Tips & analyser » Ekspertanalyse

Liverpool - Burnley

Tip: Under 1 & 1,5 mål i 1. halvleg
(1-1)
MATCH CENTER
Liverpool officiel hjemmeside
Burnley officiel hjemmeside
Lørdag den 16. september 2017 kl. 16:00 - Fodbold, England Premier League
Anfield - Dommer: Roger East
Af Thomas Schyth, 13. sep. 2017, 16:25 (opdateret 13. sep. 2017, 16:44). Vist 645 gange.
Odds: 1,88
Chance (Over/præcis/Under):
37 - 34 - 29
Betvalue: 103,25%
Bookmaker: Bet365
Denne side indeholder henvisnings-links.
+1
Du skal være logget ind for at stemme på analyser
Odds: 1,88
Chance (Over/præcis/Under):
37 - 34 - 29
Betvalue: 103,25% 
Betvalue - forklaring
Betvalue er et udtryk for hvor stor værdien af et spil er, udtrykt i forhold til oddset og den chancevurdering som eksperten har sat på det foreslåede spil. Jo højere betvalue, des "stærkere" er spilforslaget at dømme ud fra ekspertens vurdering.

Betvalue kan derfor give et indtryk af om der på et spil er tale om overodds eller underodds.

For at beregne en betvalue, tager man den procentuelle chancevurdering for et udfald i en kamp, og ganger med det odds man kan få tilbudt for dette udfald. De odds man får tilbudt er jo netop skabt på baggrund af en procentmæssig chancevurdering fra bookmakeren, som ikke nødvendigvis stemmer overens med ens egen vurdering.

Eksempel: Crystal Palace - Chelsea
Tegn Chance Odds Betvalue Formel
1 10% 9,60 96,0% (9,60 x 10%)
X 20% 4,70 94,0% (4,70 x 20%)
2 70% 1,46 102,2% (1,46 x 70%)

Som det ses er betvalue højest for 2-tallet, hvilket betyder at der er størst værdi i at spille dette, ud fra den chancevurdering eksperten har sat. En chancevurdering på 2-tallet på 70% betyder omsat i ord, at eksperten tror dette spil vil gå hjem 7 ud af 10 gange. Og når man kan få odds 1,46 som betaling, vil man i det lange løb tjene sin indsats tilbage med en faktor 102,2%.

Spillede man i stedet på 1-tallet, som man med 10% tror på vil gå hjem 1 ud af 10 gange, vil man i det lange løb tabe penge, for så vil man efter 10 spil stå tilbage med 96% af ens samlede indsatser, fordi man den ene gang man rammer kun får pengene 9,6 gange igen.

For at vinde penge i det lange løb, er det således væsentligt at tilstræbe en gennemsnitlig betvalue over 100 på de spil man foretager sig.Spilbar ned til odds 1,81

Bookmaker: Bet365

» Læs anmeldelse af Bet365
Bet365 bonus på 1000 DKK

Tilbyder nye kunder en bonus svarende til første indskud på kontoen, op til 1.000 kr.


Vis flere detaljer

Kommentarer (12) Til kommentarer

Liverpool kan få svært ved at udnytte deres høje presspil mod direkte spillende Burnley. Indbyrdes blev der scoret mange mål i 1. halvleg sidste sæson, men nu må Liverpool undvære Mané, og oddset kan være påvirket af den normale Reds-offensiv.

