Tips & analyser » Ekspertanalyse

Søndag den 10. september 2017 kl. 15:00 - Fodbold, Italien Serie A
Sardegna Arena - Dommer: Daniele Doveri
Af Mark Blucerchiato, 28. aug. 2017, 11:49 (opdateret 10. sep. 2017, 17:00). Vist 1848 gange.
Odds: 1,85
Chance: 56 - 25 - 19
Betvalue: 103,60%
Bookmaker: Jetbull
Denne side indeholder henvisnings-links.
+1
Du skal være logget ind for at stemme på analyser
Odds: 1,85
Chance: 56 - 25 - 19
Betvalue: 103,60% 
Betvalue - forklaring
Betvalue er et udtryk for hvor stor værdien af et spil er, udtrykt i forhold til oddset og den chancevurdering som eksperten har sat på det foreslåede spil. Jo højere betvalue, des "stærkere" er spilforslaget at dømme ud fra ekspertens vurdering.

Betvalue kan derfor give et indtryk af om der på et spil er tale om overodds eller underodds.

For at beregne en betvalue, tager man den procentuelle chancevurdering for et udfald i en kamp, og ganger med det odds man kan få tilbudt for dette udfald. De odds man får tilbudt er jo netop skabt på baggrund af en procentmæssig chancevurdering fra bookmakeren, som ikke nødvendigvis stemmer overens med ens egen vurdering.

Eksempel: Crystal Palace - Chelsea
Tegn Chance Odds Betvalue Formel
1 10% 9,60 96,0% (9,60 x 10%)
X 20% 4,70 94,0% (4,70 x 20%)
2 70% 1,46 102,2% (1,46 x 70%)

Som det ses er betvalue højest for 2-tallet, hvilket betyder at der er størst værdi i at spille dette, ud fra den chancevurdering eksperten har sat. En chancevurdering på 2-tallet på 70% betyder omsat i ord, at eksperten tror dette spil vil gå hjem 7 ud af 10 gange. Og når man kan få odds 1,46 som betaling, vil man i det lange løb tjene sin indsats tilbage med en faktor 102,2%.

Spillede man i stedet på 1-tallet, som man med 10% tror på vil gå hjem 1 ud af 10 gange, vil man i det lange løb tabe penge, for så vil man efter 10 spil stå tilbage med 96% af ens samlede indsatser, fordi man den ene gang man rammer kun får pengene 9,6 gange igen.

For at vinde penge i det lange løb, er det således væsentligt at tilstræbe en gennemsnitlig betvalue over 100 på de spil man foretager sig.Spilbar ned til odds 1,79

Bookmaker: Jetbull

» Læs anmeldelse af Jetbull
Jetbull bonus på 750 DKK

Jetbull tilbyder bonus på 50% op til 750 DKK til alle danske kunder som endnu ikke har lavet deres første indbetaling.


Vis flere detaljer
Cagliari har været uheldige - stærke modstandere, og burde have fået point mod Milan. Gæsterne spillede uafgjort mod Verona og vil nok spille defensivt, men det sardinske mandskab virker stærkere og bør have gode muligheder på eget græs.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

 • Cagliari er uden point efter de to første spillerunder, man har dog mødt Juventus og Milan ude, men hvor man bestemt senest mod Milan havde fortjent at få point.
 • Det Sardiniske mandskab er kendt for at hente de fleste point på hjemmebane, hvor det kun blev til fem nederlag i sidste sæson, og kun tre i 2017.
 • Cagliari har i Marco Sau, Diego Farias og Joao Pedro en farlig offensiv trio som kan give gæsternes forsvar store problemer.
 • Hjemmeholdet besejrede Crotone i begge de indbyrdes opgør i sidste sæson, og spillede 2-2 i den seneste venskabskamp i starten af august.
 • Cagliari virker som et bedre sammenspillet mandskab, og det taler til Cagliaris fordel.
 • Crotone er svækket offensivt i denne sæson hvor topscorer Falcinelli er væk, Budimir og Trotta virker ikke til at have samme styrke i det offensive, det kan give store problemer.
 • Gæsterne løb ind i tretten nederlag i sidste sæson på udebane, og generelt har Crotone det svært på udebane, og mandskabet er blevet svækket en del.
 • Crotone mangler forstærkninger hvis man skal overleve i denne sæson, og det har man forsat ikke hentet.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

