Tips & analyser » Ekspertanalyse

Lørdag den 26. november 2016 kl. 16:00 - Fodbold, England Premier League
KCOM Stadium - Dommer: Paul Tierney
Af Torben N. Sørensen, 26. nov. 2016, 08:07 (opdateret 26. nov. 2016, 18:00). Vist 609 gange.
Odds: 2,70
Chance: 32 - 30 - 38
Betvalue: 102,60%
Bookmaker: Bet365
Denne side indeholder henvisnings-links.
0
Du skal være logget ind for at stemme på analyser
Odds: 2,70
Chance: 32 - 30 - 38
Betvalue: 102,60% 
Betvalue - forklaring
Betvalue er et udtryk for hvor stor værdien af et spil er, udtrykt i forhold til oddset og den chancevurdering som eksperten har sat på det foreslåede spil. Jo højere betvalue, des "stærkere" er spilforslaget at dømme ud fra ekspertens vurdering.

Betvalue kan derfor give et indtryk af om der på et spil er tale om overodds eller underodds.

For at beregne en betvalue, tager man den procentuelle chancevurdering for et udfald i en kamp, og ganger med det odds man kan få tilbudt for dette udfald. De odds man får tilbudt er jo netop skabt på baggrund af en procentmæssig chancevurdering fra bookmakeren, som ikke nødvendigvis stemmer overens med ens egen vurdering.

Eksempel: Crystal Palace - Chelsea
Tegn Chance Odds Betvalue Formel
1 10% 9,60 96,0% (9,60 x 10%)
X 20% 4,70 94,0% (4,70 x 20%)
2 70% 1,46 102,2% (1,46 x 70%)

Som det ses er betvalue højest for 2-tallet, hvilket betyder at der er størst værdi i at spille dette, ud fra den chancevurdering eksperten har sat. En chancevurdering på 2-tallet på 70% betyder omsat i ord, at eksperten tror dette spil vil gå hjem 7 ud af 10 gange. Og når man kan få odds 1,46 som betaling, vil man i det lange løb tjene sin indsats tilbage med en faktor 102,2%.

Spillede man i stedet på 1-tallet, som man med 10% tror på vil gå hjem 1 ud af 10 gange, vil man i det lange løb tabe penge, for så vil man efter 10 spil stå tilbage med 96% af ens samlede indsatser, fordi man den ene gang man rammer kun får pengene 9,6 gange igen.

For at vinde penge i det lange løb, er det således væsentligt at tilstræbe en gennemsnitlig betvalue over 100 på de spil man foretager sig.Spilbar ned til odds 2,64

Bookmaker: Bet365

» Læs anmeldelse af Bet365

Kommentarer (2) Til kommentarer

Mike Phelans taktik har organisatoriske mangler, og Hull ligner PL's ringeste hold. Det uheldige 0-3-nederlag mod Sunderland var holdets bedste indsats længe, men man tabte stadig, og West Bromwich er kontra-giftig.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN

  • Hull virker i dyb krise, og forsvaret lækker slemt. Seneste hjemmekamp blev vundet 2-1 over Southampton, men det var dybt ufortjent.
  • West Bromwich er en hård nød at knække, og det også selvom de er på udebane. Taktikken er typisk 'clean sheet' og lynhurtige kontra-angreb.
  • Hull har stadig en omfattende skades-liste. Værst er det, at første-angriber Abel Hernandez er ude. Uden ham virker Hull-offensiven tam.
  • West Bromwich kan, med et enkelt spørgsmåltegn til den belgiske midtbanemand Nacer Chadli, stille i stærkeste.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED

  • Hull tabte senest 0-3 til bundproppen Sunderland, men faktisk var det ikke helt fortjent. Indsatsen var en af de bedre set længe fra Hulls side.
  • Hull får den hængende angriber Adama Diomande tilbage, efter at han de seneste tre kampe har siddet ude med karantæne.
  • Det kan tænkes, at West Bromwich vil stille sig tilfreds med en point-deling. West Brom er trods alt ikke et storhold, og udebane er udebane.

Argumenter i kursiv: De elementer som jeg mener odds-sætterne/markedet især overser/fejlvurderer.

 

Spil-form: Jeg har valgt min spil-form helt uden dikkedarer - West Bromwich til at vinde på det helt almindelige 2-tal. Er man man ikke bleg for at lægge sine spil hos store internationale bookmakere uden dansk licens, kan man score sig en en anelse mere ved at tage West Bromwich på det tilsvarende Asian Handicap -0,5, men de 2,70 hos dansk-licens-havende Bet365, Sportingbet og NordicBet er godkendt (vi taler dog om tre kliks forskel til Asian-bookierne, hvilket eer en forskel). Det bemærkes, at man hos licens-spiludbyderne skal holde sig fra West Bromwich på AH-linierne. Bedste odds på West Bromwich AH -0,5 er på 'det danske' marked er nemlig blot 2,60 (Bet365 og Unibet).