Det taler for spillet: 

 • Liverpool kreerer primært chancer via deres høje presspil, men Burnleys defensive og direkte spillestil kan gøre dette pres mindre effektfuldt (*1)
 • Liverpool har en hurtig offensiv, men når de møder hold der står dybt og kompakt mangler de ofte kreative typer der kan åbne forsvaret (*2).
 • Markedet kan være påvirket af Liverpools målrige kampe. Det har dog primært været mod offensive hold, mens det ikke er tilfældet mod defensive (*3).
 • Sidste sæsons lignende opgør lukkede hos toneangivende bookmaker i 1,83 for spillet. Det bør ikke være højere nu med fravær (*4).
 • Liverpools offensive spillere har stor fart, men den kommer ikke helt til sin ret mod dybtstående Burnley der ikke efterlader rum at løbe i.
 • Liverpool må undvære denne – og sidste – sæsons topscorer Mané der har karantæne.
 • Liverpool spiller Champions League onsdag aften. Det betyder mindre restitution, måske trætte spillere og kan give nye fravær.
 • Burnley har haft en god sæsonstart, med masser points og få mål lukket ind. De kommer til kampen med tro på tingene.

Det skal du være opmærksom på: 

 • Burnley fik skadet deres dygtige og vigtige keeper Heaton i seneste opgør og han forventes ude flere måneder.
 • Sidste sæson endte de to indbyrdes opgør med sammenlagt 5 mål, hvoraf 4 blev scoret i første halvleg.
 • Coutinho er måske tilbage, og er han i form er han en enormt vigtig, kreativ styrke på holdet.
 • Liverpool har generelt spillet mange over-kampe denne sæson.
 • Hvis et af holdene får scoret hurtigt, kan det åbne for masser chancer da modstanderne så vil tvinges frem på banen.
 • Burnley var meget svage på udebane sidste sæson, hvor man blot hentede 7 points.

Argumenter i kursiv er de elementer jeg mener markedet overser/fejlvurderer.

 

Noter

*1: Liverpool leverer et højt pres, som er særligt effektivt overfor hold der gerne vil spille bolden ud fra bagkæden. Her kan man nemlig forcere fejl i farlige områder af banen, og fange modstanderne ude af balance. Burnley står dog meget dybt og kompakt, og starter ofte deres angreb gennem meget direkte eller decideret lange afleveringer til frontangriberne. Det betyder at man spille hurtigt hen over Liverpools pres, som derved ikke får samme effekt med at fange Burnley ude af balance.

 

*2: Liverpools offensiv er bygget op omkring nogle meget hurtige folk i front, der skal sætte fart og direkte spil når man vinder bolden højt på banen. Hvis man er meget i boldbesiddelse mod en kompakt modstander, har man dog ofte for få kreative playmaker-typer på banen til at kunne åbne modstanderne. Midtbanespillernes force i genpres, og angribernes fart i omstillinger kommer dermed ikke helt til sin ret.

 

*3: 3 af 4 ligaopgør denne sæson har Liverpools kampe budt på 4 mål eller mere, og man har spillet to målrige Champions League-kampe der kan have influeret markedet. Det har dog i alle tilfældene været mod gode offensive hold, der gerne har villet spille bolden og dermed gøre Liverpools presspil mere effektivt. Mod defensive Crystal Palace vandt man blot 1-0 på et sent mål af Mané.

 

*4: I opgøret der blev spillet i marts havde Liverpool både Lallana, Coutinho og Mané med som kreative spillere. Til dette opgør er Mane og Lallana definitivt ude, mens Coutinho endnu er uvist.

 

Oddset:

 

Oddset indebærer: Gevinst ved 0 scoringer i første halvleg, og halv gevinst ved 1 scoring i 1. halvleg. Hvis der scores 2 mål eller mere i første halvleg er indsatsen tabt.

 

Også værdi: 1,86 hos 888sport og Unibet, samt 1,84 hos Jetbull.

  

Oddsudvikling: Jetbull åbnede i 1,88 men er siden faldet en smule.

 

Markedsoverblik: En toneangivende licensløs bookmaker er åbnet i 2,02, har siden været nede omkring 1,88 men er nu steget igen til 1,925.

 

Alternativt CV (O/U 2,5 mål): 60-40 (Lige præcis nok til smal værdi licensløst til odds 2,54, mens licensmarkedets højeste er Jetbull med 2,50 der giver en BV på præcist 100 %.