 • Landsholdspausen på to uger kan gøre at kampformen lige pludselig skal findes igen.
 • Cagliari debutere på den nye hjemmebane Sardegna Arena, det kan tale til gæsternes fordel at hjemmeholdet skal vende sig til de nye omgivelser.
 • Crotone vil sandsynligvis have en defensiv tilgang til opgøret, og prøve at lukke ned for et formentligt meget offensivt hjemmehold.
 • Gæsterne stod stærkt defensivt i det seneste opgør mod Verona, som man holdte fra chancer i mere eller mindre hele opgøret.
 • Hjemmeholdet har mistet sidste års topscorer Marco Borriello til oprykkerne fra Spal.

Argumentpunkter i kursiv: De elementer jeg mener oddsætterne/markedet især overser/fejlvurderer

 

Oddset: Også værdi 1,80 hos Bet365 og 1,81 ved NordicBet og Betsafe.

 

Oddsudvikling: Oddset åbnede i 1,97 ved Jetbull, men er siden faldet, oddset vil måske falde yderligere op til kickoff om to uger.

 

Markedsoverblik: En licenløs bookmakere har endnu ikke åbnet spil på dette opgør.

 

CAGLIARI:

Hjemmeholdet har ikke fået den bedste start på sæsonen med nul point i de første to spillerunder, men man har været oppe mod både Juventus og Milan på udebane, mandskaber man ikke skal måle sig med, men hvor man bestemt heller ikke har haft heldet med sig.

 

Brændt straffespark mod Juventus og et 0-3 nederlag, og mod Milan blev det til et knebent 1-2 nederlag, hvor man ramte stolpen ved Marco Sau, og blev snydt for et klart straffespark i opgøret begået mod Joao Pedro.

 

Nu gælder det så Crotone et af de mandskaber man skal måle sig med i sæsonen, og hvor man gerne skulle have fuldt gevinst hjemme på det nye Sardegna Arena, man vandt begge indbyrdes opgør i sidste sæson, og selvom det er blevet til nederlag i de to første spillerunder, så kan man være ganske tilfreds med spillet for Cagliari har faktisk gjort det ganske udmærket, og fortjente at få point i Milano.

 

Inden markedet  lukkede hentede man Pavoletti til angrebet, og har yderligere hentet hollandske Van der Viel i tyrkiske Fenerbache, og han bør blive en gevinst i det defensive for det sardinske mandskab i denne sæson.

 

Cagliari er favoritter i opgøret, og er normalt stærke hjemme på Sardinien, hvor man normalt henter de fleste point, og mulighederne bør bestemt være gode mod et Crotone mandskab som generelt har det meget svært på udebane, og som har mistet en del profiler op til denne sæson.

 

Trupnyt: Man må undvære et par reserver til opgøret heriblandt hollandske  Van der Viel som lige er kommet til fra Fenerbache og som man forventer bliver fast i startopstillingen, men ellers kan man stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

 

Cagliaris forventede startopstilling: 4-3-1-2: Cragno, Padoin, Andreolli, Pisacane, Capuano, Ionita, Cigarini, Barrela, Joao Pedro, Sau, Pavoletti.

 

 

CROTONE:

Syditalienerne lignede længe en nedrykker i sidste sæson, men en god slutspurt sidst i foråret betød at det lykkes til sidst at overleve, men der er dog sket en del siden i truppen, hvor man har sagt farvel til blandt andet profiler som topscorer Falcinelli som var udlejet fra Sassuolo, samt Ferrari i forsvaret som ligeledes var udlejet og som nu spiller i Sampdoria, og selvom man har forstærket sig en smule ligner det en meget svær sæson.