 

Odds-udvikling: Lidt uforståeligt for mig har oddsene på Hull over de seneste dage været faldende (så advarsel: Det kan være, jeg undervurderer Hull), mens de har været stigende på West Bromwich. Det er selvfølgeligt helt fint for mig, da det (i min bog) skaber værdi på 2-tallet. Jeg er ikke fuldstændig klar over, hvad vi kan forvente at se ske i timerne op til kamp-start, men jeg vil dog godt melde følgende forsigtige spådom ud: - Jeg har vanskeligt ved at se West Bromwich-oddsene stige yderligere.

 

Bedste betaling for 2-tallet på sejr til West Bromwich: Odds 2,73 hos førende bookmakere på Asian-markedet uden dansk licens, 2,70 hos Bet365, Sportingbet og NordicBet.

 

Jeg fortsætter med at gå imod Hull: Jeg har været efter Hull op gennem efteråret, og senest var jeg 'på' dem til at tabe til bundproppen Sunderland (resultat: Sunderland-sejr 3-0). Og hvorfor ikke fortsætte med at punte imod Premier Leagues, som jeg set det, ringeste mandskab? Okay, Hull kommer ikke til at fortsætte med at tabe og tabe i en uendelighed, og faktisk vandt de for tre uger siden (umiddelbart inden landskamps-pausen) deres seneste hjemmekamp  2-1 over Southampton. Og faktisk var der trods de grimme 0-3-cifre fremgang at spore i Hulls indsats for en uge siden mod Sunderland. Men(!) - jeg synes altså stadig, at Hull spiller for taktisk ustruktureret, især for naivt i forsvaret, og derudover så ér Hull stadig på papiret et af Premier Leagues dårligste mandskaber.

 

West Brom - solid defensiv, hurtige kontraer - en giftig modstander: Over for Hull denne lørdag eftermiddag står så en modstander, der i øjeblikket må vurderes som giftig at få på besøg - West Bromwich. Birmingham-klubben har gjort det glimrende i efterhånden nu en ganske lang periode i efteråret. Kigger vi på West Bromwich' resultater de seneste toenhalv måned (otte kampe), så har de kun tabt to gange, og det var 1-2 ude til Liverpool samt 0-4 hjemme til et ved lejligheden meget effektivt Manchester City-mandskab.

 

West Bromwich virker som en taktisk ganske velsmurt maskine. Holdet slår, især ikke på udebane, større brød op, end det kan bage, der er fokus på først og fremmest at holde nullet, og dertil er West Bromwich' kontra-køringer hurtige og effektive. Og West Bromwich har gennem de seneste måneder vist, at de er en hård nød at knække, også på udebane.

 

Min vurdering & konklusion: Stiller man de ting op over for hinanden, og kigger man på odds-markedet (hvor procenterne for 1X2 viser ca. 33-30-37), så synes jeg ikke, West Bromwich har fået helt nok tiltro. Bevares, West Bromwich er blevet gjort til smal favorit på markedet, men ikke med meget. Personligt synes jeg, at værdien i dette møde ligger udeholdets vej, og følgeligt er det også dén vej, mit indskud bliver placeret.

 

Situation - Hull: Starten på efteråret var godkendt nok for Hull, men ret hurtigt havnede holdet i spille- og resultats-mæssig krise, hvor træner Mike Phelan mestendels spillede både taktisk og mandskabs-mæssigt fallit. Det betød, at Hull op gennem efteråret drattede ned, hvor de retteligt hører hjemme, nemlig i Premier Leagues bund-region.

 

Hulls har hentet 10 point i efterårets 12 spillerunder, hvilket placerer dem på Premier Leagues tredjesidste-plads og altså under nedryknings-stregen. Statistikken fortæller om 3-1-8 med 2-0-4 hjemme på  'The Circle' eller KCOM Stadium, som Hulls hjemmebane er navngivet officielt (... alternativt... udeholdenes fans' joke-navn... '(K)CUM' Stadium... sigtende til, at de gæstende holds angribere denne sæson som regel får 'forløst' deres eventuelle scorings-problemer...).

 

Form & seneste resultater – Hull: Resultaterne den seneste måned tid ser (i kronologisk rækkefølge) således ud for Hull: 0-2 hjemme til Stoke, 2-1 ude over Bristol City (Liga Cup), 0-1 ude til Watford, 2-1 hjemme over Southampton, og senest 0-3 ude til Sunderland.

