Tips & analyser » Ekspertanalyse

Søndag den 10. september 2017 kl. 15:00 - Fodbold, Italien Serie A
Sardegna Arena - Dommer: Daniele Doveri
Af Mark Blucerchiato, 28. aug. 2017, 11:49 (opdateret 10. sep. 2017, 17:00). Vist 1873 gange.
Odds: 1,85
Chance: 56 - 25 - 19
Betvalue: 103,60%
Bookmaker: Jetbull
Denne side indeholder henvisnings-links.
+1
Du skal være logget ind for at stemme på analyser
Odds: 1,85
Chance: 56 - 25 - 19
Betvalue: 103,60% 
Betvalue - forklaring
Betvalue er et udtryk for hvor stor værdien af et spil er, udtrykt i forhold til oddset og den chancevurdering som eksperten har sat på det foreslåede spil. Jo højere betvalue, des "stærkere" er spilforslaget at dømme ud fra ekspertens vurdering.

Betvalue kan derfor give et indtryk af om der på et spil er tale om overodds eller underodds.

For at beregne en betvalue, tager man den procentuelle chancevurdering for et udfald i en kamp, og ganger med det odds man kan få tilbudt for dette udfald. De odds man får tilbudt er jo netop skabt på baggrund af en procentmæssig chancevurdering fra bookmakeren, som ikke nødvendigvis stemmer overens med ens egen vurdering.

Eksempel: Crystal Palace - Chelsea
Tegn Chance Odds Betvalue Formel
1 10% 9,60 96,0% (9,60 x 10%)
X 20% 4,70 94,0% (4,70 x 20%)
2 70% 1,46 102,2% (1,46 x 70%)

Som det ses er betvalue højest for 2-tallet, hvilket betyder at der er størst værdi i at spille dette, ud fra den chancevurdering eksperten har sat. En chancevurdering på 2-tallet på 70% betyder omsat i ord, at eksperten tror dette spil vil gå hjem 7 ud af 10 gange. Og når man kan få odds 1,46 som betaling, vil man i det lange løb tjene sin indsats tilbage med en faktor 102,2%.

Spillede man i stedet på 1-tallet, som man med 10% tror på vil gå hjem 1 ud af 10 gange, vil man i det lange løb tabe penge, for så vil man efter 10 spil stå tilbage med 96% af ens samlede indsatser, fordi man den ene gang man rammer kun får pengene 9,6 gange igen.

For at vinde penge i det lange løb, er det således væsentligt at tilstræbe en gennemsnitlig betvalue over 100 på de spil man foretager sig.Spilbar ned til odds 1,79

Bookmaker: Jetbull

» Læs anmeldelse af Jetbull
Jetbull bonus på 750 DKK

Jetbull tilbyder bonus på 50% op til 750 DKK til alle danske kunder som endnu ikke har lavet deres første indbetaling.


Vis flere detaljer
Cagliari har været uheldige - stærke modstandere, og burde have fået point mod Milan. Gæsterne spillede uafgjort mod Verona og vil nok spille defensivt, men det sardinske mandskab virker stærkere og bør have gode muligheder på eget græs.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

 • Cagliari er uden point efter de to første spillerunder, man har dog mødt Juventus og Milan ude, men hvor man bestemt senest mod Milan havde fortjent at få point.
 • Det Sardiniske mandskab er kendt for at hente de fleste point på hjemmebane, hvor det kun blev til fem nederlag i sidste sæson, og kun tre i 2017.
 • Cagliari har i Marco Sau, Diego Farias og Joao Pedro en farlig offensiv trio som kan give gæsternes forsvar store problemer.
 • Hjemmeholdet besejrede Crotone i begge de indbyrdes opgør i sidste sæson, og spillede 2-2 i den seneste venskabskamp i starten af august.
 • Cagliari virker som et bedre sammenspillet mandskab, og det taler til Cagliaris fordel.
 • Crotone er svækket offensivt i denne sæson hvor topscorer Falcinelli er væk, Budimir og Trotta virker ikke til at have samme styrke i det offensive, det kan give store problemer.
 • Gæsterne løb ind i tretten nederlag i sidste sæson på udebane, og generelt har Crotone det svært på udebane, og mandskabet er blevet svækket en del.
 • Crotone mangler forstærkninger hvis man skal overleve i denne sæson, og det har man forsat ikke hentet.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

