Tips & analyser » Ekspertanalyse

Lørdag den 26. november 2016 kl. 16:00 - Fodbold, England Premier League
KCOM Stadium - Dommer: Paul Tierney
Af Torben N. Sørensen, 26. nov. 2016, 08:07 (opdateret 26. nov. 2016, 18:00). Vist 593 gange.
Odds: 2,70
Chance: 32 - 30 - 38
Betvalue: 102,60%
Bookmaker: Bet365
Denne side indeholder henvisnings-links.
0
Du skal være logget ind for at stemme på analyser
Odds: 2,70
Chance: 32 - 30 - 38
Betvalue: 102,60% 
Betvalue - forklaring
Betvalue er et udtryk for hvor stor værdien af et spil er, udtrykt i forhold til oddset og den chancevurdering som eksperten har sat på det foreslåede spil. Jo højere betvalue, des "stærkere" er spilforslaget at dømme ud fra ekspertens vurdering.

Betvalue kan derfor give et indtryk af om der på et spil er tale om overodds eller underodds.

For at beregne en betvalue, tager man den procentuelle chancevurdering for et udfald i en kamp, og ganger med det odds man kan få tilbudt for dette udfald. De odds man får tilbudt er jo netop skabt på baggrund af en procentmæssig chancevurdering fra bookmakeren, som ikke nødvendigvis stemmer overens med ens egen vurdering.

Eksempel: Crystal Palace - Chelsea
Tegn Chance Odds Betvalue Formel
1 10% 9,60 96,0% (9,60 x 10%)
X 20% 4,70 94,0% (4,70 x 20%)
2 70% 1,46 102,2% (1,46 x 70%)

Som det ses er betvalue højest for 2-tallet, hvilket betyder at der er størst værdi i at spille dette, ud fra den chancevurdering eksperten har sat. En chancevurdering på 2-tallet på 70% betyder omsat i ord, at eksperten tror dette spil vil gå hjem 7 ud af 10 gange. Og når man kan få odds 1,46 som betaling, vil man i det lange løb tjene sin indsats tilbage med en faktor 102,2%.

Spillede man i stedet på 1-tallet, som man med 10% tror på vil gå hjem 1 ud af 10 gange, vil man i det lange løb tabe penge, for så vil man efter 10 spil stå tilbage med 96% af ens samlede indsatser, fordi man den ene gang man rammer kun får pengene 9,6 gange igen.

For at vinde penge i det lange løb, er det således væsentligt at tilstræbe en gennemsnitlig betvalue over 100 på de spil man foretager sig.Spilbar ned til odds 2,64

Bookmaker: Bet365

» Læs anmeldelse af Bet365

Kommentarer (2) Til kommentarer

Mike Phelans taktik har organisatoriske mangler, og Hull ligner PL's ringeste hold. Det uheldige 0-3-nederlag mod Sunderland var holdets bedste indsats længe, men man tabte stadig, og West Bromwich er kontra-giftig.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN

  • Hull virker i dyb krise, og forsvaret lækker slemt. Seneste hjemmekamp blev vundet 2-1 over Southampton, men det var dybt ufortjent.
  • West Bromwich er en hård nød at knække, og det også selvom de er på udebane. Taktikken er typisk 'clean sheet' og lynhurtige kontra-angreb.
  • Hull har stadig en omfattende skades-liste. Værst er det, at første-angriber Abel Hernandez er ude. Uden ham virker Hull-offensiven tam.
  • West Bromwich kan, med et enkelt spørgsmåltegn til den belgiske midtbanemand Nacer Chadli, stille i stærkeste.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

  • Hull tabte senest 0-3 til bundproppen Sunderland, men faktisk var det ikke helt fortjent. Indsatsen var en af de bedre set længe fra Hulls side.
  • Hull får den hængende angriber Adama Diomande tilbage, efter at han de seneste tre kampe har siddet ude med karantæne.
  • Det kan tænkes, at West Bromwich vil stille sig tilfreds med en point-deling. West Brom er trods alt ikke et storhold, og udebane er udebane.

Argumenter i kursiv: De elementer som jeg mener odds-sætterne/markedet især overser/fejlvurderer.