 

I seneste hjemmekamp lykkedes det Hull at vinde 2-1 over Southampton, men resultatet var temmeligt misvisende, da Hull var på hælene det meste af kampen, og de to mål var Hulls to eneste forsøg indenfor målrammen. I seneste weekend ude mod bundproppen Sunderland var det så tilbage til 'normalen', da Hull måtte ned 0-3. Paradoksalt nok var Sunderland-kampen på trods af cifrene vel Hull-mandskabets bedste indsats længe, og man kan derfor ikke udelukke, at skuden måske er ved at vende for holdet. Dette ment som en advarsel imod dette bet.

 

Situation – West Bromwich: De fleste eksperter forventede en solid midter-placering, eller i hvert fald en placering i sikkerhed fra nedryknings-stregen, af West Bromwich, og det ser ud til at holde stik. Efter 12 spillerunder ligger West Bromwich med 16 indhøstede point på en øjeblikkelig niende-plads i Premier League-tabellen. Jeg tror, det er et godt tip, at Albions slutter sæsonen ét eller andet sted omkring nummer ni til 12. Efterårets statistik beretter om 4-4-4 med 2-2-2 på både hjemme- og udebane (de to udebane-nederlag var snævre, 0-1 til Bournemouth og 1-2 til Liverpool).

 

Form & seneste resultater – West Bromwich: Resultaterne den seneste godt en måned har været således for West Bromwich: 1-2 ude til Liverpool, 0-4 hjemme til Manchester City, 2-1 ude over Leicester, og så for en uge siden 4-0 hjemme over Burnley.

 

4-0 senest hjemme over Burnley var indlysende godt, men det er ikke fordi, West Bromwich kun kan vinde på hjemmebane. Senest ude gjorde de, hvad hverken FC Porto, FC København eller Club Brugge har været i stand til i Champions League, nemlig tage fra de engelske mestres hule i Leicester ikke kun med point, men med alle tre og altså fuld gevinst. I en meget lige affære trak West Bromwich det længste strå 2-1 (hvilket bedømt ud fra et chance-perspektiv i kampen ikke var uretfærdigt).

 

Trupnyt – Hull: Træner Mike Phelan må fortsat slås med en del spillere ude. Ukampdygtige er målmand Allan McGregor, de to forsvarere Moses Odubajo og Alex Bruce, midtbanemanden Shaun Maloney, og de tre angribere Abel Hernandez, Will Keane og Greg Luer.

 

Af dem er tre at finde i Hulls ideal-11'er, keeper Allan McGregor, der imidlertid har været ude hele efteråret, forsvareren Moses Odubajo, der også har været ude hele sæsonen, samt den vigtige første-angriber Abel Hernandez, der fik 10 kampe, inden han røg ind i en skade. At sidstnævnte mangler har - og er stadig - været noget af et problem for Hull, det især fordi med folk som også Will Keane og Greg Luer ude, så resterer kun Dieumerci Mbokani af 'ægte' angribere i Hull-truppen. Og DC congoleseren har ikke ligefrem været skarp, i de seneste tre år til sammen har han således blot scoret otte mål (og ingen i denne sæson).

 

En mand yderligere er tvivlsom for Hull, forsvars-reserven Brian Lenihan.

 

Noget godt nyt er der dog at glæde sig over for den hårdt prøvede Mike Phelan. Den offensive midtbanespiller/hængende angriber Adama Diomande vender tilbage på holdet efter at have afsonet tre spilledages karantæne, og derudover meldes forsvareren Andrew Robertson tilbage efter en skades-pause. Det ligner dog, at denne kamp mod West Bromwich nok kommer en smule for tidligt for Robertson, der af de fleste engelske medier forventes at starte på bænken.

 

Trupnyt – West Bromwich: Det kører alt i alt godt for træner Tony Pulis og hans mænd i West Bromwich, og en stor del af forklaringen er, at West Brom er et solidt og defensivt godt organiseret mandskab, der er virkeligt giftige på hurtige kontra-angreb. Den slags hold er aldrig rare at møde.

 

Oven i købet er fraværs-situationen i truppen god. To mand er ude med skader, reserve-målmand Boaz Myhill og angrebs-reserven Saido Berahino, men det svækker ikke start-11'eren.

 

Med skal det dog, at den målfarlige belgiske midtbanespiller Nacer Chadli (fire mål i syv kampe) er tvivlsom, og det kommer til at bero på en sidste øjebliks-test, om han vurderes fit nok til at spille fra start eller må nøjes med en plads på udskiftningsbænken (for en sikkerheds skyld har jeg i mit nedenstående bud på West Bromwich' start-opstilling valgt at undlade Chadli). 

 

Holdene: Mit bud på de sandsynlige start-opstillinger:

 

Hull: David Marshall; Ahmed El-Mohamady, Curtis Davies, Michael Dawson, Sam Clucas, Jake Livermore, Ryan Mason, Markus Henriksen, Robert Snodgrass, Adama Diomande og Dieumerci Mbokani.