 

Liverpool

Liverpool er pt. placeret på en 8. plads i ligaen, hvor man dog blot er 3 points efter ligaens førerklubber fra rivalbyen Manchester. Det er dog stadig tidligt i sæsonen, og således er man også blot 4 points fra nedrykningsstregen.

 

Liverpool har den seneste tid hoppet fra det ene yderpunkt til det andet i forhold til selvtillid. Først slog man topkandidaterne Arsenal med hele 4-0 efter en forrygende præstation, inden man ugen efter (i seneste kamp) faldt helt sammen mod City og tabte hele 5-0, blandt andet efter et rødt kort til Mané.

 

I den kommende periode har Liverpool mange kampe på kort tid, grundet Champions League og ligacup. Det kan betyde man er nødt til at rotere på holdet, og spørgsmålet er om man gør dette mod Burnley, eller om man venter til ligacupkampen mod Leicester.

 

Trupnyt:

Offensivstjernen Mané er ude med karantæne efter han uheldigt tacklede Manchester Citys målmand i hovedhøjde sidste kamp. Sidste sæson måtte Liverpool undvære Senegaleseren i flere kampe, og her var man tydeligt tandløse, og rendte ind i en masse skuffende resultater.

 

Liverpool har desuden stadig tvivl om den anden store offensive stjerne Coutinho. Det er ingen hemmelighed at brasilianeren ønskede at skifte til mægtige Barcelona i transfervinduet, der dog måtte se deres enorme bud være utilstrækkeligt til at overtale Liverpool. Coutinho var stærkt utilfreds med dette, og har således endnu ikke spillet kamp for klubben denne sæson.

 

Han skulle være fit nu efter at have overkommet en rygskade, men der er endnu spørgsmålstegn ved om han er mentalt klar til at spille kampe for Liverpool. Skulle han komme i aktion, er det desuden ikke sikkert han vil kunne undgå tilråb eller pift fra fansene, der ikke virker til at være tilfredse med hans forsøg på at tvinge et skifte væk fra klubben.

 

Liverpools faste højreback Clyne er også fraværende til dette opgør, men han er blevet erstattet fornuftigt af unge Alexander-Arnold om end han havde problemer i seneste opgør mod City. Det havde de fleste spillere på holdet dog, og det er da heller ikke unormalt mod Citys mange offensive stjerner.

 

I forhold til starten af sæsonen kan Liverpool glæde sig over at have nyindkøbte Oxlade-Chamberlain fra Arsenal til rådighed, og det er ikke utænkeligt at han får en rolle i startopstillingen, alt afhængig af hvilket spillere der figurerer i Champions League onsdag.

 

Forventet Startopstilling:

Mignolet – Gomez, Matip, Lovren, Moreno – Can/Coutinho, Henderson, Wijnaldum – Salah, Firmino, Oxlade-Chamberlain

 

Burnley

Burnley indtager i øjeblikket en fornem 7. plads i ligaen efter en god sæsonstart. Det betyder at man pt. har ligeså mange points som dagens modstander fra Liverpool, men resultaterne er hentet på en markant anderledes måde end Liverpool. Burnley satser på en meget kompakt spillestil, hvor forsvarskæden konstant står meget dybt. Samtidig holder midtbanen sig som samlet kæde meget tæt på forsvarslinjen, således at der ikke er meget mellemrum at spille i for modstanderne. Det kræver derfor en enormt kreativ og dygtig modstander at kunne åbne forsvaret, eller gode skytter fra distancen der kan tvinger Burnley-forsvaret en smule frem.

 

Burnleys største styrke er at hele holdet kæmper indædt som en enhed gennem hele kampen, og alle hjælper til med de defensive pligter. Når man endelig har bolden gælder det om at få den hurtigt frem til frontangriberne, der ofte støtter godt op om hinanden. Sidste sæson havde Burnley store problemer på udebane hvor man blot fik hentet 7 points, men denne sæson giver forhåbninger om forbedring på den front, da man har fået 4 points på udebane mod mesterskabsaspiranterne fra Chelsea og Tottenham.