 

Spil-form: Jeg har valgt min spil-form helt uden dikkedarer - West Bromwich til at vinde på det helt almindelige 2-tal. Er man man ikke bleg for at lægge sine spil hos store internationale bookmakere uden dansk licens, kan man score sig en en anelse mere ved at tage West Bromwich på det tilsvarende Asian Handicap -0,5, men de 2,70 hos dansk-licens-havende Bet365, Sportingbet og NordicBet er godkendt (vi taler dog om tre kliks forskel til Asian-bookierne, hvilket eer en forskel). Det bemærkes, at man hos licens-spiludbyderne skal holde sig fra West Bromwich på AH-linierne. Bedste odds på West Bromwich AH -0,5 er på 'det danske' marked er nemlig blot 2,60 (Bet365 og Unibet).

 

Odds-udvikling: Lidt uforståeligt for mig har oddsene på Hull over de seneste dage været faldende (så advarsel: Det kan være, jeg undervurderer Hull), mens de har været stigende på West Bromwich. Det er selvfølgeligt helt fint for mig, da det (i min bog) skaber værdi på 2-tallet. Jeg er ikke fuldstændig klar over, hvad vi kan forvente at se ske i timerne op til kamp-start, men jeg vil dog godt melde følgende forsigtige spådom ud: - Jeg har vanskeligt ved at se West Bromwich-oddsene stige yderligere.

 

Bedste betaling for 2-tallet på sejr til West Bromwich: Odds 2,73 hos førende bookmakere på Asian-markedet uden dansk licens, 2,70 hos Bet365, Sportingbet og NordicBet.

 

Jeg fortsætter med at gå imod Hull: Jeg har været efter Hull op gennem efteråret, og senest var jeg 'på' dem til at tabe til bundproppen Sunderland (resultat: Sunderland-sejr 3-0). Og hvorfor ikke fortsætte med at punte imod Premier Leagues, som jeg set det, ringeste mandskab? Okay, Hull kommer ikke til at fortsætte med at tabe og tabe i en uendelighed, og faktisk vandt de for tre uger siden (umiddelbart inden landskamps-pausen) deres seneste hjemmekamp  2-1 over Southampton. Og faktisk var der trods de grimme 0-3-cifre fremgang at spore i Hulls indsats for en uge siden mod Sunderland. Men(!) - jeg synes altså stadig, at Hull spiller for taktisk ustruktureret, især for naivt i forsvaret, og derudover så ér Hull stadig på papiret et af Premier Leagues dårligste mandskaber.

 

West Brom - solid defensiv, hurtige kontraer - en giftig modstander: Over for Hull denne lørdag eftermiddag står så en modstander, der i øjeblikket må vurderes som giftig at få på besøg - West Bromwich. Birmingham-klubben har gjort det glimrende i efterhånden nu en ganske lang periode i efteråret. Kigger vi på West Bromwich' resultater de seneste toenhalv måned (otte kampe), så har de kun tabt to gange, og det var 1-2 ude til Liverpool samt 0-4 hjemme til et ved lejligheden meget effektivt Manchester City-mandskab.

 

West Bromwich virker som en taktisk ganske velsmurt maskine. Holdet slår, især ikke på udebane, større brød op, end det kan bage, der er fokus på først og fremmest at holde nullet, og dertil er West Bromwich' kontra-køringer hurtige og effektive. Og West Bromwich har gennem de seneste måneder vist, at de er en hård nød at knække, også på udebane.

 

Min vurdering & konklusion: Stiller man de ting op over for hinanden, og kigger man på odds-markedet (hvor procenterne for 1X2 viser ca. 33-30-37), så synes jeg ikke, West Bromwich har fået helt nok tiltro. Bevares, West Bromwich er blevet gjort til smal favorit på markedet, men ikke med meget. Personligt synes jeg, at værdien i dette møde ligger udeholdets vej, og følgeligt er det også dén vej, mit indskud bliver placeret.

 

Situation - Hull: Starten på efteråret var godkendt nok for Hull, men ret hurtigt havnede holdet i spille- og resultats-mæssig krise, hvor træner Mike Phelan mestendels spillede både taktisk og mandskabs-mæssigt fallit. Det betød, at Hull op gennem efteråret drattede ned, hvor de retteligt hører hjemme, nemlig i Premier Leagues bund-region.