 

West Bromwich: Ben Foster; Craig Dawson, Gareth McAuley, Johnny Evans, Allan Romeo Nyom, Darren Fletcher, Claudio Yacob, Matt Phillips, James Morrison, Chris Brunt og José Salomon Rondon.

 

Kilder: Soccerway, SoccerInternational, diverse engelske medier og klubbernes hjemmesider.

Formen / seneste 10 kampe
Hull
16/02 U Chelsea 0-4
10/02 U Nottingham F. 2-0
03/02 U Preston 1-2
30/01 H Leeds 0-0
27/01 H Nottingham F. 2-1
20/01 U Sunderland 0-1
13/01 H Reading 0-0
06/01 U Blackburn 1-0
01/01 U Bolton 0-1
30/12 H Fulham 2-2
 
West Bromwich Albion
17/02 H Southampton 1-2
12/02 U Chelsea 0-3
03/02 H Southampton 2-3
31/01 U Manchester City 0-3
27/01 U Liverpool 3-2
20/01 U Everton 1-1
13/01 H Brighton 2-0
06/01 U Exeter 2-0
02/01 U West Ham 1-2
31/12 H Arsenal 1-1
 Sammenlign statistik for holdene
 Statistik, England - Premier League

Aktuelle tips - analysevælger

Eksperttip Brugertip
Mandag den 19. februar 2018
01:30 Kvindernes Big air Anna Gasser 2,45
tjkander (-7,04 | 79,29%)
1
Big air - Vinter OL (K)
Tip: Anna Gasser
Odds: 2,45
Vinderchance: 50% | Betvalue: 122,50%
Big air konkurrence er en ny disciplin på det olympiske program.    I sin enkelthed går konkurrence ud på, at deltagerne køre ned af en bakke ned mod et hop. Når deltagerne rammer hoppet g&a...
12:00 Team Pursuit (K) i Pyeongchang Vinder: Holland 3,25
Nicolai Kristensen (+400,67 | 109,97%)
4
Vintersport - Speed Skating
Tip: Vinder: Holland
Odds: 3,25
Vinderchance: 60% | Betvalue: 195,00%
OL, Team Pursuit for kvinder i Pyeongchang. Hollænderne har ramt formen i rette tid til OL, hvilket bør gøre dem til favoritter her. Japan har været det bedste hold i denne sæson og satte verdensrekord i december, men de har ikke kunne holde ...
12:30 Østrig-Slovenien 1 2,20
Nicolai Kristensen (+400,67 | 109,97%)
0
Vintersport - Skihop
Tip: 1
Odds: 2,20
Chance: 50-0-50 | Betvalue: 110,00%
OL, Holdkonkurrence for mænd i Pyeongchang. Østrig er ofte gode i holdkonkurrencer og har slået Slovenien i 3 af 4 konkurrencer i denne sæson. Slovenien havde en bedre individuel konkurrence lørdag end Østrig, men østrigerne har indskiftet ...
19:00 AGF-SønderjyskE 
Jesper Carstens (+119,84 | 114,05%)
0
Fodbold - Danmark - Superligaen
Sana og Bundu imponerede for AGF i første forårsrunde, og der synes igen at være optimisme i Aarhus. Men AGF har haft problemer på eget græs, og SønderjyskE er bundsolide, så det ligner et lige opgør. Kan der findes værdi i denne kamp? ...
 