 

Man tabte i første spillerunde hjemme mod Milan med 0-3, men hvor man spillede i undertal i 85 minutter, og i søndagens opgør ligeledes hjemme mod oprykkerne fra Verona blev det til et 0-0 resultat, og hvor man stod stærkt defensivt, men skabte for lidt i det offensive, og netop i angrebet trænger man kraftigt til forstærkninger da Budimir og Trotta bestemt ikke virker skræmmende.

 

Crotone hentede Pavlovic i Sampdoria til defensive, samt 18 årige Marco Tumminello i Roma til angrebet, han er udråbt som et stort talent, og scorede godt med mål for Romas ungdomshold i sidste sæson.

 

Det ligner en vanskelig opgave for træner Davide Nicola på Sardinien, man er dårlig på udebane, man har forsat ikke prøvet at besejre Cagliari, og mandskabet virker svækket i forhold til sidste sæson, det taler umiddelbart ikke til gæsternes fordel mod et meget sulten hjemmehold.

 

Trupnyt: Man må undvære bulgarske Tonev(reserve9 på midtbanen, men ellers kan man stille i stærkeste opstilling.

 

Crotones forventede startopstilling: 4-4-2: Cordaz, Sampirisi, Ajeti, Ceccherini, Martella, Faraoni, Barberis, Mandragora, Stoian, Trotta, Budimir.

 

 

Kilder: L´Unione Sarda, Gazzetta Dello Sport, cagliaricalcio.com, Tuttomercatoweb.com, fccrotone.it

Formen / seneste 10 kampe
Cagliari
06/01 H Juventus 0-1
30/12 U Atalanta 2-1
22/12 H Fiorentina 0-1
16/12 U Roma 0-1
09/12 H Sampdoria 2-2
03/12 U Bologna 1-1
28/11 H Pordenone Calcio 1-2
25/11 H Inter 1-3
19/11 U Udinese 1-0
05/11 H Verona 2-1
 
Crotone
06/01 U AC Milan 0-1
29/12 H SSC Napoli 0-1
23/12 U Lazio 0-4
17/12 H Chievo 1-0
10/12 U Sassuolo 1-2
04/12 H Udinese 0-3
30/11 U Genoa 0-1
26/11 U Juventus 0-3
19/11 H Genoa 0-1
04/11 U Bologna 3-2
 Sammenlign statistik for holdene
 Statistik, Italien - Serie A

Læs kommentarer (0)


Aktuelle tips - analysevælger

Eksperttip Brugertip
Onsdag den 17. januar 2018
20:00 Alejandro Tabilo/Marcelo Barrios Vera-Juan Benitez/Junior Ore 2 2,25
Asger Hess-Olesen (+164,75 | 109,85%)
0
Tennis - ITF Future
Tip: 2
Odds: 2,25
Chance: 50-0-50 | Betvalue: 112,50%
USA F4, herredouble, kvartfinale (gråt grus, ude) Benitez og Ore gjorde det begge godt i double i sidste sæson og hentede en fin sejr i 1. runde sammen. Tabilo og Vera havde også pæne resultater sidste år, men har ikke leveret det store i USA...
20:30 Spanien-Danmark 2 2,00
Roman Empire (+126,44 | 106,43%)
6
Håndbold - EM
Tip: 2
Odds: 2,00
Chance: 32-10-58 | Betvalue: 116,00%
Mænd. Danmark er på papiret et bedre mandskab end Spanien, der mangler skudtrusler. Spanierne er snu og topper gruppen, men de fik et par skader på centrale spillere mod Ungarn. DK skuffede mod Tjekkiet, men har før rejst sig efter dårlige p...
20:45 Chelsea-Norwich 
Søren Jonassen (+40,21 | 108,67%)
0
Fodbold - England - FA Cup
Returkamp. Norwich overraskede ved hjemme at spille 0-0 mod Chelsea, der nu har holdt nullet 6 gange i 7 kampe, men omvendt ikke har scoret i 3 kampe i træk. Norwich viser fin form, og Chelsea sparer muligvis lidt spillere, men bør besidde stø...
 
