Tips & analyser » Ekspertanalyse

FC København - Randers FC
(Asian: FC -1,5)
Tip: 1
(5-1)
MATCH CENTER
FC København officiel hjemmeside
Randers FC officiel hjemmeside
Lørdag den 10. februar 2018 kl. 18:00 - Fodbold, Danmark Superligaen
Telia Parken - Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
Af Ulrik Ougaard, 6. feb. 2018, 13:58 (opdateret 10. feb. 2018, 20:53). Vist 1256 gange.
Odds: 2,38
Chance: 44 - 0 - 56
Betvalue: 104,72%
Bookmaker: 888sport
Denne side indeholder henvisnings-links.
+1
Du skal være logget ind for at stemme på analyser
Odds: 2,38
Chance: 44 - 0 - 56
Betvalue: 104,72% 
Betvalue - forklaring
Betvalue er et udtryk for hvor stor værdien af et spil er, udtrykt i forhold til oddset og den chancevurdering som eksperten har sat på det foreslåede spil. Jo højere betvalue, des "stærkere" er spilforslaget at dømme ud fra ekspertens vurdering.

Betvalue kan derfor give et indtryk af om der på et spil er tale om overodds eller underodds.

For at beregne en betvalue, tager man den procentuelle chancevurdering for et udfald i en kamp, og ganger med det odds man kan få tilbudt for dette udfald. De odds man får tilbudt er jo netop skabt på baggrund af en procentmæssig chancevurdering fra bookmakeren, som ikke nødvendigvis stemmer overens med ens egen vurdering.

Eksempel: Crystal Palace - Chelsea
Tegn Chance Odds Betvalue Formel
1 10% 9,60 96,0% (9,60 x 10%)
X 20% 4,70 94,0% (4,70 x 20%)
2 70% 1,46 102,2% (1,46 x 70%)

Som det ses er betvalue højest for 2-tallet, hvilket betyder at der er størst værdi i at spille dette, ud fra den chancevurdering eksperten har sat. En chancevurdering på 2-tallet på 70% betyder omsat i ord, at eksperten tror dette spil vil gå hjem 7 ud af 10 gange. Og når man kan få odds 1,46 som betaling, vil man i det lange løb tjene sin indsats tilbage med en faktor 102,2%.

Spillede man i stedet på 1-tallet, som man med 10% tror på vil gå hjem 1 ud af 10 gange, vil man i det lange løb tabe penge, for så vil man efter 10 spil stå tilbage med 96% af ens samlede indsatser, fordi man den ene gang man rammer kun får pengene 9,6 gange igen.

For at vinde penge i det lange løb, er det således væsentligt at tilstræbe en gennemsnitlig betvalue over 100 på de spil man foretager sig.Spilbar ned til odds 2,28

Bookmaker: 888sport

» Læs anmeldelse af 888sport
888sport bonus på 1000 DKK

888sport tilbyder alle nye kunder en bonus på 100% på første indbetaling, op til 1.000 DKK


Vis flere detaljer

Kommentarer (12) Til kommentarer

FCK har brug for en overbevisende sejr i forårspremieren for at kickstarte deres jagt på EURO-League pladserne. De kan mangle selvtillid efter endnu et derbynederlag, men FCK har de offensive kvaliteter til at vinde stort mod et svækket Randers-hold.

Det taler for tippet

 • FCK er top motiverede til denne kamp, da det er afgørende for dem at få en stærk start på forårssæsonen i jagten på top 6 og EURO-league deltagelse. (*1)
 • Randers er omvendt i en genopbygningsfase, med udskiftning i både spiller og trænerstab, hvor fokus er på at blive klar til nedrykningskampen. (*2)
 • FCK er stærkere end Randers spiller for spiller, og har mange strenge at spille på offensivt efter januar tilgang af Robert Skov og Victor Fischer.
 • Trods FCK’s elendige efterår har de flere gange været i stand til at hive storsejre i land mod Superligaens svagere hold. (*3)
 • FCK har brug for at opbygge selvtillid, og vil gå efter en klar sejr. De vil fortsætte med at angribe selvom de kommer foran i kampen.
 • FCK har fordel af at have en betydende kamp i benene, efter weekendens pokalderby mod Brøndby.
 • Der er uro i Randers med 2 trænerfyringer allerede denne sæson, samt direktør/sportsdirektør Michael Gravgaard på vej væk fra klubben.
 • Randers er superligaens bundprop, og tabte i efteråret 7 af 10 udekampe. 