 

Hulls har hentet 10 point i efterårets 12 spillerunder, hvilket placerer dem på Premier Leagues tredjesidste-plads og altså under nedryknings-stregen. Statistikken fortæller om 3-1-8 med 2-0-4 hjemme på  'The Circle' eller KCOM Stadium, som Hulls hjemmebane er navngivet officielt (... alternativt... udeholdenes fans' joke-navn... '(K)CUM' Stadium... sigtende til, at de gæstende holds angribere denne sæson som regel får 'forløst' deres eventuelle scorings-problemer...).

 

Form & seneste resultater – Hull: Resultaterne den seneste måned tid ser (i kronologisk rækkefølge) således ud for Hull: 0-2 hjemme til Stoke, 2-1 ude over Bristol City (Liga Cup), 0-1 ude til Watford, 2-1 hjemme over Southampton, og senest 0-3 ude til Sunderland.

 

I seneste hjemmekamp lykkedes det Hull at vinde 2-1 over Southampton, men resultatet var temmeligt misvisende, da Hull var på hælene det meste af kampen, og de to mål var Hulls to eneste forsøg indenfor målrammen. I seneste weekend ude mod bundproppen Sunderland var det så tilbage til 'normalen', da Hull måtte ned 0-3. Paradoksalt nok var Sunderland-kampen på trods af cifrene vel Hull-mandskabets bedste indsats længe, og man kan derfor ikke udelukke, at skuden måske er ved at vende for holdet. Dette ment som en advarsel imod dette bet.

 

Situation – West Bromwich: De fleste eksperter forventede en solid midter-placering, eller i hvert fald en placering i sikkerhed fra nedryknings-stregen, af West Bromwich, og det ser ud til at holde stik. Efter 12 spillerunder ligger West Bromwich med 16 indhøstede point på en øjeblikkelig niende-plads i Premier League-tabellen. Jeg tror, det er et godt tip, at Albions slutter sæsonen ét eller andet sted omkring nummer ni til 12. Efterårets statistik beretter om 4-4-4 med 2-2-2 på både hjemme- og udebane (de to udebane-nederlag var snævre, 0-1 til Bournemouth og 1-2 til Liverpool).

 

Form & seneste resultater – West Bromwich: Resultaterne den seneste godt en måned har været således for West Bromwich: 1-2 ude til Liverpool, 0-4 hjemme til Manchester City, 2-1 ude over Leicester, og så for en uge siden 4-0 hjemme over Burnley.

 

4-0 senest hjemme over Burnley var indlysende godt, men det er ikke fordi, West Bromwich kun kan vinde på hjemmebane. Senest ude gjorde de, hvad hverken FC Porto, FC København eller Club Brugge har været i stand til i Champions League, nemlig tage fra de engelske mestres hule i Leicester ikke kun med point, men med alle tre og altså fuld gevinst. I en meget lige affære trak West Bromwich det længste strå 2-1 (hvilket bedømt ud fra et chance-perspektiv i kampen ikke var uretfærdigt).

 

Trupnyt – Hull: Træner Mike Phelan må fortsat slås med en del spillere ude. Ukampdygtige er målmand Allan McGregor, de to forsvarere Moses Odubajo og Alex Bruce, midtbanemanden Shaun Maloney, og de tre angribere Abel Hernandez, Will Keane og Greg Luer.

 

Af dem er tre at finde i Hulls ideal-11'er, keeper Allan McGregor, der imidlertid har været ude hele efteråret, forsvareren Moses Odubajo, der også har været ude hele sæsonen, samt den vigtige første-angriber Abel Hernandez, der fik 10 kampe, inden han røg ind i en skade. At sidstnævnte mangler har - og er stadig - været noget af et problem for Hull, det især fordi med folk som også Will Keane og Greg Luer ude, så resterer kun Dieumerci Mbokani af 'ægte' angribere i Hull-truppen. Og DC congoleseren har ikke ligefrem været skarp, i de seneste tre år til sammen har han således blot scoret otte mål (og ingen i denne sæson).

 

En mand yderligere er tvivlsom for Hull, forsvars-reserven Brian Lenihan.