Tirsdag den 20. februar 2018
12:00 Mineski?-compLexity Gaming (Asian: Min -1,5) 1 2,20
Gilston (+1,11 | 115,86%)
2
eSport - Dota 2
Tip: 1
Odds: 2,20
Chance: 55-0-45 | Betvalue: 121,00%
ESL One Katowice 2018:   Nu er det til første runde i ESL One Katowice, og her møder Mineski og CompLexity hinanden. Folk der kender mig ved jeg er ikke den store CoL fan og har ikke meget ti...
Torsdag den 22. februar 2018
21:05 Braga-Marseille 1X 1,72
Jens Bøye (+69,91 | 102,35%)
1
Fodbold - Europa League
Tip: 1X
Odds: 1,72
Chance: 32-29-39 | Betvalue: 104,92%
1/16-finale, returkamp. Marseille kører sandsynligvis turnover og muligvis meget markant. Franskmændene fører nemlig 3-0 efter 1. kamp og har arvefjendekamp mod PSG næste søndag. Braga kan næppe gå videre, men har en stærk hjemmebane og v...
Søndag den 25. februar 2018
17:30 Arsenal-Manchester City Over 3 mål 2,25
Thomas Schyth (+24,44 | 110,63%)
0
Fodbold - England League Cup
Tip: Over 3
Odds: 2,25
Chance: 39-24-37 | Betvalue: 111,75%
Finale. To højtpressende hold der samtidig er offensivt skarpe på dybdeløb, kan åbne for en kamp med mange store chancer. Sidst de mødtes i en betydende cup-kamp spillede de under linjen, men Arsenal er ofte sårbare over for den type pres C...
Torsdag den 1. marts 2018
03:00 SL i-League Invitational Newbee (Kommer i finalen) 1,83
Gilston (+1,11 | 115,86%)
3
Esport - Dota 2
Tip: Newbee (Kommer i finalen)
Odds: 1,83
Vinderchance: 65% | Betvalue: 118,95%
SL i-League Invitational     Så det tid årets anden turnering, og de forsvarende ESL Genting mestre Newbee kommer brandvarme efter både have slået Team Secret ud af semi finalen og...
Søndag den 25. marts 2018
00:00 LCK Spring Afreeca Freecs 15,00
speed (-5,00 | 0,00%)
0
Esport - League of Legends LCK
Tip: Afreeca Freecs
Odds: 15,00
Vinderchance: 8% | Betvalue: 120,00%
Afreeca Freecs er 3-2 i serien og ligger pt på en 4. plads. De har mødt de tre hold over dem, mod KT vandt de, KVS var de tæt på at vinde og kun mod Kingzone tabte de klart. Mener oddset er for højt sat, da ...
Tirsdag den 8. maj 2018
19:00 Eurovision Danmark når finalen 1,70
Highroller (+23,47 | 152,16%)
4
Underholdning - TV
Tip: Danmark når finalen
Odds: 1,70
Vinderchance: 65% | Betvalue: 110,50%
Rasmussen vandt DMGP med en pæn margin og bør have pæne chancer i Europa. Store ESC-nationer som Rusland, Sverige og Australien er konkurrenter i semifinale 2, men den danske sang skiller sig ud og appellerer til seere, jury, øst og vest....
Mandag den 21. maj 2018
12:00 Topscorer Marcondes, Kirkevold eller Asante bliver topscorer 1,70
A_Broholm (+3,98 | 119,90%)
3
Fodbold - Danmark - Superligaen
Tip: Marcondes, Kirkevold eller Asante bliver topscorer
Odds: 1,70
Vinderchance: 75% | Betvalue: 127,50%
Stor uenighed blandt bookmakerne giver mulighed for et fint sæsonspil på hvem der bliver topscorer i Superligaen. Spillet går på at det er en fra den nuværende top 3 på topscorerlisten(Marcondes, Kirkevold o...
Torsdag den 14. juni 2018
12:00 Med i Englands trup: Marcus Rashford 1,20
Frank Pilantra (+167,90 | 106,48%)
13
Fodbold - VM
Tip: Marcus Rashford
Odds: 1,20
Vinderchance: 90% | Betvalue: 108,00%
Den unge komet Marcus Rashford er trædt i karakter som angrebsprofil hos Manchester United og har i VM-kvalen etableret sig på det engelske landshold. Skade eller formnedgang kan bremse udviklingen, men lynhurtige Rashford bør være med i VM-trupp...
12:00 Med i Englands trup: Fraser Forster 5,50
Frede Pedersen (+20,45 | 285,91%)
21
Fodbold - VM 2018
Tip: Fraser Forster
Odds: 5,50
Vinderchance: 20% | Betvalue: 110,00%
Joe Hart er umiddelbart slået af pinden i West Ham, og selv om han kan skifte til januar, så åbner det muligheder for Saints' tårnhøje Forster som 3.-keeper i Englands VM-trup....
Mandag den 31. december 2018
08:00 Bitcoins o/u 15.000 dollars under 15.000 dollars 3,40
guldmorten (+7,20 | 109,73%)
69
finans - bitcoin kurs 31/12 2018
Tip: under 15.000 dollars
Odds: 3,40
Vinderchance: 50% | Betvalue: 170,00%
Bemærk: Der kan være lave limits på denne form for specialspil.   At bitcoin er en finansiel boble, kan der ikke være nogen tvivl om. Denne kryptovaluta udviser alle de typiske kendetegn, som har kendet...
Søndag den 3. februar 2019
00:30 Super Bowl LIII New York Giants vinder 67,00
Lasse Meineche (-1,88 | 91,45%)
0
Amerikansk fodbold - USA - NFL
Tip: New York Giants vinder
Odds: 67,00
Vinderchance: 4% | Betvalue: 268,00%
Super Bowl 53 i Atlanta. Giants bør kunne gå klart forstærket ind i 2018-sæsonen. Deres program byder på stærk modstand, men med 2. pick i draften, nye trænere og GM, samt superstjerner tilbage fra skade, bør de anses som contenders. Flot ...