Det skal du holde øje med

 • FCK har defensive problemer. De laver mange personlige fejl, og har endnu ikke fundet en solid forsvarskonstellation. (*4)
 • Flere FCK spiller så ud til at være mentalt påvirket af presset i kampen mod Brøndby. Måske kan de rystes hvis Randers kommer foran.
 • Santander er sandsynligvis ikke klar til kampen, og afløserne (Pavlovic/Sotiriou) har ikke samme niveau.
 • FCK mistede i vinterpausen Verbic, som var deres bedste mand i efteråret. Det er ikke sikkert Skov og Fischer har samme niveau.
 • FCK møder Atletico Madrid i EURO-league den efterfølgende torsdag. Det kan flytte fokus.
 • Randers kan have en fordel på dødbolde hvis FCK starter med Boilesen i midterforsvaret. I så fald er der ikke mange stærke headere i FCK’s start-11.
 • Randers er måske ikke helt så svage som tabellen antyder. Deres expected points i efteråret var en del højre end deres faktiske pointtotal.(*5)
 • Randers fokus er på at spille holdet sammen, og de vil nok satse på en solid defensiv. Det er ikke sikkert de vil satse offensivt hvis de kommer bagud.

Oddset

Værdi hos 888sport, Unibet og LeoVegas der har odds 2,38 på spillet. Der er også værdi hos toneangivende licensløs bookmaker der har odds 2,40.

 

Unibet åbnede i odds 2,12 men er sidenhen steget. Markedet generelt åbnede nogenlunde i det odds-leje vi ser nu. Efter FCK’s nederlag til Brøndby steg oddset, men det er siden faldet igen.

 

Jeg har svært ved at vurdere odds-udviklingen frem til kampstart.

 

CV på 1X2: 68/20/12

 

Trupnyt

Johansson (Forsvar fast, langtidsskadet) og Santander (Angreb fast) er de eneste væsentlige fravær for FCK. Jeg er ikke bekendt med væsentlige fravær i Randers, men jeg følger op når kamp-trupperne udtages senere på ugen.

 

Bud på startopstillinger:

 

FCK: Olsen, Ankersen, Lüftner, Boilesen, Bengtsson, Kvist, Zeca, Falk, Skov, Fischer, Sotiriou.

 

Randers: Halldórsson – Thomsen, Agesen, Enghardt, Marxen – Kallesøe, Poulsen, Allansson, Lobjanidze – Kadrii, Mølvadgaard

 

Jeg er langt fra sikker på opstillingerne, slet ikke Randers’. Der er rig mulighed for at variere for trænerne.

 

Noter

1. Det er meget vigtigt for FCK at kvalificere sig til Europæisk fodbold næste sæson. Både for klubbens selvforståelse, men også for at fastholde status som storklub i norden, samt evnen til at tiltrække gode spillere. Det er ikke en decideret katastrofe at misse et enkelt år i Europa, men det skal meget gerne undgås hvis muligt. Efter FCK’s nederlag til Brøndby i pokalturneringen går FCK’s vej til Europa gennem 3. eller muligvis 4. pladsen i ligaen (hvis Brøndby eller FCM vinder pokalen, hvilket ikke er helt usandsynligt). FCK har i mine øjne en meget kraftig motivation for at gå efter en overbevisende sejr i første kamp. De skal have 3 point med det samme, og gerne i overbevisende stil mod svage Randers, for ikke straks at blive udfordret på om krisen fra efteråret er fortsat ind i foråret. Jeg tror FCK kommer aggressivt ud til kampen, anført af en energisk Fischer i startopstillingen.