 • Landsholdspausen på to uger kan gøre at kampformen lige pludselig skal findes igen.
 • Cagliari debutere på den nye hjemmebane Sardegna Arena, det kan tale til gæsternes fordel at hjemmeholdet skal vende sig til de nye omgivelser.
 • Crotone vil sandsynligvis have en defensiv tilgang til opgøret, og prøve at lukke ned for et formentligt meget offensivt hjemmehold.
 • Gæsterne stod stærkt defensivt i det seneste opgør mod Verona, som man holdte fra chancer i mere eller mindre hele opgøret.
 • Hjemmeholdet har mistet sidste års topscorer Marco Borriello til oprykkerne fra Spal.

Argumentpunkter i kursiv: De elementer jeg mener oddsætterne/markedet især overser/fejlvurderer

 

Oddset: Også værdi 1,80 hos Bet365 og 1,81 ved NordicBet og Betsafe.

 

Oddsudvikling: Oddset åbnede i 1,97 ved Jetbull, men er siden faldet, oddset vil måske falde yderligere op til kickoff om to uger.

 

Markedsoverblik: En licenløs bookmakere har endnu ikke åbnet spil på dette opgør.

 

CAGLIARI:

Hjemmeholdet har ikke fået den bedste start på sæsonen med nul point i de første to spillerunder, men man har været oppe mod både Juventus og Milan på udebane, mandskaber man ikke skal måle sig med, men hvor man bestemt heller ikke har haft heldet med sig.

 

Brændt straffespark mod Juventus og et 0-3 nederlag, og mod Milan blev det til et knebent 1-2 nederlag, hvor man ramte stolpen ved Marco Sau, og blev snydt for et klart straffespark i opgøret begået mod Joao Pedro.

 

Nu gælder det så Crotone et af de mandskaber man skal måle sig med i sæsonen, og hvor man gerne skulle have fuldt gevinst hjemme på det nye Sardegna Arena, man vandt begge indbyrdes opgør i sidste sæson, og selvom det er blevet til nederlag i de to første spillerunder, så kan man være ganske tilfreds med spillet for Cagliari har faktisk gjort det ganske udmærket, og fortjente at få point i Milano.

 

Inden markedet  lukkede hentede man Pavoletti til angrebet, og har yderligere hentet hollandske Van der Viel i tyrkiske Fenerbache, og han bør blive en gevinst i det defensive for det sardinske mandskab i denne sæson.

 

Cagliari er favoritter i opgøret, og er normalt stærke hjemme på Sardinien, hvor man normalt henter de fleste point, og mulighederne bør bestemt være gode mod et Crotone mandskab som generelt har det meget svært på udebane, og som har mistet en del profiler op til denne sæson.

 

Trupnyt: Man må undvære et par reserver til opgøret heriblandt hollandske  Van der Viel som lige er kommet til fra Fenerbache og som man forventer bliver fast i startopstillingen, men ellers kan man stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

 

Cagliaris forventede startopstilling: 4-3-1-2: Cragno, Padoin, Andreolli, Pisacane, Capuano, Ionita, Cigarini, Barrela, Joao Pedro, Sau, Pavoletti.

 

 

CROTONE:

Syditalienerne lignede længe en nedrykker i sidste sæson, men en god slutspurt sidst i foråret betød at det lykkes til sidst at overleve, men der er dog sket en del siden i truppen, hvor man har sagt farvel til blandt andet profiler som topscorer Falcinelli som var udlejet fra Sassuolo, samt Ferrari i forsvaret som ligeledes var udlejet og som nu spiller i Sampdoria, og selvom man har forstærket sig en smule ligner det en meget svær sæson.

 

Man tabte i første spillerunde hjemme mod Milan med 0-3, men hvor man spillede i undertal i 85 minutter, og i søndagens opgør ligeledes hjemme mod oprykkerne fra Verona blev det til et 0-0 resultat, og hvor man stod stærkt defensivt, men skabte for lidt i det offensive, og netop i angrebet trænger man kraftigt til forstærkninger da Budimir og Trotta bestemt ikke virker skræmmende.