 

Noget godt nyt er der dog at glæde sig over for den hårdt prøvede Mike Phelan. Den offensive midtbanespiller/hængende angriber Adama Diomande vender tilbage på holdet efter at have afsonet tre spilledages karantæne, og derudover meldes forsvareren Andrew Robertson tilbage efter en skades-pause. Det ligner dog, at denne kamp mod West Bromwich nok kommer en smule for tidligt for Robertson, der af de fleste engelske medier forventes at starte på bænken.

 

Trupnyt – West Bromwich: Det kører alt i alt godt for træner Tony Pulis og hans mænd i West Bromwich, og en stor del af forklaringen er, at West Brom er et solidt og defensivt godt organiseret mandskab, der er virkeligt giftige på hurtige kontra-angreb. Den slags hold er aldrig rare at møde.

 

Oven i købet er fraværs-situationen i truppen god. To mand er ude med skader, reserve-målmand Boaz Myhill og angrebs-reserven Saido Berahino, men det svækker ikke start-11'eren.

 

Med skal det dog, at den målfarlige belgiske midtbanespiller Nacer Chadli (fire mål i syv kampe) er tvivlsom, og det kommer til at bero på en sidste øjebliks-test, om han vurderes fit nok til at spille fra start eller må nøjes med en plads på udskiftningsbænken (for en sikkerheds skyld har jeg i mit nedenstående bud på West Bromwich' start-opstilling valgt at undlade Chadli). 

 

Holdene: Mit bud på de sandsynlige start-opstillinger:

 

Hull: David Marshall; Ahmed El-Mohamady, Curtis Davies, Michael Dawson, Sam Clucas, Jake Livermore, Ryan Mason, Markus Henriksen, Robert Snodgrass, Adama Diomande og Dieumerci Mbokani.

 

West Bromwich: Ben Foster; Craig Dawson, Gareth McAuley, Johnny Evans, Allan Romeo Nyom, Darren Fletcher, Claudio Yacob, Matt Phillips, James Morrison, Chris Brunt og José Salomon Rondon.

 

Kilder: Soccerway, SoccerInternational, diverse engelske medier og klubbernes hjemmesider.

Formen / seneste 10 kampe
Hull
09/12 H Brentford 3-2
02/12 U Sheffield W. 2-2
25/11 H Bristol City 2-3
21/11 U Millwall 0-0
18/11 H Ipswich 2-2
04/11 U Sheffield U. 1-4
31/10 H Middlesbrough 1-3
28/10 H Nottingham F. 2-3
21/10 U Barnsley 1-0
14/10 U Norwich 1-1
 
West Bromwich Albion
13/12 U Liverpool 0-0
09/12 U Swansea 0-1
02/12 H Crystal Palace 0-0
28/11 H Newcastle United 2-2
25/11 U Tottenham 1-1
18/11 H Chelsea 0-4
04/11 U Huddersfield 0-1
28/10 H Manchester City 2-3
21/10 U Southampton 0-1
16/10 U Leicester 1-1
 Sammenlign statistik for holdene
 Statistik, England - Premier League
Andre aktuelle tips fra samme turnering
16/12-2017 16:00 Stoke-West Ham Over 2,5 mål 2,20
Thomas Schyth (+12,69 | 106,93%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 2,5
Odds: 2,20
Chance (o/u): 51-49 | Betvalue: 112,20%
Det dårligste og det næstdårligste forsvar i Premier League denne sæson tørner sammen og bør udløse mål i begge ender. Sidste sæson gik begge indbyrdes opgør under linjen, men holdenes direkte spillestil kan give meget spil omkring felterne...

16/12-2017 18:30 Manchester City-Tottenham Over 3,5 mål 2,35
Thomas Schyth (+12,69 | 106,93%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 3,5
Odds: 2,35
Chance (o/u): 44-56 | Betvalue: 103,40%
Begge hold går ind til denne kamp uden deres bedste forsvarsspillere, og det bør kunne udnyttes af de skarpe offensiver. En topkamp som denne bliver ofte taktisk og målfattig, men højtpressende offensiver kan udløse mange opspilsfejl....