 

2. Randers er i krise som klub, efter først at have fyret Olafur Kristjansson, og senere hollænderen Moniz, der lod til slet ikke at passe ind i klubben. Direktør/sportsdirektør Michael Gravgaard har desuden bebudet sin afsked, sandsynligvis grundet fyringen af Moniz, og manglende enighed med bestyrelsen omkring klubbens kurs. Randers står nu med et midlertidigt trænerteam der skal klare skærene indtil klubben får ansat en ny sportsdirektør og først derefter en ny cheftræner. Man har ydermere haft en del udskiftning i truppen i vintervinduet, hvor man har skilt sig af med en række udenlandske spillere (Rodic, Kitchen, Pourie og Djurdjic), og erstattet dem med mindre profilerede danske/nordiske spillere. Det lader til at man vil ”back-to-basics” i Randers. Jeg tror man vil bruge den første del af foråret på at finde et solidt koncept, og få spillet holdet sammen, inden de afgørende kampe om nedrykning i slutningen af foråret. Man vil selvfølgelig gerne hente så mange point som muligt, men jeg tror der er mindre fokus på de kortsigtede resultater i starten af foråret.

 

3. FCK vandt i efteråret alle 4 hjemmekampe mod bund-6 holdene i Superligaen. 3-2 over SønderjyskE, 4-0 over Silkeborg, 4-0 over AGF, 5-1 over Lyngby.

 

4. FCK havde defensive problemer i løbet af efteråret. Grundet Johanssons skade spillede den unge nyindkøbte duo Vavro/Lüftner de fleste kampe i midterforsvaret. Det var ikke en succes, og FCK forsvaret var mildest talt usikkert i efteråret. Johansson er stadig ude, og nu lader det til at Ståle Solbakken forsøger at stabilisere midterforsvaret ved at spille den lille, men kloge og positionsstærke, Boilesen centralt. Det fungerede nogenlunde i pokalkampen med Brøndby, men FCK mister noget duelstyrke med denne opstilling, og bliver nødt til at spille Bengtsson på venstre back, som ikke har set stærk ud siden han vendte tilbage til FCK. Bengtsson spillede en svag kamp med flere fejl mod Brøndby. For at gøre ondt værre spillede landsholdsspiller Ankersen også en middelmådig kamp mod Brøndby. Det er negativt for spillet, men til kampen mod Randers tror jeg dog at dette bliver mindre afgørende, da jeg forventer en kamp på FCK’s præmisser, hvor FCK bliver i stand til at dominere kampen og lægge tryk på Randers.

 

5. Ifølge @tapinfodbold’s table of justice var Randers’ expected points 23 efter 19 runder. En del mere end de 14 point Randers faktisk har skrabet sammen. Noget tyder på de ikke har været helt heldige.

 

Kilder: bold.dk, randersfc.dk, oddsportal.com, @tapinfodbold (Twitter)

Formen / seneste 10 kampe
FC København
25/02 H OB 1-0
22/02 U Atletico Madrid 0-1
18/02 U FC Midtjylland 1-3
15/02 H Atletico Madrid 1-4
10/02 H Randers FC 5-1
04/02 H Brøndby IF 0-1
30/01 U Shakhtar Donetsk 2-1
25/01 H Guangzhou Evergrande 0-0
22/01 U Zenit Petersborg 0-5
18/01 H Vejle Boldklub 4-0
 
Randers FC
23/02 U AC Horsens 1-1
18/02 H Hobro 0-0
10/02 U FC København 1-5
02/02 U Silkeborg 2-2
27/01 U Viborg 1-2
20/01 H Vejle Boldklub 1-1
13/01 H AaB 0-1
11/12 H FC Midtjylland 0-4
03/12 U Silkeborg 2-3
24/11 H SønderjyskE 0-2
 Sammenlign statistik for holdene
 Statistik, Danmark - Superligaen
Andre aktuelle tips fra samme turnering
26/02-2018 19:00 SønderjyskE-Silkeborg 
Jesper Carstens (+119,74 | 114,00%)
0
Fodbold - Danmark - Superligaen
Silkeborg har historisk godt fat i SønderjyskE i Haderslev, og hjemmeholdet mangler mange defensive spillere. Men det går skidt for Silkeborg på udebane, og sønderjyderne har klaret sig fornuftigt i flere kampe med fravær. Hvor er værdien? ...