Ekspertprofil - Facts og data

Torben N. Sørensen

44 år, fra Singapore
Ekspert siden juli 2007
Forum-alias: torbenns

Formen:

Ekspert-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 0% 0% 97%
Balance 0.00 0.00 0.00 -48.40
Hitrate 0/0 0/0 0/0 1008/1891
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips

Hovedområder:
Fodbold - Champions League
Fodbold - Europa League
Fodbold - Landskampe

Detaljeret statistik

 

Fodbold

Argentina - Primera Division
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-0.85
0/0
0/0
0/0
3/7
Australien - Hyundai A-League
0%
0%
0%
61%
0.00
0.00
0.00
-1.17
0/0
0/0
0/0
1/3
Australien Hyundai A-League
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.52
0/0
0/0
0/0
3/5
Belgien - Jupiler League
0%
0%
0%
131%
0.00
0.00
0.00
1.24
0/0
0/0
0/0
3/4
Brasilien - Serie A
0%
0%
0%
64%
0.00
0.00
0.00
-7.86
0/0
0/0
0/0
8/22
Brasilien Serie A
0%
0%
0%
43%
0.00
0.00
0.00
-12.52
0/0
0/0
0/0
10/27
Bulgarien - A Grupa
0%
0%
0%
132%
0.00
0.00
0.00
0.96
0/0
0/0
0/0
2/3
Champions League
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-28.08
0/0
0/0
0/0
148/297
Champions League Kvalifikation
0%
0%
0%
72%
0.00
0.00
0.00
-1.16
0/0
0/0
0/0
12/18
Champions League, gruppe G
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Colombia - Copa Mustang
0%
0%
0%
173%
0.00
0.00
0.00
0.73
0/0
0/0
0/0
1/1
Confederations Cup
0%
0%
0%
106%
0.00
0.00
0.00
0.94
0/0
0/0
0/0
10/17
Copa America
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-2.35
0/0
0/0
0/0
1/5
Copa Libertadores
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-3.75
0/0
0/0
0/0
17/34
Copa Libertadores Kvalifikation
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
2/2
Ecuador - Serie A
0%
0%
0%
108%
0.00
0.00
0.00
0.33
0/0
0/0
0/0
2/4
EM
0%
0%
0%
53%
0.00
0.00
0.00
-17.42
0/0
0/0
0/0
11/37
EM-kvalifikation
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
3.59
0/0
0/0
0/0
13/21
England - Championship
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
England Capital One Cup
0%
0%
0%
152%
0.00
0.00
0.00
0.52
0/0
0/0
0/0
1/1
England Ligacup
0%
0%
0%
195%
0.00
0.00
0.00
0.95
0/0
0/0
0/0
1/1
England Premier League
0%
0%
0%
46%
0.00
0.00
0.00
-4.91
0/0
0/0
0/0
4/11
Europa League
0%
0%
0%
94%
0.00
0.00
0.00
-13.70
0/0
0/0
0/0
233/425
Europa League Kvalifikation
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
-0.90
0/0
0/0
0/0
31/55
Frankrig - Cup
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
0.98
0/0
0/0
0/0
3/4
Frankrig - FA Cup
0%
0%
0%
185%
0.00
0.00
0.00
0.85
0/0
0/0
0/0
1/1
Frankrig - Le Championnat
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-1.54
0/0
0/0
0/0
6/15
Frankrig - Ligue 1
0%
0%
0%
127%
0.00
0.00
0.00
7.15
0/0
0/0
0/0
15/19
Frankrig - Ligue 2
0%
0%
0%
87%
0.00
0.00
0.00
-0.14
0/0
0/0
0/0
5/9
Frankrig Ligue 1
0%
0%
0%
122%
0.00
0.00
0.00
3.64
0/0
0/0
0/0
9/12
Frankrig Ligue 2
0%
0%
0%
81%
0.00
0.00
0.00
-0.52
0/0
0/0
0/0
7/13
Grækenland - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Grækenland - Super League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Holland - Eredivisie
0%
0%
0%
78%
0.00
0.00
0.00
-1.32
0/0
0/0
0/0
3/6
Holland - Jupiler League
0%
0%
0%
139%
0.00
0.00
0.00
2.36
0/0
0/0
0/0
4/6
Holland - Æresdivisionen
0%
0%
0%
148%
0.00
0.00
0.00
5.70
0/0
0/0
0/0
9/12
Holland Jupiler League
0%
0%
0%
109%
0.00
0.00
0.00
2.41
0/0
0/0
0/0
10/15
Holland Æresdivisionen
0%
0%
0%
106%
0.00
0.00
0.00
0.46
0/0
0/0
0/0
4/8
International - EM
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Intertoto Cup
0%
0%
0%
128%
0.00
0.00
0.00
16.57
0/0
0/0
0/0
32/59
Irland - Eircom League
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Italien - Cup
0%
0%
0%
92%
0.00
0.00
0.00
-0.25
0/0
0/0
0/0
1/3
Italien - Serie A
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
12.51
0/0
0/0
0/0
44/76
Italien - Serie B
0%
0%
0%
79%
0.00
0.00
0.00
-7.98
0/0
0/0
0/0
21/43
Italien Serie A
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
1.12
0/0
0/0
0/0
11/19
Italien Serie B
0%
0%
0%
86%
0.00
0.00
0.00
-3.87
0/0
0/0
0/0
26/50
Japan - J. League
0%
0%
0%
151%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
1/1
Japan Cup 3
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Kroatien - 1. Division
0%
0%
0%
117%
0.00
0.00
0.00
1.04
0/0
0/0
0/0
4/6
Landskampe
0%
0%
0%
88%
0.00
0.00
0.00