Aktuelle tips - analysevælger

Eksperttip Brugertip
Lørdag den 16. december 2017
16:00 Stoke-West Ham Over 2,5 mål 2,20
Thomas Schyth (+12,69 | 106,93%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 2,5
Odds: 2,20
Chance (o/u): 51-49 | Betvalue: 112,20%
Det dårligste og det næstdårligste forsvar i Premier League denne sæson tørner sammen og bør udløse mål i begge ender. Sidste sæson gik begge indbyrdes opgør under linjen, men holdenes direkte spillestil kan give meget spil omkring felterne...
18:30 Manchester City-Tottenham Over 3,5 mål 2,35
Thomas Schyth (+12,69 | 106,93%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 3,5
Odds: 2,35
Chance (o/u): 44-56 | Betvalue: 103,40%
Begge hold går ind til denne kamp uden deres bedste forsvarsspillere, og det bør kunne udnyttes af de skarpe offensiver. En topkamp som denne bliver ofte taktisk og målfattig, men højtpressende offensiver kan udløse mange opspilsfejl....
Søndag den 17. december 2017
02:25 Kansas City Chiefs-Los Angeles Chargers 1 2,17
Lasse Meineche (-1,95 | 83,75%)
19
Amerikansk fodbold - USA - NFL
Tip: 1
Odds: 2,17
Chance: 50-0-50 | Betvalue: 108,50%
Chargers bør få det svært på udebane i Kansas City hvor tilskuerne traditionelt larmer meget. Chargers kommer med mest momentum, men nok på en billig baggrund, og Chiefs-forsvaret så stærkt ud senest mod Raiders....
22:25 Pittsburgh Steelers-New England Patriots (Asian: New -2,5) 2 1,84
Peter Jensen (+13,08 | 105,74%)
2
Amerikansk Fodbold - USA - NFL
Tip: 2
Odds: 1,84
Chance: 43-0-57 | Betvalue: 104,88%
Patriots har overtaget i de indbyrdes møder med Steelers. Værterne spiller for hjemmebanefordel gennem slutspillet og er stærkt kørende offensivt, men Patriots er et velcoachet kvalitetsmandskab, der sjældent spiller flere kampe i træk under ni...
Søndag den 31. december 2017
00:00 Trump Exit date Efter 2017 1,31
guldmorten (+6,89 | 109,44%)
21
Politik - Trump specials
Tip: Efter 2017
Odds: 1,31
Vinderchance: 90% | Betvalue: 117,90%
Bemærk! Spillet er opnået ved at lay'e årstallet 2017 på betfair til odds 4, og oddset er efter 6,5 procent i kommision. Bemærk også, at oddset svinger konstant, og at der har kunne opnås væsentlig b...
18:00 Dronningens nytårstale - Nævnes: Prins Joachim 5,50
Highroller (+18,47 | 142,95%)
3
Underholdning - TV
Tip: Nævnes: Prins Joachim
Odds: 5,50
Vinderchance: 24% | Betvalue: 132,00%
Vor kære dronning bruger stort set altid de kongeliges officielle navne i talen. Den yngste søn har ikke haft bryllupper eller barnefødsler i år, men "Prins Joachim" er nævnt i 7 af de 10 seneste taler...
Onsdag den 14. februar 2018
20:45 Real Madrid-Paris SG Over 3,5 mål mål 2,50
TheBuffetWay (0,00 | 0,00%)
2
Fodbold - Champions League
Tip: Over 3,5 mål
Odds: 2,50
Chance (o/u): 65-35 | Betvalue: 162,50%
Begge hold spiller systematisk Champions League kampe som producerer mange mål, og møder nu hinanden i et spillemæssigt matchup, som taler for mange mål Det taler for spillet:&...
Torsdag den 15. februar 2018
19:00 Marseille-Braga 1/16-finale: Braga går videre 2,70
Jens Bøye (+58,18 | 101,99%)
4
Fodbold - Europa League
Tip: 1/16-finale: Braga går videre
Odds: 2,70
Vinderchance: 40% | Betvalue: 108,00%
1/16-finale (Frankrig 15. februar, Portugal 22. februar) Marseille nedprioriterer EL-dystens returkamp af hensyn til arvefjendeopgør mod PSG 2 dage efter. Den mindre klub Braga skal først overleve den frygtindgydende Velodrom, men gjorde det g...
Torsdag den 14. juni 2018
12:00 Med i Englands trup: Marcus Rashford 1,20
Frank Pilantra (+167,30 | 106,46%)
13
Fodbold - VM
Tip: Marcus Rashford
Odds: 1,20
Vinderchance: 90% | Betvalue: 108,00%
Den unge komet Marcus Rashford er trædt i karakter som angrebsprofil hos Manchester United og har i VM-kvalen etableret sig på det engelske landshold. Skade eller formnedgang kan bremse udviklingen, men lynhurtige Rashford bør være med i VM-trupp...