Aktuelle tips - analysevælger

Eksperttip Brugertip
Mandag den 26. februar 2018
19:00 SønderjyskE-Silkeborg 
Jesper Carstens (+119,74 | 114,00%)
0
Fodbold - Danmark - Superligaen
Silkeborg har historisk godt fat i SønderjyskE i Haderslev, og hjemmeholdet mangler mange defensive spillere. Men det går skidt for Silkeborg på udebane, og sønderjyderne har klaret sig fornuftigt i flere kampe med fravær. Hvor er værdien? ...
 
Tirsdag den 27. februar 2018
13:30 Liquid-Gambit 1 1,66
Il_Falco (+18,67 | 125,23%)
0
Esport - CS:GO
Tip: 1
Odds: 1,66
Chance: 63-0-37 | Betvalue: 104,58%
IEM Katowice Liquid er yderst formstærke og kommer netop fra en 3. plads ved StarSeries. Gambit har gjort det godt ved flere store turneringer, men de virker et stykke fra deres topniveau, og Liquid kan meget vel løbe med sejren....
Torsdag den 1. marts 2018
03:00 SL i-League Invitational Newbee (Kommer i finalen) 1,83
Gilston (+1,11 | 115,86%)
3
Esport - Dota 2
Tip: Newbee (Kommer i finalen)
Odds: 1,83
Vinderchance: 65% | Betvalue: 118,95%
SL i-League Invitational     Så det tid årets anden turnering, og de forsvarende ESL Genting mestre Newbee kommer brandvarme efter både have slået Team Secret ud af semi finalen og...
Fredag den 2. marts 2018
17:25 FC Krasnodar-CSKA Moskva FC Krasnodar slutter højest i tabellen 3,20
Toke (-12,61 | 88,94%)
0
Fodbold - Rusland - Vischaya
Tip: FC Krasnodar slutter højest i tabellen
Odds: 3,20
Vinderchance: 40% | Betvalue: 128,00%
Krasnodar går ind til foråret med et etpointsforspring ned til CSKA. Hovedstadsklubben hentede Musa hjem fra Leicester i januar, men på papiret ser Krasnodar efterhånden stærkere ud efter vintersigningen af landsholdsspiler Shatov....
Søndag den 25. marts 2018
00:00 LCK Spring Afreeca Freecs 15,00
speed (-4,75 | 32,14%)
0
Esport - League of Legends LCK
Tip: Afreeca Freecs
Odds: 15,00
Vinderchance: 8% | Betvalue: 120,00%
Afreeca Freecs er 3-2 i serien og ligger pt på en 4. plads. De har mødt de tre hold over dem, mod KT vandt de, KVS var de tæt på at vinde og kun mod Kingzone tabte de klart. Mener oddset er for højt sat, da ...
Tirsdag den 8. maj 2018
19:00 Eurovision Danmark når finalen 1,70
Highroller (+23,47 | 152,16%)
4
Underholdning - TV
Tip: Danmark når finalen
Odds: 1,70
Vinderchance: 65% | Betvalue: 110,50%
Rasmussen vandt DMGP med en pæn margin og bør have pæne chancer i Europa. Store ESC-nationer som Rusland, Sverige og Australien er konkurrenter i semifinale 2, men den danske sang skiller sig ud og appellerer til seere, jury, øst og vest....
Mandag den 21. maj 2018
12:00 Topscorer Marcondes, Kirkevold eller Asante bliver topscorer 1,70
A_Broholm (+3,98 | 119,90%)
4
Fodbold - Danmark - Superligaen
Tip: Marcondes, Kirkevold eller Asante bliver topscorer
Odds: 1,70
Vinderchance: 75% | Betvalue: 127,50%
Stor uenighed blandt bookmakerne giver mulighed for et fint sæsonspil på hvem der bliver topscorer i Superligaen. Spillet går på at det er en fra den nuværende top 3 på topscorerlisten(Marcondes, Kirkevold o...
Torsdag den 14. juni 2018
12:00 Med i Englands trup: Marcus Rashford 1,20
Frank Pilantra (+167,40 | 106,45%)
13
Fodbold - VM
Tip: Marcus Rashford
Odds: 1,20
Vinderchance: 90% | Betvalue: 108,00%
Den unge komet Marcus Rashford er trædt i karakter som angrebsprofil hos Manchester United og har i VM-kvalen etableret sig på det engelske landshold. Skade eller formnedgang kan bremse udviklingen, men lynhurtige Rashford bør være med i VM-trupp...
12:00 Med i Englands trup: Fraser Forster 5,50
Frede Pedersen (+18,45 | 241,92%)
21
Fodbold - VM 2018
Tip: Fraser Forster
Odds: 5,50
Vinderchance: 20% | Betvalue: 110,00%
Joe Hart er umiddelbart slået af pinden i West Ham, og selv om han kan skifte til januar, så åbner det muligheder for Saints' tårnhøje Forster som 3.-keeper i Englands VM-trup....
Mandag den 31. december 2018
08:00 Bitcoins o/u 15.000 dollars under 15.000 dollars 3,40
guldmorten (+7,20 | 109,73%)
69
finans - bitcoin kurs 31/12 2018
Tip: under 15.000 dollars
Odds: 3,40
Vinderchance: 50% | Betvalue: 170,00%
Bemærk: Der kan være lave limits på denne form for specialspil.   At bitcoin er en finansiel boble, kan der ikke være nogen tvivl om. Denne kryptovaluta udviser alle de typiske kendetegn, som har kendet...
Søndag den 3. februar 2019
00:30 Super Bowl LIII New York Giants vinder 67,00
Lasse Meineche (-1,88 | 91,45%)
0
Amerikansk fodbold - USA - NFL
Tip: New York Giants vinder
Odds: 67,00
Vinderchance: 4% | Betvalue: 268,00%
Super Bowl 53 i Atlanta. Giants bør kunne gå klart forstærket ind i 2018-sæsonen. Deres program byder på stærk modstand, men med 2. pick i draften, nye trænere og GM, samt superstjerner tilbage fra skade, bør de anses som contenders. Flot ...