21:00 Espanyol-Barcelona 
Thomas Schyth (+21,31 | 110,25%)
2
Fodbold - Spanien - Copa del Rey
Kamp 1 af 2 Catalansk rivalopgør i vente når storebror Barcelona gæster lillebror Espanyol. Barcelona har set skræmmende gode ud denne sæson, men i denne type lokalbrag kan kampen ofte få sit helt eget liv. Skaber det værdi?...
 
Torsdag den 18. januar 2018
00:45 Volta Redonda-Flamengo (Asian 0:0) 1 2,45
Frank Pilantra (+168,23 | 106,49%)
5
Fodbold - Brasilien Carioca
Tip: 1
Odds: 2,45
Chance: 33-32-35 | Betvalue: 112,85%
Flamengo sparer samtlige førsteholdsspillere i denne første runde i Carioca´en og stiller med U20-holdet. Volta Redonda er blot et Serie C-mandskab, men har før drillet storholdene og har gode chancer for at tage point, måske ennda vinde, her....
04:00 Abu Dhabi Championship Cabrera Bello i top 20 2,37
Jesper Asbirk (+6,04 | 104,61%)
1
Golf - European Tour
Tip: Cabrera Bello i top 20
Odds: 2,37
Vinderchance: 45% | Betvalue: 106,65%
"Ørkenspecialisten" Rafa Cabrera Bello har for vane at starte året godt i Mellemøsten. Han kan være slagspilsrusten efter jul og nytår, men hans deltagelse i Eurasia Cup i sidste uge gav en overbevisende sejr, og han bør have gode chancer her. ...
Fredag den 19. januar 2018
20:00 Vitoria de Setubal-Sporting CP Dost scorer 1,95
Lusiadas (-1,00 | 0,00%)
0
Fodbold - Portugal Primeira Liga
Tip: Dost scorer
Odds: 1,95
Vinderchance: 55% | Betvalue: 107,25%
Vitória de Setúbal virker som et forbedret mandskab, men de får en svær opgave mod Bas Dost og Sporting. Med lidt held ligger Sporting nu øverst i ligaen, mens Vitoria har det svært ved at slippe væk fr...
Lørdag den 20. januar 2018
00:00 NA LCS Optic Gaming når playoff 4,00
Sander Magnussen (0,00 | 0,00%)
3
Esport - League of Legends
Tip: Optic Gaming når playoff
Odds: 4,00
Vinderchance: 33% | Betvalue: 132,00%
En all-star spiller og en veteran har erfaringen til at få Optic Gaming i playoff. Holdet er helt nyt og skal spilles ind, men i en liga som slet ikke ligner seneste sæson, dvs mange konkurrenter står med samme problemstilling....
16:00 Leicester-Watford Over 2,5 mål 1,84
Thomas Schyth (+21,31 | 110,25%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 2,5
Odds: 1,84
Chance (o/u): 56-44 | Betvalue: 103,04%
Leicesters spillestil kan gøre ondt på Watfords forsvar, der ofte er i problemer over for hurtige folk. Leicester står generelt defensivt stærkt på King Power, men deres reserve på højreback kan få problemer mod driblestærke Richarlison....
16:00 Burnley-Manchester United Over 1,5 mål i 2. halvleg 2,37
Thomas Schyth (+21,31 | 110,25%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 1,5
Odds: 2,37
Chance (o/u): 44-56 | Betvalue: 104,28%
United har brug for sejr, og Burnley skal bruge point. Uanset stillingen i første halvleg, bør et af holdene derfor angribe i 2. halvleg. Markedet forventer en lavscore-affære, men særligt United har tendens til at skabe scoringer i 2. halvleg....
21:30 Portimonense-Braga (Asian: Bra 0 & -0,5) 2 2,01
Lusiadas (-1,00 | 0,00%)
2
Fodbold - Portugal Primeira Liga
Tip: 2
Odds: 2,01
Chance: 24-29-47 | Betvalue: 108,97%
Portimonense spillede frit, åbent og godt i sæsonens første par måneder, men det er som om, at luften er gået lidt af ballonen. De har ikke haft nær så meget succes på det seneste, og nu venter et s...