 

Trupnyt:

Burnley må til kampen her undvære deres faste målmand Tom Heaton der i seneste opgør udgik med en skade i skulderen. Det er et stort tab da han har fungeret som sikker sidste skanse for dem i flere sæsoner. Afløseren Nick Pope er uprøvet på dette niveau, men blev skiftet ind i stedet for Heaton i seneste kamp, i 36. minut, og formåede at holde buret rent. Han har udtalt (til Skysports) at han fik stor hjælp af forsvaret der konstant kommunikerede med hinanden og ham, så han ikke var i tvivl om noget. Normalt er det en målmands opgave at hjælpe til at organisere forsvaret gennem kommunikation, så hvis det igen er forsvaret der skal klare denne opgave for målmanden kan det være en ulempe for dem, uanset hvor hurtige reflekser keeperen så ellers har.

 

En af Burnleys store styrker er sammenholdet, den indbyrdes forståelse og kontinuiteten på holdet, og på den front kan man være yderst tilfredse med – bortset fra Heaton – at have en fuldt kampklar trup at gøre med.

 

Forventet startopstilling:

Pope – Lowton, Mee, Tarkowski, Ward – Gudmundsson, Defour, Cork, Arfield, Brady - Vokes

 

Kilder: soccerway.com, holdnyt.dk, oddsportal.com, skysports.com, fantasyfootballscout.com, whoscored.com.

Formen / seneste 10 kampe
Liverpool
23/09 U Leicester 3-2
19/09 U Leicester 0-2
16/09 H Burnley 1-1
13/09 H Sevilla 2-2
09/09 U Manchester City 0-5
27/08 H Arsenal 4-0
23/08 H Hoffenheim 4-2
19/08 H Crystal Palace 1-0
15/08 U Hoffenheim 2-1
12/08 U Watford 3-3
 
Burnley
23/09 H Huddersfield 0-0
19/09 H Leeds PEN 5-7
16/09 U Liverpool 1-1
10/09 H Crystal Palace 1-0
27/08 U Tottenham 1-1
23/08 U Blackburn 2-0
19/08 H West Bromwich Albion 0-1
12/08 U Chelsea 3-2
01/08 H Celta Vigo 2-2
29/07 U Nottingham F. 1-1
 Sammenlign statistik for holdene
 Statistik, England - Premier League
Andre aktuelle tips fra denne ekspert
24/09-2017 17:00 Brighton-Newcastle United 
Thomas Schyth (+15,87 | 111,42%)
4
Fodbold - England Premier League
To oprykkerklubber tørner sammen i en duel hvor de kommer med hver deres momentum. Brighton har lagt sig i bunden af rækken, mens Newcastle med 3 sejre i træk er i top 4. Brighton er dog normalt stærke på hjemmebanen, så hvor findes værdien?...


Aktuelle tips - analysevælger

Eksperttip Brugertip
Søndag den 24. september 2017
10:05 Michal Kwiatkowski-Michael Matthews 2 1,95
Jesper Carstens (+109,53 | 113,09%)
0
Cykling - VM 2017
Tip: 2
Odds: 1,95
Chance: 45-0-55 | Betvalue: 107,25%
Bergen Michael Matthews har et helt hold til rådighed og så formstærk ud i endagsløbene i Canada. Michal Kwiatkowski fyrer nok kanonen af på én af de sidste par omgange, hvilket indtil videre er gået med godt, men ender de i samme gruppe, e...
15:30 Indianapolis Colts : Totale antal sejre i regulær sæson Under 6,5 1,95
donlas (0,00 | 0,00%)
3
Amerikansk fodbold - USA - NFL
Tip: Under 6,5
Odds: 1,95
Vinderchance: 65% | Betvalue: 126,75%
For: - Et af ligaens svageste hold, hvor de mangler deres absolutte stjerne QB A. Luck, som har siddet ude efter en skulderoperation siden januar. I organisationen har man ikke meldt ud omkring hvornår de forventer han er tilbage. Li...
17:00 Brighton-Newcastle United 
Thomas Schyth (+15,87 | 111,42%)
4
Fodbold - England Premier League
To oprykkerklubber tørner sammen i en duel hvor de kommer med hver deres momentum. Brighton har lagt sig i bunden af rækken, mens Newcastle med 3 sejre i træk er i top 4. Brighton er dog normalt stærke på hjemmebanen, så hvor findes værdien?...
 