Ekspertprofil - Facts og data

Torben N. Sørensen

44 år, fra Singapore
Ekspert siden juli 2007
Forum-alias: torbenns

Formen:

Ekspert-statistik

  30d 90d 2017 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 97%
Balance 0.00 0.00 0.00 -48.40
Hitrate 0/0 0/0 0/0 1008/1891
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips

Hovedområder:
Fodbold - Champions League
Fodbold - Europa League
Fodbold - Landskampe

Detaljeret statistik

 

Fodbold

Argentina - Primera Division
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-0.85
0/0
0/0
0/0
3/7
Australien - Hyundai A-League
0%
0%
0%
61%
0.00
0.00
0.00
-1.17
0/0
0/0
0/0
1/3
Australien Hyundai A-League
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.52
0/0
0/0
0/0
3/5
Belgien - Jupiler League
0%
0%
0%
131%
0.00
0.00
0.00
1.24
0/0
0/0
0/0
3/4
Brasilien - Serie A
0%
0%
0%
64%
0.00
0.00
0.00
-7.86
0/0
0/0
0/0
8/22
Brasilien Serie A
0%
0%
0%
43%
0.00
0.00
0.00
-12.52
0/0
0/0
0/0
10/27
Bulgarien - A Grupa
0%
0%
0%
132%
0.00
0.00
0.00
0.96
0/0
0/0
0/0
2/3
Champions League
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-28.08
0/0
0/0
0/0
148/297
Champions League Kvalifikation
0%
0%
0%
72%
0.00
0.00
0.00
-1.16
0/0
0/0
0/0
12/18
Champions League, gruppe G
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Colombia - Copa Mustang
0%
0%
0%
173%
0.00
0.00
0.00
0.73
0/0
0/0
0/0
1/1
Confederations Cup
0%
0%
0%
106%
0.00
0.00
0.00
0.94
0/0
0/0
0/0
10/17
Copa America
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-2.35
0/0
0/0
0/0
1/5
Copa Libertadores
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-3.75
0/0
0/0
0/0
17/34
Copa Libertadores Kvalifikation
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
2/2
Ecuador - Serie A
0%
0%
0%
108%
0.00
0.00
0.00
0.33
0/0
0/0
0/0
2/4
EM
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-17.42
0/0
0/0
0/0
11/37
EM-kvalifikation
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
3.59
0/0
0/0
0/0
13/21
England - Championship
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
England Capital One Cup
0%
0%
0%
152%
0.00
0.00
0.00
0.52
0/0
0/0
0/0
1/1
England Ligacup
0%
0%
0%
195%
0.00
0.00
0.00
0.95
0/0
0/0
0/0
1/1
England Premier League
0%
0%
0%
46%
0.00
0.00
0.00
-4.91
0/0
0/0
0/0
4/11
Europa League
0%
0%
0%
94%
0.00
0.00
0.00
-13.70
0/0
0/0
0/0
233/425
Europa League Kvalifikation
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
-0.90
0/0
0/0
0/0
31/55
Frankrig - Cup
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
3/4
Frankrig - FA Cup
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
0.85
0/0
0/0
0/0
1/1
Frankrig - Le Championnat
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-1.54
0/0
0/0
0/0
6/15
Frankrig - Ligue 1
0%
0%
0%
127%
0.00
0.00
0.00
7.15
0/0
0/0
0/0
15/19
Frankrig - Ligue 2
0%
0%
0%
87%
0.00
0.00
0.00
-0.14
0/0
0/0
0/0
5/9
Frankrig Ligue 1
0%
0%
0%
122%
0.00
0.00
0.00
3.64
0/0
0/0
0/0
9/12
Frankrig Ligue 2
0%
0%
0%
81%
0.00
0.00
0.00
-0.52
0/0
0/0
0/0
7/13
Grækenland - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Grækenland - Super League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Holland - Eredivisie
0%
0%
0%
78%
0.00
0.00
0.00
-1.32
0/0
0/0
0/0
3/6
Holland - Jupiler League
0%
0%
0%
139%
0.00
0.00
0.00
2.36
0/0
0/0
0/0
4/6
Holland - Æresdivisionen
0%
0%
0%
148%
0.00
0.00
0.00
5.70
0/0
0/0
0/0
9/12
Holland Jupiler League
0%
0%
0%
109%
0.00
0.00
0.00
2.41
0/0
0/0
0/0
10/15
Holland Æresdivisionen
0%
0%
0%
106%
0.00
0.00
0.00
0.46
0/0
0/0
0/0
4/8
International - EM
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Intertoto Cup
0%
0%
0%
128%
0.00
0.00
0.00
16.57
0/0
0/0
0/0
32/59
Irland - Eircom League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Italien - Cup
0%
0%
0%
92%
0.00
0.00
0.00
-0.25
0/0
0/0
0/0
1/3
Italien - Serie A
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
12.51
0/0
0/0
0/0
44/76
Italien - Serie B
0%
0%
0%
79%
0.00
0.00
0.00
-7.98
0/0
0/0
0/0
21/43
Italien Serie A
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
1.12
0/0
0/0
0/0
11/19
Italien Serie B
0%
0%
0%
86%
0.00
0.00
0.00
-3.87
0/0
0/0
0/0
26/50
Japan - J. League
0%
0%
0%
151%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
1/1
Japan Cup 3
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Kroatien - 1. Division
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
1.04
0/0
0/0
0/0
4/6
Landskampe
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-3.78
0/0
0/0
0/0
15/31
Litauen - A Lyga
0%
0%
0%
140%
0.00
0.00
0.00
0.40
0/0
0/0
0/0
1/1
Lituaen - A Lyga