Fredag den 9. februar 2018
11:00 Vinter OL Finland tager guld til OL 1,70
RinusMichels (+14,21 | 105,17%)
1
Vintersport - Vinter OL
Tip: Finland tager guld til OL
Odds: 1,70
Vinderchance: 65% | Betvalue: 110,50%
Finland har mange udøvere som kan tage guld under Vinter OL. Finland tog OL guld ved sidste OL og tager typisk 5-10 medaljer til OL. Det er hovedsaglig i langrend og skiskydning at de har udøvere som har en fin sjanse for guld. ...
19:00 Rykker direkte ned: FC Helsingør 2,40
Frank Pilantra (+168,23 | 106,49%)
7
Fodbold - Danmark - Superligaen
Tip: FC Helsingør
Odds: 2,40
Vinderchance: 50% | Betvalue: 120,00%
Inklusiv slutspil Helsingør mangler en række svære kampe i de sidste runder inden slutspillet. Randers og Lyngby har skuffet i denne sæson, og det kan blive en tæt bundstrid, men med ligaens svageste trup og mindste budget kan Helsingør havn...
19:00 AC Horsens-FC Midtjylland X 4,00
TheBuffetWay (0,00 | 0,00%)
5
Fodbold - Danmark Superligaen
Tip: X
Odds: 4,00
Chance: 15-27-58 | Betvalue: 108,00%
Horsens er ubesejret på hjemmebane i denne sæson, men møder Superligaens førsteplads i form af FC Midtjylland, som tidligere har givet Horsens store problemer, hvilket peger på værdi på Xét....
Onsdag den 14. februar 2018
20:45 Real Madrid-Paris SG Over 3,5 mål mål 2,50
TheBuffetWay (0,00 | 0,00%)
2
Fodbold - Champions League
Tip: Over 3,5 mål
Odds: 2,50
Chance (o/u): 65-35 | Betvalue: 162,50%
Begge hold spiller systematisk Champions League kampe som producerer mange mål, og møder nu hinanden i et spillemæssigt matchup, som taler for mange mål Det taler for spillet:&...
Torsdag den 15. februar 2018
19:00 Marseille-Braga 1/16-finale: Braga går videre 2,70
Jens Bøye (+65,15 | 102,22%)
5
Fodbold - Europa League
Tip: 1/16-finale: Braga går videre
Odds: 2,70
Vinderchance: 40% | Betvalue: 108,00%
1/16-finale (Frankrig 15. februar, Portugal 22. februar) Marseille nedprioriterer EL-dystens returkamp af hensyn til arvefjendeopgør mod PSG 2 dage efter. Den mindre klub Braga skal først overleve den frygtindgydende Velodrom, men gjorde det g...
Torsdag den 14. juni 2018
12:00 Med i Englands trup: Marcus Rashford 1,20
Frank Pilantra (+168,23 | 106,49%)
13
Fodbold - VM
Tip: Marcus Rashford
Odds: 1,20
Vinderchance: 90% | Betvalue: 108,00%
Den unge komet Marcus Rashford er trædt i karakter som angrebsprofil hos Manchester United og har i VM-kvalen etableret sig på det engelske landshold. Skade eller formnedgang kan bremse udviklingen, men lynhurtige Rashford bør være med i VM-trupp...
12:00 Med i Englands trup: Fraser Forster 5,50
Frede Pedersen (+20,45 | 285,91%)
21
Fodbold - VM 2018
Tip: Fraser Forster
Odds: 5,50
Vinderchance: 20% | Betvalue: 110,00%
Joe Hart er umiddelbart slået af pinden i West Ham, og selv om han kan skifte til januar, så åbner det muligheder for Saints' tårnhøje Forster som 3.-keeper i Englands VM-trup....
Mandag den 31. december 2018
08:00 Bitcoins o/u 15.000 dollars under 15.000 dollars 3,40
guldmorten (+7,20 | 109,73%)
45
finans - bitcoin kurs 31/12 2018
Tip: under 15.000 dollars
Odds: 3,40
Vinderchance: 50% | Betvalue: 170,00%
Bemærk: Der kan være lave limits på denne form for specialspil.   At bitcoin er en finansiel boble, kan der ikke være nogen tvivl om. Denne kryptovaluta udviser alle de typiske kendetegn, som har kendet...