 

Crotone hentede Pavlovic i Sampdoria til defensive, samt 18 årige Marco Tumminello i Roma til angrebet, han er udråbt som et stort talent, og scorede godt med mål for Romas ungdomshold i sidste sæson.

 

Det ligner en vanskelig opgave for træner Davide Nicola på Sardinien, man er dårlig på udebane, man har forsat ikke prøvet at besejre Cagliari, og mandskabet virker svækket i forhold til sidste sæson, det taler umiddelbart ikke til gæsternes fordel mod et meget sulten hjemmehold.

 

Trupnyt: Man må undvære bulgarske Tonev(reserve9 på midtbanen, men ellers kan man stille i stærkeste opstilling.

 

Crotones forventede startopstilling: 4-4-2: Cordaz, Sampirisi, Ajeti, Ceccherini, Martella, Faraoni, Barberis, Mandragora, Stoian, Trotta, Budimir.

 

 

Kilder: L´Unione Sarda, Gazzetta Dello Sport, cagliaricalcio.com, Tuttomercatoweb.com, fccrotone.it

Formen / seneste 10 kampe
Cagliari
18/03 U Benevento 2-1
11/03 H Lazio 2-2
26/02 H SSC Napoli 0-5
17/02 U Chievo 1-2
11/02 U Sassuolo 0-0
04/02 H Spal 2-0
28/01 U Crotone 1-1
21/01 H AC Milan 1-2
06/01 H Juventus 0-1
30/12 U Atalanta 2-1
 
Crotone
18/03 H Roma 0-2
11/03 H Sampdoria 4-1
25/02 H Spal 2-3
18/02 U Benevento 2-3
10/02 H Atalanta 1-1
03/02 U Inter 1-1
28/01 H Cagliari 1-1
21/01 U Verona 3-0
06/01 U AC Milan 0-1
29/12 H SSC Napoli 0-1
 Sammenlign statistik for holdene
 Statistik, Italien - Serie A

Læs kommentarer (0)


Aktuelle tips - analysevælger

Eksperttip Brugertip
Torsdag den 22. marts 2018
20:00 Danmark-Panama 
Thomas Schyth (+22,56 | 109,10%)
0
Fodbold - Venskabskampe (landshold)
Danmark har langt bedre kvalitet end Panama og er bedre placeret på verdensranglisten. Hareide kan dog eksperimentere med bredden på holdet, og Panama er skarpe på omstillinger. Er der værdi i opgøret?...
 
Fredag den 23. marts 2018
19:00 Rusland-Brasilien 
Thomas Schyth (+22,56 | 109,10%)
2
Fodbold - Venskabskampe (landshold)
VM-værterne fra Rusland tager imod en af turneringens favoritter, Brasilien, i denne forberedelseskamp til sommerens store turnering. Brasilien har det klart bedste hold, men vejret i Rusland kan måske forstyrre de sydamerikanske samba-rytmer....
 
20:45 Tyskland-Spanien 
Jesper Carstens (+119,84 | 113,89%)
1
Fodbold - Venskabskampe (landshold)
Tyskland er en velfungerende maskine, mens Spanien – der har set gode ud under ny træner Lopetegui – forsøger at revitalisere holdet efter et par magre slutrunder. Begge hold er ubesejret siden EM 2016. Hvor er værdien i dette opgør?...
 
20:45 Holland-England Under 2 mål 2,34
Thomas Schyth (+22,56 | 109,10%)
0
Fodbold - Venskabskampe
Tip: Under 2
Odds: 2,34
Chance: 42-25-33 | Betvalue: 102,22%
Englands trup (Dier og Livermore) tyder på et defensivt udgangspunkt. Begge hold har spændende offensive profiler, men venskabskampe er ofte prægede af udskiftninger hvilket kan ødelægge den offensive rytme for holdene....
20:45 Italien-Argentina 
Jens Bøye (+63,66 | 102,12%)
0
Fodbold - Venskabskampe (landshold)
Etihad Stadium, Manchester. Højpresglade trænere og håb om mange farlige omstillinger. Også fra Italien, opsat på at revanchere impotent VM-kvalfiasko. Værdi i odds 2,5 for Over 2,5 mål? Måske, men Argentinas offensiv var ikke stabilt spr...
 