0%
0%
0%
259%
0.00
0.00
0.00
3.17
0/0
0/0
0/0
2/2
OL
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.08
0/0
0/0
0/0
4/8
Paraguay - Division Profesional
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Peru - Primera Division
0%
0%
0%
165%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - 2. Division
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
0.72
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - Ekstraklasa
0%
0%
0%
119%
0.00
0.00
0.00
1.14
0/0
0/0
0/0
4/6
Polen - I Liga
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.20
0/0
0/0
0/0
1/2
Polen Ekstraklasa
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Portugal - Cup
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
3/5
Portugal - Liga Cup
0%
0%
0%
83%
0.00
0.00
0.00
-0.23
0/0
0/0
0/0
4/7
Portugal - Primeira Liga
0%
0%
0%
23%
0.00
0.00
0.00
-5.15
0/0
0/0
0/0
2/8
Portugal - SuperLiga
0%
0%
0%
17%
0.00
0.00
0.00
-2.50
0/0
0/0
0/0
1/3
Portugal League Cup
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
1.48
0/0
0/0
0/0
3/4
Portugal Liga ZON Sagres
0%
0%
0%
134%
0.00
0.00
0.00
3.39
0/0
0/0
0/0
7/10
Rumænien - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Rusland - Vischaya
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
5.05
0/0
0/0
0/0
5/7
Rusland Premier League
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
1.97
0/0
0/0
0/0
3/4
Russia promotion/relagation
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Schweiz - Super League
0%
0%
0%
133%
0.00
0.00
0.00
3.66
0/0
0/0
0/0
8/11
Schweiz Super League
0%
0%
0%
56%
0.00
0.00
0.00
-1.75
0/0
0/0
0/0
1/4
Spanien - Cup
0%
0%
0%
157%
0.00
0.00
0.00
6.30
0/0
0/0
0/0
10/11
Spanien - LIGA BBVA
0%
0%
0%
98%
0.00
0.00
0.00
-0.11
0/0
0/0
0/0
3/7
Spanien - Primera (Liga BBVA)
0%
0%
0%
58%
0.00
0.00
0.00
-2.53
0/0
0/0
0/0
2/6
Spanien - Primera Division
0%
0%
0%
76%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
8/22
Spanien - Segunda (Liga Adelante)
0%
0%
0%
150%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/2
Spanien - Segunda Division
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
13/24
Spanien LIGA Adelante
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
8.21
0/0
0/0
0/0
13/17
Spanien LIGA BBVA
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
1.59
0/0
0/0
0/0
13/21
Tjekkiet - Gambrinus League
0%
0%
0%
94%
0.00
0.00
0.00
-0.32
0/0
0/0
0/0
2/5
Træningskamp
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - 1. Lig
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyrkiet - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - Superlig
0%
0%
0%
84%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
10/21
Tyrkiet - TFF 1. divison
0%
0%
0%
182%
0.00
0.00
0.00
2.46
0/0
0/0
0/0
3/3
Tyrkiet Super Lig
0%
0%
0%
113%
0.00
0.00
0.00
0.25
0/0
0/0
0/0
1/2
Tyrkiet Superlig
0%
0%
0%
144%
0.00
0.00
0.00
3.52
0/0
0/0
0/0
6/8
Tyskland - 1. Bundesliga
0%
0%
0%
104%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
8/15
Tyskland - 2. Bundesliga
0%
0%
0%
73%
0.00
0.00
0.00
-2.31
0/0
0/0
0/0
6/12
Tyskland - Cup
0%
0%
0%
190%
0.00
0.00
0.00
0.90
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyskland - DFB Pokal
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyskland 1. Bundesliga
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.03
0/0
0/0
0/0
6/12
Tyskland 2. Bundesliga
0%
0%
0%
154%
0.00
0.00
0.00
3.75
0/0
0/0
0/0
5/7
UEFA Super Cup
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/2
UEFA Supercup
0%
0%
0%
178%
0.00
0.00
0.00
2.34
0/0
0/0
0/0
2/3
Ungarn - Soproni Liga
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
USA - Major League Soccer
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
1.97
0/0
0/0
0/0
5/7
USA Major League Soccer
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-4.00
0/0
0/0
0/0
0/4
Venskabskampe
0%
0%
0%
72%
0.00
0.00
0.00
-6.10
0/0
0/0
0/0
10/25
VM
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-10.69
0/0
0/0
0/0
53/105
VM for klubhold
0%
0%
0%
56%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
3/10
VM Klubhold
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.15
0/0
0/0
0/0
8/14
VM kvalifikation
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
0.37
0/0
0/0
0/0
1/1
VM-kvalifikation
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
1.74
0/0
0/0
0/0
5/7
Østrig - T-Mobile Bundesliga
0%
0%
0%
130%
0.00
0.00
0.00
1.52
0/0
0/0
0/0
4/5
Østrig tipp3-Bundesliga
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
97%
0.00
0.00
0.00
-50.21
0/0
0/0
0/0
1006/1889
 