Ekspertprofil - Facts og data

Ulrik Ougaard

38 år, fra København
Ekspert siden januar 2018
Forum-alias: uloto79

Formen:

Ekspert-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 209% 209% 209% 209%
Balance +2.18 +2.18 +2.18 +2.18
Hitrate 2/2 2/2 2/2 2/2
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips

Detaljeret statistik

 

Fodbold

Danmark Superligaen
209%
209%
209%
209%
2.18
2.18
2.18
2.18
2/2
2/2
2/2
2/2
Total
209%
209%
209%
209%
2.18
2.18
2.18
2.18
2/2
2/2
2/2
2/2

SKADER/KARANTÆNER

FC København
Erik Johansson (Fo)
25/02 08:12
Tilbage i træning
Mikael Antonsson (Fo)
25/02 08:14
Ukendt varighed
Aboubakar Keita (Mi)
25/02 08:12
Starten af april 2018

Randers FC
Brandur Hendriksson (Mi)
25/02 09:28
Ukendt varighed
Jannik Skov Hansen (Mi)
25/02 09:27
Ukendt varighed
Kevin Conboy (Fo)
25/02 09:28
Ukendt varighed
Lucas Haren (Mi)
25/02 09:29
Ukendt varighed
Andreas Bruhn (Mi)
25/02 09:27
Et par dage
Leveret af Holdnyt.dk - Danmarks hurtigste nyhedsoverblik

Relateret statistik

  KP
1.FC Midtjylland2253
2.Brøndby IF2250
3.FC Nordsjælland2243
4.FC København2232
5.AC Horsens2231
6.OB2228
7.Hobro2228
8.AaB2228
9.SønderjyskE2125
10.Silkeborg2124
11.AGF2224
12.Lyngby2220
13.Randers FC2216
14.FC Helsingør2216
Fuld stilling