Søndag den 25. marts 2018
00:00 LCK Spring Afreeca Freecs 15,00
speed (-4,75 | 32,14%)
0
Esport - League of Legends LCK
Tip: Afreeca Freecs
Odds: 15,00
Vinderchance: 8% | Betvalue: 120,00%
Afreeca Freecs er 3-2 i serien og ligger pt på en 4. plads. De har mødt de tre hold over dem, mod KT vandt de, KVS var de tæt på at vinde og kun mod Kingzone tabte de klart. Mener oddset er for højt sat, da ...
Lørdag den 31. marts 2018
13:00 La Liga-topscorer: Cristiano Ronaldo 4,50
Jesper Carstens (+119,84 | 113,89%)
4
Fodbold - Spanien - Primera (Liga BBVA)
Tip: Cristiano Ronaldo
Odds: 4,50
Vinderchance: 26% | Betvalue: 117,00%
Ronaldo har for alvor fundet målformen i La Liga. Lionel Messi fører med tre mål, mens Luis Suarez ånder Ronaldo i nakken, men Real Madrids spillestil kræver mange mål, og Ronaldo afslutter oftest af alle i ligaen....
13:30 Crystal Palace-Liverpool 1 7,60
Thomas Schyth (+22,56 | 109,10%)
2
Fodbold - England Premier League
Tip: 1
Odds: 7,60
Chance: 16-20-64 | Betvalue: 121,60%
Palace har været skarpe hjemme under Hodgson og kan også drille de helt store hold. Liverpool er klart stærkere og ligger langt bedre til i ligaen, men har CL-kamp 4 dage efter, mens motiverede Palace kæmper indædt mod nedrykning. ...
16:00 Watford-Bournemouth Over 2,5 mål 1,90
Thomas Schyth (+22,56 | 109,10%)
0
Fodbold - England Premier League
Tip: Over 2,5
Odds: 1,90
Chance (o/u): 55-45 | Betvalue: 104,50%
Watford mangler kontinuitet i bagkæden, og deres manglende koordinering giver modstanderne mange store chancer. Det omvendte opgør gik under linjen, men Bournemouth er stærke på bolden og Watford gode på omstillinger....
16:00 Manchester United-Swansea Under 3 mål 1,75
Thomas Schyth (+22,56 | 109,10%)
1
Fodbold - England Premier League
Tip: Under 3
Odds: 1,75
Chance: 30-23-47 | Betvalue: 105,25%
Uniteds manglende tempo i det offensive spil er noget Swanseas forsvarsspillere er gode til at forsvare imod. Waliserne kan til tider falde helt sammen, og United har masser offensivt talent, men under Carvalhal spiller Swansea ofte målfattigt....
Søndag den 1. april 2018
10:00 Vinder uden Lokomotiv Moskva FC Krasnodar 9,00
Toke (-11,89 | 89,66%)
0
Fodbold - Rusland - Vischaya
Tip: FC Krasnodar
Odds: 9,00
Vinderchance: 15% | Betvalue: 135,00%
Krasnodar er blot 1 point bag Spartak. Holdet er ikke lige så kendt som Moskva-klubberne og Zenit, men det er stærkt. Krasnodar har ikke den dygtigste træner, men de andre storhold er alle yderst ustabile....
14:30 Topscorer Fedor Smolov 2,00
Toke (-11,89 | 89,66%)
0
Fodbold - Rusland - Vischaya
Tip: Fedor Smolov
Odds: 2,00
Vinderchance: 55% | Betvalue: 110,00%
Fedor Smolov fører topscorerlisten med to mål ned til Kokorin og Promes, med otte kampe tilbage. Modstandernes fokus vil altid være på Smolov, men Kokorin er ude i resten af sæsonen, og Promes er ikke frontangriber....
Søndag den 22. april 2018
00:00 PFA Player of the Year Kevin De Bruyne 1,30
Thomas Schyth (+22,56 | 109,10%)
2
Fodbold - England - Premier League
Tip: Kevin De Bruyne
Odds: 1,30
Vinderchance: 85% | Betvalue: 110,50%
De Bruyne har haft en imponerende sæson for Man City og bidrager både offensivt og defensivt. Konkurrenten Salah har scoret væsentlig flere mål, men juryen har før vist at de kan se bag om disse tal og i stedet bedømme på en helhedsindsats....
Tirsdag den 8. maj 2018
19:00 Eurovision Danmark når finalen 1,70