OL

Flest guld-medaljer
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
 

Skak

Dortmunder Sparkassen
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1

SKADER/KARANTÆNER

Hull
Jarrod Bowen (An)
12/12 17:30
Ukendt varighed
Max Clark
12/12 17:27
Ukendt varighed
Moses Odubajo (Fo)
12/12 17:28
Ukendt varighed
Abel Hernández (An)
12/12 17:30
Medio februar 2018
James Weir (Mi)
12/12 17:28
Slutningen af maj 2018
Ryan Mason (Mi)
12/12 17:30
Starten af januar 2018
Stephen Kingsley (Fo)
12/12 17:25
Starten af december 2017

West Bromwich Albion
Gareth Barry (Mi)
13/12 20:22
Dag til dag
Matt Phillips (Mi)
12/12 23:58
Dag til dag
Nacer Chadli (Mi)
12/12 23:58
Dag til dag
Craig Dawson (Fo)
12/12 23:57
Slutningen af december 2017
James Morrison (Mi)
11/12 19:12
Slutningen af december 2017
Leveret af Holdnyt.dk - Danmarks hurtigste nyhedsoverblik

Relateret statistik

  KP
1.Manchester City1749
2.Manchester United1738
3.Chelsea1735
4.Tottenham1731
5.Liverpool1731
6.Burnley1731
7.Arsenal1730
8.Leicester1726
9.Watford1722
10.Everton1722
11.Southampton1718
12.Huddersfield1718
13.Brighton1717
14.Bournemouth1716
15.Stoke1716
16.Newcastle United1715
17.West Bromwich Albi1714
18.Crystal Palace1714
19.West Ham1714
20.Swansea1712
Fuld stilling