-3.78
0/0
0/0
0/0
15/31
Litauen - A Lyga
0%
0%
0%
140%
0.00
0.00
0.00
0.40
0/0
0/0
0/0
1/1
Lituaen - A Lyga
0%
0%
0%
259%
0.00
0.00
0.00
3.17
0/0
0/0
0/0
2/2
OL
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.08
0/0
0/0
0/0
4/8
Paraguay - Division Profesional
0%
0%
0%
200%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Peru - Primera Division
0%
0%
0%
165%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - 2. Division
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
0.72
0/0
0/0
0/0
1/1
Polen - Ekstraklasa
0%
0%
0%
119%
0.00
0.00
0.00
1.14
0/0
0/0
0/0
4/6
Polen - I Liga
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.20
0/0
0/0
0/0
1/2
Polen Ekstraklasa
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Portugal - Cup
0%
0%
0%
110%
0.00
0.00
0.00
0.51
0/0
0/0
0/0
3/5
Portugal - Liga Cup
0%
0%
0%
83%
0.00
0.00
0.00
-0.23
0/0
0/0
0/0
4/7
Portugal - Primeira Liga
0%
0%
0%
23%
0.00
0.00
0.00
-5.15
0/0
0/0
0/0
2/8
Portugal - SuperLiga
0%
0%
0%
17%
0.00
0.00
0.00
-2.50
0/0
0/0
0/0
1/3
Portugal League Cup
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
1.48
0/0
0/0
0/0
3/4
Portugal Liga ZON Sagres
0%
0%
0%
134%
0.00
0.00
0.00
3.39
0/0
0/0
0/0
7/10
Rumænien - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Rusland - Vischaya
0%
0%
0%
172%
0.00
0.00
0.00
5.05
0/0
0/0
0/0
5/7
Rusland Premier League
0%
0%
0%
149%
0.00
0.00
0.00
1.97
0/0
0/0
0/0
3/4
Russia promotion/relagation
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Schweiz - Super League
0%
0%
0%
133%
0.00
0.00
0.00
3.66
0/0
0/0
0/0
8/11
Schweiz Super League
0%
0%
0%
56%
0.00
0.00
0.00
-1.75
0/0
0/0
0/0
1/4
Spanien - Cup
0%
0%
0%
157%
0.00
0.00
0.00
6.30
0/0
0/0
0/0
10/11
Spanien - LIGA BBVA
0%
0%
0%
98%
0.00
0.00
0.00
-0.11
0/0
0/0
0/0
3/7
Spanien - Primera (Liga BBVA)
0%
0%
0%
58%
0.00
0.00
0.00
-2.53
0/0
0/0
0/0
2/6
Spanien - Primera Division
0%
0%
0%
76%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
8/22
Spanien - Segunda (Liga Adelante)
0%
0%
0%
150%
0.00
0.00
0.00
1.00
0/0
0/0
0/0
1/2
Spanien - Segunda Division
0%
0%
0%
90%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
13/24
Spanien LIGA Adelante
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
8.21
0/0
0/0
0/0
13/17
Spanien LIGA BBVA
0%
0%
0%
93%
0.00
0.00
0.00
1.59
0/0
0/0
0/0
13/21
Tjekkiet - Gambrinus League
0%
0%
0%
94%
0.00
0.00
0.00
-0.32
0/0
0/0
0/0
2/5
Træningskamp
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - 1. Lig
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyrkiet - Cup
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyrkiet - Superlig
0%
0%
0%
84%
0.00
0.00
0.00
-2.47
0/0
0/0
0/0
10/21
Tyrkiet - TFF 1. divison
0%
0%
0%
182%
0.00
0.00
0.00
2.46
0/0
0/0
0/0
3/3
Tyrkiet Super Lig
0%
0%
0%
113%
0.00
0.00
0.00
0.25
0/0
0/0
0/0
1/2
Tyrkiet Superlig
0%
0%
0%
144%
0.00
0.00
0.00
3.52
0/0
0/0
0/0
6/8
Tyskland - 1. Bundesliga
0%
0%
0%
104%
0.00
0.00
0.00
0.65
0/0
0/0
0/0
8/15
Tyskland - 2. Bundesliga
0%
0%
0%
73%
0.00
0.00
0.00
-2.31
0/0
0/0
0/0
6/12
Tyskland - Cup
0%
0%
0%
190%
0.00
0.00
0.00
0.90
0/0
0/0
0/0
1/1
Tyskland - DFB Pokal
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Tyskland 1. Bundesliga
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.03
0/0
0/0
0/0
6/12
Tyskland 2. Bundesliga
0%
0%
0%
154%
0.00
0.00
0.00
3.75
0/0
0/0
0/0
5/7
UEFA Super Cup
0%
0%
0%
100%
0.00
0.00
0.00
0.00
0/0
0/0
0/0
1/2
UEFA Supercup
0%
0%
0%
178%
0.00
0.00
0.00
2.34
0/0
0/0
0/0
2/3
Ungarn - Soproni Liga
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
USA - Major League Soccer
0%
0%
0%
114%
0.00
0.00
0.00
1.97
0/0
0/0
0/0
5/7
USA Major League Soccer
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-4.00
0/0
0/0
0/0
0/4
Venskabskampe
0%
0%
0%
72%
0.00
0.00
0.00
-6.10
0/0
0/0
0/0
10/25
VM
0%
0%
0%
89%
0.00
0.00
0.00
-10.69
0/0
0/0
0/0
53/105
VM for klubhold
0%
0%
0%
56%
0.00
0.00
0.00
-4.40
0/0
0/0
0/0
3/10
VM Klubhold
0%
0%
0%
101%
0.00
0.00
0.00
0.15
0/0
0/0
0/0
8/14
VM kvalifikation
0%
0%
0%
137%
0.00
0.00
0.00
0.37
0/0
0/0
0/0
1/1
VM-kvalifikation
0%
0%
0%
125%
0.00
0.00
0.00
1.74
0/0
0/0
0/0
5/7
Østrig - T-Mobile Bundesliga
0%
0%
0%
130%
0.00
0.00
0.00
1.52
0/0
0/0
0/0
4/5
Østrig tipp3-Bundesliga
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Total
0%
0%
0%
97%
0.00
0.00
0.00
-50.21
0/0
0/0
0/0
1006/1889
 