Highroller (+22,47 | 148,85%)
7
Underholdning - TV
Tip: Danmark når finalen
Odds: 1,70
Vinderchance: 65% | Betvalue: 110,50%
Rasmussen vandt DMGP med en pæn margin og bør have pæne chancer i Europa. Store ESC-nationer som Rusland, Sverige og Australien er konkurrenter i semifinale 2, men den danske sang skiller sig ud og appellerer til seere, jury, øst og vest....
Mandag den 21. maj 2018
12:00 Topscorer Marcondes, Kirkevold eller Asante bliver topscorer 1,70
A_Broholm (+3,98 | 119,90%)
4
Fodbold - Danmark - Superligaen
Tip: Marcondes, Kirkevold eller Asante bliver topscorer
Odds: 1,70
Vinderchance: 75% | Betvalue: 127,50%
Stor uenighed blandt bookmakerne giver mulighed for et fint sæsonspil på hvem der bliver topscorer i Superligaen. Spillet går på at det er en fra den nuværende top 3 på topscorerlisten(Marcondes, Kirkevold o...
Torsdag den 14. juni 2018
12:00 Med i Englands trup: Marcus Rashford 1,20
Frank Pilantra (+169,17 | 106,51%)
34
Fodbold - VM
Tip: Marcus Rashford
Odds: 1,20
Vinderchance: 90% | Betvalue: 108,00%
Den unge komet Marcus Rashford er trædt i karakter som angrebsprofil hos Manchester United og har i VM-kvalen etableret sig på det engelske landshold. Skade eller formnedgang kan bremse udviklingen, men lynhurtige Rashford bør være med i VM-trupp...
12:00 Med i Englands trup: Fraser Forster 5,50
Frede Pedersen (+18,45 | 241,92%)
21
Fodbold - VM 2018
Tip: Fraser Forster
Odds: 5,50
Vinderchance: 20% | Betvalue: 110,00%
Joe Hart er umiddelbart slået af pinden i West Ham, og selv om han kan skifte til januar, så åbner det muligheder for Saints' tårnhøje Forster som 3.-keeper i Englands VM-trup....
17:00 Sidst i Gruppe C: Australien 2,00
Frank Pilantra (+169,17 | 106,51%)
3
Fodbold - VM
Tip: Australien
Odds: 2,00
Vinderchance: 55% | Betvalue: 110,00%
Profilfattige Australien står overfor stærke gruppemodstandere. Socceroos kan overraske, specielt i den sidste gruppekamp mod Peru, men efter farvel til landstræner Postecoglou kan det blive svært, især mod umiddelbart overlegne Frankrig og Danm...
Søndag den 24. juni 2018
14:00 England-Panama Uafgjort efter 1. halvleg 2,65
SmartMoney (0,00 | 0,00%)
1
Fodbold - VM
Tip: Uafgjort efter 1. halvleg
Odds: 2,65
Vinderchance: 40% | Betvalue: 106,00%
I Englands (nr. 16 i Verden) anden kamp i gruppe G ved VM i fodbold, møder de Panama (nr. 53 i Verden). Når kampen fløjtes igang, kender vi allerede resultatet af mødet mellem de to resterende hold i gruppen (Belgien...
Mandag den 31. december 2018
08:00 Bitcoins o/u 15.000 dollars under 15.000 dollars 3,40
guldmorten (+7,20 | 109,73%)
71
finans - bitcoin kurs 31/12 2018
Tip: under 15.000 dollars
Odds: 3,40
Vinderchance: 50% | Betvalue: 170,00%
Bemærk: Der kan være lave limits på denne form for specialspil.   At bitcoin er en finansiel boble, kan der ikke være nogen tvivl om. Denne kryptovaluta udviser alle de typiske kendetegn, som har kendet...
Søndag den 3. februar 2019
00:30 Super Bowl LIII New York Giants vinder 67,00
Lasse Meineche (-1,88 | 91,45%)
4
Amerikansk fodbold - USA - NFL
Tip: New York Giants vinder
Odds: 67,00
Vinderchance: 4% | Betvalue: 268,00%
Super Bowl 53 i Atlanta. Giants bør kunne gå klart forstærket ind i 2018-sæsonen. Deres program byder på stærk modstand, men med 2. pick i draften, nye trænere og GM, samt superstjerner tilbage fra skade, bør de anses som contenders. Flot ...

