds: 1,20
Vinderchance: 90% | Betvalue: 108,00%
Den unge komet Marcus Rashford er trædt i karakter som angrebsprofil hos Manchester United og har i VM-kvalen etableret sig på det engelske landshold. Skade eller formnedgang kan bremse udviklingen, men lynhurtige Rashford bør være med i VM-trupp...
12:00 Med i Englands trup: Fraser Forster 5,50
Frede Pedersen (+20,45 | 285,91%)
21
Fodbold - VM 2018
Tip: Fraser Forster
Odds: 5,50
Vinderchance: 20% | Betvalue: 110,00%
Joe Hart er umiddelbart slået af pinden i West Ham, og selv om han kan skifte til januar, så åbner det muligheder for Saints' tårnhøje Forster som 3.-keeper i Englands VM-trup....
Mandag den 31. december 2018
08:00 Bitcoins o/u 15.000 dollars under 15.000 dollars 3,40
guldmorten (+7,20 | 109,73%)
63
finans - bitcoin kurs 31/12 2018
Tip: under 15.000 dollars
Odds: 3,40
Vinderchance: 50% | Betvalue: 170,00%
Bemærk: Der kan være lave limits på denne form for specialspil.   At bitcoin er en finansiel boble, kan der ikke være nogen tvivl om. Denne kryptovaluta udviser alle de typiske kendetegn, som har kendet...

Ekspertprofil - Facts og data

Thomas Schyth

32 år, fra Viborg
Ekspert siden december 2016
Forum-alias: UpTheSpurs

Formen:

Ekspert-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 100% 101% 119% 109%
Balance -0.05 +0.85 +3.28 +18.83
Hitrate 12/24 31/59 10/17 117/212
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips

Hovedområder:
Fodbold - England - Premier League
Fodbold - England - Championship

Detaljeret statistik

 

Fodbold

Champions Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Champions League
0%
67%
0%
90%
0.00
-1.00
0.00
-1.13
0/0
1/3
0/0
5/11
England Capital One Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-3.00
0/0
0/0
0/0
0/3
England Championship
105%
113%
0%
112%
0.10
0.90
0.00
5.10
1/2
4/7
0/0
19/33
England Community Shield
0%
0%
0%
212%
0.00
0.00
0.00
1.12
0/0
0/0
0/0
1/1
England FA Cup
171%
171%
171%
115%
3.54
3.54
3.54
3.39
4/5
4/5
4/5
10/16
England League Cup
200%
154%
200%
185%
2.00
2.16
2.00
4.26
2/2
3/4
2/2
4/5
England Ligacup
0%
0%
0%
180%
0.00
0.00
0.00
0.80
0/0
0/0
0/0
1/1
England Premier League
62%
93%
77%
106%
-5.69
-2.75
-2.26
14.47
5/15
19/38
4/10
74/130
Europa League
0%
0%
0%
73%
0.00
-2.00
0.00
-2.18
0/0
0/2
0/0
3/8
VM
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-3.00
0/0
0/0
0/0
0/3
Total
100%
101%
119%
109%
-0.05
0.85
3.28
18.83
12/24
31/59
10/17
117/212

SKADER/KARANTÆNER

Liverpool
Alberto Moreno (Fo)
20/01 18:12
Tilbage i træning
Daniel Sturridge (An)
20/01 18:12
Tilbage i træning
Jordan Henderson (Mi)
20/01 18:16
Tilbage i træning
Ádám Bogdán (Må)
20/01 18:16
Dag til dag
Virgil van Dijk (Fo)
20/01 18:13
Tvivlsom
Nathaniel Clyne (Fo)
20/01 18:16
Starten af februar 2018
Rhian Brewster (An)
20/01 18:16
Medio maj 2018

Burnley
Tom Heaton (Må)
20/01 17:04
Tilbage i træning
Chris Wood (An)
20/01 17:04
Dag til dag
Stephen Ward (Fo)
20/01 17:04
Dag til dag
Jonathan Walters (An)
20/01 17:04
Medio marts 2018
Robbie Brady (Mi)
20/01 17:04
Medio juni 2018
Leveret af Holdnyt.dk - Danmarks hurtigste nyhedsoverblik

Relateret statistik

  KP
1.Manchester City2465
2.Manchester United2453
3.Chelsea2450
4.Liverpool2347
5.Tottenham2344
6.Arsenal2442
7.Leicester2434
8.Burnley2434
9.Everton2428
10.Watford2426
11.West Ham2426
12.Bournemouth2425
13.Crystal Palace2425
14.Huddersfield2424
15.Newcastle United2423
16.Brighton2423
17.Stoke2423
18.Southampton2321
19.West Bromwich Albi2420
20.Swansea2317
Fuld stilling