OL

Flest guld-medaljer
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
153%
0.00
0.00
0.00
0.53
0/0
0/0
0/0
1/1
 

Skak

Dortmunder Sparkassen
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
0%
0%
228%
0.00
0.00
0.00
1.28
0/0
0/0
0/0
1/1

SKADER/KARANTÆNER

Hull
Abel Hernández (An)
18/02 08:54
Tilbage i træning
Stephen Kingsley (Fo)
18/02 08:50
Tilbage i træning
Harry Wilson (Mi)
18/02 08:52
Ukendt varighed
Jarrod Bowen (An)
18/02 08:54
Ukendt varighed
James Weir (Mi)
18/02 08:52
Slutningen af maj 2018
Markus Henriksen (Mi)
18/02 08:52
Medio marts 2018
Moses Odubajo (Fo)
18/02 08:51
Slutningen af februar 2018
Ondřej Mazuch (Fo)
18/02 08:50
Slutningen af februar 2018
Sebastian Larsson (Mi)
16/02 07:37
20/02: Middlesbrough-Hull

West Bromwich Albion
Hal Robson-Kanu
18/02 20:38
Dag til dag
Daniel Sturridge (An)
18/02 20:38
Slutningen af februar 2018
Jake Livermore (Mi)
18/02 20:38
Slutningen af februar 2018
James Morrison (Mi)
18/02 20:38
Medio marts 2018
Nacer Chadli (Mi)
18/02 20:39
Starten af marts 2018
Leveret af Holdnyt.dk - Danmarks hurtigste nyhedsoverblik

Relateret statistik

  KP
1.Manchester City2772
2.Manchester United2756
3.Liverpool2754
4.Chelsea2753
5.Tottenham2752
6.Arsenal2745
7.Burnley2736
8.Leicester2735
9.Everton2734
10.Bournemouth2731
11.Watford2730
12.West Ham2730
13.Newcastle United2728
14.Brighton2728
15.Crystal Palace2727
16.Swansea2727
17.Huddersfield2727
18.Southampton2726
19.Stoke2725
20.West Bromwich Albi2720
Fuld stilling