17:00 Strasbourg-Nantes (Asian 0:0) 2 2,09
Jens Bøye (+43,32 | 101,51%)
1
Fodbold - Frankrig Ligue 1
Tip: 2
Odds: 2,09
Chance: 33-32-35 | Betvalue: 105,15%
Defensivræv Ranieri har tætnet Nantes-forsvaret efter tung sæsonstart. Bretonerne scorer selv ret lidt, men 3 mål i seneste 4 kampe har givet 10 point. Oprykker Strasbourg har tabt 3 i træk uden at score og risikerer et fjerde tab i træk....
18:00 Hobro-Brøndby IF 
Il_Falco (+5,75 | 119,83%)
2
Fodbold - Danmark - Superligaen
Hobro skal forsøge at rejse sig efter sidste uges nedsmeltning mod FCM. Brøndby dominerede opgøret mod AaB, men måtte tage til takke med uafgjort. Hobro har været suveræne på eget græs, mens Brøndby har sæsonens første udesejr til gode....
 
19:00 Buffalo Bills-Denver Broncos Under 17,5 Bills- points Points bills 2,01
Romanowski (-2,00 | 0,00%)
1
Amerikansk Fodbold - USA - NFL
Tip: Under 17,5 Bills- points
Odds: 2,01
Chance (o/u): 48-52 | Betvalue: 104,52%
Hvorfor: Bills er et virkelig dårligt hold, som har solgt ud på næsten alle pladser i angrebet. De har en nogenlunde solid defensiv tilbage. ...
20:00 Vålerenga-Brann X2 1,55
Peter Byskov (-2,42 | 92,44%)
1
Fodbold - Norge Eliteserien
Tip: X2
Odds: 1,55
Chance: 33-30-37 | Betvalue: 103,85%
Medaljekandidaten fra Bergen bør tage point hos tandløse Vålerenga. VIF har lukket næstfærrest mål ind på hjemmebane, men forrygende Vega og Brann er i topform, og der er god chance for, at denne kamp bringer VIF tættere på nedrykning....
Søndag den 1. oktober 2017
20:00 Golden Boy vinder: Kylian Mbappé 1,45
Frank Pilantra (+169,60 | 106,59%)
1
Fodbold - Frankrig - Le Championnat
Tip: Kylian Mbappé
Odds: 1,45
Vinderchance: 75% | Betvalue: 108,75%
Med Kylian Mbappé blandt de absolutte stjerner vandt Monaco det franske mesterskab og nåede frem til semifinalen i Champions League. Også Jesus Gabriel og Marcus Rashford har slået igennem, men Mbappé lyser klarest blandt de unge stjerneskud....
Torsdag den 5. oktober 2017
18:00 kommer Danmark til VM? Nej 1,55
guldmorten (+7,89 | 110,96%)
25
Fodbold - vm-kval
Tip: Nej
Odds: 1,55
Vinderchance: 68% | Betvalue: 105,40%
Lad mig først nævne de faktorer, som taler imod dette spil:   Det danske landshold har fået en ny energi ind i deres spil, og en mere direkte spillestil. Det har fået spillere som Delaney, Eriksen og C...
Søndag den 31. december 2017
00:00 Trump Exit date Efter 2017 1,31
guldmorten (+7,89 | 110,96%)
13
Politik - Trump specials
Tip: Efter 2017
Odds: 1,31
Vinderchance: 90% | Betvalue: 117,90%
Bemærk! Spillet er opnået ved at lay'e årstallet 2017 på betfair til odds 4, og oddset er efter 6,5 procent i kommision. Bemærk også, at oddset svinger konstant, og at der har kunne opnås væsentlig b...
Torsdag den 14. juni 2018
12:00 Med i Englands trup: Marcus Rashford 1,20
Frank Pilantra (+169,60 | 106,59%)
0
Fodbold - VM
Tip: Marcus Rashford
Odds: 1,20
Vinderchance: 90% | Betvalue: 108,00%
Den unge komet Marcus Rashford er trædt i karakter som angrebsprofil hos Manchester United og har i VM-kvalen etableret sig på det engelske landshold. Skade eller formnedgang kan bremse udviklingen, men lynhurtige Rashford bør være med i VM-trupp...