Ekspertprofil - Facts og data

Mark Blucerchiato

42 år, fra Aalborg
Ekspert siden november 2010
Forum-alias: Mark Blucerchiato

Formen:

Ekspert-statistik

  30d 90d 2018 Total
Tilbagebet. 0% 70% 55% 97%
Balance -4.00 -4.78 -6.36 -8.92
Hitrate 0/4 6/16 4/14 168/351
Hovedside/aktuelle tips
Statistik
Tidligere tips

Hovedområder:
Fodbold - Italien - Serie A
Fodbold - Italien - Serie B

Detaljeret statistik

 

Fodbold

Champions League
0%
0%
0%
54%
0.00
0.00
0.00
-1.85
0/0
0/0
0/0
1/4
Europa League
0%
0%
0%
79%
0.00
0.00
0.00
-1.50
0/0
0/0
0/0
3/7
Italien - Coppa Italia
0%
0%
0%
138%
0.00
0.00
0.00
1.53
0/0
0/0
0/0
3/4
Italien - Op-/nedrykning
0%
0%
0%
87%
0.00
0.00
0.00
-0.27
0/0
0/0
0/0
1/2
Italien - Serie A
0%
0%
0%
99%
0.00
0.00
0.00
-0.48
0/0
0/0
0/0
29/65
Italien - Serie B
0%
0%
0%
121%
0.00
0.00
0.00
5.83
0/0
0/0
0/0
17/28
Italien Coppa Italia
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-2.00
0/0
0/0
0/0
0/2
Italien Lega Pro Gruppe C
0%
0%
0%
0%
0.00
0.00
0.00
-1.00
0/0
0/0
0/0
0/1
Italien Serie A
0%
59%
49%
95%
-4.00
-5.29
-6.12
-7.42
0/4
4/13
3/12
73/158
Italien Serie B
0%
117%
88%
94%
0.00
0.51
-0.24
-4.78
0/0
2/3
1/2
38/77
Italien Serie C1 A
0%
0%
0%
196%
0.00
0.00
0.00
1.92
0/0
0/0
0/0
2/2
Italien Super Cup
0%
0%
0%
210%
0.00
0.00
0.00
1.10
0/0
0/0
0/0
1/1
Total
0%
70%
55%
97%
-4.00
-4.78
-6.36
-8.92
0/4
6/16
4/14
168/351

SKADER/KARANTÆNER

Cagliari
Charalampos Lykogiannis
20/03 17:39
Dag til dag
Luca Cigarini (Mi)
20/03 17:39
Ukendt varighed

Crotone
Marco Tumminello (An)
20/03 17:58
Tilbage i træning
Ante Budimir (An)
20/03 17:58
Ukendt varighed
Marcus Rohdén (Mi)
20/03 17:59
Ukendt varighed
Mariano Izco (Mi)
20/03 17:59
Medio marts 2018
Stefan Simič (Fo)
20/03 17:58
Slutningen af marts 2018
Leveret af Holdnyt.dk - Danmarks hurtigste nyhedsoverblik

Relateret statistik

  KP
1.Juventus2975
2.SSC Napoli2973
3.Roma2959
4.Inter2855
5.Lazio2954
6.AC Milan2850
7.Atalanta2844
8.Sampdoria2844
9.Fiorentina2841
10.Torino2836
11.Bologna2934
12.Udinese2833
13.Genoa2830
14.Cagliari2829
15.Sassuolo2827
16.Chievo2825
17.Spal2925
18.Crotone2824
19.Verona2822
20.Benevento2810
Fuld stilling