Ekspertprofil - Facts og data

Mark Blucerchiato

42 år, fra Aalborg
Ekspert siden november 2010
Forum-alias: Mark Blucerchiato

Formen:

Ekspert-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 119% 88% 0% 99%
Balance +0.58 -1.52 -1.00 -3.56
Hitrate 2/3 6/13 0/1 164/338
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips

Hovedområder:
Fodbold - Italien - Serie A
Fodbold - Italien - Serie B

Detaljeret statistik

 

Fodbold

Champions League
0%
0%
0%
54%
0.00
0.00
0.00
-1.85
0/0
0/0
0/0
1/4
Europa League
0%
0%
0%
79%
0.00
0.00
0.00
-1.50
0/0
0/0
0/0
3/7
Italien - Coppa Italia
0%
0%
0%
138%
0.00
0.00
0.00
1.53
0/0
0/0
0/0
3/4
Italien - Op-/nedrykning
0%
0%
0%
87%
0.00
0.00
0.00
-0.27
0/0
0/0
0/0
1/2
Italien - Serie A
0%
0%
0%
99%
0.00
0.00
0.00
-0.48
0/0
0/0
0/0
29/65
Italien - Serie B
0%
0%
0%
121%
0.00
0.00
0.00
5.83
0/0
0/0
0/0
17/28
Italien Coppa Italia
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Italien Lega Pro Gruppe C
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Italien Serie A
92%
81%
0%
98%
-0.17
-2.27
-1.00
-2.30
1/2
5/12
0/1
70/147
Italien Serie B
175%
175%
0%
94%
0.75
0.75
0.00
-4.54
1/1
1/1
0/0
37/75
Italien Serie C1 A
0%
0%
0%
196%
0.00
0.00
0.00
1.92
0/0
0/0
0/0
2/2
Italien Super Cup
0%
0%
0%
210%
0.00
0.00
0.00
1.10
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
119%
88%
0%
99%
0.58
-1.52
-1.00
-3.56
2/3
6/13
0/1
164/338

SKADER/KARANTÆNER

Cagliari
João Pedro (Mi)
16/01 16:27
Tilbage i træning
João Pedro (Mi)
07/01 04:27
21/01: Cagliari-AC Milan
28/01: Crotone-Cagliari

Crotone
Marco Tumminello (An)
16/01 16:35
Starten af marts 2018
Stefan Simič (Fo)
16/01 16:35
Medio januar 2018
Leveret af Holdnyt.dk - Danmarks hurtigste nyhedsoverblik

Relateret statistik

  KP
1.SSC Napoli2051
2.Juventus2050
3.Inter2042
4.Lazio1940
5.Roma1939
6.Sampdoria1930
7.Atalanta2030
8.Udinese1928
9.Fiorentina2028
10.Torino2028
11.AC Milan2028
12.Bologna2024
13.Chievo2022
14.Genoa2021
15.Sassuolo2021
16.Cagliari2020
17.Spal2015
18.Crotone2015
19.Verona2013
20.Benevento207
Fuld stilling