Ekspertprofil - Facts og data

Thomas Schyth

32 år, fra Viborg
Ekspert siden december 2016
Forum-alias: UpTheSpurs

Formen:

Ekspert-statistik

  30d 90d 2017 Total
Tilbagebet. 90% 102% 107% 111%
Balance -1.55 +0.62 +9.87 +15.87
Hitrate 7/15 19/37 73/132 78/139
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips

Hovedområder:
Fodbold - England - Premier League
Fodbold - England - Championship

Detaljeret statistik

 

Fodbold

Champions Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
-1.00
-1.00
-1.00
0/0
0/1
0/1
0/1
Champions League
240%
209%
157%
157%
1.40
2.17
2.87
2.87
1/1
2/2
4/5
4/5
England Capital One Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
-1.00
-3.00
-3.00
0/0
0/1
0/3
0/3
England Championship
0%
89%
102%
113%
0.00
-0.68
0.44
3.36
0/0
3/6
12/23
14/25
England Community Shield
0%
212%
212%
212%
0.00
1.12
1.12
1.12
0/0
1/1
1/1
1/1
England FA Cup
0%
0%
99%
90%
0.00
0.00
-0.15
-0.15
0/0
0/0
6/11
6/11
England League Cup
310%
310%
310%
310%
2.10
2.10
2.10
2.10
1/1
1/1
1/1
1/1
England Ligacup
0%
0%
180%
180%
0.00
0.00
0.80
0.80
0/0
0/0
1/1
1/1
England Premier League
66%
90%
110%
107%
-4.05
-2.26
7.87
10.95
5/12
11/23
45/79
48/84
Europa League
0%
217%
116%
116%
0.00
1.17
0.82
0.82
0/0
1/1
3/5
3/5
VM
0%
0%
0%
0%
-1.00
-1.00
-2.00
-2.00
0/1
0/1
0/2
0/2
Total
90%
102%
107%
111%
-1.55
0.62
9.87
15.87
7/15
19/37
73/132
78/139

SKADER/KARANTÆNER

Liverpool
Ádám Bogdán (Må)
22/09 11:06
Ukendt varighed
Adam Lallana (Mi)
22/09 10:56
Medio oktober 2017
Nathaniel Clyne (Fo)
22/09 11:05
Få uger
Joe Gomez (Fo)
14/09 07:44
26/09: Spartak Moscow-Liverpool

Burnley
Nahki Wells (An)
22/09 09:32
Ukendt varighed
Dean Marney (Mi)
22/09 09:27
Starten af oktober 2017
Tom Heaton (Må)
22/09 09:33
Starten af januar 2018
Leveret af Holdnyt.dk - Danmarks hurtigste nyhedsoverblik

Relateret statistik

  KP
1.Manchester City616
2.Manchester United616
3.Chelsea613
4.Tottenham611
5.Liverpool611
6.Watford611
7.Newcastle United59
8.Huddersfield69
9.Burnley69
10.West Bromwich Albi58
11.Southampton68
12.Arsenal57
13.Everton67
14.Swansea65
15.Stoke65
16.Leicester64
17.Brighton54
18.West Ham64
19.Bournemouth63
20.Crystal Palace60
Fuld stilling